STORM POSTPRODUCTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STORM POSTPRODUCTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.756.732

Publication

03/03/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- iljellill

behouden 90591

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 0 FEB 2014

Griffie

5 ~ ~ ~5 ~ ~3.32Ondernemingsnr ;

Benaming (voluit) : Storm Postproduction

(verkort) :

ZI i

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Braziliëstraat 30

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTINGSAKTE  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 14 februari 2014; v66r registratie dat :

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Storm Postproductie B.V.", met statutaire'

zetel te Amsterdam en met vestiging te Westerdoksdijk 239, 1013 AD Amsterdam, Nederland, ingeschreven in; j; de Kamer van Koophandel onder het nummer 3428524.

:j 2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Goeroe Holding B.V.", met statutaire zetel te;

Amsterdam en met vestiging te Westerdoksdijk 239, 1013 AD Amsterdam, Nederland, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder het nummer 34315288.

jj nauwkeurige identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten, de oprichters en de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volstort

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen;

Naam : Storm Postproduction

Zetel : 2000 Antwerpen, Braziliëstraat 30

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagtdertigduizend euro (¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door

dertigduizend (30.000) aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen werden genummerd van één (1) tot dertigduizend (30.000).

; De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verzoeken Ons, Notaris, in een authentieke akte;

vast te stellen dat zij onder hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten, onder dei

naam "Storm . Postproduction", waarvan de eerste maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2000;

Antwerpen, Braziliëstraat 30 en waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal dertigduizend euro

(¬ 30.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door dertigduizend (30.000) aandelen zonder nominale waarde.

On deze dertigduizend (30.000) aandelen wordt als volgt ingeschreven in Geld:

. 1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Storm Postproductie" B.V., voornoemd; j, ; Il 29.999je

Dewelke inschrijft op negenentwintigduizend negenhonderd negenennegentig (29.999) aandelen;

r 2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Goeroe jj 1 j

Holding" B.V., voornoemd;

Dewelke inschrijft op één (1) aandeel:

l TOTAAL: dertigduizend (30.000) aandelen: 30.000i!

Elk aandeel ten belope van ten minste twintig (20) per cent is volgestort en met een minimum aan 6.200 aura. Boekjaar : Hot boekjaar van de vennootschap gaat in op (één) 1 januari en eindigt op (éénendertig) 31 december van elk kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op (éénendertig) 31 decemberij 2014. j Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één/twintigste vooraf genomen tot vorming van het reservefonds. Deze:i voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaalij bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de; bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van;, vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s). De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het eventuele saldo zat gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoeder(s) wordt/worden benoemd door de algemene vergadering met gekwalificeerde meerderheid van tachtig percent van de stemmen die tachtig percent van het kapitaal vertegenwoordigen, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is/zijn steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt/ vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Benoeming zaakvoerder(s) : De oprichters benoemen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen als zaakvoerders voor een termijn van 2 jaar die eindigt na de gewone algemene vergadering van vennoten van mei 2016:

- De heer Jakob KUIPER, van de Nederlandse nationaliteit, geboren te Winschoten (Nederland) op 21 december 1974 en wonende te Amsterdam, persoonsnummer 110814654.

- De heer Joris VAN SEGGELEN, van de Nederlandse nationaliteit, geboren te Rheden (Nederland) op 23 maart 1976 en wonende te Amsterdam, persoonsnummer 164467415.

dewelke verklaren de opdracht als zaakvoerders te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet,

Hun opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De benoeming van bovenvermelde zaakvoerders zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

De productie, post-productie, realisatie en exploitatie van films, audiovisuele en cinematografische werken van diverse aard waaronder, series, televisiefilms, documentaires, promotiefilms, reclamespots, videoclips, projecten in 3D e.d., in beginsel bestemd voor de vertoning op televisie en allerhande filmzalen, regisseurswerk, producer- en scenariowerk voor eigen producties en in opdracht van derden en alles wat te maken heeft met "Media Content" in het algemeen.

De aankoop, de verkoop, de verbouwing, de huur, de onderhuur, de financieringshuur, de leasing, de concessie en de uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle roerende en onroerende goederen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa; het beheren, beleggen en exploiteren van de roerende en onroerende activa van de vennootschap. Het oprichten van en het samenwerken met ondernemingen en vennootschappen, en in financiële vennootschappen; de financiering van zulke vennootschappen of ondernemingen door leningen, borgstellingen of onder gelijk welke andere vorm; de deelneming als lid van de raad van bestuur of van ieder ander gelijkaardig orgaan aan het bestuur en de waarneming van de functie van vereffenaar van hoger genoemde vennootschappen; het uitvoeren van alle werken, studies en managementdiensten van administratieve, technische commerciële en financiële aard, voor rekening van ondernemingen waarvan zij aandeelhouder is of voor rekening van derden. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, De vennootschap mag, in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, aile industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Bovenstaande opsomming is niet limitatief en de termen beheer of advies gebruikt in deze statuten zijn andere dan deze bedoeld in de wet van 6 april 1995 betreffende de tweede markt, het statuut en de supervisie van investeringsvennootschap, tussenpersonen en beleggingsadviseurs.

Jaarvergadering  toelating -- stemrecht : Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op (één) 1 juni om 14u00.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden op (één) 1 juni 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging` van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel - aan Meester Leo Peeters en/of alle andere advocaten van de advocatenkantoor « Peeters Advocaten Avocats », ieder afzonderlijk handelend waarvan de zetel is te 1702 Groot-Bijgaarden, Alfons Gossetlaan, 54, bus 11, met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondernemingsloketten en bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul Masalis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte; volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Coordonnées
STORM POSTPRODUCTION

Adresse
BRAZILIESTRAAT 30 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande