SUNNY SKIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUNNY SKIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.432.028

Publication

21/11/2013
ÿþHod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Recfltban% van Koophandel te Antwerpen, op

8 wüv. 20I3

Griffie

Ondernemingsnr : 0821.432.028

Benaming

(voluit) : SUNNY SKIES in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2170 MERKSEM, Zusters van Onze-Lieve-Vrouwstraat 42-44 5e (volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting van de vereffening

Eensluidend uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 25 oktober 2013:

Na beraadslaging neemt de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen over de agendapunten:

(i) Kennisname en goedkeuring van de vereffeningsrekeningen

De vennoten namen kennis van de vereffeningsrekeningen die hen door de vereffenaar werden voorgelegd. De algemene vergadering keurt de vereffeningsrekeningen goed,

(ii) Bespreking van het verslag van de vereffenaar

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen, dat door hem werd neergelegd op de zetel van de vennootschap samen met alle bewijsstukken.

De algemene vergadering keurt de voorgestelde verdeling goed en stelt vast dat er geen te verdelen liquidatiebonus is.

Alle activa die na de afsluiting van de vereffening nog zouden toekomen aan de vennootschap worden in onverdeeldheid toebedeeld aan de vennoten.

(iii) Afsluiting van de vereffening

De algemene vergadering beslist vervolgens tot afsluiting van de vereffening.

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening SUNNY SKIES bvba in vereffening, met maatschappelijke zetel te 2170 MERKSEM, Zusters van Onze-Lieve-Vrouwstraat 42-44 (gelijkvlcers), ingeschreven in het rechtspersonen te Antwerpen, met ondernemingsnummer 0821.432.028, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

(iv) Beëindiging van de actieve taak van de vereffenaar en kwijting aan de vereffenaar

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de actieve taak van de vereffenaar, de heer Comelis VAN ERP, beëindigd is.

De algemene vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht.

(V) Kwijting aan de zaakvoerder

'

Bijlagen birbi llelgisch Staatsblad --2-171172-013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan haar gewezen zaakvoerder,' MULTIPLAN MANAGEMENT bvba, voor de door haar vervulde opdracht vanaf haar benoeming tot op de datum van ontbinding.

(vi) Neerlegging en bewaring van de boeken en bescheiden

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar bewaard zullen blijven te 2170 MERKSEM, Zusters van Onze-Lieve-Vrouwstraat 42-44 (gelijkvloers).

(vii) Consignatie van gelden en waarden

De algemene vergadering stelt vast dat er geen te consigneren gelden of waarden zijn.

(viii) Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De algemene vergadering verleent volmacht aan de heer Cornelis VAN ERP, met recht van indeplaatsstelling, om het nodige te doen (1) voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel (a) van alle door de wet voorgeschreven documenten, met inbegrip van de notulen van deze algemene vergadering, en (b) van de nodige aanvraagformulieren voor de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, (2) voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale en sociale administraties en (3) voor het vervullen van de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften van de vennootschap.

De heer Cornelis VAN ERP

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen t

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 07.05.2013 13112-0377-008
15/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I lI 111111 lUl IVIIIIV

Wiaoss~a9*

Ondernemingsnr : 0821.432.028 Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

32 ' 'li)V

Griffie

SUNNY SKIES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : ZUSTERS VAN ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 42-44, 2170 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 28 oktober 2011, Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 2 no-vember 2011. Boek 196 blad 27 vak 17. Ontvangen vijfentwintig Euro (25,00 E). De ont-vanger, (get.) R.Wechuysen., dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder, dat het voorstel tot ontbinding toelicht, op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 augustus 2011,

Zij neemt tevens kennis van het verslag van De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 71, waarvoor optreedt De Neef Willy, over deze staat van activa en passiva, en ontslaat de voorzitter, van de voorlezing in extenso van deze verslagen.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn,

De besluiten van dit laatste verslag luiden als volgt:

-In het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschaps-recht, de zaakvoerder van' de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijk-heid "Sunny Skies" een staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 heeft opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de: vennootschap:

" Een balanstotaal heeft van dertienduizend vijfhonderd en zeven en zestig eu-rocent (13.507.60E).

" Een netto-passief vermeldt van tweeduizend achthonderd en één euro en acht-entwintig eurocent, (2.801,28¬ ).

- Gelet op het feit dat er noch boekhoudstukken noch andere bewijsstukken konden worden voorgelegd van voor de internationale zetelverplaatsing, is het ons dan ook niet mogelijk een oordeel te geven omtrent het, getrouwe beeld van de ons voorgelegde staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 zodat wij ons onthouden van enige verklaring.

- Er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van ven,noten en/of derden. -TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit met ingang vanaf heden de vennoot-ischap te ontbinden en in vereffening te stellen. < DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen de heer vAN ERP Cornelis, voormeld, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleenhandelend namens de vennootschap op te treden in, ' rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar is derhalve alle bevoegdheden verleend, omschreven in artikel: 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaande-'lijk de goedkeuring van: de algemene vergadering behoeft. In het bijzonder wordt aan de vereffenaar de bevoegdheid verleend om' voorschotten uit te keren op het vereffeningsresultaat.

VIERDE RESOLUTIE:

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie en de nieuwe toestand van de vennootschap, Alle artikelen, behoudens het artikel betreffende het doel, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

COORDINATIE

Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening, Haar benaming luidt: "SUNNY SKIES". Haar naam mag niet meer gewij-zigd worden. Alle stukken die uitgaan van de vennootschap vermelden dat zij in vereffe-ning is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2,

De vennootschap bestaat met ingang van 28 oktober 2011 nog enkel voor haar vereffe-ning.

Artikel 3,

De vennootschap heeft als doet:

Het nemen van participaties en belangen in gelijk welke vorm, in om het even welke commerciële, industriële, financiële of andere vennootschap in Luxemburg of daar buiten. Het verwerven bij wijze van participatie, inbreng, onderschrijving, vaste overname op aankoopoptie, onderhandeling of enige andere wijze, van alle rechtsgeldige titels, brevet-ten, licencies en andere eigendommen, rechten en belangen in eigendom die vennootschap nuttig vindt. En in het algemeen deze rechten en belangen te behouden, beheren, ontwikkelen, verkopen of er over beschikken, geheel of gedeeltelijk, tegen de voorwaar-den die de vennootschap goed zal vinden en in het bijzonder als tegenprestatie van aande-len en titels van gelijk welke vennootschap. Deel te nemen, bij te staan en in te schrijven in financiële, commerciële en andere transacties. Rechten verlenen aan elke holding, filiaal of verwante vennootschappen waarin de vennootschap direct of indirect financiële belangen heeft, alle medewerking verlenen, leningen, voorschotten en garanties toestaan. Ontlenen en uitlenen van gelden in om het even welke vorm, de terugbetaling garanderen van elke uitgeleende som. Kortom om elke handeling te volbrengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden is met haar doelstelling. De vennootschap kan alle commerciële, technische en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn om haar doel te kunnen bereiken.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap kan niet worden gewijzigd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 5,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550 EUR). Het is volledig ge-'plaatst en verdeeld in honderd vijfentwintig (125) aan-delen zonder nominale waarde.

Artikel S.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige indivi-duele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en je-gens derden. De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de vennootschapswetgeving, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering, In het bijzonder wordt aan de vereffenaar de bevaegdheid verleend om voorschotten uit te keren op het veretfeningsresultaat.

Artikel 7.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8.

IJe jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van juni om 13.30 uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar,

Artikel 10,

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11.

In geval van tegenstrijdigheid van belangen gedraagt de vereffenaar zich naar artikel 191 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar is aansprakelijk jegens derden en jegens de vennoten voor de vervulling van hun taak en zijn aansprakelijk voor tekortkomingen in hun bestuur.

Artikel 12.-

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone algemene ver-g adering van de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde afreke-ning. Minsten één maand voor de algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen de stukken tot staving, op de zetel van de vennootschap.

Deze documenten worden gecontroleerd dcor de commissaris of door de individuele ven-noten die zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant,

In voorkomend geval aanhoort de algemene vergadering het verslag van de commissaris en beslist over de kwijting, waarna de vereffening gesloten is.

Zelfde vergadering duidt de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennoot-schap zullen worden bewaard en geeft de maatregelen aan voor de consignatie van de gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers of aan vennoten.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 71 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder trieer van de betastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor; historiek;

29/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIl 1111 1111 11l lll III IlI I 111111 ll1

*11131450*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank 'ion Koophandel te. Antwerpen, op

Griffie 1 7 /81.2011

Ondernemingsnr : 0821.432.028

Benaming

(voluit) : SUNNY SKIES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2930 BRASSCHAAT, Bredabaan 251A

Onderwerp akte : verplaatsing zetel

In toepassing van artikel 2 van de statuten besliste de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel van de

vennootschap met ingang van 1 juni 2011 te verplaatsen

van: 2930 BRASSCHAAT, Bredabaan 251 A

naar: 2170 MERKSEM, Zusters van Onze-Lieve-Vrouwstraat 42-44 (gelijkvloers)

MULTIPLAN MANAGEMENT bvba, zaakvoerder

op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Cornelis VAN ERP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 08.08.2011 11381-0332-009
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 29.07.2010 10353-0158-008

Coordonnées
SUNNY SKIES

Adresse
ZUSTERS VAN ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 42-44 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande