STORM HOLDING 2

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STORM HOLDING 2
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 627.658.789

Publication

31/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-03-2015

Griffie

*15305457*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627658789

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

STORM HOLDING 2

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Charlotte VAN CAUWELAERT, geassocieerd notaris te

Zaventem, op 27 maart 2015 , ter registratie aangeboden, wat volgt :

DAT :

1) ER TUSSEN:

1. De naamloze vennootschap  BLACK SWAN , met maatschappelijke zetel te 8340 Damme (Moerkerke), Vissersstraat 21 B, ondernemingsnummer 0827.036.648;

2. De naamloze vennootschap  PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ VLAANDEREN , afgekort  P.M.V. , met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, ondernemingsnummer 0455.777.660;

3. De private privak naar Belgisch recht die de rechtsvorm heeft aangenomen van een commanditaire vennootschap op aandelen  TINC , met zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37, ondernemingsnummer 0894.555.972; en

4. De naamloze vennootschap  STORM GROUP met zetel te 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2,

ondernemingsnummer 0544.983.711;

een Naamloze Vennootschap werd opgericht.

2) NAAM : STORM HOLDING 2

3) ZETEL : 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: - te investeren in vennootschappen die activiteiten ontplooien met betrekking tot hernieuwbare energie en in het bijzonder de exploitatie van windturbines in België en daartoe te investeren, inschrijven, overnemen, kopen, verkopen en handelen in participaties in de vorm van aandelen (met of zonder stemrecht), deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, vorderingen, en andere financiële instrumenten, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen die niet genoteerd zijn op een beurs op het ogenblik van de investering door de vennootschap; - het beheren van de investeringen;

- het waarnemen van de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; De vennootschap mag in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen.

Zij kan bovendien, rechtstreeks of onrechtstreeks op welke manier dan ook, samenwerken met, participeren in of deelnemingen houden van andere vennootschappen, die een soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan alle mogelijke zakelijke en persoonlijke zekerheden verlenen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan leningen, voorschotten en kredieten toestaan onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Onderwerp akte :

Katwilgweg 2 2050 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

6) KAPITAAL-AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt

VIJFHONDERDZESTIENDUIZEND VIERHONDERDDRIEËNDERTIG euro (516.433,00EUR). Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderdvierenzestigduizend zevenhonderdnegentig (464.790) aandelen van klasse A (de  A-Aandelen) en eenenvijftigduizend zeshonderddrieënveertig (51.643) aandelen van klasse B (de  B-Aandelen) zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ vijfhonderdzestienduizend vierhonderddrieëndertigste (1/516.433) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Behoudens andersluidende afspraak tussen Partijen, zal voor iedere één euro (1,00 EUR) die wordt ingebracht in het kapitaal van de vennootschap 1 Aandeel worden uitgereikt. Het kapitaal werd volledig volgestort.

7) RAAD VAN BESTUUR : De vennootschap beschikt over een raad van bestuur, bestaande uit maximum zes (6) bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet Aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering voor een onbeperkt hernieuwbare maximumtermijn van zes jaar, zonder hierbij afbreuk te willen doen aan het recht van de algemene vergadering om een bestuurder  ad nutum af te zetten.

Behoudens strengere bepalingen in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan tussen de Aandeelhouders dewelke, voor zulke Aandeelhouders en voor de duur ervan, voorrang zal hebben op de bepalingen van deze statuten, zal de raad van bestuur als volgt zijn samengesteld:

(i) één lid van de raad van bestuur wordt benoemd op voordracht van de B-Aandeelhouder;

(ii) vijf leden van de raad van bestuur worden benoemd op voordracht van de A-Aandeelhouders. De onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan tussen de Aandeelhouders (in het bijzonder een Aandeelhoudersovereenkomst) kan de nadere modaliteiten van dergelijk voordrachtsrecht nader bepalen.

Elke bestuurder heeft het recht om tijdens de vergaderingen van de raad van bestuur bijgestaan te worden door een expert, die geen stemrecht zal hebben.

De voorzitter van de raad van bestuur zal gekozen worden uit de bestuurders benoemd op voordracht van een A-Aandeelhouder. In het geval er nog geen voorzitter is benoemd of in afwezigheid van de voorzitter, zal de oudste aanwezige bestuurder automatisch optreden als voorzitter van de raad van bestuur. Indien een rechtspersoon werd benoemd als bestuurder, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger van die rechtspersoon in aanmerking genomen worden teneinde te bepalen wie zal optreden als voorzitter.

Tot A-bestuurders werden benoemd :

1. de heer Stéphane SCHOCKAERT, wonende te 1331 Rixensart, Rue des Bergères 4;

2. de heer Filip AUDENAERT, wonende te 2960 Brecht, Zwaluwlaan 9;

3. de Naamloze vennootschap PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ VLAANDEREN , afgekort  P.M.V. , met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, ondernemingsnummer 0455.777.660, vast vertegenwoordig door de heer Tom MORTIER, wonende te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Hofkouter 83;

4. de heer Mathieu LEFEBVRE, wonende te 1050 Elsene, George Bergmannlaan 65/002;

5. de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  NEXT GEAR , met maatschappelijke zetel te 8340 Damme, Vissersstraat 21 bus B, ondernemingsnummer 0869.565.210, vast vertegenwoordigd door de heer Anthony THEYS, wonende te 8420 De Haan, Zwaluwenlaan 16. Werd benoemd tot B-bestuurder:

6. De naamloze vennootschap  STORM MANAGEMENT , met maatschappelijke zetel te 2050

Antwerpen, Katwilgweg 2, ondernemingsnummer 0807.311.697, vast vertegenwoordigd door de heer

Jan CAERTS, wonende te 2600 Antwerpen, Strijdhoflaan 123.

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van 2020.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR : Overeenkomstig artikel 522 van het Wetboek van vennootschappen, is de raad van bestuur gemachtigd om alles te doen en uit te voeren wat nodig of nuttig wordt geacht voor het realiseren van het doel van de Vennootschap. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid en toezicht adviserende comités oprichten.

Behoudens andersluidende bepalingen in een overeenkomst die van tijd tot tijd tussen de Aandeelhouders in dat verband zou worden gesloten, worden de bevoegdheden en samenstelling van dergelijke comités door de raad van bestuur vastgesteld.

Het dagelijkse bestuur van de vennootschap zal worden toevertrouwd aan de dagelijks bestuurder van de vennootschap, die een natuurlijke persoon zal zijn met de gepaste vaardigheden en kwalificaties of een rechtspersoon waarvan de vaste vertegenwoordiger over de gepaste vaardigheden en kwalificaties beschikt en die zal worden benoemd door de raad van bestuur. De dagelijks bestuurder wordt niet vergoed voor de uitvoering van zijn taken, met uitzondering van de terugbetaling van externe kosten die voorafgaandelijk door de raad van bestuur werden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

goedgekeurd.

9) VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR : De vennootschap wordt, zowel in als buiten rechte, ten overstaan van derden bij alle rechtshandelingen, overeenkomsten, verrichtingen en akten, één en ander in de ruimste zin van het woord en voor de goede orde met inbegrip van akten voor dewelke de tussenkomst van een notaris of een andere openbare ambtenaar vereist is, vertegenwoordigd door hetzij drie op voordracht van de A-Aandeelhouders (waarvan telkens één bestuurder benoemd op voordracht van een andere A-Aandeelhouder) benoemde bestuurders, samen handelend, hetzij de dagelijks bestuurder (binnen de bevoegdheden van het dagelijks bestuur). De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

10) CONTROLE: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere Aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere Aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Werd benoemd tot commissaris: BVBA Nijs en Partners, Bedrijfsrevisoren, te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 116 2V, ondernemingsnummer 0807.879.643, met als vaste vertegenwoordiger de heer Karel Nijs, Bedrijfsrevisor en dit voor de boekjaren 2015, 2016 en 2017 (tot aan de jaarvergadering van 2018).

11) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om 11u00. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

12) VERTEGENWOORDIGING : Elke Aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet Aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

13) AANWEZIGHEIDSLIJST : Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de Aandeelhouders of hun vol¬machtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m¬(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de Aandeelhouders en van de klasse en het aantal Aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

14) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk

jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015.

15) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap zal elk jaar minstens vijf procent (5%) worden afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Die afhouding zal niet langer vereist zijn van zodra deze wettelijke reserve gelijk is aan één tiende (1/10e) van het aandelenkapitaal.

Daarna zal, op voorstel van de raad van bestuur, de algemene vergadering beslissen over de toewijzing van het saldo van de netto winst en de verdeling van andere beschikbare cash. De onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan tussen de Aandeelhouders kan de nadere modaliteiten van dergelijke toewijzing van het saldo van de netto winst nader bepalen.

16) INTERIMDIVIDENDEN : De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

17) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergade¬ring anders beslist.

Indien niet alle Aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffe¬naars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan¬delijke betalingen te doen.

* De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, en in het bijzonder de verbintenissen uit hoofde van een kaderovereenkomst de dato 26 maart 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

* Volmacht voor formaliteiten - Een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt toegekend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 1930 Zaventem, The Corporate Village, Da Vincilaan 9 box E.6, Elsinore Building om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van deze vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

- Inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

- Neerleggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatblad;

- Het nemen van inschrijving(en), latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties; - De aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Charlotte Van Cauwelaert

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte

19/08/2015
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r77-t?1~~

"

11111111.1ï111.11, 111111q1

b

s

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 AUG. 2015

afdelinetifá'terpen

Ondernemingsnr : 0627.658.789

Benaming

(voluit) : Storm Holding 2

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke algemene vergadering dd. 5 augustus 2015. "De aandeelhouders hebben, bij schriftelijke en aparte stemming, unaniem beslist om:

(a) het ontslag te aanvaarden van de heer Mathieu Lefebvre in zijn hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap, en dit met ingang van 3 juni 2015....

(b) als A-bestuurder van de Vennootschap te benoemen, op voordracht van ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV: de heer Jan Van De Voorde, wonende te Veenbiesstraat 5, 9900 Eeklo, Het mandaat van de bestuurder gaat in op 31 judi 2015 en neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering die wordt gehouden in 2020.

(o) een volmacht te verlenen aan Nathalie Van Speybroeck, p/a Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, en haar te belasten met het stellen van alle handelingen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten met het oog op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad."

Nathalie Van Speybroeck

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
STORM HOLDING 2

Adresse
KATWILGWEG 2 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande