SUN SPA BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUN SPA BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.608.408

Publication

14/11/2013
ÿþ mod 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 k -11- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEltfICHELEN

Annexes du M

14/11/2013

agen bij het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr: G o lk %

Benaming (voluit) : SUN SPA BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Liersesteenweg 38 Blok A

2800 Mechelen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde (navels), op eenendertig oktober tweeduizend dertien, blijkt dat:

1. De heer VLEMMIX Andreas Maria Petrus Jozefus, geboren te Tilburg op 24 september 1959, wonende te 5014 NA Tilburg (Nederland), Molenstraat 45-47,

2. De heer NACIRI Abderrazzak, geboren te Sidi Kacem (Marokko) op 1 december 1983, wonende te 4817 LH Breda (Nederland), Bisonstraat 3 D80.

3. De heer COENRAAD Randv Brian Dando, geboren te Breda op 17 augustus 1981,

wonende te 4811 GS Breda (Nederland), Molenstraat 9 A.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten'

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met ais naam: "SUN

SPA BENELUX".

Zetel: 2800 Mechelen, Liersesteenweg 38 Blok A

De vennootschap heeft tot doel:

" Groot- en kleinhandel, import en export van alle producten dienstig in de wellness in de meest uigebreide zin, waaronder sauna's, stoomcabines, whirlpools, bubbelbaden, blokhutten, enz, deze lijst is indicatief doch niet beperkend;

" Groot- en kleinhandel, import en export van alle verzorgingsproducten dienstig in de wellness in de meest uitgebreide zin;

" Aan- en verkoop, Import en export van tuinartikelen en tuinmeubelen en aanverwante producten;

" De bouw van speel- en sporttereinen, zwembaden, enz.;

" Handelsbemiddeling in hout- en bouwmaterialen;

" Handelsbemiddeling in sanitaire artikelen;

" Handelsbemiddeling In meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren;

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of ' onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in aile rechtspersonen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als Investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen met een fractiewaarde van 1/100ste.

Het is volstort ten belope van één/derde in geld: de nog te volstorten bedragen zijn de volgende:

- vennoot sub 1: nog 7.440 éûro te volstorten

- vennoot sub 2: nog 2.480 etiro te volstorten

- vennoot sub 3: nog 2.480 euro te volstorten

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste werkdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de laatste daaraan voorafgaande werkdag, op hetzelfde uur.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: de heer VLEMMIX Andreas Maria Petrus Jozefus, voornoemd. Biizondere volmacht: er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Van Roy, met adres te 2300 Turnhout, Patersstraat 73, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de administratie van het handelsregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van , Koophandel.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest, volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0161-013
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16324-0489-013

Coordonnées
SUN SPA BENELUX

Adresse
LIERSESTEENWEG 38, BLOK A 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande