SUENYO DI ANNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUENYO DI ANNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.345.075

Publication

31/01/2013
ÿþMine

111111

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nccrgcicgd tor griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 7 JAN. 2013

TURNHOUT

Sriffleiffier,

AL

Ondernemingsnr : 0837.345.075

Benaming

(voluit) : SUENYO DI ANNA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2460 Kasterlee, Duineneind 16/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd: "Geboekt twee bladen geen verzendingen te Turnhout reg. de ' 10 JAN. 2013 boek 695 folio 05 vak 05 Ontvangen vijfentwintig euro Voor De Ontvanger J. VAN DEN; BROECK", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "SUENYO Dl ANNA", te 2460 Kasterlee, Duineneind 16/1, met BTW-nummer BE 0837.345.075 RPR Turnhout, met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen van de zaakvoerder en de, bedrijfsrevisor. Ze verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en de erbij gevoegde staat van: actief en passief per 19 december 2012, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en hierover geen opmerkingen te hebben; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening, welke evenwel bij deze zal afgerond worden zoals uit de latere besluiten zal blijken.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de zaakvoerders, te weten mevrouw De Winter Anna en de heer De Winter Theodorus, beiden voornoemd, ontslag te verlenen en kwijting te geven voor het door hen uitgeoefende' mandaat tot op heden.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat, aangezien de ontbinding en sluiting vereffening van onderhavige vennootschap in één akte gebeurt, er overeenkomstig artikel 184, § 5, geen vereffenaar zal worden aangesteld, dat er conform artikel 190, § 3 van het Wetboek van Vennootschappen geen verdelingsplan dient opgemaakt worden dat ter goedkeuring aan de rechtbank van koophandel dient voorgelegd te worden en dat er geen rapportering omtrent de toestand van de vereffening overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen dient plaats te vinden

De vergadering stelt bijgevolg vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is en het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt en dat het saldo aan de vennoten werd toebedeeld in verhouding tot hun aandelenbezit; dat er geen passiva zijn luidens de voormelde staat van actief en passief, zodat de vereffening naar aanleiding van onderhavige ontbinding in één enkele keer kan afgespoten warden.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar zullen worden neergelegd en bewaard te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69A0. De gelden en waarden die aan de vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven, zullen worden gedeponeerd bij de Deposito en Consignatiekas.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, verslag van de revisor en zaakvoerdersverslag.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0837.345.075

Benaming

(voluit) : SUENYO Dl ANNA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duineneind 16/1 a k% h I4 ç

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschapppelijke zetel van de vennootschap d.d. 4 juli 2011 blijkt dat

De buitengewone algemene vergadering beslist de heer DE WINTER Theodorus wonende te 1816KA ALKMAAR (Nederland), Willem Kalfstraat 158 te benoemen als zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden, hetwelk hij aanvaardt. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

DE WINTER Anna

Zaakvoerder

all ~V~I ~ I III CII IIIVW IV

*iiiaesss*

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

mod 2.1

Mgrearri

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 8 JUNI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

" _ De griffier

Y I II II I gui

*11103998`

Ondernemingsnr : 083-3- a -1- 5

Benaming : SUENYO DI ANNA (voluit)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duineneind 16/1

2460 Kasterlee

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Louis Dierckx, notaris met standplaats te Turnhout op 23

juni 2011 en welke eerdaags zal geregistreerd warden

BLIJKT DAT :

1. VENNOOT

" De volgende persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht :

Mevrouw DE WINTER, Anna Helena, ongehuwd, wonende te 1816 KA Alkmaar (Nederland), Willem

Kalfstraat 158,

2. RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "SUENYO Dt.!

ANNA".

3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee, Duineneind 16/1.

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten die verband houden met paarden en aanverwante dieren;

Lesgeven, opleidingen, rijlessen, workshops, lezingen, en andere, zonder beperkingen;

Handel in paarden en aanverwante artikelen van de paardensport;

Het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigene

beheer.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. In het: geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep of erkenning, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze,: handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, zowel!, roerende als onroerende, verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag; eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen,,; verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van:

" aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of;. vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen ver strekken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden;. inzake toegang tot het beroep of erkenning, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

, Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig ;, geplaatst. Het kapitaal werd bij de oprichting volstort in speciën overeenkomstig de bepalingen van het; wetboek van vennootschappen, op een geblokkeerde rekening bij KBC BANK, hetgeen door ondergetekende;; notaris werd bevestigd.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde.

6. DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

7. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn: vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen.

i vertegenwoordiging

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap mevrouw Anna de Winter, oprichter voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij aandeelhouder is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

vergoeding

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering of enige vennoot wordt vastgesteld en die ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap.

De algemene vergadering of enige vennoot kan ook beslissen dat een mandaat kosteloos is.

Benoemingen  Bezoldiging

Mevrouw De Winter Anna voornoemd wordt tot statutaire zaakvoerder, zoals bedongen in artikel 14 van de statuten.

Het mandaat zal onbezoldigd, doch bezoldigd vanaf één juli 2011, zolang de algemene vergadering of enige vennoot hierover niet anders beslist.

8. PLAATS  DAG EN UUR JAARVERGADERING

Jaarlijks op de laatste dinsdag van de maand juni om tien uur (10.00 uur) beslist de enige vennoot over:

- benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging;

- de eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

- het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

- het verlenen van kwijting;

- het vaststellen van de jaarrekening;

' - de bestemming van de beschikbare winst.

Hij kan ook op andere tijdstippen beslissingen nemen die tot de bevoegdheden van de algemene vergadering

van aandeelhouders behoren.

Zijn beslissingen worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de laatste dinsdag van de maand juni om tien uur (10.00 uur)

de gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een wettelijke feestdag of een zaterdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag

gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft.

De bijzondere of de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of

in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden

worden in het jaar tweeduizend dertien.

9. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

' Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het ' Belgisch Staatsblad

1

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.4

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

10. A) WINSTVERDELING

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven deze, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt bepaald bij de uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van de aandelen met stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief; zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

" volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld te worden naar het ' voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

B) ONTBINDING  VEREFFENING

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering, behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten.

De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan en zij bepaalt de vergoeding van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel, gelegen in het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Zolang de vereffenaars niet in functie zijn getreden, word(t)(en) de zaakvoerder(s) ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

11. COMMISSARIS

De oprichtster verklaart dat uit door haar te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap de drempelcriteria opgelegd door de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen niet zal overschrijden voor het eerste boekjaar, en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

12. OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparante verklaart bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen van de datum van de oprichting onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor zover handelingen worden gesteld na de ondertekening van onderhavige akte doch voor de neerlegging van de oprichtingsakte, worden deze handelingen bij deze bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het stellen van de betrokken handelingen en onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

13. VOLMACHT

Bijzondere volmacht KBO - BTW

Bij deze wordt als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap aangesteld:

' De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fidiciaire Maeriën, Ghilain & Partners" met

zetel te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69, BTW BE 0468.717.460 RPR Turnhout, om op te treden, aan wie de

macht wordt verleend tot:

- het nemen van een inschrijving en het nodige te doen voor alle latere wijzigingen aan de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

- de registratie als B.T.W.-plichtige en het doorvoeren van alle latere wijzigingen ervan, voor zover de

vennootschap B.T.W.- plichtig is.

- het verzorgen van alle contacten met betrekking tot het ondernemingsloket;

- het vervullen van alle overige formaliteiten met betrekking tot de vestiging van de vennootschap jegens alle

andere administraties. De lasthebber zaI te dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen

ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en

met recht om derden in zijn plaats te stellen.

VOOR ONTLEDEND WUREKSEL

(getekend) Louis Dierckx

Notaris

Bijgevoegde stuk :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

-de expeditie van de akte van oprichting, dd 23/6/2011

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-betiourlen'

aan het 'Belgisch Staatsblad

Coordonnées
SUENYO DI ANNA

Adresse
DUINENEIND 16/1 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande