STORM 18

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STORM 18
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.625.305

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 22.05.2014 14130-0262-011
20/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter effile van de Rechtbank Van Koophandcj te Antrjverpen, op

Griffie 11 MRT 2013

11,11111,11,111111111111

Ondernemingsnr : 0501.625.305

Benaming

(voluit) : Storm 18

(verkort) :

Rechtsvorm : 1Sesloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERBETERENDE AKTE

Uit een verbeterende akte verleden voor notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem op 21 februari 2013, ter registratie aangeboden, blijft het volgende:

"DAT ER EEN MATERIËLE VERGISSING WERD BEGAAN in een akte voor mijn ambt verleden op acht november tweeduizend en twaalf, repertorium nummer 27.850, houdende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Storm 18", met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2, en met ondernemingsnummer 0501.625.305.

Ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat bij de vermelding van het volstort kapitaal een fout werd begaan, in die zin dat het volstort kapitaal geen zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) bedraagt maar wel twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,0D EUR)

Uit het bankattest, waarvan sprake in voormelde akte, blijkt dat het bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00 EUR) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE68 7310 2832 geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC BANK."

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte uit voormelde verbeterende akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IA12111ij

V beh

aa

Be Stai

iw

i 111

$3-ereshe fer I'% 1,71 PAlhad V~7 Kepi~zatki te Aremp8», ~

2 9 NOV. 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0 Ç0 .t ~~~ , 30

Benaming

(voluit) : Storm 18

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhe(d

Zetel : 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem op 8 november 2012, ter'

registratie aangeboden, wat volgt:

DAT:

1) ER DOOR

De naamloze vennootschap Storm Management, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen,: Katwilgweg 2, en met ondememingsnummer 0807.31 1.697.

Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende Notaris Martine ROBBERECHTS, met standplaats; te Zaventem, op zeventien oktober tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch' Staatsblad van eenendertig oktober nadien; onder nummer 0172344.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten, vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, de heer: Jan CAERTS, wonende te 1000 Brussel, Sint Jan Nepomucenusstraat 26. Benoemd tot deze functie ingevolge

de oprichtingsakte, bekendgemaakt zoals voormeld. Een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM: Storm 18

3) ZETEL : te 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen: de ontwikkeling, bouw en uitbating van een windturbinepark in België.

De vennootschap mag in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan bovendien, rechtstreeks of onrechtstreeks, op welke manier dan ook, samenwerken met, participeren in of deelnemingen houden van andere vennootschappen, die een soortgelijk doei nastreven of die van die aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan alle mogelijke zakelijke en persoonlijke zekerheden verlenen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere hypotheek verlenen of goederen verpanden, waaronder de eigen handelszaak. De vennootschap kan leningen, voorschotten en kredieten ' toestaan onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap kan een mandaat opnemen als bestuurders zaakvoerder of vereffenaar in een andere vennootschap,

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is onderschreven en volstort ten belope van 1/3de door inbreng in speciën door de enige oprichter, de naamloze vennootschap Storm Management

7) BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

'Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur : de naamloze vennootschap STORM MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2, ondernemingsnummer 0807.311.697, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan CAERTS, wonende te 1000 Brussel, Sint Jan Nepomucenusstraat 26

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

10) ALGEMENE VERGADERING x De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand mei om 13.30u in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief,

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014,

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van ' derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bis gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

1(odr-houdenan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STORM 18

Adresse
KATWILGWEG 2 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande