STORM LOKEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STORM LOKEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.562.048

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 22.05.2014 14130-0270-012
10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 06.06.2013 13156-0077-012
08/06/2011
ÿþ Mpd 2,0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V IIIU 911eEi'--^jm.i:% ;V? eYie van lie

beh 5100" , fi~°--=,. ,,," °; fvi;[ti:tE ne

aa Rechtbank var, ~~w ~~~ -MEI- 201

Bel 1

Sta v~ ~ " -- oGlJfÍlE+Ji





Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : STORM LOKEREN

836 5-6,~ a ve

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden op 18 mei 2011 door Meester Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris te Brussel' (DL ter registratie neergelegd, blijkt dat :

1. De Heer Prosper-Réginald Charles Marguerite Louis Marie Josèphe Ghislain THUYSBAERT, Jonkheer, e geboren te Gent, op 16 januari 1959, wonende te 1950 Kraainem, Steenweg op Mechelen, 356.

2. De Heer Benoît Godefroid VALENTIN, geboren te Etterbeek, op 15 mei 1960, wonende te 3080 Tervuren, óBrusselsesteenweg 195.

3. De naamloze vennootschap "STORM MANAGEMENT", met zetel van de vennootschap te 2050 Antwerpen Katwilgweg 2, en met ondernemingsnummer 0807.311.697 (RPR Antwerpen). Vennootschap tp opgericht blijkens akte verleden op 17 oktober 2008 door notaris Martine Robberechts, te Zaventem, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 oktober nadien, onder nummer 08172344.

4. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLEAN ENERGY INVEST', met zetel van de vennootschap te 1654 Huizingen, A. Vaucampslaan, 42 en met ondernemingnummer 0816.804.039 RPR Brussel. Vennootschap opgericht blijkens akte verleden op 2 juli 2009 door notaris Herwig DUFAUX, te Drogenbos, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 juli nadien, onder nummer

,..~ 09100995, zij onder elkaar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met als naam "Storm Lokeren°, waarvan de zetel van de vennootschap gevestigd zal zijn te 2050 Antwerpen, Kalwilgweg, 2, met een kapitaal van veertigduizend euro (40.000 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen

ezonder aanduiding van nominale waarde, in geld insgeschreven en volledig volgestort, die elk

één/vierhonderdste (1/400ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. ,_130~ UITREKSEL UIT DE STATUTEN :

Artikel 3 : Doel

j04, De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden en in samenwerking met

112' derden, de ontwikkeling van een windturbine project te Lokeren in België, dat meer bepaald het volgende behelst: het realiseren en opvolgen van het ontwerp, de vergunningsaanvragen, de bouw, financiering en exploitatie van het betreffende windturbinepark (hierna het "Project").

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Lre

Zij mag op eender welke wijze deelnemen in alle handelszaken, ondernemingen of vennootschappen, die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haaronderneming te bevorderen.

Indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaandelijke vereisten inzake het vestigingsrecht, zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de verwezenlijking van deze vereisten.

çy Artikel 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 11 : Samenstelling van het college van zaakvoerders

(a)De vennootschap wordt bestuurd door maximum vier (4) niet-statutaire zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, wiens mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering, en die op bindende voordracht van de vennoten worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van 6 jaar.

De zaakvoerders vormen een college van zaakvoerders, dat zal handelen als een orgaan.

Behoudens unaniem andersluidend besluit van de algemene vergadering worden de zaakvoerders niet vergoed voor vervulling van hun mandaat.

(b)De in bovenstaande paragraaf vermelde bindende voordrachtsrechten worden als volgt georganiseerd: (i)Twee (2) zaakvoerders worden benoemd op basis van een lijst van telkens ten minste twee (2) kandidaten, voorgedragen door de naamloze vennootschap Storm Management;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

(ii)Eén zaakvoerder wordt benoemd op basis van een lijst van ten minste twee (2) kandidaten, voorgedragen door de heer Réginald Thuysbaert; en

(iii)Eén zaakvoerder wordt benoemd op basis van een lijst van ten minste twee (2) kandidaten, voorgedragen door de heer Benoit Valentin.

(c)Het college van zaakvoerders kiest zijn voorzitter onder de zaakvoerders bij unanimiteit van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders. De functie van voorzitter zal jaarlijks roteren tussen de zaakvoerders. Indien en zolang het college van zaakvoerders geen voorzitter benoemt, zal van de zaakvoerders degene die het oudste is in jaren, van rechtswege de functie van voorzitter waarnemen.

(d)Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

(e)Indien een vennoot die gerechtigd is om een lijst van kandidaat-zaakvoerders voor te dragen, nalaat om zijn rechten in dat opzicht ten volte uit te oefenen, zal dit geen afstand of vermindering van zulke rechten meebrengen en zal die omstandigheid dergelijke vennoot evenmin verhinderen om de bedoelde rechten op een later tijdstip alsnog ten volle uit te oefenen. Indien aldus geen kandidaten worden voorgedragen voor één of meer van de mandaten van de vennootschap, zal de algemene vergadering naar eigen goeddunken het recht doch niet de verplichting hebben om (een) zaakvoerder(s) aan te duiden voor het/de openblijvende manda(a)t(en). Indien de algemene vergadering het/de bedoelde manda(a)t(en) niet invult, zal het college van zaakvoerders rechtgeldig samengesteld zijn uit de overige zaakvoerders, op voorwaarde dat er minstens drie (3) zaakvoerders werden benoemd door de algemene vergadering.

(f)lndien een daartoe gerechtigde vennoot die tijdelijk nagelaten zou hebben om een lijst van kandidaat-zaakvoerders voor te dragen, alsnog van dit recht gebruik zou wensen te maken en deze wens schriftelijk te kennen geeft aan de overige vennoten en de voorzitter, zullen de vennoten zo spoedig mogelijk na voornoemd verzoek overgaan tot de dienovereenkomstige benoeming van de nieuw voorgedragen zaakvoerder, hetzij bij wege van schriftelijk unaniem aandeelhoudersbesluit, hetzij bij wege van een bijzondere algemene vergadering. Bij die gelegenheid zullen de mandaten worden herroepen van de zaakvoerders die overeenkomstig de voorgaande alinea gebeurlijk naar eigen goeddunken door de algemene vergadering zouden zijn aangesteld in de afwezigheid van een voordracht door de betrokken vennoot. In zulke gevallen zal het college van zaakvoerders geen andere dan lopende of hoogdringende zaken behandelen totdat hij is samengesteld overeenkomstig het voorgaande.

(g)Indien één of meer van de overeenkomstig onderhavig artikel 11 benoemde zaakvoerder(s) zijn (hun) mandaat niet zouden willen of kunnen opnemen of door afzetting, ontslag of anderszins zouden ophouden hun mandaat te vervullen, zal (zullen) het (de) vacante zaakvoerdersmanda(a)t(en) overeenkomstig het in dit artikel 11 bepaalde worden ingevuld hetzij bij wege van schriftelijk unaniem aandeelhoudersbesluit, hetzij bij wege van een bijzondere algemene vergadering. In zulke gevallen zal het college van zaakvoerders geen andere dan lopende of hoogdringende zaken behandelen totdat hij is samengesteld overeenkomstig het voorgaande.

(h)Indien een vennoot die overeenkomstig onderhavig artikel 11 gerechtigd is om een lijst van kandidaat-zaakvoerders voor te dragen, zou voorstellen om een zaakvoerder te ontslaan die is benoemd op basis van een door hem voorgestelde lijst van kandidaten, zullen de vennoten samenwerken bij dit ontslag en zal het vacante zaakvoerdersmandaat worden ingevuld overeenkomstig het in dit artikel 11 bepaalde.

Artikel 14 : Vertegenwoordiging van de vennootschap.

(a)De vennootschap wordt, zowel in als buiten rechte, ten overstaan van derden bij alle rechtshandelingen, overeenkomsten, verrichtingen en akten die een financiële impact van minder dan vijfduizend euro (5.000 EUR) op de vennootschap hebben en voor de goede orde met uitzondering van akten voor dewelke de tussenkomst van een notaris of een andere openbare ambtenaar vereist is, vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

(b)In het geval de vertegenwoordiging van de vennootschap betrekking heeft op rechtshandelingen, overeenkomsten, verrichtingen en akten die een financiële impact van meer dan vijfduizend euro (5.000 EUR) op de vennootschap hebben en voor de goede orde met inbegrip van akten voor dewelke de tussenkomst van een notaris of een andere openbare ambtenaar vereist is, zal de vennootschap steeds vertegenwoordigd moeten worden door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

(c)De vennoten maken zich sterk dat de op hun voordracht benoemde zaakvoerders hun medewerking zullen verlenen met het oog op de externe vertegenwoordiging van de vennootschap overeenkomstig voorgaande alinea telkenmale het college van zaakvoerders overeenkomstig artikel 16 van deze statuten een beslissing heeft genomen.

(d)De vennootschap wordt voorts geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden, optredend binnen het kader en de grenzen van een hen door het college van zaakvoerders geldig verleende volmacht.

Artikel 17 : Vergadering en bijeenroeping van de Algemene Vergadering

(a)De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgezonderd, op hetzelfde uur en op dezelfde plaats.

Artikel 21 : Maatschappelijk boekjaar en geschriften

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op die laatste datum, worden de boeken en bescheiden afgesloten en de zaakvoering maakt de inventaris op en sluit de jaarrekening, waaronder de resultatenrekening, af.

Artikel 22 : Verdeling van de winst

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

(a)De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van een wettelijk reservefonds. Wanneer dit wettelijk reservefonds een omvang gelijk aan één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap heeft bereikt, is deze voorafneming niet meer verplicht. De voorafnemingen moeten hernomen worden wanneer de wettelijke reserve aangetast wordt en daalt onder één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal.

(b)De vennoten verbinden zich ertoe om in de algemene vergadering, op voorstel van het college van zaakvoerders, te beslissen om, indien er na aftrek van de bovenvermelde wettelijke reserves en na het aanleggen en betalen van de wettelijk vereiste voorzieningen en belastingen een saldo overblijft, dit saldo aan te wenden teneinde de nodige zelfs niet wettelijke vereiste voorzieningen aan te leggen voor bv. vervanging van onderdelen van windturbines en andere kosten die nodig zijn voor het state of the art houden van het windmolenpark met het oog op een langdurige exploitatie en vervolgens, indien er nog een saldo overblijft en er voldoende cash beschikbaar is, een dividend gelijk aan 100% van dat netto saldo na voornoemde bijkomende aftrekken uit te keren. Het college van zaakvoerders stelt in voorkomend geval de plaats en het tijdstip vast waarop dividenden worden uitbetaald.

(c)Het recht van de vennoten om in voorkomend geval de betaling van de hen toegekende dividenden te eisen, verjaart na een periode van vijf (5) jaar te rekenen van de datum van toekenning, waarna zulke dividenden van rechtswege toekomen aan het wettelijk reservefonds van de vennootschap.

Artikel 24 : Vereffening

(a)Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, dient het netto-activa eerst om, in geld of effecten, het afbetaald, niet afgeschreven bedrag van de aandelen terug te betalen.

(b)Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald werden, houden de vereffenaars, voor de verdeling, rekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld van de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

(c)Het eventuele saldo wordt in gelijke mate tussen de houders van de aandelen verdeeld, in evenredigheid met het deel van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene jaarvergadering zal samenkomen op de tweede vrijdag van de maand mei tweeduizend en dertien.

C.Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap zal haar activiteiten aanvangen vanaf haar inschrijving op het handelsregister. Ze zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement Antwerpen.

Alle verbintenissen, alsmede alle verplichtingen die hier uit voortvloeien, en alle bedrijfsactiviteiten, voorafgaand aan deze, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, gesteld door de voornoemde oprichters, worden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht. Deze overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

De comparanten verklaren de Heer Valentin en de naamloze vennootschap "STORM Management", met bevoegdheid om alleen te handelen en om de bevoegdheden te delegeren, te machtigen om voor rekening van onderhavige vennootschap alle noodzakelijke en nuttige akten en overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, en dit gedurende een termijn van vijftien dagen en ten laatste op het ogenblik van de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

BENOEMINGEN

Nadat de statuten van de vennootschap vastgesteld werden, verklaren de comparanten :

A.Zaakvoerder van de vennootschap :

Te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap :

1. de Heer Prosper-Réginald THUYSBAERT, voornoemd.

2. de Heer Benoît VALENTIN, voornoemd.

3. de Heer Peter DE SMET, wonende te 1430 Rebecq, Drève des Soupirs, Bierghes 9.

4. de naamloze vennootschap "STORM MANAGEMENT', voornoemd, met als vast vertegenwoordiger de

Heer Jan CAERTS, wonende te 1000 Brussel, Sint-Jan Nepomucenusstraat, 26

De aldus genoemde zaakvoerders zullen hun mandaat uitoefenen tot na de jaarvergadering van mei 2017.

De aldus benoemde zaakvoerders zullen hun mandaat ten kostenloze titel uitoefenen.

B. Commissaris :

Aangezien de vennootschap beantwoordt aan de criteria van artikel 141 van het wetboek vennootschappen,

beslist de algemene vergadering geen commissaris te benoemen.

C. Bevoegdheidsdelegatie.

Alle bevoegdheden toe te kennen, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan de Heer Jan Caerts, voornoemd ten einde alle formaliteiten te verrichten met betrekking tot de inschrijving bij de Kruispuntbank Ondernemingen, bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde en bij andere instellingen en deze inschrijvingen te verbeteren of te wijzigen.

Luik B - vervolg

Voor Eensluidend Analytisch Uittreksel

(get) Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest

Voorbehouden Vaan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STORM LOKEREN

Adresse
KATWILGWEG 2 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande