SUNSHINE OF AFRICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUNSHINE OF AFRICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.930.441

Publication

10/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

16(itÎ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc i II

behc

aan

Belç

Staat

i i







Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te AntWe penis op

2 7 FEB. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : . y 6 20 `e LM

Benaming

(voluit) : SUNSHINE OF AFRICA (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Kievitsplein 201C12 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte opgemaakt door notaris Filip Wuyts te Kapellen op 24 februari 2014 te registreren, blijkt dat werd opgericht onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SUNSHINE OF AFRICA, te 2018 Antwerpen, Kievitsplein 20/C12, waarvan de gegevens luiden als volgt:

1. Oprichter: De heer BOUMA Mattheus Comelis, geboren te Haarlem (Nederland) op 27 november 1948, wonende te Stoumont, Hasoumont 71 bungalow 13

2. Naam en rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met ais naam "SUNSHINE OF AFRICA".

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Kievitsplein 201C12. 4, Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

5. Doel: De vennootschap heeft tot doel,

- Het op de markt brengen door ontwikkeling, productie en distributie van een bodembedekker voor dieren welke zowel het dierwelzijn als het menswelzijn bevorderen; daarnaast zullen andere producten op de markt worden gebracht die het dierwelzijn bevorderen, speciaal beschermingsproducten zoals tunnels en huisjes gemaakt van natuurproducten en natuurproducten die zorgen dat de dieren bezig zijn en zich daardoor minder vervelen

- Beheer van patrimonia en het uitvoeren en verrichtingen van alle studies, raadgevingen en organisaties hieromtrent. Ze mag in dat verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren en dit zowel van het vruchtgebruik, blote eigendom als van volle eigendom zowel in België als het buitenland.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Op het kapitaal wordt ingeschreven in geld door de heer Mattheus Bouma ten belope van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), bedrag dat volstort werd ten belope van twaalf duizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR) zoals blijkt uit het voorgelegde bankattest.

7. Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Lu¬ k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beltoudeI. aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het is de enige vennoot toegelaten een zaakvoerder-opvolger te benoemen.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering of de enige vennoot wordt vastgesteld en die ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap.

De algemene vergadering of enige vennoot kan ook beslissen dat een mandaat kosteloos is.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is, behoudt de algemene vergadering of enige vennoot het vermogen om toch commissarissen aan te wijzen die onderworpen zijn aan al de wettelijke bepalingen dienaangaande.

8. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd,

wordt ieder jaar bijeengeroepen op laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

10. Winstverdeling: Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of de enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11. Ontbinding en vereffening: Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meervereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

12. Overgangs- en slotbepalingen:

-Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 17 van de statuten zal

gehouden worden in 2015.

De comparant verklaart zichzelf te benoemen tot enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap

voor onbepaalde duur.

Hij verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Filip Wuyts

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift



Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SUNSHINE OF AFRICA

Adresse
KIEVITSPLEIN 20/C12 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande