STORYCATCHERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STORYCATCHERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.726.240

Publication

28/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lii

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

c'en~~,., ~~ ~'~~~"w;-k. Lnibank



1

te ~ ~f~

frYLipen,op

+ ~.~

àGriffie 7 DHT, 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0870.726.240

Benaming

(voluit) : Zendster

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Van de Weyngaertplein 33, 2180 Antwerpen (Ekeren)

(volledig adres)

Onderwerp akte statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van3 oktober 2013, gehouden voor notaris Peter Geeraerts te Brasschaat (Sint-Mariaburg), blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen:

1.Wijziging van het kapitaal door het te verhogen met honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) om het te brengen van zevenendertigduizend euro (¬ 37.000,00) op honderdzevenentachtigduizend euro (¬ 187.000,00) door inbreng van belaste reserves in belaste reserves in kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2. Wijziging van het kapitaal door het te verminderen met zevenendertigduizend euro (¬ 37.000,00) cm het te brengen van honderdzevenentachtigduizend euro (¬ 187.000,00) op honderdvijftigduizend euro (¬ ' 150.000,00), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling op elk aandeel in geld, aangezien de' vennootschap over overtollige iiquidi-teiten beschikt. Deze terugbetaling wordt gedaan door voorafneming van: het gestorte kapitaal.

3.Herbevestiging van de aanduiding van de zetel daar dit ingevolge materiële vergissing foutief werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. In de publicatie werd foutief Van den Weyngaertplein vermeld terwijl dit Van de Weyngaertplein dient te zijn.

4. De vergadering verleent aile volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat.

5.Bijzondere volmachtverlening, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Q-bus", gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Vredestraat 72, evenals aan haar bediende, aangestelden en lasthebbers teneinde:

a) alle administratieve formaliteiten te verrichten, onder meer inzake de Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie, enzovoort;

b) eventuele inschrijving van de vennootschap te vorderen ais belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en Directe Belastingen alsmede tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

Voor ontledend uittreksel Notaris Peter Geeraerts

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte

coordinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13147-0123-015
05/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

liAït~- 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 - ~

*iaivssz~*

MoorgQlegd ;fi3r gaffe va de 1?edaibank Kaoplacelr! te M'ImpwErr, op

Griffie

Ondernemingsnr : 0870.726.240

Benaming

(voluit) : DE WEBFABRIEK

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 65 te 2180 Antwerpen (Ekeren)

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging naam - wijziging doel - verplaatsing zetel - afschaffing categorieën van aandelen - afschaffing nominale waarde aandelen - omzetting in bvba - ontslag en benoeming zaakvoerder(s) - volmacht

Uittreksel van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE WEBFABRIEK", met zetel te 2180 Antwerpen (Ekeren), Kloosterstraat 85 gehouden op 21 november 2012 voor geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

Historiek

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jef Van Roosbroeck te Ekeren op 20 december 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2004-12-3110184384.

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor zelfde notaris op 16 juni 2009 werden de aandelen gesplitst en werd het artikel dat handelt over de stemkrachtbeperking aangepast, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder het nummer 2009-06-29/0091231.

Bureau

De vergadering wordt geopend om elf uur onder het voorzitterschap van haar zaakvoerder, de heer MATHIEU Hans Robert Margaretha, geboren te Antwerpen op 31 januari 1976, NN 76.01.31 029-62, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Van de Weynaertplein 33.

Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd alle aandeelhouders, die volgens hun verklaring het totaal van de bestaande of drieduizend zevenhonderd (3.700) aandelen, zowel de aandelen van categorie A als deze van categorie B, bezitten in volgende verhouding:

-de heer Hans MATHIEU, voornoemd, dle verklaart eigenaar te zijn van tweeduizend zevenhonderd (2.700) aandelen

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KOWIJN, met zetel te 2180 Antwerpen (Ekeren), Van de Weynaertplein 33 (RPR 0832.483.197), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Hans Mathieu, voornoemd, die verklaart eigenaar te zijn van duizend (1.000) aandelen.

Uiteenzetting

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hètgeen volgt:

L De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1. Verslag van het bestuursorgaan, met in bijlage de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2012, opgesteld in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen.

2.Verslag van Roger De Nul, accountant van de burg.venn. ovv bvba De Nul & C° met zetel te 1750 Lennik, Ninoofsesteenweg 37 over de staat van activa en passiva, opgesteld in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

3.verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

4.wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap

5.wijziging dcel van de vennootschap:

a) Bijzonder verslag van het bestuursorgaan waarin de

voorgestelde wijziging van het doel omstandig verantwoord wordt. Aan dit verslag is voormelde recente staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 30 september 2012, Beide zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

b) voorstel om het maatschappelijk doei te wijzigen,

waardoor het volgende activiteiten zal omvatten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

`Het leveren van technische diensten en advies ter ondersteuning van digitale televisie, IPTV en internet streaming. Het realiseren van audiovisuele of digitale producties, zowel voor eigen rekening als voor derden. Met inbegrip van de uitgave, verkoop, distributie, promotie en verhuur ervan. Het opzetten, beheren en exploiteren van communicatieplatformen voor het verspreiden van multimediamateriaal over het internet. De ontwikkeling van software voor het beheer en distributie van mediafragmenten. Het leveren van advies rond software, hardware en netwerken, De coördinatie, organisatie of planning vanmultimediaprojecten. De ontwikkeling, commercialisatie en exploitatie van online diensten en producten. Het verwerven, beheren, exploiteren en produceren van mediarechten. De organisatie van spektakels, concerten, seminaries, conferenties en alle soorten culturele activiteiten en mediagebeurtenissen op audiovisueel en cultureel gebied. Het leveren van diensten voor audiovisuele opname, montage en regie. Transmissie van gegevens via kabel, draadloos of via satelliet. Het uitbaten van websites en internetwinkels zowel voor eigen rekening als voor derden Het geven van opleidingen en cursussen en het organiseren van seminaries in verband met algemene, beroeps- of technische vorming.

Het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, uren, verkavelen, prospecteren en uitbaten vanonroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met die doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welk vorm ook, van E3elgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen on vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zijn al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zijn alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijke doel. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.'

6.afschaffing soorten (categorieën) van aandelen en afschaffing van de nominale waarde van de aandelen. 7,Omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

8,Aanvaarding van de nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

9.Ontslag en benoeming van bestuursorganen.

10.Volmacht voor coordinatie van de statuten.

11 .Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

I2.Volmacht voor administratieve formaliteiten,

Il. Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere rechtsvorm mag aannemen.

111. In toepassing van artikel 789§5 van het Wetboek van vennootschappen kan deze vergadering alleen dan op geldige wijze over de voorgestelde omzetting beraadslagen wanneer zij de instemming van alle vennoten, zowel deze van de aandelen van categorie A als deze van categorie B (artikel 560 W,Venn) heeft gekregen.

IV. Zoals bepaald in de statuten, geeft ieder aandeel van categorie A recht op één stem en aandelen van Categorie B hebben geen stemrecht,

V. Oproepingen

Aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden

voorgelegd.

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

Na deze uiteenzetting, nagezien en juist erkend door de vergadering, verklaart deze geldig samengesteld te zijn en bevoegd om te beraadslagen over de onderwerpen die op de agenda voorkomen. De zaakvoerder

zet de redenen uiteen die geleid hebben tot het brengen van de hiervoor gemelde punten op de agenda. De vergadering bevindt deze uiteenzetting juist, gaat deze over tot de bespreking van de agendapunten en neemt bij eenparigheid van stemmen de volgend besluiten:

EERSTE BESLUIT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op 9 oktober 2012, dat het voorstel tot omzetting toelicht, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor Roger De Nul, voornoemd, opgesteld op 15 oktober 2012, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2012, beiden opgemaakt in toepassing van artikel 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van hun bijlagen, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

De conclusies van het verslag opgesteld door de extern accountant luiden letterlijk als volgt:

"De staat van activa en passiva, afgesloten per 30/9/2012 van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE WEBFABRIEK te Ekeren, zoals deze in het verslag werd opgenomen is in overeenstemming met de boekhouding van genoemde vennootschap.

Uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt dat de staat van activa en passiva de vermogenstoestand van de CVBA DE WEBFABRIEK volledig, getrouw en juist weergeeft.

Het nettoactief volgens deze staat van 30/09/2012 is ¬ 337.845,52 groter dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 37.000,00_

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om gehecht te worden aan de akte van omzetting tot Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van de CVBA DE WEBFABRIEK"

Het verslag van het bestuursorgaan, met in bijlage de staat van activa en passiva, evenals het verslag van de extern accountant, zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden in het vennootschapsdossier op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit met ingang van heden de maatschappelijk zetel van de vennootschap te verplaatsen van huidig adres naar 2180 Antwerpen (Ekeren), Van de Weyngaertplein 33.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit met ingang van heden de naam van de vennootschap te wijzigen van "DE WEBFABRIEK" in "ZENDSTER".

VIERDE BESLUIT

a) De voorzitter ontslaat ondergetekende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht de dato 30 september 2012.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen conform het agenda.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de bestaande categorieën van aandelen, categorie A en categorie B, af te schaffen

zodat alle aandelen dezelfde zullen zijn en gelijke rechten en plichten zullen hebben.

De vergadering besluit tevens de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

ZESDE BESLUIT - Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten en de rechtsvorm aan te nemen

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op

30 september 2012.

De verbintenissen door de vennootschap sedert deze datum aangegaan zullen komen van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0870.726.240 waaronder

de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

ZEVENDE BESLUIT. - Aanvaarding van een nieuwe tekst van statuten

De vergadering beslist, als gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap

niet beperkte aansprakelijkheid, een volledige nieuwe tekst van statuten te aanvaarden, die als volgt luidt:

1, rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd:

"ZENDSTER".

2. zetel: 2180 Antwerpen (Ekeren), Van den Weyngaertplein 33

3. doel: 'Het leveren van technische diensten en advies ter ondersteuning van digitale televisie, IPTV en internet streaming. Het realiseren van audiovisuele of digitale producties, zowel voor eigen rekening ais voor derden. Met inbegrip van de uitgave, verkoop, distributie, promotie en verhuur ervan. Het opzetten, beheren en exploiteren van communicatieplatformen voor het verspreiden van multimediamateriaal over het internet. De ontwikkeling van software voor het beheer en distributie van mediafragmenten, Het leveren van advies rond software, hardware en netwerken. De coördinatie, Organisatie of planning vanmultimediaprojecten. De ontwikkeling, commercialisatie en exploitatie van online diensten en producten. Het verwerven, beheren, exploiteren en produceren van mediarechten. De organisatie van spektakels, concerten, seminaries, conferenties en alle soorten culturele activiteiten en mediagebeurtenissen op audiovisueel en cultureel gebied, I-let leveren van diensten voor audiovisuele opname, montage en regie. Transmissie van gegevens via kabel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

draadloos of via satelliet, Het uitbaten van websites en intemetwinkels zowel voor eigen rekening als voor derden. Het geven van opleidingen en cursussen en het organiseren van seminaries in verband met algemene, beroeps- of technische vorming.

Het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, uren, verkavelen, prospecteren en uitbaten vanonroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met die doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welk vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zijn ai of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zijn aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijke doel. De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.'

4. duur: onbeperkte duur.

5. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend euro. Het is vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd aandelen zonder nominale waarde.

6. Vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

!n de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

7. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgencot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. salaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

10. Vertegenwoordiging: Eedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11, Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd,

moet ieder jaar worden bijeengeroepen de eerste zaterdag van juni om 20u.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist, met ingang vanaf heden, het ontslag te aanvaarden van de heer Hans MATHIEU,

voornoemd, uit zijn functie van zaakvoerder in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

a ' x Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering beslist, eveneens met ingang vanaf heden te benoemen tot zaakvoerder van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

KOWIJN, met zetel te 2180 Antwerpen (Ekeren), Van de Weyngàertplein 33, die verklaart aan te duiden als

haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hans MATHIEU, voornoemd, die verklaart deze benoeming te

aanvaarden en te bevestigt deze te mogen uitoefenen.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan het kantoor van geassocieerde notarissen Jef Van Roosbroeck te Antwerpen

alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen

en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

TIENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

ELFDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor Q-BUS cvba, met zetel te 2600

Berchem, Vredestraat 72 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot

plaatsvervulling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en directe belastingen.

Slotverklaring

Na bespreking en afhandeling van de agendapunten wordt de vergadering gesloten om elf uur dertig.

Vooraf deelt de voorzitter nog mede dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten in verband met deze

statutenwijziging ongeveer tweeduizend euro bedragen.

Ventosewet

De comparanten erkennen dat hen door de notaris werd gewezen op het recht dat elke partij de vrije keuze

heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer

tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld,

Bevestiging.-

Ondergetekende notaris bevestigt mits uitdrukkelijke toestemming de naam, de voornamen en de plaats en

datum van geboorte op grond van gegevens vervat in de registers van de burgerlijke stand, het trouwboekje of

het rijksregister van de natuurlijke personen met vermelding van het identificatienummer,

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht bedraagt vijfennegentig euro.

WAARVAN PROCES - VERBAAL

Opgemaakt te Antwerpen (Ekeren) op datum ais in hoofde vermeld.

Comparant erkent tijdig het ontwerp van deze akte te hebben ontvangen.

En na integrale voorlezing en toelichting tekent comparant samen met mij, notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

iiedz55.,ne6eze.75 ~~ ~a



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 07.06.2012 12158-0540-016
23/01/2012
ÿþ Mot] Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

" 1]020768*

gitFr;e van de Rechtbank rioopt?OI }d Bi te Antwerpen Op

1 2JAPf.20i2

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : 0870.726.240

De Webfabriek De Webfabriek

cv ba

Zetel : Kloosterstraat 85, 281 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de Bijzonder Algemene Vergadering, gehouden op 10 november 2011 blijkt dat het"

ontslag van de heer Tom JANSSENS als zaakvoerder werd aanvaard.

Het ontslag gaat in op 10 november 2011.

Hans MATHIEU

zaakvoerder

Bijlagen-bij-het BelgisefrStaatsblad --23/01-201-2 --Annexes-du- Moniteur- belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 14.06.2011 11162-0488-017
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 21.06.2010 10195-0160-015
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 16.06.2009 09239-0308-015
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 11.07.2008 08400-0017-015
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.05.2007, NGL 21.06.2007 07256-0181-014
18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 14.07.2006 06472-0729-015
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 14.06.2016 16182-0112-014

Coordonnées
STORYCATCHERS

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 85 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande