STOCK ORION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STOCK ORION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.683.515

Publication

20/01/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefegd ter effe yen Netbeº%k van Koophandel Moro« lap

0 9 JAN, Za%

Griffie

i

oi

Ondernemingsnr : 0446.683.515

Benaming

(voluit) : STOCK ORION

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2070 ZWIJNDRECHT, ALICE NAHONLAAN 99

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geasso-'cieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 19 december 2013, ter registratie aangeboden, blijkt,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STOCK ORION" volgende beslissingen genomen heeft:

1.Aangezien iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van de verslagen van de zaakvoerder en van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Conscius Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A, bus 101, vertegenwoordigd door de Georges Koslowski, bedrijfsrevisor, dit alles overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen nopens de kapifaalverhoging door inbreng in natura, ontslaat de vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van deze verslagen.

Het verslag van bedrijfsrevisor Georges Koslowski de dato 10 december 2013, waarvan één exemplaar samen met het bijzondere verslag van het bestuursorgaan en met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koop-handel, besluit als volgt:

"4. Besluit

Ondergetekende werd aangesteld door de zaakvoerder, de heer Dirk Van Den Bergh, op 22-11-2013 om krachtens art. 313 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalsverhoging door inbreng in natura van de rekening courantschuld aan de heer Dirk Van Den Bergh voormeld, voor een waarde van 66.600,00 E, bij de BVBA STOCK ORION, met zetel te A. Nahonlaan 99 te 2070 Zwiijdrecht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat, onder voorbehoud van de beslissing tot dividenduitkering van 74.000,00 E en kapitaalsverhoging ten beloop van het netto dividend van 66.600,00 E voor het ambt van Meester Frank Buyssens, notaris te Zwijndrecht, voorzien volgens agenda op 19-12-2013:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is. voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in: natura niet overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.687 nieuw te creëren aandelen van de BVBA Stock Orion, zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de heer Dirk Van Den Bergh, voornoemd, zullen worden toegekend. Wij vermelden dat voormelde kapitaalsverhoging, onder voorbehoud van voormelde dividenduitkering gevolgd door onmiddellijke kapitaalsverhoging van het netto dividend, geen invloed uitoefent op de relatieve verhouding tussen de vennoten.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van door vennoten van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel, gebruikt worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~f .1 ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Sint-Niklaas, 10-12-2013

(getekend) Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg, BVBA, Bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer G. Koslowski, Bedrijfsrevisor-zaakvoerder"

Vervolgens beslist de vergadering met een-parigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zesenzestigduizend zeshonderd euro door inbreng in natura om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent op vijfentachtigduizend honderd tweeënnegentig euro en één cent, mits creatie en uitgifte van tweeduizend zeshonderd zevenentachtig (2.687) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

En onmiddellijk verklaart de Heer Dirk VAN DEN BERGH,in te tekenen op deze kapitaalverhoging voor het totale bedrag van zesenzestigduizend zeshonderd euro en dit onmiddellijk en volledig af te betalen door de inbreng van de hiernabeschreven schuldvordering, als volgt:

a) Beschrijving van de inbreng:

Een rekening-courant schuld aan de Heer Dirk VAN DEN BERGH voor een waarde van zesenzestigduizend zeshonderd euro. Dit alles zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor. Voormelde intekening geschiedt door middel van netto-dividenden die aan de aandeelhouder toegekend werden ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 13 december 2013 tot toekenning van een tussentijds dividend, waarop vervolgens tien procent roerende voorheffing betaald werd.

b) Voorwaarden van de inbreng:

1/ De waardebepaling en vergoeding van voormelde inbreng onder de gemelde modaliteiten gebeurt,

overeenkomstig nagenoemd revisoraal verstag.

2/ Alle rechten, kosten en lasten voortvloeiende uit onderhavige inbreng in natura zijn ten faste van de

ven-inoot-ischap.

e) Waardering van de inbreng in natura:

De totale inbreng in natura wordt gewaardeerd op zesenzestigduizend zeshonderd euro.

d) Vergoeding voor de inbrengen:

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden aan de comparant-inbrenger, de Heer Dirk VAN den BERGH tweeduizend zeshonderd zevenentachtig volledig volstorte aandelen toegekend zonder aanduiding van nominale waarde, welke overeenstemmen met het voormelde bedrag van zesenzestigduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigende de kapitaalverhoging. Elk aandeel vertegenwoordigende één/drieduizend vierhonderd zevenendertigste van het kapitaal. De nieuwe aandelen zullen in de winst delen pro rata temporis De comparant verklaart en erkent dat de aandelen verkre-'gen in ruil voor de inbreng in natura volledig vol-Estort zijn.

e) Aanvaarding:

De hierboven beschreven inbreng welke ter beschikking is van de vennootschap, wordt uitdrukkelijk

aanvaard door de comparant.

f) Verslagen:

1) Verslag van de bedrijfsrevisor

Omtrent deze inbreng in natura werd door bedrijfsrevisor Georges Koslowski op 10 december 2013 het verslag opgemaakt, voorzien door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor werden hoger reeds vermeld.

2) Verslag van de zaakvoerder

Omtrent de hiervoor omschreven inbreng heeft de zaakvoerder op 26 november 2013 een verslag opgesteld, waarin hij uiteenzet waarom deze inbreng voor de ven-'noot-'schap van belang is en waarin hij zich aansluit bij het verslag van de bedrijfsrevisor.

2.De vergadering stelt de verwezenlijking van de voorge-'stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op vijfentachtigduizend honderd tweeënnegentig euro en één cent, vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd zevenendertig gelijke aandelen zonder nominale waarde, Ondergetekende notaris wijst comparanten tenslotte op het feit dat artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting het behoud van het tarief van tien procent (10 %) onderwerpt aan bijkomende voorwaarden die moeten worden nageleefd na de verwezenlijking van de kapitaalverhoging, alsook op het feit dat deze bepaling specifieke anti-misbruikregels bevat.

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENTACHTIGDUIZEND HONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN ÉÉN CENT EUR) en is verdeeld in drieduizend vierhonderd zevenendertig gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde."

4.De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

De comparant stelt aan als bijzonder gevolmachtigde, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUMA", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Guido Gezellestraat 16, eertegen-woordigd door haar zaakvoerder, de Heer Jo de Maagd, alsook de aange-'stelden of lasthebbers van voormelde ven-inootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor iedere aangestelde om afzon-derlijk te handelen, om alle verrich-'tin-'gen te doen teneinde voor de uitvoering van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, alle nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank ondernemingen, de RSZ, een sociaal verzekeringsfonds, alle administratieve overheden en alle belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel.

1,



, Voor- De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening,

& behouden aan het Belgisch VOOR UITTREKSEL

r Staatsblad De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte * volmacht 4- bijzonder verslag van de zaakvoerder +

verslag bedrijfsrevisor.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2014 : AN291095
11/06/2013 : AN291095
31/05/2012 : AN291095
16/06/2011 : AN291095
31/05/2010 : AN291095
16/06/2009 : AN291095
18/06/2008 : AN291095
31/05/2007 : AN291095
26/05/2005 : AN291095
24/05/2004 : AN291095
11/03/2004 : AN291095
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 06.08.2015 15403-0135-013
23/06/2003 : AN291095
21/06/2002 : AN291095
17/05/2001 : AN291095
24/05/2000 : AN291095
13/03/1992 : AN291095
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 30.08.2016 16558-0109-013

Coordonnées
STOCK ORION

Adresse
ALICE NAHONLAAN 99 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande