SUBSTANTIA PROPERTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUBSTANTIA PROPERTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.830.336

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0518-008
11/07/2014
ÿþ Mari Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[R11141,1)11

11

I UI

Rechtbank van knophandel

Antwerpen

02 YU 2011i

afdeling Antwerpen



Ondernemingsnr : 0841.830.336

Benaming

(voluit): Substantia Properties

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Jansvliet 2 bus 6 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering, gehouden op de maarschappelijke zetel op 31 maart 2014 om 11.00 uur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. Benoeming van een bijkomend zaakvoerder

De vergadering beslist ais bijkomend zaakvoerder te benoemen vanaf heden, 31 maart 2014 voor onbepaalde tijd:

VHB Projects BVBA met maatschappelijke zetel Vekenstraat 6 te 9255 Buggen hout, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Tom Van Hamme, Dit mandaat is onbezoldigd.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ESV Ventures BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Edward Verte



Op-delaatstel blz. van Luik B vermelden: Rio: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþ Mcd Word 11.1

Ôi I3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

PIIIIIIIIIIIIIII flll IIII

*iiivsas3*

Necrge,;:1gi fer Uadtbou~s

von Ffoophnnde! ie Ariitoierpen, op

15 BEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 8 4 1. 8 3 0 3 3,6

Benaming V J

(voluit) : Substantia Properties

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Jansvliet 2 bus 6, te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 02 december 2011, die eerstdaags zal worden geregisteerd, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vennootschap "Substantia Properties" werd opgericht met de volgende kenmerken :

OPRICHTERS

1) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ESV Ventures", met zetel te 2630 Aartselaar, Lindenboslaan 4, ondernemingsnummer 0878.978.663 RPR Antwerpen, Betasting over de Toegevoegde Waarde nummer 0878.978.663. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Michel Willems te Gent op 20 januari 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09 februari nadien onder het nummer 06030475, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door ondergetekende notaris Michel Willems, op 17 mei 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 01 juni daarna onder nummer 0082396.

2) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ESV Estates", met zetel te 2630 Aartselaar,

Lindenboslaan 4, ondernemingsnummer 0817.230.740 RPR Antwerpen, Belasting over de Toegevoegde

Waarde nummer 817.230.740. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris

Michel Willems te Gent op 16 juli 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 juli

nadien onder het nummer 09109824, waarvan de statuten ongewijzigd zijn tot op heden.

BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "Substantia Properties".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint Jansvliet 2 bus 6.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile venichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het nemen en stellen van erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, activiteiten van bouwpromotor, de ontwikkeling van vastgoed, onderhouden, verhuren, huren,

verkavelen, prospecteren, concessie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur,

onderhuur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, dit alles rechtstreeks, onrechtstreeks of via deelname in tijdelijke handelsvennootschappen. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. In dit kader mag zij ook vastgoedcertificaten uitgeven.

2. Syndicus en makelaar in onroerende goederen of aandelen van vennootschappen met als hoofdactiviteit onroerende goederen.

3. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

4. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

a) Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven en fondsen door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, vereffenaar of gedelegeerd-bestuurder;

b) Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

c) Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

d) Het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hoger vermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondememingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

7. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico het kredietrisico het transportrisico enzovoort.

8. De uitbating, ontwikkeling, deponeren van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijke gebieden en voor alle mogelijke doeleinden.

9. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffend operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondememingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriéle, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ESV Ventures", voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), volledig volstort, waarvoor haar tweeënzestig (62) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ESV Estates", voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), volledig volstort, waarvoor haar honderdvierentwintig (124) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-0797213-38 bij de ING bank te 9310 Aalst, Grote Baan 204, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Substantia Properties" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 02 december twee duizend en elf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61 §2 van het wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénpang akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste werkdag van de maand maart om 11 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen :

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste werkdag van de maand maart twee duizend en

veertien te 11 uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 30 september twee

duizend en dertien.

3) Benoeming niet-statutair zaakvoerder.

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad r

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ESV Ventures", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger:

de heer VERTE Edward Marcel Germaine, geboren te Ninove op 28 maart 1973, wonende te 2630 Aartselaar, Lindenboslaan 4, identiteitskaartnummer 590-2770036-33, rijksregistemummer 73.03.28.353-70; Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOLMACHT

De oprichters verklaren bij deze volmacht te verlenen, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMVG accountants & belastingconsulenten, met zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 28, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, met in het bijzonder de Administratie van de ondememings- en inkomensfiscaliteit en de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondememingstoket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen te vervullen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het KB 38 de dato 27 juli 1967 en de Wetten van 26 juni 1992 en 30 december 1992 in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

De lastgevers verklaren bovendien dat ze voldoende werden ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie akte notaris Willems dd. 02 december 2011.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SUBSTANTIA PROPERTIES

Adresse
SINT JANSVLIET 2, BUS 6 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande