STUDIO IBIZZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIO IBIZZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.990.483

Publication

09/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

logistiek in de meest ruime zin.

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" het verlenen aan derden van advies, assistentie, begeleiding, het stellen van diagnose, in structuur en organisatie, algemene leiding, beleidsvorming, rendementsverbeteringen, personeelsbeleid, allerhande bedrijfsaspecten en bij werving, opleiding, training en selectie van personeel;

" het organiseren van cursussen, studievoordrachten, seminaries, congressen of andere gelijkaardige bijeenkomsten;

" alle commerciële activiteiten, import en export van producten, diensten en knowhow in verband met bedrijfsvoering;

" verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

" vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;

" het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

" het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. De projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor woningbouw, nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, voor kantoorbouw, enzoverder.

" verrichtingen die door de wet zijn voorbehouden aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs mogen evenwel niet door de vennootschap uitgevoerd worden;

" handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

" Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

" Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyfuncties op onafhankelijke wijze

Deze opsomming is louter verklarend en niet beperkend.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor derden of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag participeren of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal: Het kapitaal bedraagt 18.600 euro, gesplitst in 100 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, volledig onderschreven in speciën en volstort tot beloop van 6.200 euro. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen handelend de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden voor het dagelijks bestuur, door de aangestelden tot dit dagelijks bestuur, alleen of gezamenlijk handelend, overeenkomstig hun benoeming door de zaakvoerders, en door bijzondere gevolmachtigden, alleen of gezamenlijk handelend, overeenkomstig hun benoeming door de zaakvoerders.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur,:

- voornoemde heer BEKKERS Maarten,

- de heer SMULDERS Raymond Casimir, wonend te 4871ZW Etten-Leur (Nederland), Sportparkstraat 47.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1/1 en eindigt op 31/12 van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel loopt het eerste boekjaar van de datum van oprichting tot 31/12/2016.

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de 2de dinsdag van de maand mei van ieder jaar om 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan aan  AccountingTeam naamloze vennootschap te 2550 Kontich, Veldkant 13 en/of haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle ander administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte

Notaris Stefan Van Tricht

19/06/2015
ÿþn

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophand¢!

Antwerpen

05 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0507.990,483

Benaming (voluit) : STUDIO IBIZZ

(verkort) : ;?

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ii

Zetel : Kerkstraat 13

2970 SCHILDE ('S GRAVENWEZEL),

Onderwerp akte :ONTSLAG - NAAM - DOEL -. COORDINATIE - VOLMACHTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 04/06/2015, DAT dei! buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de besloten vennootschap met;; beperkte aansprakelijkheid " STUDIO iBiZZ " met zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Kerkstraat.; 13, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen :

Ontslaq

Ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder

Aan de heer SMULDERS Raymond Casimir, geboren te Rotterdam (Nederland) op één april negentienhonderdvijfenzeventig, ongehuwd, wonend te 4871ZW Etten-Leur (Nederland), Sportparkstraat 47 (benoemd in de voormelde oprichtingsakte van 05/01/2015, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op negen januari erna, onder nummer 20150109/0300458) wordt ontslag verleend van zijn mandaat van niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 31/05/2015.

De goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal van rechtswege décharge inhouden voor zijn opdracht.

TWEEDE BESLUIT

Naam

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke benaming van dei! vennootschap te wijzigen in "Bizz Nizz".

Artikel één (1) van de statuten wordt aangepast als volgt:

"De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is "Bizz Nizz"."

DERDE BESLUIT"

Wiiziaina maatschappk doel

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk doel van dei, vennootschap te wijzigen. Artikel drie (3) van de statuten wordt aangevuld en vervangen dood volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Il " alle activiteiten van een reclamebureau, onder meer alle bedrijvigheden in verband met het;. reclamewezen, zoals het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden viaii de verschillende media; het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame; het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters); het ontwerpen van publicitaire films en artikelen;; direct marketing en mailing, het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media!; ; (advertentie-acquisitie); het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

 ~ mod 11.1

i

" alle activiteiten van een internetbureau, onder meer het ontwikkelen en onderhouden van websites, het bouwen van online front- en back-office systemen, Zoekmachine Optimalisatie en Internet Marketing.

" advies en bemiddeling inzake onroerende goederen;

" de aan- en verkoop, import en export van roerende goederen in de meest ruime zin

" tussenpersoon in de handel en de dienstensector- de inkoop, verkoop, import, export en in het algemeen de handel in alle materialen of producten die nodig of nuttig zijn voor het inleveren van hoger vermelde diensten en leveringen;

" het verlenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a) Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

c) Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling, keuze van distributiekanalen, logistiek in de meest ruime zin.

" het verlenen aan derden van advies, assistentie, begeleiding, het stellen van diagnose, in structuur en organisatie, algemene leiding, beleidsvorming, rendementsverbeteringen, personeelsbeleid, allerhande bedrijfsaspecten en hij werving, opleiding, training en selectie van personeel;

" het organiseren van cursussen, studievoordrachten, seminaries, congressen of andere gelijkaardige bijeenkomsten;

" alle commerciële activiteiten, Import en export van producten, diensten en knowhow in verband met bedrijfsvoering;

" verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

" vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;

" het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

" het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. De projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor woningbouw, nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, voor kantoorbouw, enzoverder.

" verrichtingen die door de wet zijn voorbehouden aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs mogen evenwel niet door de vennootschap uitgevoerd worden;

" handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

" Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

" Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyfuncties op onafhankelijke wijze

" De aankoop en verkoop, de groothandel en kleinhandel, de invoer en uitvoer, het huren en verhuren van nieuwe en tweedehandse personen- en vrachtwagens, bestelwagens, autobussen, motorrijwielen, aanhangwagens, kortom alle types van voertuigen, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als lasthebber, agent, commissionair of op enige andere wijze en dit alles in de meest ruime zin

" Detailhandel in allerlei producten via het internet (e-commerce), verkoop per opbod via internet

" Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ji - '

il

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

i

7

Deze opsomming is louter verklarend en niet beperkend.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor derden of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag participeren of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

- verslagen

volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STUDIO IBIZZ

Adresse
KERKSTRAAT 13 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande