STUHOUSING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUHOUSING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.816.993

Publication

05/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313052*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

03-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Frederik van Eedenplein 8

2050 Antwerpen

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0634816993

Benaming (voluit) : STUHOUSING

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor meester Johan Kiebooms, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op zevenentwintig juli tweeduizend vijftien.

I. De identiteit van de natuurlijke personen of van de rechtspersonen die de oprichtingsakte hebben ondertekend of uit wier naam zij werd ondertekend:

1. De heer DE MULDER Pascal, François Henri, met rijksregister nummer 57.11.22-183.43, echtgenoot van Mevrouw DE BRUCKER Martine, Martha Frans, met rijksregister nummer 64.05.05470.80, beide wonend te 2660 Hoboken, Frans Smekensstraat 10, gehuwd onder het wettelijk stelsel bij afwezigheid van huwelijkscontract.

2. Mevrouw BRUYNDONCX Vanessa, Karen Ingrid Robert, met rijksregister nummer 77.05.02342.86, echtgenote van de heer NOTREDAME Geert, Guido Gilbert, met rijksregister nummer 74.10.26-329.30, en zijn echtgenote beide wonend te 2531 Vremde, Baroniestraat 6, gehuwd onder een conventioneel gemeenschapsstelsel met uitsluiting van de algehele gemeenschap blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Philip COPPENS te Boechout op 28 april 2008, tot op heden niet gewijzigd.

3. De heer BOGAERT Manfred, Philippe, met rijksregister nummer 55.03.11-381.77, wonend te 2050 Antwerpen, Guicciardinistraat 14.

Echtgenoot van Mevrouw CLAUS Wenke, Gisela Nanda, met rijksregister nummer 74.09.03164.05, wonend te 2050 Antwerpen, Guicciardinistraat 14 onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Luc ROCHTUS te Antwerpen op 20 februari 2004, tot op heden niet gewijzigd.

II. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort  CVBA

b) De naam van de vennootschap:  STUHOUSING ; De naam moet steeds worden voorafgegaan

of gevolgd van de vermelding  Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , of in het

kort  CVBA .

III. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met of betrekking hebben op :

1. de bekendmaking en de promotie van studentenkamers, studio s en appartementen in het gezamenlijk belang van de eigenaars van deze studentenkamers, studio s en appartementen;

2. de bemiddeling bij de totstandkoming van huurcontracten voor deze studentenkamers, studio s en appartementen tussen de eigenaars en de potentiële huurders; het optreden als tussenpersoon, bemiddelaar, commissionair of zaakgelastigde inzake genoemde verrichtingen

3. het gezamenlijk beheren, in het belang van alle betrokken partijen, van deze studentenkamers, studio s en appartementen, met het oog op het bewerkstelligen van een eenvormig beleid inzake de inrichting en het onderhoud van deze studentenkamers, studio s en appartementen;

4. de organisatie van een gemeenschappelijk beleid inzake onderhoud, herstelling, instandhouding en verfraaiing van studentenkamers, studio s en appartementen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

5. het doen uitvoeren van alle werkzaamheden inzake schilder- en behangwerken, werken van binnenhuisinrichting, loodgieterijwerken, elektriciteitswerken, veiligheidsnormen, reiniging van gebouwen

6. het aankopen, verkopen, huren, verhuren, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, verkavelen, productief maken en/of de makelaardij van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en in het buitenland, alsmede het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met, betrekking hebben op, of bevorderlijk zijn tot de verrichtingen van makelaar in onroerende goederen en/of zogenaamde "syndicus" en/of tussenpersoon inzake handel in onroerende goederen, zoals onder meer, doch niet beperkt tot, het stellen van alle welkdanige verrichtingen van beheer, onderhoud, herstelling, verzekering, enzovoort, alles in de ruimst mogelijke betekenis.

7. alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op, verband houden met, of bevorderlijk zijn voor de exploitatie van alle welkdanige concepten, ideeën, strategieën, methodes inzake marketing, promotie, aankoop, verkoop, dienst na verkoop, onderhoud en herstelling in de handel in het algemeen, en in de kleinhandel inzake telecom- en IT-technologie in het bijzonder, evenwel zonder daartoe beperkt te zijn,

8. het adviseren, assisteren en bemiddelen bij het concipiëren, implementeren, uitvoeren en het beheren van projecten in het domein van de strategie, organisatie verandering, proces verbetering, informatietechnologie en nieuwe technologieën.

9. het verstrekken van advies en bijstand op alle vlakken van de bedrijfsvoering, zo ook van informatica-technologie, communicatie en telecom, aan vennootschappen, ondernemingen, organisaties, verenigingen en openbare besturen;

10. de ontwikkeling, de productie, de promotie, de verwerking, de handel, de herstelling, de plaatsing en de levering van computerprogramma s, van hard en software, van alle technische, elektrotechnische, elektronisch en mechanische toestellen, materiaal en onderdelen;

11. het organiseren, of deelnemen aan de organisatie, van seminaries, cursussen, trainingen, opleidingen, stages, enzovoort, met inbegrip van het (doen) schrijven en (doen) uitgeven van handboeken, werkboeken, opleidingsnota s, opleidingscursussen, schema s, lessenpakketten, op alle mogelijke informatiedragers, alles in de ruimst mogelijke betekenis.

12. het verlenen van alle technische adviezen, het publiceren van documenten en het inrichten van lezingen en tentoonstellingen met betrekking tot alle voornoemde activiteiten;

13. de organisatie, of het deelnemen aan het organiseren, van congressen, culturele - en sportevenementen, seminaries, lezingen, tentoonstellingen, beurzen, enzovoort, in binnen- en buitenland.

14. alle handelingen die het bovenstaande kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle handelingen stellen voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op algemene wijze mag zij alle welkdanige handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde doel hebben, of van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, in¬breng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaan¬de of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffe¬ning van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

IV. De zetel van de vennootschap: 2050 Antwerpen, Frederik Van Eedenplein 8, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen.

V. De duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

VI. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt.

Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Het kapitaal bestaat uit een vast gedeelte en, eventueel, een veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

euro (¬ 18.600,00).

VII.De bepalingen betreffende

a) het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de zuivere winst van de vennootschap over het betrokken boekjaar.

Van deze winst moet tenminste vijf ten honderd worden voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen of controlerende vennoten te verlenen kwijting.

De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de raad van bestuur wordt aangeduid.

In ieder geval dient de uitbetaling plaats te vinden vóór het einde van het boekjaar waarin het bedrag van het dividend werd vastgesteld.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

VIII. Het begin en einde van het boekjaar:

één juli - dertig juni, en voor de eerste maal tot 30 juni 2017.

IX. a) De dag en het uur van de jaarverga¬dering van de aandeelhouders:

de laatste vrijdag van de maand november om twintig (20:00) uur, en voor de eerste maal in het

jaar 2017.

b) De voorwaarden voor toelating:

Om tot de vergadering te worden toegelaten moet een vennoot zijn oproepingsbericht voorleggen,

samen met zijn identiteitsbewijs.

Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde die zelf vennoot is en aan

wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hetzij hun statutair orgaan van vertegenwoordiging,

hetzij een persoon die drager is van een geldig ondertekende schrif¬telijke volmacht.

c) De voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit.

X. a) De aanwijzing van de bestuurders, commissaris-revisor en controlerende vennoot:

Bestuurders : drie (3)

Werden tot dit ambt benoemd:

1. De heer DE MULDER Pascal, François Henri, met rijksregister nummer 57.11.22-183.43, wonend te 2660 Hoboken, Frans Smekensstraat 10.

2. Mevrouw BRUYNDONCX Vanessa, Karen Ingrid Robert, met rijksregister nummer 77.05.02342.86, wonend te 2531 Vremde, Baroniestraat 6.

3. De heer BOGAERT Manfred, Philippe, met rijksregister nummer 55.03.11-381.77, wonend te 2050 Antwerpen, Guicciardinistraat 14.

Hun opdracht zal een einde nemen bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2021.

De opdracht van de bestuurders wordt NIET bezoldigd.

Krachtens artikel 30 van de statuten wordt de vennootschap te allen tijde in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Commissaris / Controlerende vennoot :

De vergadering beslist GEEN COMMISSARIS te benoemen en GEEN CONTROLERENDE VENNOOT aan te stellen, zodat overeenkomstig artikel 32.3. van de statuten iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid heeft van een commissaris.

b) Bevoegdheden van de raad van bestuur:

De raad van bestuur bezit, naast de hem in titels II en III van de statuten verleende bevoegdheden, de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking, binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Aldus kan de raad van bestuur alle daden en handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel.

Hij mag ondermeer alle zowel roerende als onroerende goederen in huur nemen en geven, verwerven en vervreemden; alle leningen aangaan; alle maatschappelijke goederen in pand geven of met hypotheek bezwaren; opheffing verlenen met verzaking aan alle hypotheken, voorrechten, en rechtsvorderingen tot ontbinding, zelfs zonder bewijs van betaling, van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, dadingen en schikkingen treffen in elke stand van geding over alle maatschappelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

belangen.

c) De wijze waarop de bestuurders hun bevoegdheid uitoefenen:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt

de vennootschap te allen tijde, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders

die gezamenlijk optreden.

Voor wat betreft het dagelijks bestuur wordt de ven¬nootschap geldig vertegenwoordigd hetzij door

de enige bestuurder, hetzij door de personen belast met het dagelijks bestuur, die individueel of

gezamenlijk optreden volgens de hun door de raad van bestuur verleende machten.

De vennootschap kan eveneens geldig vertegenwoordigd worden door bijzondere gevolmachtigden,

binnen de perken van de hun verleende bijzondere volmacht.

XI. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan

1. De heer DE MULDER Pascal, François Henri, met rijksregister nummer 57.11.22-183.43, wonend te 2660 Hoboken, Frans Smekensstraat 10.

2. Mevrouw BRUYNDONCX Vanessa, Karen Ingrid Robert, met rijksregister nummer 77.05.02342.86, wonend te 2531 Vremde, Baroniestraat 6.

3. De heer BOGAERT Manfred, Philippe, met rijksregister nummer 55.03.11-381.77, wonend te 2050

Antwerpen, Guicciardinistraat 14.

teneinde, elk afzonderlijk handelend,

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur

van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 27 juli 2015, met in bijlage twee

volmachten, en uittreksel.

Coordonnées
STUHOUSING

Adresse
FREDERIK VAN EEDENPLEIN 8 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande