STOFAER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STOFAER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.876.412

Publication

11/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.04.2013, NGL 31.08.2013 13574-0402-013
07/01/2015
ÿþMod Word 11.1

~~k

Voorbehoudt aan hei Belgisch Staatsbh

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleaaïng ter griffie van

-

~ .

RECH`tBAt~?K MM' KOOPHANDEL

2 4 DEC, 2014

~.aoureg rua,zvHOtrr

D. 'er

Ondernerningsnr : 0426.876.412

Benaming

(voluit) : Stofaer

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grote Markt 46, 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van 28 oktober 2014 heeft benoemd tot de jaarvergadering van 2018:

Mevrouw Aerts Ria Regina

Witteberg 13

2200 Herentals

Het mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Aerts Karel

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/12/2012
ÿþ~ ~ ~

4 1~~ i>,

Mod Wogd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 5 DEC, 2012

KOOPWANDEL TURNHOUT

E'ergfier,

V beh aa Bel Staa im

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0426876412

Benaming

(voluit) : Stofaer

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grote Markt 48 2200 HERENTALS

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders-gedelegeerd bestuurder - Voorzitter Raad van Bestuur + bezoldiging bestuurders + verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering van 2 april 2012 heeft herbenoemd voor een periode van 6 jaar:

Aerts Karel

Reibos 9

2200 HERENTALS

Stoffels Joanna

Reibos 9

2200 HERENTALS

Aerts Gert

Brandemolenstraat 10

2440 GEEL

Eveneens werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Markt 46

2200 HERENTALS

De raad van bestuur dd 5 maart 2012 heeft benoemd als voorzitter van de raad van bestuur en ais gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar:

Aerts Karel

Reibos 9

2200 HERENTALS

Eveneens heeft de raad van bestuur beslist dat de mandaten van Aerts Karel, Stoffels Joanna en Aerts Gert onbezoldigd zijn.

Aerts Karel

Gedelegeerd bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.04.2012, NGL 30.09.2012 12596-0016-013
04/04/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f NEEfGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 3 MMRT 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De ert if ifer,

8

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12068363*

Ondememingsrtir : 0426.876.412.

Benaming

(voluit) : STOFAER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2200 Herentals, Grote Markt 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EURO - WIJZIGING AANDELENSOORT - STATUTENWIJZIGING(EN) - HERFORMULERING VAN STATUTEN.

Er blijkt uit een akte veriedenv oor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zes maart twee duizend en twaalf, geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op twaalf maart daarna boek 51162 blad 25 vak 5, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap STOFAER gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 46, opgericht als een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Jos Jansen te Hasselt op vierentwintig mei negentienhonderd vierentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien juni daarna onder het (referte)nummer 1979-16 en waarvan de statuten vor de laatste maal werden gewijzigd en de vennootschap werd omgezet in een naamloze vennootschap bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op acht april negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf met daarna onder het refertenummer 930505340 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist voor zoveel als nodig het kapitaal te wijzigen van Belgische frank naar euro en bijgevolg om het in Belgische frank uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in euro tegen de officiële omrekeningskoers.

TWEEDE BESLISSING.

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de bepaling van de statuten in verband met de aandelensoort te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zijn.

Teneinde de statuten dienovereenkomstig aan te passen beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het desbetreffende artikel van de statuten te schrappen en/of te wijzigen en te vervangen als volgt:

Alle aandelen zijn op naam en worden voorzien van volgnummer.

Er wordt in de zetel van de vennootschap een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend : 1/ nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2/ de gedane stortingen;

3/ de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en de omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten, voor zover onderhavige statuten de omzetting toelaten;

4/ de uitdrukkelijke vermelding van de nietigheid van de eigen effecten in bezit van de vennootschap, conform de bepalingen van artikel 625 wetboek vennootschappen.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de akten van oprichting en van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschapen van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Elke aandeelhouder of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen. Deze certificaten vermelden de aard van deze effecten, de datum van hun uitgifte, de voorwaarden van hun overdracht en de overgangen en overdrachten met datum.

Een algemene vergadering kan beslissen tot de omvorming van de aandelen op naam naar gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd. De raad van bestuur bepaalt conform de wet de vorm en de inhoud van het aandeelbewijs en zorgt voor de verspreiding ervan tussen de aandeelhouders. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Ç.--.,, Ingeval van gedematerialiseerde aandelen zal de raad van bestuur beslissen bij welke financiële instelling en op welke wijze deze aandelen zullen worden ingeschreven

ii.---". 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge - De algemene vergadering stelt vast dat de omzetting van de aandelensoort verwezenlijkt is en dat bijgevolg de wijziging van voormeld desbetreffend artikel van de statuten die daar betrekking op heeft definitief geworden is.

DERDE BESLISSING. HERFORMULERING VAN STATUTEN.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap volledig te herformuleren en volledig nieuwe statuten aan te nemen om deze in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de thans vigerende wetgeving, in casu het Wetboek van Vennootschappen, en in voorkomend geval om ze in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de andere voormelde genomen besluiten.

Er wordt bijgevolg voorgesteld om de bestaande tekst van de statuten integraal te vervangen door een volledige nieuwe tekst waarin meteen alle voormelde aanpassingen aan de huidige (en nieuwe) wettelijke voorschriften en bepalingen verwerkt zijn.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij heeft als naam: STOFAER.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 46.

Bij besluit van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

Het beheer, in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering en de verbouwing alsmede te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van onroerende goederen om ze ter uitoefening en ter uitbreiding van genoemde bedrijfsactiviteit verder blijvend te gebruiken.

Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook onroerende goederen vervreemden indien zulke vervreemding past in het normale beheer van haar vermogen.

De vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan. Verbod wordt haar opgelegd zich bezig te houden met werkzaamheden van vastgoed makelaar.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtennegentigduizend driehonderd veertien euro tweeëntachtig cent (¬ 198.314,82) en werd volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde,

Alle aandelen zijn op naam en worden voorzien van volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt.

De bestuurders zijn natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap en worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid benoemd voor ten hoogste zes jaar.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het ambt van een bestuurder niet bezoldigd.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt. Indien er meer dan één gedelegeerd bestuurder benoemd wordt, is ieder van hen afzonderlijk optredend bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur voor de duur van zijn mandaat ais bestuurder. Deze benoeming moet worden bekendgemaakt.

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het hen verleende mandaat.

oor-

be zouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van

bestuur krachtens voorafgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de

vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer gevolmachtigden die individueel, gezamenlijk dan wel als

college moeten optreden naargelang de daartoe genomen beslissing van de raad van bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, in

voorkomend geval op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op de eerste maandag van de maand april om zeventien uur,

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende

werkdag.

De eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de

raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van

het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk

kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van de

raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

LAATSTE BESLISSING, VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissingen) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan MBC-Management Business Consulting BVBA, Kinepolis complex, Via media 1 bus 2 3500 Hasselt, alhier vertegenwoordigd door de heer Hugo Smitt, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte omzetting in euro, wijziging aandelensoort,

statutenwijziging(en), herformulering van statuten - historiek met coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanIgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

07/11/2011 : TU052375
12/04/2011 : TU052375
06/12/2010 : TU052375
03/12/2009 : TU052375
10/10/2008 : TU052375
05/11/2007 : TU052375
21/11/2006 : TU052375
02/10/2006 : TU052375
04/10/2005 : TU052375
19/11/2004 : TU052375
12/12/2003 : TU052375
18/12/2002 : TU052375
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.08.2015, NGL 27.08.2015 15530-0197-011
12/12/2000 : TU052375
05/05/1993 : TU52375
01/01/1986 : TU52375

Coordonnées
STOFAER

Adresse
GROTE MARKT 46 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande