STUDIO COUCOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIO COUCOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.997.384

Publication

27/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*15305238*

Neergelegd

25-03-2015

Griffie

0607997384

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

STUDIO COUCOU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Stéphanie VAN RIET, vennoot in de vennootschap  Robberechts & Van Riet , met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, op 24 maart 2015, blijkt dat juffrouw COENEGRACHTS Hilde Richard Ida, geboren te Diest op 16 oktober 1979, ongehuwd, wonende te 1785 Merchtem, Kouter 8, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

De oprichter heeft aan de notaris vooreerst een bankattest overhandigd, afgeleverd door Record Bank, op 23 maart 2015, waaruit blijkt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE64 6528 4146 2352. Dit attest zal door ondergetekende notaris bewaard blijven in het dossier.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de aandelen werd in geld ingeschreven als volgt: door voornoemde juffrouw COENGEGRACHTS Hilde op alle honderd (100) aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Totaal: honderd (100) aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal is volledig volstort, zijnde achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), bedrag waarover de vennootschap thans beschikt.

De oprichter heeft aan de notaris voorafgaandelijk aan het verlijden van de akte een financieel plan overhandigd, getekend door de oprichter, waaruit de motivatie blijkt van de omvang van het maatschappelijk kapitaal.

In de statuten staat onder meer wat volgt:

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en onder de benaming  STUDIO COUCOU .

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Colomastraat 16. Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Gewest door beslissing van de zaakvoerder. De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft tot doel:

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Colomastraat 16 2800 Mechelen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" dienstverlening op het vlak van fotografie, film, webdesign, e-commerce, multimedia, reclame en grafische vormgeving, in de breedste zin van het woord en het verlenen van advies in de ruimste zin wat betreft deze domeinen aan particulieren, commerciële en dienstverlenende bedrijven, instellingen, overheidsinstanties, verenigingen, scholen. Dit omvat onder meer het maken van foto's voor commerciële en dienstverlenende bedrijven alsook voor particulieren, zoals productfotografie, architectuurfotografie, studiofotografie, sportfotografie, kunstfotografie, reisfotografie, portretfotografie, identiteitskaartfoto's, schoolfoto's, huwelijksfoto's, luchtfotografie, modefotografie, reclamefotografie, interieurfotografie, stilleven-fotografie, reportagefotografie, autonome fotografie, food- en lifestylefotografie, persfotografie ten behoeve van uitgeverijen, makelaars, toeristische

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

doeleinden,  retail -bedrijven, leveranciers, magazines, lucht- en onderwaterfotografie, het maken van videoreportages van huwelijken, bijeenkomsten, enzovoort, en alle fotografische prestaties, alle films, alle activiteiten die verband houden met grafische beeldvorming. Alle activiteiten inzake fotografie, film en grafische vormgeving zijn niet limitatief opgesomd en dienen in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden, rekening houdend met de voortdurende ontwikkelingen en innovatie inzake fotografie.

" Het uitbaten en de verhuur van een foto- en filmstudio.

" Overige fotografische activiteiten zoals de verwerking van beelden, het ontwikkelen, afdrukken, bewerken van, al dan niet door de klant gemaakte, digitale bestanden, beelden of films.

" Het verwerken van de digitale  workflow , opslag van beelden, ontwikkelen, printen, lamineren, restaureren, retoucheren van foto's, beelden en films.

" De exploitatie van fotoautomaten met muntinworp.

" Uitvoeren, in het binnen- en buitenland van allerhande fotoreportages en filmsessies.

" Het zoeken, verhuren en onderverhuren van onroerende locaties inzake fotoreportages en filmsessies.

" Uitzoeken, huren en eventueel aankopen van styling-accessoires voor foto- en filmopnames.

" Het inrichten en decoreren van de locatie of de fotostudio inzake fotoreportages en filmsessies.

" Het op zich nemen van de volledige organisatie van foto- en filmproducties.

" Het creëren van een fotodatabank op het internet.

" Pre- en postproductie, adviesverlening bij de zoektocht naar een geschikt reclamebureau, modellen, stylisten en visagisten, bouw gewenste decors (alsook het aanstellen van de geschikte partners zoals schrijnwerkers en schilders voor de afwerking van de decors), beeldmanipulaties en retouches.

" De groot- en kleihandel in alle mogelijke fotografische en grafische apparaten en materialen zowel voor particulier als professioneel gebruik, alsmede alle attributen, toebehoren, lenzen en batterijen, design- en interieurartikelen en kunstvoorwerpen, hedendaagse kunst, schilderijen, reproducties, kaders, lijsten dit alles in de ruimste zin van het woord.

" Het aanbrengen van make-up, het verzorgen van styling en het verlenen van advies op het vlak van kleurconsulentie.

" Het uitvoeren van activiteiten op het internet, de verkoop, de exploitatie van softwareeigendomsrechten, ontwikkelen van websites.

" De productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met een educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips.

" Faciliteiten aanbieden voor het filmen van een programma, verhuur van locaties.

" Het maken van een televisieprogramma.

" Activiteiten in verband met films en video- en televisieprogramma's na de productie, zoals het monteren, de film/tape transfers, het nasynchroniseren, het ondertitelen, het inkleuren, het dubben, het begin- en aftitelen, het verborgen ondertitelen, het toevoegen van digitale grafische effecten, animatie en speciale affecten.

" Het leveren van diverse diensten en prestaties inzake audiovisuele werkzaamheden.

" De vertoning van films.

" Ondersteunende activiteiten voor uitvoerende kunsten met betrekking tot de productie van spektakels, toneelstukken, concerten, dansvoorstellingen en dergelijke vormen van podiumkunst.

" Activiteiten van promotors, producenten of organisatoren van uitvoerende kunst-evenementen, met inbegrip van alle soorten muziekfestivals die al dan niet over hun eigen accommodatie beschikken.

" Activiteiten van impresariaten en agenten ten behoeve van individuen met het oog op het aangaan van verplichtingen bij de film, foto of theaterproducties of elders in de amusementswereld.

" Het ontwerp en de bouw van podia en decors voor uitvoerende kunstevenementen.

" De vervaardiging van beelden die als originele kunstwerken kunnen worden beschouwd.

" De exploitatie van accommodatie voor podiumkunst.

" Exploitatie van multifunctionele ruimte ten behoeve van culturele activiteiten.

" Het publiceren of laten publiceren van eigen werk in magazines, tijdschriften, boeken, brochures, kunst- en interieurboeken, folders, advertenties, catalogi, kranten en andere media.

" Het verhuren en ter beschikking stellen van het materiaal en de gebouwen van deze onderneming.

" Het organiseren van exposities en tentoonstellingen van eigen en andermans werk, alsook het uitgeven van boeken met betrekking tot alle fotografische en grafische werken.

" De uitbating van een publiciteitsonderneming en reclameagentschap.

" Het verrichten van reclame-, publiciteitswerken.

" Het ontwerpen en voeren van reclamecampagnes via kranten, tijdschriften, radio, televisie, internet of andere media.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, bijvoorbeeld op reclameborden en panelen, op uitstalramen, in winkels, op auto's en bussen, enzovoort.

" Luchtreclame.

" Het verspreiden van monsters en reclamemateriaal.

" Het ontwerpen van reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame.

" Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen zoals promotiecampagne voor producten, directe marketing in verkooppunten, geadresseerde reclame, advies op gebied van marketing.

" De activiteiten van modellenbureaus, agentschappen voor hostesses, castingagentschappen en -bureaus evenals de agentschappen die rollen verdelen.

" Het verzorgen van alle publiciteit in de breedste zin van het woord. De productie van film, foto's en al hetgeen daarmee rechtsreeks in verband staat.

" Het verlenen van diensten aan bedrijven en ondernemingen op het vlak van publiciteit, amusement, public relations en communicatie.

" Het adviseren, organiseren, uitvoeren en ontwerpen van communicatie-uitingen en marketingstrategieën onder welke vorm ook.

" Het organiseren en geven van seminaries, opleidingen, workshops, coachen en andere leermethoden voor particulieren en bedrijven betreffende het aanleren van alle activiteiten die verband houden met deze vennootschap, evenals de catering ervan verzorgen en de ruimte ervoor verhuren.

" Volwasseneneducatie en overige vormen van onderwijs.

" Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriting).

" Het ontwerpen en verkopen van kleding, accessoires en lifestyle-items.

" Consultancy, marketing en commercialisering in de ruimste zin van het woord.

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van en, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

" Alle koop en verkoop van auteursrechten, handel in visuele producties of producten, in de ruimste zin van het woord. In het kader van de te verstrekken diensten kan de vennootschap alle soorten seminaries, colloquia, reizen, beurzen enzovoort organiseren, alsook andere vergaderingen, zowel professionele als recreatieve, gepaard gaande met restauratie, drankslijterij en eventueel schouwspelen.

" Het ontvangen van commissies op diverse bemiddelingen door contacten die verband houden met haar doel.

" Handelsbemiddeling en handelsbemiddeling in motorvoertuigen.

" De groot- en kleinhandel in voertuigen, import en export van nieuwe en gebruikte voertuigen en ander rollend materieel, alsook import en export, commissiehandel, huur, verhuring en vertegenwoordiging.

" De verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur.

" Verhuis en lease van personenauto's en bestelwagens kleiner dan 3,5 ton.

" Het verlenen van managementactiviteiten, het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven.

" Het onderzoek, het ontwerpen, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle roerende en onroerende handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, krediet en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volledig volstort, bedrag waarover de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap thans beschikt.

6. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering. De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen. Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

7. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand juni, om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

9. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

De overgansbepalingen luiden als volgt:

1. Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

2. Zaakvoerder

Wordt hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: voornoemde juffrouw COENEGRACHTS Hilde, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Overname van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening, en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 1 december 2014.

Coordonnées
STUDIO COUCOU

Adresse
COLOMASTRAAT 16 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande