STOFFELS TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STOFFELS TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.629.020

Publication

10/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Ontwikkeling, fabricatie, aan- en verkoop, huur en verhuur, huurkoop en in de markt zetten van automaten voor allerlei producten met in hoofdzaak allerlei verse land- en tuinbouwproducten, maar eveneens graan- en zuivelproducten zoals onder andere brood, melk, ijscrème en andere Activiteiten van interieurdecorateurs en etalagisten.

Textielhandel, zowel groot- als kleinhandel, in- en uitvoer in de ruimste zin, dit is, aan- en verkoop, bedrukken, kleuren, ontwerpen, wassen, chemisch reinigen, etiketteren, enzovoorts Sproeiwerkzaamheden allerlei, zowel voor de privé, de industrie als de overheid tot het verwijderen van onkruid, het verdelgen van ongedierte of het bestrijden van plagen of het ontsmetten van vooraf gedefinieerde ruimtes of gebouwen, of het parfumeren ervan.

Revisie van motoren, machines, kleppen, afsluiters, regelarmaturen, enzovoorts Recuperatieactiviteiten van edele metalen, energieën, rustieke en antieke materialen en bouwelementen, enzovoorts

Public relations activiteiten voor diverse bedrijven en / of industrieën.

Personenbescherming, aan- en verkoop van alarmsystemen, zoeksystemen, enzovoorts

Opslag van diverse goederen.

Opleiding en vorming van personeel, organisatie van congressen, evenementen, seminaries, modeshows en beurzen.

Groot- en kleinhandel en berekening van metaalslangen, verpakking, vloer en metallisatie van diverse materialen.

Vervaardiging en fabricatie, handel in, zowel groot- als kleinhandel, aan- en verkoop, in- en export, in allerlei soorten materialen, zoals daar o.a. zijn, in hout, in lichte metalen, in kunststof, in edele metalen, zware metalen, e.d. t.b.v. de producten voor groenten en fruit, zuivelproducten, graanproducten, en andere

Ontwikkelen, beheer, exploiteren, agenturen in octrooien zowel privé, handel of industrieel toepasbaar.

Speur- en ontwikkelingswerk op biotechnisch gebied.

Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, fabricatie en vervaardiging van machines, werktuigen, gereedschapswerktuigen en toebehoren voor de landbouw, evenals in elektronische en telecommunicatieapparatuur voor de land- en tuinbouw.

Groot- en kleinhandel in verpakkingsmachines en weegtoestellen, hijs- en transportwerktuigen, pompen en compressoren, meet-, controle- en navigatiesystemen.

Groot- en kleinhandel in tweedehandsartikelen, kunstvoorwerpen, antiquiteiten, e.d.

Groot- en kleinhandel in bureelbenodigdheden, evenals alle elektrische en elektronische toestellen gaande van kopieertoestellen tot pc s, printers, scanners, enzovoorts

Groot- en kleinhandel en metaalbehandeling in de meest ruime zin en toepassing, gaande van normaal staal tot de meest exotische staalsoort, zowel voor industrieel alsook privé gebruik, o.a. profielen, buizen, enzovoorts

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan depositobanken.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, management en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen. Het beheren van portefeuilles van derden, samengesteld zowel uit roerend als onroerend bezit, het geven van adviezen ter zake, alsmede het geven van allerhande adviezen inzake fiscaliteit en financiën en het leveren van diensten voor derden.

Het verlenen van dienstprestaties, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit zowel in België als in het buitenland.

5) Maatschappelijk kapitaal :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00). Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarde.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld.

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters ingetekend op driehonderd aandelen,

hetzij voor dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

De comparanten stellen vast en erkennen dat deze aandelen volgestort werden tot beloop van

dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Zodat een totaal bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) onmiddellijk ter beschikking gesteld

wordt van de vennootschap.

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Paribas Fortis te

Rijkevorsel, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 3 december 2014.

7) Tijdstip werking en duur :

De vennootschap begint te werken vanaf haar neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte bij

de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en is opgericht voor onbeperkte duur.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbeperkte duur:

a) De heer STOFFELS Paul Lodewijk Maria, voornoemde oprichter, wonende te 2310 Rijkevorsel, Klein Gammel 61, die verklaart te aanvaarden.

b) Mevrouw VELDMAN Petra Gerarda Marcelline, voornoemde oprichters, wonende te 2310 Rijkevorsel, Klein Gammel 61, die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

9) Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één april en eindigt op éénendertig maart van het jaar erna.

10) Datum en uur van de jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede zaterdag van de

maand september om twaalf uur.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op

de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 maart 2016.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding, zijn de zaakvoerders in functie van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting. Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook eventuele latere wijzigingen, met de macht van indeplaatsstelling: And3 Accountants en Belastingconsulenten Burg. Venn. o.v.v. BVBA, hier vertegenwoordigd door de heer Olivier Philipsen, met kantoor te 2610 Wilrijk (Antwerpen), Prins Boudewijnlaan 91 bus 1.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
STOFFELS TRADING

Adresse
KLEINE GAMMEL 61 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande