SUEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.736.823

Publication

17/10/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod PDF 11.1

~

treAll

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

25 1700 Dilbeek

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Neerstraat

(volledig adres) Ontslag en benoeming zaakvoerder - Wijziging maatschappelijke zetel Onderwerpen) akte

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 01/10/2012

BRUSSEL

00.201a

0817.736.823

Benaming (voluit) : SUEN

(verkort) :

Na bespreking word er gestemd en besluit de buitengewone algemene vergadering met algemeenheid van stemmen :

1. per 02 oktober 2012 wordt de heer Jan Jacob Farnholt, wonende Mr. S. Van Houtenstraat 55 te 9402 AT Assen, Nederland, aangesteld als nieuwe zaakvoerder. Hij aanvaard zijn mandaat. Zijn mandaat is onbezoldigd.

2. het ontslag van de heer Mahinder Jadnanansing, wonende Snodenhoekpark 19 te 1107 VD Amsterdam, Nederland, als zaakvoerder en aanvaard per 2 oktober 2012. Er wordt hem decharge gegeven voor de periode van zijn mandaat.

3. De maatschappelijke zetel wordt vanaf 2 oktober 2012 verplaatst naar Brederodestraat 132 te 2018 Antwerpen.

Ondernemingsnr

Jan Jacob Farnholt zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

*12171139*

10/10/2012
ÿþ Mal PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11( (L 1((il (1(Wwu~1

" iaie~as~"

Neergelegd it ,,

van Koophandel te AITi VerPen, op 20U

1 Ge

Griffie

Ondernerningsnr : 0817.736.823

Benaming (voluit) : SUEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules Moretuslei 508 2610 Antwerpen

(volledig adres) Ontslag en benoeming zaakvoerder - Wijziging maatschappelijke zetel Onderwerp(en) akte :

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 18/09/2012

Na bespreking word er gestemd en besluit de buitengewone algemene vergadering met algeheelheid van stemmen :

1. per 01/10/2012 wordt de heer Mahinder Jadnanansing, wonende Snodenhoekpark 19 te 1107 VD Amsterdam, Nederland, aangesteld als nieuwe zaakvoerder. Hij aanvaard zijn mandaat. Zijn mandaat is onbezoldigd.

:2. het ontslag van de heer Sven Vervaert, wonende Antwerpsesteenweg 119 te 2550 Kontich, als zaakvoerder en aanvaard per 30/09/2012. Er wordt hem onvoorwaardelijk decharge gegeven :voor de periode van zijn mandaat en we bedanken hem voor de geleverde prestaties.

:3. het ontslag van de heer Ludo Vandenborne, wonende Letterkundestraat 251 te 2610 Wilrijk, ;als zaakvoerder en aanvaard per 30/09/2012. Er wordt hem onvoorwaardelijk decharge gegeven ;voor de periode van zijn mandaat en we bedanken hem voor de geleverde prestaties.

,4. De maatschappelijke zetel wordt vanaf 01/10/2012 verplaatst naar Neerstraat 25 te 1700 :Dilbeek.

Mahinder Jadnanansing

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 19.06.2012, NGL 20.06.2012 12202-0471-015
30/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vocn il1IiM1111111111111111111 1111

behoul *11147626*

aan h

Belgis

Staatst





Ondernemingsnr : 0817.736.823

Benaming:

(voluit): EVANTO

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: (2610) Antwerpen, Wilrijk, Jules Moretuslei 508.

Onderwerp akte: Naamswijziging, doelswiiziging,kapitaalverhoging, statutenwilziginden Tekst:

Uittreksel uit de akte verleden voor Notaris Xavier DESMET te Antwerpen op 17 augustus 2011, dragende volgende melding van registratie: Geregistreerd vijf blad één verzending te Antwerpen, Registratie 5, de 24 augustus 2011,boek 195 bled 92 vak 4, ontvangen: vijfentwintig euro. De ontvanger a.i. R. WECHUYSEN.

Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "EVANTO" tot dertig september tweeduizend en elf en 1"SUEN" met ingang van dertig september tweeduizend en elf."

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenlandi Izowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam of voor rekening vani Iderden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger,1 commissionair of tussenpersoon:

1. De ontwikkeling van, opleiding in, adviesverlening in, import,1 lexport, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, huur, verhuur, leasing,1 luitbating en in licentie geven of nemen en onderhoud van automatisa-I Itieprojekten, telecommunicatieprojekten, netwerk- en/of websites, software, lhardware, computers, netwerken, informatica, elektronische apparatuur,j informatieverwerkende software, elektronische spellen (ter uitzondering vanl ikansspelen waarvoor een vergunning nodig is), elektronische entertainmentl Itoestellen, elle burotica, elle kleine en grote kantoorinrich-1 jtingsprodukten, zoals burelen, meubilair, bureaumateriaal, kopieertoe-f jstellen, fax machines, plastificeerapparaten, groot formaat afdrukkers,' elle hifi, elektro, telecommunicatie- en klein huishoudapparatuur, alsook elle aansluitingen, toebehoren en materialen hiervoor, voor private of Iprofessionele doeleinden, in de private of de publieke sector.

- het leveren van ICT- en SMS-diensten.

- uitvoeren van software-integratie en workflowplanning.

I - aanbieden van Internet access service, hosting en ontwerpen van linternet sites.

I - aanbieden van bureauservice: copyshop, ontwerpservice, 4fdrukcenter, vertaalservice, en DTP ontwerp, ontwerp en service voor Ilettering.

I - assemblage van computerapRaratuur onder eigen werknaam en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Itaergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie il 0 SFP 2011



Luik B - vervolg

[commercialisatie ervan;

1 1 - verhuur van gespecialiseerd lopleidingen, vertalingen en publicaties;

1 managementadvies inzake aanwerving en herplaatsing, begeleiding en opleiding van gespecialiseerd technisch en commercieel personeel in het domein van automatisering en communicatie;

2. Adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie,[ tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie, prospectie voori en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen,[ ;vrije beroepen, particulieren, en vennootschappen, zowel inzake juridische, Ifinanciële, operationele en sociale aangelegenheden als inzake algemene lstrategie met uitsluiting van vermogensbeheer.;

1 3. functies van oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere ;ondernemingen, verenigingen en vennootschappen uitoefenen en het verrichten !van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen;

1 4. alle diensten ter zake van administratie, tekstverwerking, beheer,1 1studie, organisatie en informatie, zo ondermeer inzake financiële, handels-I of sociale aangelegenheden, audit en expertise voor rekening van derden, met uitsluiting van vermogensbeheer;

5. zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, lrenoveren, beplanten, bebossen, en valoriseren van alle onroerende goederen len rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar;

-voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van elle roerende goederen, effecten, rechten en waarden;

-zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, del

verwerving, vervreemding, verkoop, verhuur, in huur nemen,l

commercialisatie, franchising, leasing, valorisatie en in licentie geven en nemen van alle intellectuele rechten, auteursrechten, merken, brevetten, licenties en octrooien.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

1 Uitgezonderd gereglementeerde werkzaamheden waartoe de machtiging of 1vergunningen ontbreken.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel,i Izowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende,[ ifinanciële, industriële, ambachtelijke, intellectuele, organisatorische,' icommerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, [inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze linteresseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die leen gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de iverwezenlijking van haar doel te bevorderen.

1 1 Zij mag voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen zichl lborg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan,' ihypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

1 De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onderl 1

1

1

vennootschap bedraagt!

Het is volgestort ten belope

(68.600 EUR). 1

1Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd zesendertig (636) aandelen met; istemrecht zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde vanl

Voor-

henQuden

aan het

Stadsblad

hard- en softwarepersoneel,



de bij de wet bepaalde voorwaarden."

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de

HONDERD ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (118.600 EUR).

van achtenzestigduizend zeshonderd euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

r-

één/zeshonderdzesendertigste (1/636ste) van het kapitaal elk.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL-

De Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Afschrift van de akte statutenwijziging dd.17 augustus 2011.

2. Bijz.verslag van zaakvoerder (art. 287 Wetb. Venn.) met staat van activa en passiva per 30/06/2011

3. Verslag van vennoot in hoedanigheid van commissaris (art.287 Wetb.Venn.)

4. Gecoordineerde statuten.

Voor-bohsuden aan het

rStaigisch t3isblad

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 21.06.2011, NGL 11.07.2011 11281-0033-014
29/06/2011
ÿþLuik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

ron Koophandel le Antwerpen top

17 JUNI 2011

Griffie

11111

11097072*

Ondernerningsnr : 0817.736.823

Benaming

(voluit) : Evanto

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Jules Moretuslei 508 2610 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders - Intrekking volmachten Tekst

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 8 juni 2011 Er werd unaniem beslist om:

- Het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Ineke Geboers, Leliestraat 35, 3920 Lommel, met ingang vanaf vrijdag 10 juni 2011 geven.

Goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening na haar ontslag zal onvoorwaardelijke décharge inhouden voor haar bestuur. Mevrouw Ineke Geboers aanvaardt deze beslissing.

- Het aanstellen als zaakvoerder van de heer Sven Vervaert, wonende Antwerpsesteenweg 119 te 2550 Kontich, en dit vanaf heden. Zijn statuut is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

- Het aanstellen als zaakvoerder van de heer Ludo Vandenborne, wonende Letterkundestraat 251 te 2610 Wilrijk, en dit vanaf heden. Zijn statuut is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

- De statutaire volmachten, gehouden door "CONENCO", rechtspersonenregister Antwerpen, 0444.998.881, met zetel te Ertbrandstraat 224, 2950 Kapellen, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers volgens originele oprichtingsakte toegekend in te trekken.

- De statutaire volmachten, gehouden door "KMO FOCUS", rechtspersonenregister Antwerpen, 0458.490.195, met zetel te Ringlaan 33, 2170 Merksem, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers volgens originele oprichtingsakte toegekend in te trekken.

Vervaert Sven

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notoris, heizij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SUEN

Adresse
BREDERODESTRAAT 132 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande