STOKS-LELIE & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STOKS-LELIE & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.188.995

Publication

23/02/2012
ÿþ" -t

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I _ 1

In 1111111121111°111j11j131 oi

Oncferneringsnr - 0437188.995

Senaming

t Rlu,f~ STOKS LELIE & C° IN VFREFFEN4NG

{verkort}"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verbrandendijk 39 te 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

De algemene vergadering van aandeelhouders van 1 februari 2012 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen

Het verslag van de vereffenaar zonder uitzondering noch voorbehoud goed te keuren en decharge te verlenen aan Etienne Lelie ais vereffenaar van de vennootschap.

De vereffenaar opdracht te geven het resterend eigen vermogen, onder aftrek van de verschuldigde roerende voorheffing, uit te keren aan de enige aandeelhouder

De vereffenaar opdracht te geven de aangifte in de roerende voorheffing in te dienen en de verschuldigde roerende voorheffing te betalen. Tevens zal hij, na ontvangst van het formulier, de aangifte in de vennootschapsbelasting indienen en intussen de verschuldige vennootschapsbelasting als 'voorafbetaling' storten.

De sluiting van de vereffening te puliceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en het KBO nummer en: het BTW nummer te schrappen

De vergadering verklaart de vereffening voor afgesloten en stelt vast dat de BVBA STOKS LELIE & C definitief heeft opgehouden te bestaan, en dat het mandaat van de vereffenaar hierbij eindigt.

De vergadering verklaart tevens dat aan de vereffenaar geen enkele vergoeding is betaald voor het uitoefenen van zijn mandaat in 2012.

De vergadering besluit Etienne Lelie bijzondere vomacht te verstrekken voor het beheren van alle bankrekeningen op naam van de vennootschap evenals over de tegoeden te kunnen beschikken en deze rekeningen af te sluiten. Hij zal alle eventuele tegoeden, uit welken hoofde ook, in ontvangst mogen nemen en de eventuele kosten betalen.

Er wordt besloten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar: bewaard zullen volgen op volgend adres : Affligemdreef 141 te 9300 Aalst

Etienne Lelie,

vereffenaar

1 I

I

 ,

/

1

flerydeed i<r refk va de itschese

rat Ko te tv; :r~º%,~rJre»:, M

i 0 FEB. 2012

Griffie

1I{ blz " " an Luik B'zer fielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris heizij van de perso{o)n(en)

Yhi voegel de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam on handtekening.

09/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilemielagd ter griffie van de RetitBed

3~91i

hophandel le Afttvrerperírt op

Griffie 2 c i'.0 t.... ', 2011

i

il

GI

DI

p

nl

Voor- behoudc aan he Belgisc Staatsbl;

vhII

*11185707*

I I

Ondernemingsnr : 437188995 Benaming

(voluit) : STOKS LELIE & C°

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2070 ZWIJNDRECHT, Verbrandendijk 39.

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR

Uit een akte verleden op 12 september 2011 voor notaris Jacques ISTAS, met standplaats te Schilde, dragende volgende melding van de registratie: "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Zandhoven, Registratie, de 13/09/11 boek 123 blad 35 vak 9 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De E.a. Inspecteur. ai (getekend) Jan OORTS." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STOKS LELIE & C°, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 39, ingeschreven in het Rechtspersonen Register Antwerpen met ondernemingsnummer 437.188.995., besloten heeft:

" 1) de vennootschap STOKS LELIE & C°, vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen;

2) akte te verlenen dat de zaakvoerders van de vennootschap, de heer Etienne LELIE, nagenoemd, en de heer LELIE Jurgen Marcel, geboren te Aalst op 07 november 1971, wonende te 9200 Mespelare, Singelweg 85, ingevolge de beslissing tot ontbinding, van rechtswege ontslagnemend zijn.

3) de heer LELIE Etienne Jacques, geboren te Asse op 28 december 1947, wonende te 9300 Aalst, Affligemdreef 141, als enige vereffenaar aan te stellen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

4) de machten van de vereffenaar als volgt vast te leggen: de vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht, voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen, verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. De vereffenaar heeft onder meer de' bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle goederen uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke. reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden ' aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap voor alle handelingen geldig vertegenwoordigd door de vereffenaar. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het, eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de. griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden, dient aan te geven wat nog moet worden vereffend, en dient bij het vereffeningsdossier te worden gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden, en bij het vereffeningsdossier gevoegd te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar' het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de' vennootschap haar zetel heeft het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers: voor akkoord moeten voorleggen.

4) de statuten van de vennootschap te actualiseren en aan te passen aan de genomen beslissingen.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de heer Etienne LELIE, wonende te 9300 Aalst, Affligemdreef 14, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

r Voor-

bEkhouden aan het Belgisch Staatsblad

aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Admintetratie-

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) J. Istas

De rechtbank van Koophandel te Antwerpen heeft bij haar beschikking van 20 september 2011 de

benoeming van de heer Etienne LELIE, voornoemd, in zijn hoedanigheid van vereffenaar bevestigd. De

rechtbank heeft de vereffenaar daarbij de taken opgelegd zoals voorzien in de artikelen 189bis en 190 § 1 van

het Wetboek van vennootschappen.

Een afschrift van deze beschikking van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen werd neergelegd

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek vennootschappen tegelijk met:

- een afschrift van voormelde akte van 12 september 2011;

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder en de staat van de activa en passiva overeenkomstig artikel 181

van het Wetboek van vennootschappen;

- het controleverslag van de bedrijfsrevisor, de heer Eric VAN DER VEKEN, bedrijfsrevisor verbonden aan

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ERIC VAN DER VEKEN en C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, della Faillelaan 37;

- de gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.10.2011, NGL 06.10.2011 11575-0350-010
22/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.11.2010, NGL 15.11.2010 10607-0033-010
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.11.2009, NGL 18.11.2009 09856-0172-010
12/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.11.2008, NGL 08.12.2008 08842-0140-010
20/11/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.11.2007, NGL 16.11.2007 07803-0012-010
27/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.11.2006, NGL 22.11.2006 06880-4586-011
01/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 15.11.2005, NGL 25.11.2005 05873-2666-011
24/11/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 15.11.2004, NGL 18.11.2004 04800-4701-011
07/10/2004 : ANT000340
05/12/2003 : ANT000340
17/07/2003 : ANT000340
16/12/2002 : ANT000340
22/12/1999 : ANT000340
01/01/1997 : ANT340
01/01/1996 : ANT340
01/01/1995 : ANT340
29/04/1989 : ANT340

Coordonnées
STOKS-LELIE & CO

Adresse
VERBRANDENDIJK 39 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande