SUFI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUFI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.881.961

Publication

29/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-05-2015

Griffie

*15308815*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630881961

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SUFI

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Aloïs VAN DEN BOSSCHE, notaris te Vorselaar, op 21 mei 2015 blijkt dat:

A. - de Heer VAN DEN BROECK Filip Maria Louis, ongehuwd, geboren te Herentals op twee april

negentienhonderd vijfenzeventig, rijksregisternummer: 75.04.02-153.32

en

B. - Mevrouw VAN GOOL Suzy, ongehuwd, geboren te Lier op tien oktober negentienhonderdtachtig, rijksregisternummer: 80.10.10-042.50, samenwonend te 2290 Vorselaar, Kerkstraat 29 C.

Samenwonenden die een verklaring van wettelijke samenwoning hebben afgelegd in de Gemeente Vorselaar op vijftien april tweeduizend vijftien.

Een vennootschap hebben opgericht:

Aard - Rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechts-vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: Haar naam luidt  SUFI .

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2290 Vorselaar, met eerste adres Heiken, 37 en exploitatiezetel te 2290 Vorselaar, Heiken, 37.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 21 mei 2015. Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tus-sen-persoon:

- uitbating van camping en feestzaal en organisatie van evenementen, drankverkoop in cafetaria. - de uitbating van restaurants, hotels, café s, feestzalen, tearooms en baruitbatingen, traiteur, het bereiden van spijzen en dranken om geserveerd te worden op plaatsen door het cliënteel aangeduid, zoals gebruikelijk door een tafelhouder, alsook het organiseren en inrichten van feesten en evenementen en alle aanverwante activiteiten. Zij mag eveneens alle handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het doel van de vennootschap of welke de uitbreiding of de ontwikkeling ervan in de hand werken;

De maatschappij mag door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen, die geheel of gedeeltelijk een gelijkwaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen. De maatschappij mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen die zij het meeste geschikt acht;

- het verlenen van managementadviezen. Het adviseren, het begeleiden, het bijstaan van alle soorten bedrijven en ondernemingen voor marketing en management in de meest ruime zin. - tussenpersoon in de handel in de meest ruime zin;

- aan- en verkoop, distributie en dienstverlening met betrekking tot alle activiteiten van versiering, aankleding, decors, bloemendecoratie en alle aanverwante activiteiten;

- het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of

Onderwerp akte :

Heiken 37 2290 Vorselaar

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen;

- het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlicha-melijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder en dochterondernemingen;

- het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom;

- het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben; - het is de vennootschap toegestaan onroerende goederen te verwerven;

- de vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprich-ting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen ter zake. De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake;

- het aannemen van feesten en banketten zowel binnen  als buitenshuis;

- het uitbaten en verhuren van feestzalen, traiteurdienst, de uitbating van dancings, discotheken, fuif-en concertzalen, privéclubs;

- het uitbaten van een danscafé;

- de verhuur van alle instrumenten, audio-, video-, en lichtapparatuur;

- het organiseren en exploiteren van alle mogelijke tentoonstellingen, beurzen, mode-shows, concerten, inrichten van vertoningen, ...;

- het verlenen van alle diensten, die ook maar enigszins verband houden met het bovenstaande. Kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is gevormd door inbreng in geld. Het is volgestort ten belope van ¬ 6.200,00, welke bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Fintro, BNP Paribas Fortis Groep n.v., te Vorselaar, op naam van de vennootschap in oprichting. Bestemming van de winst  Reserve  Vereffening: Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke re-serve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op een-endertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprich-tingsakte tot 31 december 2016.

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op twintig juni om 20.00 uur.

Indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni 2017 om 20.00 uur.

Bestuur  Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet

vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Benoeming zaakvoerder:

Tot zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd de Heer Van den Broeck Filip

en Mevrouw Van Gool Suzy die verklaren de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij

niet getroffen werden door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Machten:

Kruispuntbank

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispunt-bank van

Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten wordt toevertrouwd aan Boekhoudkantoor

Vercammen, te 2200 Noorderwijk, Servaas Daemsstraat, 52, vertegenwoordigd door de Heren Jan

en Tim Vercammen, ieder afzonderlijk kunnen handelen en met recht van indeplaatsstelling.

Volmacht Ondernemingsloket:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Boekhoudkantoor Vercammen, voornoemd, voor het

vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de

Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank

van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende

ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten

in verband met aanvraag, wij-ziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.

Tevens wordt volmacht verleend aan Boekhoudkantoor Vercammen, voornoemd, ten-einde

eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen

over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte

van alle fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Vorselaar, 22 mei 2015

(get.) A. VAN DEN BOSSCHE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

Coordonnées
SUFI

Adresse
HEIKEN 37 2290 VORSELAAR

Code postal : 2290
Localité : VORSELAAR
Commune : VORSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande