SUNSHINING INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SUNSHINING INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 881.113.257

Publication

06/06/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg tent de akte

~

2 3 -05- 2054

LGISCH STgATSBLA

1II11ll~umu~eell BE

*191134

~. 3 0 -05- 2014

HEOHTBr

vî~fi~ M.

Ondernemingsnr : 0881.113.257

Benaming

(voluit) : SUNSHINING INVEST (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVANGING COMMISSARIS - RECHTZETTING

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders d.d. 4 april 2014

Gelet op het feit dat Deloitte Bedrijfsrevisoren burg. CVBA thans optreedt als commissaris van De Weide Blik NV, meerderheidsaandeelhouder van de vennootschap, en er bovendien weinig substantie is in de vennootschap, zijn de aandeelhouders van oordeel dat het audit proces veel efficiënter zou verlopen indien Deloitte Bedrijfsrevisoren eveneens zou optreden als commissaris van de vennootschap. Derhalve beslissen de aandeelhouders om voor de resterende termijn en met terugwerkende kracht, te weten voor de controlejaren 2014 (met betrekking tot boekjaar 2013) en 2015 (met betrekking tot boekjaar 2014), Deloitte Bedrijfsrevisoren burg. CVBA aan te stellen als commissaris van de vennootschap in vervanging van de huidige commissaris Ernst & Young Bedrijfsrevisorten burg. CVBA, vertegenwoordigd door Marc Guns, Deloitte Bedrijfsrevisoren burg. CVBA zal in de uitoefening van haar mandaat vertegenwoordigd worden door Kurt Dehoome.

Haar mandaat zal een einde nemen op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2015.

Aan de commissaris wordt een vaste vergoeding toegekend waarvan het bedrag bij afzonderlijke overeenkomst werd vastgelegd.

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders d.d. 20 mei 2014

De aandeelhouders bevestigen dat het mandaat als bestuurder van de vennootschap van de heer Davide Bustreo over de periode van 23 juli 2012 tot 30 juli 2013 volledig onbezoldigd werd uitgeoefend.

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Voomoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen, Deze volmacht houdt in dat de volmachdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerieggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voomoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel

Ellen Milloen

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-behoue aan ho Belgisr Staatsbl

*14199240*

EGD

Mod Moi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

21 '-10- 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN J1

Ondememingsnr 0881.113.257

Benaming

(voluit) SUNSHINING INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676, 10 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN DE WEIDE BLIK NV EN SUNSHINING INVEST NV

1.Voorafgaande uiteenzetting

De Weide Blik NV en Sunshining Invest NV hebben de intentie om een aan de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Sunshining lnvest NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op De Weide Blik NV, overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 676, 10 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Overeenkomstig artikel 719 W. Venn. wordt door de bestuursorganen van De Weide Blik NV en Sunshining lnvest NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot vereenvoudigde fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken váár de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde vereenvoudigde fusie, waarbij Sunshining lnvest NV zal worden overgenomen door De Weide Blik NV, voordelig is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

-de bij de fusie betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren;

-de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben;

-de groepsstructuur door de voorgenomen fusie vereenvoudigd zal worden;

-door de fusie de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zo op een meer

efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend;

-de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusie vereenvoudigd zullen worden,

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

i.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderhavig voorstel tot vereenvoudigde fusie kadert bovendien in de aan de gang zijnde herstructureringen binnen de Univeg groep.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

2,De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 71911° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn; 2.1,De Overnemende Vennootschap:

DE WEIDE BLIK NV, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer 0536.525.608.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving :

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland; het houden van deelnemingen in Belgische en buitenlandse vennootschappen, verenigingen of bedrijvigheden, onder welke vorm ook, de verwerving door aankoop, inschrijving of op enige andere wijze, alsook de overdracht door verkoop, omruiling of op enige andere wijze van aandelen, obligaties, preferente obligaties, leningsinstrumenten of enige andere effecten, en het beheer, de ontwikkeling en het bestuur van haar portefeuille

Het investeren in onder meer, maar niet beperkt tot, de groente- en fruitsector en aanverwante sectoren; dit inclusief projectbeheer, management, coördinatie en promotie van onder meer, maar niet beperkt tot, de fruit en groenten verkoop, de studie, de handel en nijverheid, import en export, alsmede de vertegenwoordiging van alle fruit en groenten, en aile aanverwante artikelen en bijhorigheden; het aangaan van aile verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties en alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger omschreven operaties,

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen.

De vennootschap kan leningen, onder gelijk welke vorm en van gelijk welk bedrag en duur toestaan, en overgaan tot het uitgeven van obligaties, preferente obligaties, alsook andere leningsinstrumenten, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar roerende goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in pand te geven of haar onroerende goederen in hypotheek te geven

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen of investeren in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in bestaande of nog op te richten vennootschappen of verenigingen. De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, lid van een directiecomité of vereffenaar waarnemen in, en toezicht en controle uitoefenen over, vennootschappen en verenigingen,

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

De raad van bestuur van deze vennootschap is ais volgt samengesteld:

- Deprez Invest NV Bestuurder A

Vast vertegenwoordigd door Hein Deprez

" Management Deprez BVBA Bestuurder A

Vast vertegenwoordigd door Veerle Deprez

" Peter Gain Bestuurder B

" Thomas Barman Bestuurder B

" Bonem BVBA Bestuurder C

Vast vertegenwoordigd door Marc Ooms

Zij wordt hierna 'De Weide Blik, of de 'Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap:

SUNSHINING INVEST NV, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer 0881.113.257.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De Vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland; het houden van deelnemingen in Belgische en buitenlandse vennootschappen, verenigingen of bedrijvigheden, onder welke vorm ook, de verwerving door aankoop, inschrijving of op enige andere wijze alsook de overdracht door verkoop, omruiling of op enige andere wijze van aandelen, obligaties, preferente obligaties, leningsinstrumenten of enige andere effecten, en het beheer, de ontwikkeling en het bestuur van haar portefeuille.

Het uitvoeren van aile studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten zoals de aankoop, de verkoop, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkaveling en, in het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen; dit inclusief projectbeheer, management, coördinatie en promotie van bouwwerken, de studie, de handel en nijverheid, import en export, alsmede de vertegenwoordiging van aile bouwmaterialen, en aile aanverwante artikelen en bijhorigheden; het aangaan van alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties en aile verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger omschreven operaties,

De Vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De Vennootschap kan aile roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen.,

De Vennootschap kan leningen, onder gelijk welke vorm en van gelijk welk bedrag en duur toestaan, en overgaan tot het uitgeven van obligaties, preferente obligaties, alsook andere leningsinstrurnenten, De Vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar roerende goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in pend te geven of haar onroerende goederen in hypotheek te geven,

De Vennootschap kan samenwerken met, deelnemen of investeren in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in bestaande of nog op te richten vennootschappen of verenigingen. De Vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, !id van een directiecomité of vereffenaar waarnemen in en toezicht en controle uitoefenen over vennootschappen en verenigingen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" Deprez lnvest NV Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Hein Deprez

" Management Deprez BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door VeerIe Deprez

" Peter Gain Bestuurder

" Thomas Borman Bestuurder

" Bonem BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Marc Doms

Zij wordt hierna 'Sunshining Invese of 'Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

De Weide Blik zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Sunshining lnvest.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 20 U Venn.)

Vanaf 1 september 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 30 W. Venn.)

Naar aanleiding van de fusie worden geen (bijzondere) rechten of maatregelen in de zin van artikel 719,3° W.Venn, toegekend.

"

Voor 41.

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

5.1eder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4' W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6.Statutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om overeenkomstig artikel 724 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde haar doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie om het in overeenstemming te brengen met het doel en de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap, aangezien de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap niet binnen de huidige doelomschrijving van de Overnemende Vennootschap vallen.

74Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap bezit geen onroerend goed en heeft geen zakelijke rechten op enig onroerend goed gelegen in België zodat de geplande vereenvoudigde fusie niet kwalificeert ais een "overdracht van grond" in het kader van de Belgische bodemsaneringswetgeving.

8. Procedure

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t/m 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie  of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

9.Algemene vergaderingen

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de Over te Nemen en van de Overnemende Vennootschap, ten vroegste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de streefdatum voor de goedkeuring van het vereenvoudigd fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen uiterlijk 31 december 2014 is.

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10. Neerlegging

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, Jean-Paul Van de Velde, Aruna Nandoe en Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiezen te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver, elk afzonderlijk handelend en met recht van substitutie, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusie-akte.

11.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 eh 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 16 § 3 van het B.T.WeWetboek.

Ellen Milloen

Bijzonder gevolmachtigde



_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i Y

+13199 1>



NEERGELEGD

1 1 -09- 2013

CRIPFiE ~~~~AI~I R-4--7)-

KOOPHAND ~~ ECMEI" ~I`N

Ondernemingsnr : 0881.113.257

Benaming

(voluit) : Sunshining Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Strjbroek 10 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 29 juli 2013 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2013
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Strijbroek 10

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte :AFSCHAFFING VERSCHILLENDE SOORTEN AANDELEN - AFSCHAFFING WINSTBEWIJZEN - SCHRAPPING BIJZONDERE CLAUSULE INZAKE OVERDRACHT VAN AANDELEN - AANPASSING SAMENSTELLING EN WERKGING RAAD VAN BESTUUR - AANPASSING

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP -- VERPLAATSING JAARVERGADERING - BEVESTIGING ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING BESTUURDERS -NIEUWE STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 30 juli 2013, "Geregistreerd acht bladen één verzending, te Kontich 6 augustus 2013,; Doek 545 blad 15 vak 15. Ontv: vijftig euro. De e.a. inspecteur (getekend) L. Eeckeleers" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende; 1, besluiten heeft genomen,

1.1. Kennisname verslag van de raad 'van bestuur de dato 29 juli 2013, inzake het; afschaffen van de verschillende klassen van aandelen, zal door ondergetekende notaris'

worden bewaard. F

;; 1.2. Besluit om de verschillende klassen van aandelen af te schaffen.

`¬ 2. De bijzondere clausules inzake overdracht van aandelen worden uit de statuten? ;; geschrapt. Voortaan zijn de aandelen, binnen de perken van de wet, vrij overdraagbaar.

3. Vaststelling dat alle winstbewijzen zijn verenigd bij de enige aandeelhouder.

Aansluitend daarop besluit de vergadering dat de verschillende klassen vani

winstbewijzen worden afgeschaft en dat de beperking in overdracht (artikel 6 van de ;i statuten) tevens uit de statuten wordt geschrapt,

4.1. De raad van bestuur wordt voortaan als volgt samengesteld:

indien er slechts één of twee vennoten zijn zal de raad van bestuur samengesteld;; worden uit ten minste twee bestuurders;

indien er meer dan twee vennoten zijn zal de raad van bestuur samengesteld worden;; uit maximum zeven bestuurders,

si 4.2. De vergadering besluit dat de raad van bestuur vanaf heden minimum vier keer i per jaar zal sa men komen.

5. De vennootschap wordt thans vertegenwoordigd als volgt:

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar,; ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend.

f. Artikel 31 van de statuten' Definities" wordt geschrapt.

7. Besluit om de jaarvergadering van de aandeelhouders voortaan te houden op de;.

derde dinsdag van de maand mei om veertien uur.

8.1. Aan de volgende bestuurders:

- de heer Michael Lavryssen, wonende 1750 Gaasbeek, Binnenweg 15;

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

g 3 -08- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDZie MECHELEN

..em.....er

NEERGELEGI..~

. ...................~_____._. __---_--.._._

"

Ondernemingsnr :13E0881.113.257

Benaming (votuit) : SUNSHINING INVEST

i 1111111111 I

*13135553*

8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

.1./oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

- de heer Davide Bustreo, wonende te 1000 Brussel, rue de Namur 67 b2;

werd eervol ontslag verleend, en volledige décharge overhet'door hen gevoerde beleid,

als bekrachtiging van de unanieme beslissing van,dé~ aandeelho derr.

8.2. Het ontslag van volgende bestuurders werd aaivaál'd:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mattor" met zetel te 2560 Nijlen, Felix Timmermanshof 18; met á~s.-vaste vertegenwoordiger de

heer Jean-Paul Van de Velde, wonende te 2560 Nijlen, Felix,Tîmmermanshof 18;

- de heer Eric Aelvoet, wonende te 8670 Koksijde,"Jacquetraan 5 bus 302;

er werd hen eervol ontslag verleend, en volledige décharge over het door hen gevoerde beleid.

9. Worden benoemd tot bestuurder van huidige vennootschap voor een duur eindigend op de jaarvergadering van 2019:

1. de naamloze vennootschap "DEPREZ INVEST" met zetel te 9750 Zingem, Weistraat 12B; met ondernemings- en BTW-nummer BE0430.434.134;

deze vennootschap stelt voor de uitoefening van dit mandaat aan als vaste vertegenwoordiger: de heer Hein Deprez, te 9111 Belsele, Kasteeldreef 13;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAGEMENT DEPREZ" met zetel te 3191 Hever, Consciencelaan 13; met ondernemings- en BTW-nummer BE0454.896.544;

deze vennootschap stelt voor de uitoefening van dit mandaat aan als vaste vertegenwoordiger: mevrouw Veerle Deprez, te 3191 Hever, Consciencelaan 13;

3. de heer Thomas BORMAN, wonende te Parkwood (Zuid-Afrika), 77 Westwold Way;

4. de heer Peter GAIN, wonende te Parktown North (Zuid-Afrika), 41, 8th Avenue;

5. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bonem" met zetel te 9000 Gent, Kortrijksepoortstraat 240;

deze vennootschap stelt voor de uitoefening van dit mandaat aan als vaste vertegenwoordiger: de heer Marc Ooms, wonende te 1800 Vilvoorde, Pauwstraat 17

De mandaten van alle bestuurders zijn onbezoldigd.

10. De bestaande statuten werden vervangen door nieuwe, aangepast aan de genomen besluiten, en aan het nieuw wetboek van vennootschappen, en volledig geherformuleerd, maar met behoud van de inhoud van de oude statuten (ter uitzondering van de thans formeel gewijzigde punten).

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, lijst publicatie data, kopie raden van bestuur.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 12 augustus 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon zen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 04.09.2012, NGL 31.07.2013 13383-0342-068
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.07.2013, NGL 30.07.2013 13380-0349-047
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.09.2012, NGL 30.07.2013 13380-0279-046
16/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NE?RGELEGD

.0 3 -04- 2013 `

RECHTBANK ~KG~á~#~~Gl.



U111911150

553*

Vo III

beho

aan

Belg

Staat,

11



Ondernemingsnr: 0881.113.257

Benaming

(voluit) : SUNSHINING INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Strijdroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering dd. 4 september 2012:

De aandeelhouders besluiten om de burgerlijke CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd in de uitoefening van haar mandaat door de heer Marc Guns, te herbenoemen voor een periode van 3 jaar. Haar mandaat zal een einde nemen op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2015.

Aan de commissaris wordt een vaste vergoeding toegekend waarvan het bedrag bij afzonderlijke overeenkomst werd vastgelegd.

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Aruna Nandoe of Ellen Milloen, elk woonplaats kiezende te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver en afzonderlijk bevoegd, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om voormelde herbenoeming te implementeren.

Voor analytisch uittreksel

Ellen Milloen

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/01/2013
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 3 -01- 2013

GRIFee CM i BANK van

~ k

1111111 1111111111111111111

*13009241*

iN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ond.rnemingsnr : 0881.113.257

Benaming (voluit) : UNIVEG Group

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Strijbroek 10

(volledig adres) 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING NAAM

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank

Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 21 december 2012, blijkt het volgende:

De maatschappelijke naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "Sunshining Invest".

Artikel 1 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"1. Rechtsvorm - Naam

De Vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "Sunshining Invest"."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

On de laatste btz  ar, Lui!', E»ermelden Rock . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojnfew

hevoepci de reohtsnersopn ter -J.anzieri van derden verteger-,roordrger.

Versc Ivsarr naunre,.enl:c.

10/10/2012
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0881.113.257

Benaming

(voluit) : Univeg Group

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Strijbroek 10 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : verkrijging aandelencertificaten

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 23/08/2012

(a) De aandeelhouders nemen hierbij kennis van de verkrijging door de Vennootschap van 62.800 aandelencertificaten (door Stichting Administratiekantoor De Weide Blik uitgegeven in ruil voor aandelen van de Vennootschap), met de initiële bedoeling deze aan te bieden aan het personeel, Aangezien de Vennootschap zich genoodzaakt ziet de aldus ingekochte aandelencertificaten te vervreemden vóór het verstrijken van de periode van 12 maanden vanaf verkrijging, besluiten de aandeelhouders bijgevolg unaniem om de raad van bestuur van de Vennootschap te machtigen om de bestemming van de ingekochte aandelencertificaten te wijzigen en deze te vervreemden aan om het even welke derde partij, met inbegrip van Univeg Holding B.V.

(b) De aandeelhouders belasten elke bestuurder en Inge Stiers (woonplaats kiezende te Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, B-1150 Brussel), individueel bevoegd en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven inzake de publicatie van voorafgaande besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden fe vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

Staatsbladbehouden

Belgischaan het

IIL1flI1UkI1,119ININ1\VnNN

01 -10- 2012

-~. ~i~~ O~'~l_EN

GF`ilrk~I~- ~;,~.~i" 1"i tJ/~i~,j,=:; van KOORHAND~ >I~ w ~.

~EERGE NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2012
ÿþ net 1.-D. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 0 11111 iu

behouden *12145630*

aan het

Belgisch

Staatsblad











" .

NEERGELEGD

10 -08- 2012

GRIFFIE'TBANK van KOOPHAN i MECHELEN

Ondernem ingsnr : 0881.113.257

Benaming

(voluit) : Univeg Group

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Strijbroek 10 - 2860 Sint-Katelijne Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 23 juli 2012 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen,

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2012
ÿþ Mod Word 11,1



Lui. B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsnr : 0881.113.257

Benaming

(voluit) : Univeg Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Strijbroek 10 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 23 juli 2012 De aandeelhouders nemen de volgende besluiten:

(1) De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van:

" Deprez Invest , vast vertegenwoordigd door de heer Hein Deprez

" Corporate Finance Consult BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Steven Buyse;

" Ardiego BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Arthur Goethals;

" Thijs Johnny BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Johnny Thijs;

" De heer Jan van Buren;

" De heer Pol Vanderhaeghen;

" Dekobel BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Lambertus Mattheus de Kool; en

" Argalix BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Francis Kint,

ais bestuurders van de Vennootschap, met ingang vanaf 23 joli 2012.

De aandeelhouders nemen verder kennis van het ontslag van Rudi De Becker Consulting BVBA, vast

vertegenwoordigd door de heer Rudi De Becker, met ingang vanaf 26 juni 2012.

De aandeelhouders nemen verder kennis van het automatisch verstrijken van het tijdelijk mandaat van de

heer Michael Lavrysen als gecoöpteerd B-Bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 23 juli 2012.

(2) De aandeelhouders benoemen als A-Bestuurder van de vennootschap, uit de lijst met kandidaten voorgedragen door Deprez Holding NV: De heer Eric Aelvoet

De aandeelhouders benoemen als B-Bestuurders van de Vennootschap, uit de lijst met kandidaten voorgedragen door de CVC Entiteiten (zoals gedefinieerd in de statuten van de Vennootschap):

" De heer Michael Lavrysen; en

" Mattor BVBA, met maatschappelijke zetel te Felix Timmermanshof 18, 2560 Nijlen, België, en met RPR-nummer 0824.607.886, vast vertegenwoordigd door de heer Jean-Paul Van De Velde.

De aandeelhouders benoemen als bestuurder van de Vennootschap, uit de lijst met kandidaten voorgedragen door Stichting Administratiekantoor De Weide Blik:

" De heer Davide Bustreo.

De heer Eric Aelvoet, de heer Michael Lavrysen, Mattor BVBA en de heer Davide Bustreo worden benoemd als bestuurder van de Vennootschap vanaf 23 juli 2012. Hun bestuursmandaat vervalt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 2018 die zal besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening zoals afgesloten op 31 december 2017.

(3) De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, Met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen Kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bjjlagen bij het Belgisch Staatsblad. Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERG E G

0 3 -08" 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAfflie MECHELEN

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 23 juli 2012

Na beraadslaging heeft de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen:

1. Besloten de heer Michael Lavrysen te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap met ingang van heden.

2. Besloten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e..

t

t^ r 'T'Y

03/08/2012
ÿþ mod 11,1



In bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

II'iI 1111 1111 11111 II 11111 I

*iai3e5~a*

NEERGELEGD

25 -07- 2012

GRIFFIE-REtiTBANK van

KOOP i" -!ANiJI~ Yé' iMEGHELEN

Ondernemingsnr : 0881.113.257

Benaming (voluit); UNIVEG Group

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Strijbroek 10

(volledig adres) 2860 Sint-Katelijne-Waver

i Onderwerp(en) akte : VASTSTELLING NIET-VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDEN EN DEFINITIEF WORDEN VAN BESLUITEN IN AKTE DD. 26/0412012 AANGAANDE TERUGBETALING OP CONVERTEERBARE WINSTBEWIJZEN EN DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tel Mechelen.

Uit een akte verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 20 juli 2012, blijkt date volgende vaststellingen werden gedaan door de raad van bestuur:

1. Gezien de aanwezigheid van de twee (2) bestuurders, enerzijds de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "DEKOBEL", rechtspersonenregister Antwerpen 0823.522.674, met zetel te 2000 Antwerpen, Sint Katelijnevest 61, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DE KOOL' Lambertus Mattheus, geboren te Ridderkerk (Nederland) op 15 december 1952, wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Katelijnevest 61 bus 1, Onafhankelijke Bestuurder, en anderzijds de heer LAVRYSEN Michael Joseph Agnes Anton Victor, geboren te Turnhout op 24 juni 1977, wonende te 1750 Lennik (Gaasbeek), Binnenweg 15,i B-Bestuurder, is de raad van bestuur hier rechtsgeldig vertegenwoordigd conform de statuten en bovendien; krachtens bijzondere machtigingen daartoe verleend bij de akte van 26 april 2012, nagenoemd.

2. De raad van bestuur van de vennootschap, hiertoe bijzonder gemachtigd, verklaarde hier op te treden overeenkomstig de bijzondere machtigingen die.hem werden verleend tot uitvoering van de beslissingen van dei. buitengewone algemene vergadering van de vennootschap gehouden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen,` op 26 april 2012 (de "BAV van 26 april 2012e), bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 16 mei daarna onder nummer 20120516-90523, aangaande de authentieke vaststelling van de al dan niet vervulling van de ontbindende voorwaarden waartoe werd beslist in het tweede besluit van de BAV van 26 april; 2012 en vaststelling van het al dan niet definitief worden van alle genomen besluiten aangaande de' agendapunten 3 tot en met 5, met inbegrip van vaststelling van aile daaruit voortvloeiende wijzigingen aan de, statuten van de vennootschap.

3. De raad van bestuur van de vennootschap, verklaarde en verzocht de instrumenterende notaris te' akteren dat de ontbindende voorwaarden waartoe werd beslist in het tweede besluit van de BAV van 26 april: 2012 zich tot op heden niet hebben gerealiseerd en zich ook niet meer zullen (kunnen) realiseren gelet op (i) het bekomen van de goedkeuring door de Lenders (zoals gedefinieerd in, en in overeenkomst met, de bepalingen van, de Senior Facilities Agreement) van de bedoelde herstructureringsoperatie in uitvoering waarvan de BAV van 26 april 2012 werd gehouden, en (ii) het bereiken van een akkoord tussen de: Vennootschap en ABN AMRO Bank N.V. (als agent) over een nieuwe of gewijzigde Senior Facilities; Agreement.

4. De raad van bestuur van de vennootschap, vertegenwoordigd als gezegd en hiertoe bovendien; bijzonder gemachtigd als voormeld, verzocht de instrumenterende notaris, ter voldoening aan de verplichting; van authenticiteit vast te stellen:

- dat alle beslissingen aangaande terugbetaling op winstbewijzen zoals genomen in het derde besluit; ï, van de BAV van 26 april 2012 definitieli zijn en bovendien onmiddellijk uitvoerbaar gelet op het verstrijken van': de termijn bedoeld sub 3.4. van voormeld derde besluit; en

- dat alle beslissingen aangaande statutenwijzigingen zoals genomen in het vierde besluit van de BAV' van 26 april 2012 definitief zijn en dat de nieuwe artikelen 10 en 11 van de statuten, overeenkomstig de daartoe' voorziene overgangsregeling, met ingang van 20 juli 2012 effectief in werking treden zodat de oude bepalingen; van die artikelen 10 en 11 integraal uit de statuten kunnen worden geschrapt en definitief vervangen door de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

.

' Voor- Air behouden

aan het Belgisch Staatsblad

nieuwe regelingen aangaande de samenstelling van de raad van bestuur en de bijeenkomsten, beraadslagingen en besluitvorming van de raad van bestuur.

Ingevolge en overeenkomstig het definitief geworden vierde besluit van de BAV van 26 april 2012 en de inwerkingtreding van het nieuwe artikel 10 van de statuten aangaande de samenstelling van de raad van bestuur zal spoedig een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders worden gehouden niet het oog op het ontslag van bestuurders en de benoeming van nieuwe bestuurders in overeenstemming met de huidige bepalingen van het definitief gewijzigde artikel l0 van de statuten.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoordineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2012
ÿþMod Woel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-11--E-ERGELEGD Q 5 JUL! 2012

GRIF IE RECHTBANK van

KOOP EL te MECHELEN

Ondememingsnr : 0881.113.257

Benaming

(voluit) : UN1VEG Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 26 juni 2012:

De raad van bestuur neemt hierbij kennis van het ontslag van Rudi De Becker Consulting BVBA, in de uitoefening van haar mandaat vast vertegenwoordigd door de heer Rudi De Becker, als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf heden.

Gelet op voormeld ontslag als bestuurder, beslist de raad van bestuur om voorlopig in de vacature te voorzien overeenkomstig artikel 10 van de statuten van de vennootschap.

Derhalve beslist de raad van bestuur om de heer Michael Lavrysen, woonplaats kiezend te Terhulpsesteenweg 166, 1170 Brussel, voorkomend op de voordrachtslijst van de klasse B aandeelhouders, met ingang vanaf heden te benoemen ais B-bestuurder van de vennootschap voor de resterende duurtijd van het mandaat van Rudi De Becker Consulting BVBA, te weten tot op de gewone algemene vergadering gehouden tijdens het jaar 2016.

Met het oog op de uitvoering van voormelde benoeming van bestuurder beslist de raad van bestuur om Aruna Nandoe en Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiezen te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde, ieder afzonderlijk handelend en met recht van substitutie, teneinde, alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van een uittreksel uit de notulen van de vergaderingen van de raad van bestuur en de aandeelhouders ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen en de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel

Ellen Milloen

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

*saia#ss* I 1111

03/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0881.113.257

Benaming

(voluit) : UNIVEG Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Strijbroek 10 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 21 juni 2012

De aandeelhouders bevestigen dat Corporate Finance Consult BVBA, vast vertegenwoordigd door Steven Buyse, op 18 juni 2011 werd herbenoemd als B bestuurder van de Vennootschap en dat derhalve de initiële kwalificatie als B bestuurder niet is vervallen in het kader van de herbenoeming als bestuurder van de Vennootschap op 18 juni 2011,

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers of elke andere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, elk woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel en afzonderlijk bevoegd, om aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven voorgaand besluit te implementeren.

Thomas Pouppez de Kettenis

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lliHhilIiHh1UI ~uii uu iui

" iaii~oos"

MW Waal 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

LEGD

22 -06- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/05/2012
ÿþ4 mod 11,1

" fáE~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rl

~- ,

Voorbehouden

~

aan het Belgisch Staatsblad

' Ondernemingsnr : Benarrsin9 (voluit) :

(vcrkortj :

Rechtsvorm "

Zetel

(volledtp adres)

NEERGELEGD

oit -05- 202

GRIFFIE RECHTBA1K van KOOPHANDEL ÎMECHELEN

" iao9oszs

0881.11 3.257

UNIVEG Group

naamloze vennootschap

Strijbroek 10

2860 Sint-Katelijne-Waver

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderrlerr (en) akte : TERUGBETALING OP CONVERTEERBARE WINSTBEWIJZEN - WIJZIGING VAN RECHTEN VERBONDEN AAN WINSTBEWIJZEN - WIJZIGING VAN RECHTEN VERBONDEN AAN AANDELENKLASSEN - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd váár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 april 2012 (de "Akte van Terugbetaling op de Winstbewijzen en Wijziging van Uitgiftevoorwaarden"), blijkt het volgende:

1. Ontbindende voorwaarde

Na kennisname van de in de agenda vermelde verslagen van de Raad van Bestuur en de Commissaris die zij hebben opgesteld, voor zoveel als nodig, als addendum bij hun respectievelijke destijds opgestelde verslagen overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de uitgifte van de Winstbewijzen bij de Akte van Uitgifte van de Winstbewijzen en het verslag van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de vergadering voorafgaandelijk beslist om al haar besluiten hierna sub 3 tot en met 4 te zullen nemen onder de volgende twee (2) niet-cumulatieve ontbindende voorwaarden zodat de vervulling van één van deze voorwaarden volstaat om de bedoelde ontbinding tot gevolg te hebben, te weten:

(i) het niet bekomen van de goedkeuring door de Lenders (zoals gedefinieerd in, en in overeenkomst met, de bepalingen van, de Senior Facilities Agreement) van de herstructureringsoperatie beschreven in het verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 560 Wetboek van Vennootschappen; en

(ii) het niet bereiken van een akkoord tussen de Vennootschap en ABN AMRO Bank N.V. (ais agent) over een nieuwe of gewijzigde Senior Facilities Agreement, welk akkoord de vorm kan aannemen van een agreed foren nieuwe of gewijzigde Senior Facilities Agreement, dan wel de vorm van een gedetailleerde term sheet daaromtrent.

Bij gebreke aan (i) de hiervoor bedoelde goedkeuring door de Lenders of (ii) het hiervoor bedoelde akkoord tussen de Vennootschap en ABN AMRO Bank N.V. (als agent) over een nieuwe of gewijzigde Senior Facilities Agreement, en dit binnen drie (3) maanden na de bekendmaking van de hierna vermelde besluiten sub 3 tot en met 4 in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zullen aile hierna gemelde besluiten zonder uitwerking blijven net alsof die besluiten nooit werden genomen.

Dat betekent ook dat elk eventueel gevolg van die besluiten dat, niettegenstaande de ontbindende voorwaarden, uit welke hoofde ook toch plaats zou vinden, en elke eventuele uitvoering die, niettegenstaande de. ontbindende voorwaarden, door wie ook en om welke reden ook toch aan die besluiten zou worden . gegeven, met terugwerkende kracht zal worden ongedaan gemaakt; zo onder meer zal de nieuwe gecoördineerde tekst van de Statuten die reeds zou worden opgesteld overeenkomstig de besluiten die hierna zullen worden genomen over agendapunt 4, worden opgeheven en vervangen door de (oude) Statuten zoals opgesteld en in voege per 4 augustus 2011,

Het besluit van het verslag van de Commissaris, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG BEDR1.IFSREVISOREN - REVISEURS D'ENTREPRISES" (B 00160), met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kfeetlaan 2, in deze functie vertegenwoordigd door de heer GUNS Marc, bedrijfsrevisor, als gezegd opgesteld als addendum bij zijn verslag destijds opgesteld overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de Akte van Uitgifte van de Winstbewijzen, luidt ais volgt:

"5. Conclusie

op de laatste bfz, van Lui#; E verrrlelder. Recto Naam en hoedanlanelá van de instrumenterende fiotaris herzij vzi3 pFrsoiotn(en" bevoegd se rechtspersoon ter aeîindl£ri van derden tP Yert2oc'rir'd;%mYIsur,

tlCr::c iVa3rr' @r+ Y12nt1terMt'rllrti-

mod 11.1

VOO?-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Op basis van onze controles uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bevestigen wij dat de financiële en boekhoudkundige gegevens opgenomen in het Addendum d.d. 24 april 2012 aan het Bijzonder Verslag van de Raad van Bestuur d.d. 26 maart 2009, juist en voldoende zijn om de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders voor te lichten die zich moet uitspreken over het voorstel tot een gedeeltelijke terugbetaling van de winstbewijzen en de hiermee verbonden beslissing tot wijziging van de conversievoet voor de winstbewijzen bij een Initieel Openbaar Aanbod, Wij merken op dat dit verslag een Addendum is op het eertijds uitgebrachte verslag op 26 maart 2009 in het kader van de mogelijke uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde bij kapitaalsverhoging, onder opschortende voorwaarde, door conversie van winstbewijzen en dat beide verslagen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn,

Brussel, 24 april 2012

Ernst & Young Bedrgsrevisoren BCVBA

Commissaris

vertegenwoordigd door

(getekend)

Marc Guns

Vennoot"

2. Terugbetaling op winstbewiizen

2.1. Eerste voorafgaand beding

Er werd voorafgaandelijk door de vergadering uitdrukkelijk bedongen dat de besluiten hierna sub 2.3 tot en met 2.7 worden genomen met inachtneming van de bepalingen van artikel 6 van de Statuten en van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen zoals vereist in artikel 184 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen,

2.2. Tweede voorafgaand beding

Er werd voorafgaandelijk door de vergadering tevens uitdrukkelijk bedongen dat de besluiten hierna sub 2.3 tot en met 2.7 bovendien worden genomen met inachtneming van de voorschriften van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de terugbetaling bedoeld in de besluiten hierna sub 2.3. en 2.4. niet zal kunnen plaatsvinden zolang de schuldeisers van de Vennootschap die binnen de termijn van twee (2) maanden na de bekendmaking van de besluiten hierna sub 2.3 tot en met 2.7. in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

" een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van die bekendmaking nog niet vervallen zijn, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

2.3. Gedeeltelijke terugbetaling op de Winstbewijzen

Er werd beslist, onder de hoger gezegde ontbindende voorwaarden alsmede onder de hoger gezegde voorafgaande bedingen, om een deel van de inschrijvingsprijs die destijds werd betaald voor de Winstbewijzen ter gelegenheid van hun uitgifte bij de Akte van Uitgifte van de Winstbewijzen en welke inschrijvingsprijs is geboekt op het passief van de balans van de Vennootschap op de onbeschikbare rekening "Winstbewijzen Rekening", terug te betalen zoals hierna vermeld.

De terugbetaling gebeurt zonder vernietiging van Winstbewijzen, maar door terugbetaling aan de hierna genoemde Houdsters van Winstbewijzen van in totaal vijftig miljoen euro (¬ 50.000.000,00) in de bepaalde verhouding en dienovereenkomstige vermindering van de pari waarde van de door hen respectievelijk gehouden Winstbewijzen.

Overeenkomstig het verslag van de Raad van Bestuur opgesteld in toepassing van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen en zoals nader is uiteengezet in dat verslag, zullen de hoger gezegde terugbetalingen. die weliswaar gelijk (id est een gelijk bedrag per Winstbewijs) zijn voor alle Winstbewijzen die gehouden worden door dezelfde Houdster van Winstbewijzen, verschillend (id est een verschillend bedrag per Winstbewijs) zijn naargelang de Klasse van Winstbewijzen waartoe de betrokken Winstbewijzen behoren als gevolg waarvan, na de uitvoering van de beoogde gedeeltelijke terugbetaling op de Winstbewijzen als hoger gezegd, de Winstbewijzen van de verschillende Klassen van Winstbewijzen een verschillende pari waarde zullen hebben, waarbij met pari waarde wordt bedoeld het totaalbedrag van het niet terugbetaalde deel van de destijds gestorte inschrijvingsprijs van alle Winstbewijzen van eenzelfde Klasse van Winstbewijzen gedeeld door het totaal aantal Winstbewijzen van diezelfde Klasse van Winstbewijzen.

2.4.Vermindering van de "Winstbewijzen Rekening"

Er werd dienovereenkomstig beslist om de onbeschikbare rekening "Winstbewijzen Rekening" op de passiefzijde van de balans van de Vennootschap te verminderen met vijftig miljoen euro (¬ 50.000.000,00) en om dat bedrag integraal terug te betalen aan de Houdsters van Winstbewijzen in de bepaalde verhouding als hoger vermeld en dit ten vroegste bij het verstrijken van de termijn bedoeld in het besluit sub 2.2, en bovendien steeds slechts na authentieke vaststelling dat de ontbindende voorwaarden zich niet (meer) zullen (kunnen) realiseren.

2.5. Aanrekening van de vermindering

De vergadering verzocht de notaris uitdrukkelijk te akteren, teneinde te voldoen aan de toepassing van artikel 184 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, dat het bedrag waarmee het eigen vermogen wordt verminderd als gevolg van de hoger gezegde gedeeltelijke terugbetaling op de Winstbewijzen, integraal wordt aangerekend op fiscaal werkelijk gestort kapitaal en dat er nooit andere middelen werden geïncorporeerd of' geboekt op de gezegde onbeschikbare passiefrekening Winstbewijzen Rekening'.

2.6. Actualisering van het inschrijvingsbedrag

Er werd beslist om het bedrag van inschrijving op de Winstbewijzen in artikel 6 van de Statuten, id est het bedrag dat destijds ter volstorting van de Winstbewijzen door middel van inbrengen in natura ter gelegenheid van hun uitgifte bij de Akte van Uitgifte van de Winstbewijzen werd voldaan, te actualiseren in overeenstemming met de hoger vermelde beslissingen sub 2.3. aangaande de gedeeltelijke terugbetalingen op

Op de laatste biv van Lui?; £ verrvlPlde" n, " Recto Naam en iioedammheit, van de instrumenterende notant het) wal. de ge" stz(4nten) bevoegd de rechts~.ryersaon ten aanzien van derden te vertetrQnwca3tiine{:

s~~rae rf~ m n h^nC!FV.Frlin'

mad 11.1

Voor-

behouden de Winstbewijzen en om, dienovereenkomstig, de respectievelijke pari waarde van de Winstbewijzen, na de

oen

het hoger besliste gedeeltelijke terugbetalingen sub 2.3. te actualiseren en aan tepassen waarbijde Winstbewijzen

Belgisch9 J 1

Staatsblad van de verschillende Klassen van de Winstbewijzen, na de beoogde terugbetalingen, een verschillende pari

waarde zullen hebben zoals ook zal blijken uit de desbetreffende wijzigingen dienovereenkomstig aan de Statuten.

\/ De vergadering besliste om dientengevolge ook de uitgiftevoorwaarden en modaliteiten, de rechten en

de voordelen van de Winstbewijzen zoals destijds bepaald en opgenomen in Statuten en in de Akte van Uitgifte van de Winstbewijzen, te actualiseren in overeenstemming met de situatie van de gezegde gedeeltelijke terugbetalingen op de Winstbewijzen als volgt

- alle eventuele verwijzingen naar de Akte van Uitgifte van de Winstbewijzen in de Statuten worden opgeheven en vervangen door een verwijzing naar de Akte van Terugbetaling op de Winstbewijzen en Wijziging van de Uitgiftevoorwaarden;

- de uitgiftevoorwaarden en modaliteiten van de Winstbewijzen zoals vastgesteld bij de Akte van Uitgifte van de Winstbewijzen worden integraal vervangen door de aangepaste nieuwe uitgiftevoorwaarden en modaliteiten zoals vastgelegd in de [Akte van Terugbetaling op de Winstbewijzen en Wijziging van de Uitgiftevoorwaarden] en/of in de documenten "AANGEPASTE UITGIFTEVOORWAARDEN KLASSE A WINSTBEWIJZEN", "AANGEPASTE UITGIFTEVOORWAARDEN KLASSE B WINSTBEWIJZEN" en "AANGEPASTE UITGIFTEVOORWAARDEN KLASSE C WINSTBEWIJZEN".

2.7. Machtigingen aan de Raad van Bestuur

Aan de Raad van Bestuur werden de ruimste bevoegdheden verleend om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn met betrekking tot de genomen besluiten aangaande de terugbetaling op de Winstbewijzen, met inbegrip van de boekhoudkundige verwerking ervan, en inzonderheid om de terugbetaling aan de

" begunstigde Houdsters van Winstbewijzen te doen, alsmede om de overige terugbetalings- en uitvoeringsmodaliteiten vast te stellen en praktisch te regelen en alle noodzakelijke of nuttige handelingen dienaangaande te stellen, en dit in overeenstemming met voomoemde besluiten en met inachtneming van de Tij

termijn bedoeld sub 2.4. en bovendien na bij authentieke akte, verleden voor een notaris, te hebben vastgesteld dat de ontbindende voorwaarden bedoeld in het besluit sub 1 zich niet zullen realiseren,

Aanvullend op en naast de hierboven vernielde algemene machtigingen besliste de vergadering om, voor zoveel als nodig, de bij de Akte van Uitgifte verleende bevoegdheden aan de Raad van Bestuur  met

" ~ macht tot indeplaatsstelling  te bevestigen en te bekrachtigen, met name de bevoegdheden om, ingeval van

automatische conversie van de Winstbewijzen in aandelen, de Statuten aan te passen en met het oog daarop voor een notaris te verschijnen om deze aanpassingen, met inbegrip van de kapitaalverhoging en de uitgifte van

enieuwe aandelen, authentiek te doen vaststellen en daartoe alle noodzakelijke of nuttige handelingen te stellen en alle akten en notulen die daarmee verband houden te ondertekenen en om over te gaan tot de coördinatie van de statuten van de Vennootschap.

3. Statutenwijziging

3.1. De statuten werden gewijzigd onder de voormelde ontbindende voorwaarden zoals hierna vernield. Teneinde de stabiliteit in het bestuur en de vertegenwoordiging van de Vennootschap te verzekeren dit zowel in het belang van de Vennootschap zelf alsmede in het belang van derden met wie de Vennootschap handelt tijdens de geviseerde periode waarin de ontbindende voorwaarden zich zouden kunnen voordoen, werd bij wijze van overgangsregeling bepaald dat de wijziging van de artikelen 10 en 11 pas ingaat vanaf het ogenblik van het definitief worden van het genomen besluit tot statutenwijziging, met name na de authentieke ó, " vaststelling dat de ontbindende voorwaarden bedoeld in het eerste besluit ("Ontbindende Voorwaarde"), zich niet (meer) zullen (kunnen) realiseren, terwijl de overige genoemde artikelen wel onmiddellijk wijzigen.

3.2. Artikel 6 van de Statuten aangaande de regeling van de rechten van de Winstbewijzen werd gewijzigd en integraal vervangen.

3.3. Artikel 9 van de Statuten aangaande de overdracht van de Effecten uitgegeven door de

" rm Vennootschap werd gewijzigd en integraal vervangen.

et 3.4. Artikel 10 van de Statuten aangaande de samenstelling van de Raad van Bestuur werd gewijzigd en ,

integraal vervangen, evenwel met inachtneming van de overgangsregeling hoger sub 3.1.

3.5. Artikel 11 van de Statuten aangaande de bijeenkomsten, de beraadslaging en de besluitvorming van

el

de Raad van Bestuur werd integraal gewijzigd, evenwel met inachtneming van de overgangsregeling hoger sub

" 3.1.

3.6. Artikel 14 van de Statuten aangaande de vertegenwoordiging van de Vennootschap werd gewüzigd

pQ en integraal vervangen als volgt:

'14. Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wordt de Venncotschap geldig vertegenwoordigd door twee (2) Bestuurders,

onder wie minstens één B-Bestuurder, die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de Vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd

' door iedere persoon die belast is met het dagelijks bestuur, die afzonderlijk mag optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de Vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de

bijzondere lasthebbers, die aangesteld zijn door de Raad van Bestuur."

3.7. Artikel 27.3. van de Statuten werd gewiizigd en integraal vervangen als volgt:

"27.3. Winstdeelname Winstbewijzen

AJ Telkens wanneer er wordt beslist tot uitkering van winst, dienen de bepalingen hierna betreffende de

rechten en plichten verbonden aan de Winstbewijzen, te worden toegepast,

(a) De uitkering zal eerst als volgt worden gedaan:

(i) éénendertig komma zesenveertig procent (31,46%) van iedere dividenduitkering door de

Vennootschap zal gebeuren aan de houder(s) van Klasse A Winstbewijzen, naar verhouding van hun

onderlinge bezit van Klasse A Winstbewijzen, totdat een totaal bedrag van achtentwintig miljoen

Op rze laatste blz.. van Luik B vermelden Recto ' Naam er noecanraheid van de rristrumenterende notaris hetzij van da perro{olnleni beiloepci te. reentspersaon terg aanzien van denier' te vertegentveordLgen

'versc er nandte .enlrl_

Voorbehouder aan hei Beipisch Staatsbtec

mod 11,1

eenennegentigduizend vijfhonderdvijftien euro (¬ 28.091.515,00) is uitgekeerd aan de houder(s) van Klasse A Winstbewijzen als gevolg van één of meerdere dividenduitkeringen door de Vennootschap;

(ii) achtenvijftig komma nul zes procent (58,06%) van iedere dividenduitkering door de Vennootschap zal gebeuren aan de houder(s) van Klasse B Winstbewijzen, naar verhouding van hun onderlinge bezit van Klasse

B Winstbewijzen, totdat een totaal bedrag van eenenvijftig miljoen achthonderdzesenveertigduizend negenhonderdvijfennegentig euro (¬ 51.846.995,00) is uitgekeerd aan de houder(s) van Klasse B Winstbewijzen als gevolg van één of meerdere dividenduitkeringen door de Vennootschap; en

(iii) tien komma achtenveertig procent (10,48%) van iedere dividenduitkering door de Vennootschap zal gebeuren aan de houder(s) van Klasse C Winstbewijzen, naar verhouding van hun onderlinge bezit van Klasse

C Winstbewijzen, totdat een totaal bedrag van negen miljoen driehonderddrieënzestigduizend achthonderdachtendertig euro (¬ 9.363.838,00) is uitgekeerd aan de houder(s) van Klasse C Winstbewijzen als gevolg van één of meerdere dividenduitkeringen door de Vennootschap.

(b) Vervolgens, eens aan iedere Klasse van Winstbewijzen het bedrag werd uitgekeerd dat toekomt aan dergelijke Klasse van Winstbewijzen overeenkomstig de bepalingen van (a) hierboven, door middel van één of meerdere dividenduitkeringen, zullen het resterende bedrag van de dividenduitkering en toekomstige dividenduitkeringen als volgt worden toebedeeld aan de Klassen van Winstbewijzen:

(i) achtentwintig komma éénendertig procent (28,31%) aan de houder(s) van Klasse A Winstbewijzen naar verhouding van hun onderlinge bezit van Klasse A Winstbewijzen;

(ii) tweeënvijftig komma vijfentwintig procent (52,25%) aan de houder(s) van Klasse B Winstbewijzen naar verhouding van hun onderlinge bezit van Klasse B Winstbewijzen;

(iii) negen komma vierenveertig procent (9,44%) aan de houder(s) van Klasse C Winstbewijzen naar

" verhouding van hun onderlinge bezit van Klasse C Winstbewijzen.

B/ De Winstbewijzen hebben recht op hun deel in de reserves dat zal worden berekend, rekening

houdend met de winstverdelingsregels zoals uiteengezet onder punt AI hiervoor,

CI Elk Winstbewijs deelt op dezelfde wijze in het (jaarlijks) verlies ais evenwel met inachtneming van het

gebeurlijke verschil in Pari Waarde tussen een Winstbewijs en een Aandeel."

3.8. Artikel 30 van de Statuten werd gewijzigd en integraal vervangen als volgt:

"30. Verdeling liquidatiesaldo

Ingeval van vereffening van de Vennootschap zal na de betaling van alle schulden en kosten opgelopen

in verband met de vereffening of de consignatie van de nodige gelden om deze schulden en kosten te voldoen,

het liquidatiesaldo worden verdeeld overeenkomstig de volgende toebedelingsregels:

(i) achtentwintig komma éénendertig procent (28,31%) van het liquidatiesaldo zal worden toebedeeld aan de houder(s) van Klasse A Winstbewijzen naar verhouding van hun onderlinge bezit van Klasse A Winstbewijzen;

(ii) tweeënvijftig komma vijfentwintig procent (52,25%) van het liquidatiesaldo zal worden toebedeeld aan de houder(s) van Klasse B Winstbewijzen naar verhouding van hun onderlinge bezit van Klasse B Winstbewijzen;

(iii) negen komma vierenveertig procent (9,44%) van het liquidatiesaldo zal worden toebedeeld aan de houder(s) van Klasse C Winstbewijzen naar verhouding van hun onderlinge bezit van Klasse C Winstbewijzen;

en

(iv) tenslotte zal het verdere overschot van het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder alle Aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit;'

3.9. Artikel 32 van de Statuten met definities werd gewijzigd.

4. Machtigingen aan de Raad van Bestuur

Aan de Raad van Bestuur  met macht tot indeplaatsstelling  werden de ruimste bevoegdheden verleend om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn met betrekking tot de vaststelling van de al dan niet vervulling van de ontbindende voorwaarden waartoe hoger werd beslist en, daarmee gepaard gaande en in het bijzonder, tot de vaststelling van het al dan niet definitief worden van aile hoger vermelde besluiten sub 2 en 3, met inbegrip van de vaststelling van alle daaruit voortvloeiende wijzigingen aan de Statuten in één of meerdere authentieke akten, verleden voor een notaris, en desgevallend tot opstelling van een nieuwe gecoördineerde tekst van de coördinatie van de Statuten overeenkomstig de gedane vaststellingen als hiervoor bedoeld.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, twee verslagen opgesteld ais

addendum bij verslagen destijds opgesteld en neergelegd samen met de Akte van Uitgifte van Winstbewijzen dd. 26 maart 2009,

L,k, ce faatste bl;.,L van LAM' i? verrrielder " Recto " Naam er hor;danigneir; VGsl tie instrumenterende notans, hatzii yeti de persofo)r,tEru oevoee cic rechtspersoon ton nmen van derden ie vCrteuenwaordigor:

Versc Naam er I,r, n;~r,~ninc,

06/12/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 30.11.2011 11624-0096-067
24/08/2011
ÿþVoorbehoud

aan. hel Belgisc Staatsbh

I IIINI tellul W III Hill I iuun~

*via*

currdevnemángem : 0881.113.257

I 1 -G8- 2011

i E:A;';!'rC van

KOL'rPl-IAND~! t3111rEûHELEN

erû'1'i~+

mad 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DensemIng : De Weide Blik

(voiuit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : Strijbroek 10

2860 Sint-Kateljjne-Waver

O:ndenicerp akte :WIJZIGING NAAM - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDER

Uittreksel afgeleverd ver& registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 4 augustus 2011, blijkt het volgende:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "UNIVEG Group".

Bijgevolg werd artikel 1 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"1. Rechtsvorm - Naam

De Vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "UNIVEG Group"."

2. De vergadering nam kennis van het ontslag als bestuurder aangeboden door de naamloze vennootschap "FOOD INVEST INTERNATIONAL" (rechtspersonenregister Dendermonde 0446.729.738), met als vaste vertegenwoordiger de heer DEPREZ Hein en aanvaardt dit ontslag met ingang van 4 augustus 2011.

3. Werd benoemd als nieuwe A-bestuurder, de naamloze vennootschap "DEPREZ INVEST",

" rechtspersonenregister Dendermonde 0430.434.134, met zetel te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Kasteeldreef 13, ' met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie de heer DEPREZ Hein Valère Maria,

" wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Kasteeldreef 15.

Dit bestuursmandaat zal een einde nemen na de jaarvergadering in 2016 samen met de mandaten van

de andere bestuurders in functie.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam er hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persotoin(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 28.07.2011 11344-0471-039
26/07/2011
ÿþ Mea 2.?

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bel

aa Be Sta

NEF .3ELEG[

1 3 -07- 2011

GRIFHE nECHTBANK van

KOOPRE. .ciliffièMECHELEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming 0881 113 257

(voluit) : De Weide Blik

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : Toekenning van Algemene Volmacht, toekenning van Bijzondere Volmachten inzake IT en HR activiteiten, ontslag en toekenning van Bijzondere Volmacht inzake verzekeringen



Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering gehouden op 6 juni 2011.

1. Toekenning van algemene volmacht

Met eenparigheid van stemmen aanvaardt de Algemene Vergadering van heden het toe kennen van een Algemeen Volmacht aan:

- de BVBA Sticker Consulting met als vaste vertegenwoordiger de heer Koen Sticker, CFO van de Univeg group, met woonplaats te 3300 Tienen, Hannuitsesteenweg 562,  Algemene Procuratiehouder'

" de BVBA Mattor vertegenwoordigd door heer Jean-Paul Van De Velde, Corporate Secretary van de Univeg group, met woonplaats te 2560 Nijlen, Felix Timmermanshof 18, "Algemene Procuratiehouder

om in naam en voor rekening van de vennootschap:

" gezamenlijk optredend met eender welke Algemeen of Bijzonder Procuratiehouder voor zover de totale waarde van het betrokken activiteiten het bedrag van 100.000 EUR niet overschrijdt of, indien de activiteit geen verplichting boven de 100.000 EUR meebrengt voor de Vennootschap.

" gezamenlijk optredend met eender welke Bestuurder voor zover de totale waarde van het betrokken activiteiten het bedrag van 250.000 EUR niet overschrijdt of, indien de activiteit geen verplichting boven de 250.000 EUR meebrengt voor de Vennootschap.

2. Toekenning van een nieuwe bijzondere volmacht inzake IT activiteiten

Met eenparigheid van stemmen aanvaardt de Algemene Vergadering van heden het toe kennen van een nieuwe Bijzondere Volmacht aan de BVBA Axom vertegenwoordigd door de heer Luc Mertens, met woonplaats te 2520 Emblem, Haegenbroekseweg 18 "Bijzonder Procuratiehouder", om in naam en voor rekening van de vennootschap:

" gezamenlijk optredend met eender welke Algemeen Procuratiehouder van de vennootschap, de volgende handelingen (de IT Contracten) te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap, voor zover de totale waarde van het betrokken activiteiten het bedrag van 100.000 EUR niet overschrijdt of, indien de activiteit geen verplichting boven de 100.000 EUR meebrengt voor de Vennootschap.

" gezamenlijk optredend met eender welke Bestuurder van de vennootschap, de volgende handelingen (de IT Contracten) te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap, voor zover de totale waarde van het betrokken activiteiten het bedrag van 250.000 EUR niet overschrijdt of, indien de activiteit geen verplichting boven de 250.000 EUR meebrengt voor de Vennootschap.

het aangaan en beëindigen van contracten,

het aanvaarden van bestellingen die telkens betrekking hebben op de IT activiteiten van de vennootschap, met inbegrip van maar niet beperkt tot: (i) licentie-overeenkomsten met betrekking tot software, (ii) overeenkomsten tot aankoop, leasing of huur van IT hardware en (iii) consultancy-overeenkomsten.

3. Toekenning van een nieuwe bijzondere volmacht inzake HR activiteiten

Met eenparigheid van stemmen aanvaardt de Algemene Vergadering van heden het toe kennen van een nieuwe Bijzondere Volmacht aan de heer Patrick Verdurmen, met woonplaats te 2520 Oelegem, Achterstraat 80 A, "Bijzonder Procuratiehouder", om in naam en voor rekening van de vennootschap:

gezamenlijk optredend met eender welke Algemeen Procuratiehouder van de vennootschap, de volgende handelingen (de HR Contracten) te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap, voor zover het jaarlijkse brutoloon van hel betrokken personeelslid het bedrag van 100.000 EUR niet overschrijdt of, indien de activiteit geen verplichting boven de 100.000 EUR meebrengt voor de Vennootschap.

gezamenlijk optredend mei eender welke Bestuurder van de vennootschap, de volgende handelingen (de HR Contracten) te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap, voor zover het jaarlijkse brutoloon van het betrokken personeelslid het bedrag van 250.000 EUR niet overschrijdt of, indien de activiteit geen verplichting boven de 250.000 EUR meebrengt voor de Vennootschap in verband met:

het aanwerven en ontslaan van personeelsleden en vaststellen van hun functies, bezoldiging en individuele arbeidsvoorwaarden; en

vertegenwoordigen van de vennootschap bij de overheidsinstanties zoals sociale zekerheid, ten aanzien van de vakbonden en verbonden materies

4. Ontslag en toekenning van bijzondere volmacht inzake verzekeringen

Met eenparigheid van stemmen beslist de Algemene Vergadering om de Bijzondere Volmacht aan de heer Dirk De Ryck vanaf 1 april 2011 te beëindigd, en een Bijzondere Volmacht toe te kennen aan de heer Davide Bustreo, met woonplaats te Brussel, Rue de Namur 67/82, "Bijzonder Procuratiehouder", om in naam en voor rekening van de vennootschap:

gezamenlijk optredend met eender welke Algemeen Procuratiehouder van de vennootschap, de volgende handelingen (de Verzekeringcontracten) te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap, voor zover de totale waarde van het betrokken activiteiten of totale premie het bedrag van 100.000 EUR niet overschrijdt of, indien de activiteit geen verplichting boven de 100.000 EUR meebrengt voor de Vennootschap.

gezamenlijk optredend met eender welke Bestuurder van de vennootschap, de volgende handelingen (de de Verzekeringcontracten) te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap, voor zover de totale waarde van het betrokken activiteiten of totale premie het bedrag van 250.000 EUR niet overschrijdt of, indien de activiteit geen verplichting boven de 250.000 EUR meebrengt voor de Vennootschap in verband met:

het aangaan en beëindigen van verzekeringscontracten

het afsluiten van expertise-akkoorden in het kader van de verzekeringscontracten,

6. Bijzondere volmacht inzake publicatieformaliteiten.

De Algemene Vergadering besluit een bijzonder volmacht, toe te kennen aan Maria Gutiérrez en Aruna Nandoe woonplaats kiezend te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver, individueel handelend en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om in verband met de voorgaande beslissingen alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Maria Gutiérrez

Bijzondere volmacht

Voorbehouden r-'si1n hei Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2011
ÿþ naoa 2.1

j i; _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG ELEG~

"

1 -07- 2011

. ....._.~.n.~....-..

4RlFlrlE ~teiTEIANK van

KQOF'HAU4Et- te MECHEI-~L

MN~MN~IMIMI~VMIm N

+11113850+

s iN

Onderneminasnr : 0881 113 257

Benaming

(voluit) : De Weide Blik

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zeter : Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : Benoeming, herbenoeming en ontslag van bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering gehouden op 18 juni 2011. Benoeming, herbenoeming van béstuurders

-De algemene vergadering beslist Argalix BVBA met vaste vertegenwoordiger de heer Francis Kint, te benoemen als bestuurder. Het mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 (jaarvergadering gehouden in 2016). Het mandaat is onbezoldigd.

-De algemene vergadering beslist Ardiego BVBA met vaste vertegenwoordiger de heer Arthur Goethals, te herbenoemen als bestuurder. Het mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die' zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december: 2015 (jaarvergadering gehouden in 2016). De vergoeding voor de uitvoering van het bestuursmandaat blijft; ongewijzigd.

-De algemene vergadering beslist de heer Jan Van Buren, te herbenoemen als bestuurder. Zijn mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 (jaarvergadering gehouden in 2016). De vergoeding voor de uitvoering van het bestuursmandaat blijft ongewijzigd.

-De algemene vergadering beslist Food Invest International NV met vaste vertegenwoordiger de heer Hein Deprez, te herbenoemen als bestuurder. Het mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 (jaarvergadering gehouden in 2016). De vergoeding voor de uitvoering van het bestuursmandaat blijft ongewijzigd.

-De algemene vergadering beslist Corporate Finance Consult BVBA met vaste vertegenwoordiger de heer Steven Buyse, te herbenoemen als bestuurder. Het mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 (jaarvergadering gehouden in 2016). De vergoeding voor de uitvoering van het, bestuursmandaat blijft ongewijzigd.

-De algemene vergadering beslist de heer Pol Vanderhaegen, te herbenoemen als bestuurder. Zijn mandaat: zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring' van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 (jaarvergadering gehouden in 2016). De; vergoeding voor de uitvoering van het bestuursmandaat blijft ongewijzigd.

-De algemene vergadering beslist Thijs Johnny BVBA met vaste vertegenwoordiger de heer Johnny Thijs, te; herbenoemen als bestuurder. Het mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die; zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december' 2015 (jaarvergadering gehouden in 2016). De vergoeding voor de uitvoering van het bestuursmandaat blijft; ongewijzigd.

-De algemene vergadering beslist Dekobel BVBA met vaste vertegenwoordiger de heer Lambertus de Kool, te herbenoemen als bestuurder. Het mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering'

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 (jaarvergadering gehouden in 2016). De vergoeding voor de uitvoering van het bestuursmandaat blijft ongewijzigd.

-De algemene vergadering beslist Rudi De Becker Consulting niet vaste vertegenwoordiger de heer Rudi De Becker, te herbenoemen als bestuurder. Het mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 (jaarvergadering gehouden in 2016). De vergoeding voor de uitvoering van het bestuursmandaat blijft ongewijzigd.

Ontslag en benoeming van gedelegeerd bestuurder

-De algemene vergadering beslist met ingang van 01/05/2011 de ontslag als gedelegeerd bestuurder van Rudi De Becker Consulting met vaste vertegenwoordiger de heer Rudi De Becker.

-De algemene vergadering beslist met ingang van 01/05/2011 om Dekobel BVBA met maatschappelijke zetel te Sint-Katelijnevest 61, 2000 Antwerpen, vast vertegenwoordigd door de heer Lambertus de Kool, te benoemen als gedelegeerd bestuurder. De gedelegeerd bestuurder voert het dagelijks bestuur van de Venootschap, zoals omschreven in de statuten en in de Management Overeenkomst af te sluiten tussen Dekobel BVBA en De Weide Blik NV.

De vergadering geeft volmacht aan Jean-Paul Van de Velde, Maria Gutierrez en Aruna Nandoe, woonplaats kiezend te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver, ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, alle neerleggings-en bekendmakingsverplichtingen te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Griffie vande Rechtbank van Koophandel.

Maria Gutiérrez

Bijzondere volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

voorhouden aan het Belgisch

Staatsblad

24/09/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 16.09.2010 10545-0017-073
22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 15.09.2010 10543-0577-042
08/06/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 03.06.2009 09159-0175-072
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 02.06.2009 09185-0093-035
04/08/2008 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 31.07.2008 08510-0216-058
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 31.07.2008 08510-0207-033
08/08/2007 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 31.07.2007 07503-0395-051
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.08.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15365-0311-027

Coordonnées
SUNSHINING INVEST

Adresse
STRIJBROEK 10 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande