SUNI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUNI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.858.378

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 07.08.2014 14411-0407-012
16/10/2014
ÿþ1r. mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

07 OKT. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Griffie

y as'

; I

111111111,11,1.11I1j111j11010111111

Berge egd ter griffie van de REcl-n-BANK VAN KouPiweEt.

Ondememingsnr: 0816.858.378

Benaming (voluit) : Suni

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: wijdbos I

2440 Geel

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding & sluiting vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Philippe Colson, geassocieerde notaris te Geel op 26 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Suni" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Verslagen.

Verslag van het bestuursorgaan; De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van het:: bestuursorgaan de dato 31 augustus 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en waarbij een staat van activa en:; passive is gevoegd, afgesloten op 30 augustus 2014.

, Verslee van de revisor De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrilfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, opgemaakt door Hubert:: , Vencken bv-bvba, kantoorhoudende te 3960 Bree, Millenstraat 34, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de ' heer Hubert Vencken. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA SUN! een boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 31.08.2014:,i opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van f 69.267,5/ en een netto actief van ¬ 63.470,48.

, Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen,i blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met, voorbehoud van de volledigheid van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers en van het budget; ; voor de kosten van de vereffening; dit alles in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wil vastgesteld dat alle:i ; schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 3.847,05, die zal ontstaan op het moment var het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag werd opgesteld onder voorbehoud van schulden welke kunnen ontstaan uit toekomstige , belastingcontroles.

Opgemaakt te Bree, 24 september 2014 ".

Notariële wettigheidsverklaring Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat aile formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, , bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe: onderhavige vennootschap gehouden is.

Kennisname van voormelde verslagen De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde:1 verslagen. De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van voormelde verslagen te hebben ontvangen en; er kennis te hebben van genomen.

Tweede besluit: Beslissing tot voortijdige ontbinding van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de besloten vennootschap met beperktei: aansprakelijkheid "Suni" gevestigd te Geel, wijd bos I wordt ontbonden en dit vanaf heden.

Derde besluit: Vaststelling van de vereffening "de facto" van gemelde vennootschap

Gemelde vennootschap werd v6r5r haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door de zaakvoerder de heer Jefi Van Ermengem, voornoemd, hier aanwezig.

Op de laatste blz. van Luik 13. vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Hij verklaart dat er sinds het opmaken van de voormelde staat van activa en passive er geen schulden ten aanzien van derden meer ontstaan zijn, of dat in voorkomend geval aile schulden voor heden betaald werden. Hij zal overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, Zowel jegens derden ais jegens de vennoten, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen. De heer Van Errnengem beslist tot de overdracht van alle rechten en verplichtingen van de vennootschap aan de vennoten, die zulks aanvaarden. Hierdoor wordt het maatschappelijk vermogen overgedragen aan de vennoten die verklaren zich te beschouwen als persoonlijk gehouden tot betaling van het mogelijke passief, waaronder eventuele belastingschulden en tot uitvoering van aile verbintenissen van de vennootschap.

Vierde besluit: Verzaking aan termijnen.

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en aile vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten ln verband met de vereffening.

Vijfde besluit: Sluiting van de vereffening

Gezien er geen schulden aan derden zijn dewelke niet betaald of geconsigneerd zijn, er geen vereffenaar dient te worden aangesteld, aile vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, en aile besluiten met eenparigheid van stemmen worden genomen, zoals voorzien in artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt beslist om over te gaan tot de afsluiting van de vereffening.

De vereffening wordt ais beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van heden.

Zesde besluit: Bewaring boeken en bescheiden;

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Suni " zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te Geel, Wijdbos 1.

Zevende besluit: Volmacht voor het vervullen van de administratieve formaliteiten;

De algemene vergadering en het bestuursorgaan geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Luc Van Looy, kantoorhoudende te 2450 Meerhout, Goorstraat 21, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om elle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien tilt de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Voorbehouden aào het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

21/10/2013
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbias

i

na neerlegging ter griffie van de a

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDLL

10 OKT, 2013

TURNHOUT

nriff?i Griffier,

Ondernemingsnr: 0816.858.378

Benaming (voluit) : Suni

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : wijdbos 1

2440 Geel

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverlaging

Er blijkt uit een akte verleden voor Philippe Colson, geassocieerde notaris te Geel op 8 oktober 2013 dat de. ;l buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "suni" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van: honderdduizend euro (¬ 100.000,00), teneinde het te brengen van honderdvijfentwintigduizend euro (¬ ; 125.000,00) op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en zonder vernietiging van aandelen. De vergadering! beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt; het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de; vennootschap. De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaal vermindering zal geschieden door; terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaal vermindering aan dei aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

TWEEDE BESLUIT: De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de gecoördineerde tekst: van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank, van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

DERDE BESLUIT: De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan dei , heer Luc Van Looy, accountant, kantoorhoudende te 2450 Meerhout, Goorstraat 21, evenals aan zijn, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijker administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten,

Voor ontledend uittreksel

Philippe Colson

Geassocieerd notaris

;k

1;

kl

1;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 24.08.2012 12458-0246-013
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 25.07.2011 11348-0034-012

Coordonnées
SUNI

Adresse
WIJDBOS 1 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande