STYNEN ACCOMODATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STYNEN ACCOMODATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.913.883

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 21.05.2014 14131-0030-010
30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 24.05.2013 13131-0365-010
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 22.06.2012 12220-0091-012
25/11/2011
ÿþ mod 2. 9

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11177788

9~ 7fya~QlE Uliril' !fo C~oi'~~.f."yefl

a ~ ~

~,+~/~(,~(rd yi&.~[ { ,pp ~pp~

VFSLY ~~~76D~JEj~tf1~J~V4 ;ri ~ ii:~Y~G/~F]3Y, op

15 2011

Griffie

r}L E~J~~

Ondernemingsnr : r ~ ~o 4 ~ 3 G~

Benaming : BRELBA

{voluit}

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kamillelaan 3

2520 Broechem (Ranst)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door meester Karl Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst op 25 oktober 2011 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BALASCO", met zetel te 2520 Broechem (Ranst), Kamillelaan 3 heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

-om vrijstelling te verlenen overeenkomstig 749 van het Wetboek van Vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van verslagen door de bestuursorganen en door een bedrijfsrevisor of accountant zoals vereist door de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen en van de verplichting voorzien door artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen.

-de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het schriftelijk verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Blaton Bruno Bedrijfsrevisor", met zetel te 2600 Antwerpen, district Berchem, Floraliënlaan 26, vertegenwoordigd door de heer Bruno Blaton, bedrijfsrevisor, op 26 april 2011 met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusie van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

«7. BESLUIT

Op grond van onze uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting, bestaande uit de inbreng in natura van activa en passiva ingevolge partiële splitsing van BALASCO BVBA werd nagezien overeenkomstig de normen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. -dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de toegepaste methoden van waardering van de activa- en passivabestanddelen, op basis van de intrinsieke waarden, zoals die blijken uit de splitsingsstaat per 31 december 2010 verantwoord zijn in de gegeven omstandigheden.

-de inbrengwaarde van 120.486,34 EURO minstens overeenstemt met de fractiewaarde van de als tegenprestatie 100 uit te geven aandelen, voor een kapitaal van 7.532, 26 EURO, verhoogd met de reserves en het overgedragen resultaat voor in totaal 112.954, 08 EURO.

Teneinde aan de minimum kapitaalvereiste te voldoen wordt aan de enige vennoot van de partieel te splitsen vennootschap voorgesteld om te beslissen tot kapitaalverhoging in de Verkrijgende Vennootschap door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van 11.017,74 EURO om het kapitaal te brengen op 18.550 EURO.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting cf met ander woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

datste bEz van Luie ym en hoedanigheid r,ctane. hetzij

...Dead de rechtsper-. " te vertegenwc^. '

" "r. er. har,otekgr -

w }

[-Voo" behouden r- I

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Antwerpen, 26 april 2011.

(getekend)

Blaton Bruno Bedrijfsrevisor,

Burg. B.V.B.A.,

Vertegenwoordigd door Bruno Blaton,

Bedrijfsrevisor»

-het aangekondigde splitsingsvoorstel te aanvaarden en bijgevolg over te gaan tot partiële splitsing van de vennootschap door overdracht van haar activiteiten van holding en beheer van roerende en onroerende goederen van de vennootschap "BALASCO" in een nieuw op te richten vennootschap "BRELBA".

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

-de vennootschap "BRELBA", met maatschappelijke zetel te 2520 Broechem (Ranst), Kamillelaan 3 op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluiting van het eerste boekjaar en vaststelling van de datum van de eerste gewone algemene vergadering en welke statuten bij uittreksel luiden als volgt:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "BRELBA".

De zetel is gevestigd te 2520 Broechem (Ranst), Kamillelaan 3.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

4.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

5.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

6.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

7.AIle verrichtingen die, algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten

vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoelddoor de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten. het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

mod 2.1

Op de laats':.

:Ier Recto . Naevi.

be,-

'" 'erár N'

.nstrumenterende .. - oinleni

aanzien van aerc-

mod 2.1

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris af vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het geplaatst kapitaal wordt gevormd door de inbreng van volgende activa en passiva bestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap "BALASCO" namelijk:

ACTIVA:

Terreinen en gebouwen: honderd twintigduizend

vierhonderd zesentachtig euro vierendertig cent: 120.486,34

Totaal activa: honderd twintigduizend vierhonderd

zesentachtig euro vierendertig cent: 120.486,34

PASSIVA:

Kapitaal: zevenduizend vijfhonderd tweeëndertig

euro zesentwintig cent: 7.532,26

Wettelijke reserve: zevenhonderd drieënvijftig euro

drieëntwintig cent: 753,23

Belastingsvrije reserve: zevenduizend vijfhonderd

" drieënnegentig euro 7.593,00

Beschikbare reserve: honderd en vierduizend vier-

honderd negenenzeventig euro vierenzeventig cent: 104.479,74

Overgedragen resultaat: honderd achtentwintig euro

elf cent: 128,11

Totaal passiva: honderd twintigduizend vierhonderd

zesentachtig euro vierendertig cent: 120.486,34

Vermits het in het kader van de partiële splitsing aan de opgerichte vennootschap toebedeelde gedeelte van het maatschappelijk kapitaal niet volstaat om te voldoen aan het vereiste minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot incorporatie bij het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van elfduizend zeventien euro vierenzeventig cent (¬ 11.017,74), zodat het kapitaal na deze incorporatie achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. Indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet racer jaar worden bijeengeroepen op vie mei om zestien uur indien die dag een wettelijke feestdag Is wordt oe vergadering de eerstvolgende

e biz van Luik B ... en hoedanigheid vsr . " taris hetzij van de p..

" zd de rechtsperso_y- " vei tegenwoordig -

handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

'voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

ledere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld heeft de comparant in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen getroffen:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van de oprichtingsakte neergelegd is ter griffie.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in het jaar 2012.

De comparant verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming en dat hij bijgevolg vrijgesteld is van de verplichting om thans een commissaris te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal zaakvoerders bepaald op één en wordt tot zaakvoerder benoemd: de heer Bart Raymond Margina Van den Bosch, geboren te Brecht op 13 juli 1963, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Kamillelaan 3, die aanvaardt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Voor ontledend uittreksel.

Meester Karl Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag oprichter

Op de Is~." . Aden Recto . Near. r instrumenterent. uioln(en)

beer - " aaszier van de,-

1'erso : ri -

24/03/2015
ÿþ"

mod 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rec~~EE?a~~h van koophandel Ar t vc+reen

Voor- behoud aan he Belgisc Staatsbi

Hil

i

12 UT 2015

ei'del'ing Antwerpgn

ICI IN ~ I~ IHV

*15093798

w

Griffie

Ondernemingsar: 840.913.883

Benaming (voluit) : BRELBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kamillelaan 3

2520 Broechem (Ranst)

Onderwerp akte :Naamwijziging- zetelverplaatsing- ontslag en benoeming zaakvoerder

Tekst : Uit een akte verleden voor notaris Tine Landuydt, te Mortsel, op 25 februari 2015, neergelegd ter e-; registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap' met Beperkte Aansprakelijkheid « BRELBA », waarvan de zetel gevestigd is te 2520 Broechem (Ranst),, Kamillelaan 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, met! ondernemingsnummer 840.913.883 volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft

1. De vergadering heeft beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in « Stynen Accomodations Artikel één van de statuten werd in die zin aangepast.

2. De vergadering heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2520 Oelegem, Vaarstraat 195, :: met ingang van 29 januari 2015. Artikel twee van de statuten werd in die zin aangepast.

3. De vergadering heeft beslist een einde te stellen aan het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder, de!, heer VAN DEN BOSCH Bart, rijksregister nummer 63.07.13-357.43, wonende te 2520 Ranst, Kamillelaan met ingang van 29 januari 2015.

4. De vergadering heeft beslist om als nieuwe statutaire zaakvoerder de Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid VICAST met maatschappelijke zetel 2520 Ranst, Vaarstraat 195 en met als; ondernemingsnummer 0568.665.072 te benoemen, met als vaste vertegenwoordiger de heer STYNEN Karl; Maria Louis August, rijksregister nummer 65.06.30-441.66, met ingang van 29 januari 2015.

5. De vergadering heeft beslist vclmacht te verlenen aan notaris Tine Landuydt voor het coördineren van de: statuten, deze te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

;, 6. De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht aan CONINX ACCOUNTANTS, vertegenwoordigd doos de heer Jurgen Coninx, te verlenen, evenals diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met. mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren met; ;'s inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, directe, belastingen en andere nuttige administraties.

Mortsel, 04 maart 2015, (getekend) notaris Tine Landuydt

Tesamen neergelegd : afschrift van de akte van 25 februari 2015 en een coördinatie van de statuten.;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid Van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen-

Verso : Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.10.2015, NGL 07.12.2015 15683-0490-009

Coordonnées
STYNEN ACCOMODATIONS

Adresse
VAARSTRAAT 195 2520 BROECHEM

Code postal : 2520
Localité : Broechem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande