SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER


Dénomination : SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER
Forme juridique :
N° entreprise : 860.167.195

Publication

10/10/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

111Cail In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

hechtbank van koophandel Antwerpen

0 1 OKT. 201ii



afdeling Antwerpen

f rlfflP



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr:

Benaming (voluit) : SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER

Vd4, .Yc)(S

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fresialaan 19

2390 Malle

Onderwerp akte : FUSIEBESLUIT BIJ GERUISLOZE FUSIE

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op vijftien september tweeduizend; veertien, neergelegd vábr registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SUPERMARKT;; ;i QUIRIJNEN MEER", met maatschappelijke zetel te 2390 Malle, Fresialaan 19, ondememingsnummera 0860.167.195 rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 11 augustus;, 2003, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 augustus 2003 onder nummer! 03089918.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op 28 december 2011,!i bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari 2012 onder nummer 12018855. De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op 18 november 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 december 2013 onder nummer 13186537. Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

;; 11 Kennisname en bespreking van de fusievoorstellen opgesteld op 23 juli 2014 door de bestuursorganen van;

enerzijds de naamloze vennootschappen "HOQUILO", "QUIRIJNEN RIJKEVORSEL", "SUPERMARKT;;

QUIRIJNEN MEER" en "QUIRIJNEN" en anderzijds van de naamloze vennootschap "BEHEER QUIRIJNEN", in ;; toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; deze fusievoorstellen werden neergelegd:

- ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Tumhout op 30 juli 2014, bekendgemaakt in << de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 augustus 2014 onder nummer 14152213 (HOQUILO)

- ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Antwerpen op 31 juli 2014, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 augustus 2014 onder nummer 14152848 (QUIRIJNEN,i RIJKEVORSEL)

- ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Antwerpen op 31 juli 2014, bekendgemaakt;: in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 augustus 2014 onder nummer 14152849 (SUPERMARKT;, QUIRIJNEN MEER)

ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Turnhout op 30 juli 2014, bekendgemaakt in;; ii de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 augustus 2014 onder nummer 14152212 (BEHEER QUIRIJNEN)

ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Turnhout op 30 juli 2014, bekendgemaakt inr, de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 augustus 2014 onder nummer 14152214 (QUIRIJNEN).

:21 Goedkeuring met unanimiteit van de fusievoorstellen zoals deze werden opgemaakt door de bestuursorganen van enerzijds "HOQUILO", "QUIRIJNEN RIJKEVORSEL", "SUPERMARKT QUIRIJNEN! MEER" en "QUIRIJNEN" en anderzijds van "BEHEER QUIRIJNEN", en die werden neergelegd op de griffie van= de rechtbank van koophandel te Turnhout en Antwerpen zoals hiervoor vermeld.

Iedere vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap ;'BEHEER QUIRIJNEN", bij wijze van fusie de naamloze vennootschappen "HOQUILO", "QUIRIJNEN; :; RIJKEVORSEL", "SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER" en "QUIRIJNEN" overneemt overeenkomstig artikel 676,; ; 1° Wetboek vennootschappen.

il 1. Verrichting

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, en worden de over te nemen; vennootschappen ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

\r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.0.41e .41e

Voorbehouden aan het Belgiech Staatsblad

mod 11.1

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschappen worden vanaf 15 september 2014 geacht'

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3, Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  onder algemene voorwaarden van de overgang

Iedere vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de over te nemen vennootschappen goed. De overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen naar de overnemende vennootschap omvat tevens hun activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voorstel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de over te nemen vennootschappen te gebruiken, hun cliënteel, het voordeel van hun bedrijfsorganisatie, hun boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat ook alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de over te nemen vennootschappen hebben aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met hun eigen werknemers en aangestelden en jegens hun eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en verplichtingen die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de over te nemen vennootschappen.

De archieven van de over te nemen vennootschappen omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren worden vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard. De schuldvorderingen in voordeel van de over te nemen vennootschappen en deze bestaande ten laste van de over te nemen vennootschappen, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan,

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de over te nemen vennootschappen opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de over te nemen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

In het bijzonder wordt benadrukt dat de overnemende vennootschappen alle lopende overeenkomsten, kredieten en dergelijke van de over te nemen vennootschappen zal verder zetten met inbegrip van alle rechten en verplichtingen hieraan verbonden ten aanzien van alle financiële instellingen waaronder in het bijzonder de hierna genoemde financiële instellingen welke een hypothecaire waarborg hebben genomen op de hierna vermelde goederen .

Door onderhavige fusie worden nagemelde onroerende goederen toebehorende aan "QUIRIJNEN", eigendom van 'BEHEER QUIRIJNEN";

BESCHRIJVING ONROERENDE GOEDEREN

1. ONDER RIJKEVORSEL eerste afdeling

ln een appartementsgebouw op en met grond en aanhorigheden, gelegen te 2310 Rijkevorsel, Meir 2, voorheen volgens titel gekadastreerd onder sectie D nummers 98/N/11, 981L110, 981P/9, 98/L/12 en 98/K112, en thans volgens kadastrale legger van 23 juni 2014 onder sectie D nummer 98/L/13, met een oppervlakte van 27 aren 10 centiaren.

KAVEL EEN:

Het grootwarenhuis op het gelijkvloers, Meir 2, te 2310 Rijkevorsel, omvattende:

in_privatieve eigendom:

- het grootwarenhuis zelf, bestaande uit inkom winkel met inkomdeuren, de eigenlijke winkelruimte, diverse bergingen, koele bergingen en opslagplaatsen, sociale lokalen, twee eetplaatsen en sanitaire ruimte.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vijfhonderd vijfenveertig/duizendsten in de gemeenschappelijke delen van de grond en het gebouw.

STATUTEN MEDE-EIGENDOM

Zoals beschreven in de basisakte opgemaakt door notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 26 januari 2004, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 29 maart 2004 onder referte 76-T-29/03/200402727, en door een aanvullende en/of verbeterende basisakte opgemaakt door notaris Filip Michoel te Hoogstraten op 28 september 2004 overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 26 oktober 2004 onder referte 76-T-26/10/2004-09357.

De ove memende vennootschap erkent op de hoogte te zijn van voormelde basisakten en reglement van medeeigendom. Door deze fusie wordt de overnemende vennootschap in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de desbetreffende over te nemen vennootschap die voortvloeien uit die akten.

Bij aile overdragende of verklarende akten van eigendom of genot, met inbegrip van de huurovereenkomsten, moet uitdrukkelijk vermeld worden dat de nieuwe belanghebbenden de bepalingen van gezegde akten grondig kennen en dat zij zich verbinden deze te eerbiedigen, evenals de regelmatig te nemen beslissingen van de algemene vergadering der mede-eigenaars.

HERKOMST. IVAN EIGENDOM

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a) nummers 9811110 en 98/N111 werden oorspronkelijk aangekocht door Josephus Quirijnen en zijn echtgenote Joanna Maria Van Ceulen van Brosens Hendrik Maria Antoon, beheerder te Hoogstraten bij akte verleden voor notaris André Bommens, destijds te Meer op 21 oktober 1970, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 23 november daarna, boek 227 nummer 52, gevolgd door een verbeterende akte opgemaakt door zelfde notaris op 29 maart 1972, overgeschreven op zelfde hypotheekkantoor op 28 april daarna, boek 519 nummer 17. Brosens Hendrik Maria Antoon was er eigenaar van sedert meer dan dertig jaar.

De gebouwen op datgene sectie D nummer 98/N111 groot 2 aren 28 centiaren horen toe aan "Quirijnen" N.V, ingevolge toelating tot bouwen met verzaking aan het recht van natrekking verleend door voornoemde echtgenoten Quirijnen-Van Ceulen bij akte verleden voor ons notaris Michoel Jan te Hoogstraten op 30 april 1980, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 3 juni daarna, boek 1497 nummer 30. Quirijnen Josephus was gehuwd met Van Ceulen Joanna Maria onder het wettelijk huwelijksvermogenstelsel, zonder contract, welk stelsel ongewijzigd bleef.

Van Ceulen Joanna Maria overleed te Leuven op 19 mei 1983.

Bij akte verleden voor notaris Michoel Juliaan te Hoogstraten op 15 april 1951, heeft zij haar overlevende echtgenoot begiftigd met het grootste beschikbaar deel van haar nalatenschap.

Zij liet na - benevens haar echtgenoot - haar vijf kinderen geboren uit haar huwelijk met Quirijnen Josephus, zijnde 1) Quirijnen Lodewijk Maria Jozef te Hoogstraten; 2) Quirijnen Maria Jacobus te Rijkevorsel; 3) Quirijnen Christianne Alfons Alice te Hoogstraten; 4) Quirijnen Marie-Louise Joseph te Hoogstraten/Minderhout en 5) Quirijnen Lucas Marcel Catharina te Hoogstraten.

Bij akte verleden voor ons notaris Michoel Jan op 28 maart 1984, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tumhout op 24 april daarna, boek 1944 nummer 26, heeft Quirijnen Josephus verzaakt aan het vruchtgebruik hem toegevallen hoofdens de nalatenschap van zijn vooroverleden echtgenote en vervolgens afstand gedaan van zijn onverdeelde parten - ondermeer in voorschreven goederen - aan zijn vijf kinderen, met name Quirijnen voornoemd.

Bij akte voor ons notaris verleden op 25 oktober 1995, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 5 december daarna boek 3718 nummer 15, hebben de consoorten Quirijnen voornoemd, voormeld eigendom verkocht aan de naamloze vennootschap "Quirijnen" te Hoogstraten.

b) nummer 98,[1112 hoort de naamloze vennootschap "Quirijnen" toe:

- deels om te hebben aangekocht bij akte verleden voor ons notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 10 februari 1988, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tumhout op 29 maart daarna, boek 2489 nummer 1 van LA) Maria Theresia Bertha Pauwels, huisvrouw, weduwe van Frans Lodewijk Emiel Schellens te Rijkevorsel, B)1) Emma Augusta Schellens, bediende te Malle/Oost, 3) Helena Irena Schellens, bediende en echtgenoot Gustaaf Henri Maria Van Loock, econoom te Hoogstraten, 4) Maria Magdalena Schellens kokkin te Rijkevorsel.

- deels om te hebben aangekocht van I.A) Julia Catharina De Houwer, huisvrouw, weduwe van Albert Frans Ludovica Borremans te Rijkevorsel, B?1) Liliane Albert Maria Dierckx, huisvrouw, weduwe van Pieter Karel Cornelius Borremans te Beerse, 2) Patricia Borremans, poetsvrouw, echtgenote van Erik Joannes Pynaerts, vrachtvoerder te Rijkevorsel, 3) Danny Borremans, minderjarige te Beerse bij akte verleden voor ons notaris Jan michoel te Hoogstraten op 16 maart 1988, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 19 april daarna, boek 2490 nummer 8.

- deels om te hebben bekomen, deels ingevolge ruiling en deels ingevolge aankoop van Augusta Ludovica Maria Van Looy, zonder beroep te Rijkevorsel, die er eigenares van was sedert meer dan dertig jaar, bij akte verleden voor ons notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 16 maart 1988, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 19 april daarna, boek 2490 nummer 9.

- deels om te hebben aangekocht bij akte verleden voor ons notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 27 april 1988, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op één juni daarna, boek 2509 nummer 5 van LA) Coleta Jozefina Van Goubergen, huisvrouw, weduwe van Antoon Augustijn Vangeel te Rijkevorsel, B)1) Maria Jozef Caroline Vangeel, huisvrouw, echtgenote van Louis Cuylaerts te Rijkevorsel, 2) Jozef Elisa Antoon Vangeel, invalide, weduwnaar van Ivona Maria Adriaan Thiels te Rijkevorsel, cl nummer 96/P19 hoort aan de naamloze vennootschap "Quirijnen" toe om te hebben aangekocht bij akte verleden voor notaris Dupont te Rijkevorsel op 11 januari 1994, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 9 maart daarna, boek 3412 nummer 22 van Frans Van Loon en echtgenote Fransen te Rijkevorsel,

d) nummer 98/K112 hoort aan de naamloze vennootschap "Quirijnen" toe om te hebben aangekocht bij akte verleden voor ons notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 6 januari 1998, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 17 februari daarna, boek 4154 nummer 24 van Vengeel Frank François Maria Louis, bestrater en zijn echtgenote Geerts Natasja Jos Maria, arbeidster, te Rijkevorsel.

2. ONDER HOOGSTRATEN eerste afdeling

1. Warenhuis op en met grond, magazijn en parking te 2320 Hoogstraten, eerste afdeling Hoogstraten, Burgemeester J. Van Aperenstraat 9B, gekadastreerd volgens titel onder sectie E nummer 1961E, 1821N/deel, 1821T/deel, erg thans volgens kadastrale legger van 23 juni 2014 onder sectie E nummer 196/N, met een oppervlakte volgens kadaster van vijfenzeventig are negenenvijftig centiare (75 a 59 ca).

2. Een perceel grond als parking te 2320 Hoogstraten, eerste afdeling Hoogstraten, Burgmeester J. Van Aperenstraat +7, gekadastreerd volgens titel onder sectie E nummer 196/G, en thans volgens kadastrale legger van 23 juni 2014 onder sectie E nummer 196/S, met een oppervlakte volgens kadaster van twaalf are zevenenvijftig centiare (12 a 57 ca).

HERKOMST VAN EIGENDOM

ire

Voor- ~

behouden

aan het

Belgizch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_

t, et?

Voorbehouden aan het Beigilch Staatsblad

De grond van het goed onder 2.1 hoort aan de naamloze vennootschap Quirijnen toe om het onder grotere oppervlakte te hebben verkregen als volgt:

- deels om oorspronkelijk te zijn aangekocht door de echtgenoten Quirijnen - Van Ceulen hierna vermeld, bij verslagschrift van toewijzing opgemaakt door notaris Michoel Juliaan, destijds te Hoogstraten op 21 februari 1962, overgeschreven op het destijds enige hypotheekkantoor te Turnhout op 2 maart daarna, boek 4908 nummer 35.

De gebouwen op dit goed horen toe aan "Quirijnen" N.V. ingevolge bouwtoelating met verzaking aan het recht van natrekking verleend door de consoorten Quirijnen, zijnde: 1) Lodewijk Maria Jozef Quirijnen, bestuurder en zijn echtgenote Godefrieda Maia Catharina Janssen, huisvrouw te Hoogstraten, 2) Maria Jacobus Quirijnen, bestuurder, echtgescheiden van Willy Frans August Claessen te Rijkevorsel, 3) Christianne Alfonsine Alice Quirijnen, bestuurder, echtgenote van Eddy Frans Maria Van Dijck te Hoogstraten, 4) Marie-Louise Joseph Quirijnen, bestuurder echtgenote van Jozef Frans Van Hasselt te Hoogstraten/Minderhout, 5) Lucas Marcel Catharina Quirijnen, bestuurder te Hoogstraten, ingevolge akte verleden voor ons notaris Michoel Jan te Hoogstraten op 3 juli 1984, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 24 juli daarna, boek 1969 nummer 43,

Quirijnen Josephus was gehuwd met Van Ceulen Joanna Maria onder het wettelijk huwelijksvermogenstelsel, zonder contract, welk stelsel ongewijzigd bleef.

Van Ceulen Joanna Maria overleed te Leuven op 19 mei 1983.

Bij akte verleden voor notaris Michoel Juliaan te Hoogstraten op 15 april

1951, heeft zij haar overlevende echtgenoot begiftigd met het grootste beschikbaar deel harer nalatenschap.

Zij liet na - benevens haar echtgenoot - haar vijf kinderen geboren uit haar huwelijk met Quirijnen Josephus,

met name Quirijnen voormeld. "

Bij akte verleden voor ons notaris Michoel Jan op 28 maart 1984, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 24 april daarna, boek 1944 nummer 26, heeft Quirijnen Josephus verzaakt aan het vruchtgebruik hem toegevallen hoofdens de nalatenschap van zijn vooroverleden echtgenote, en vervolgens afstand gedaan van zijn onverdeelde parten - ondermeer in voorschreven goederen - aan zijn kinderen, met name Quirijnen voornoemd.

Bij akte voor ons notaris verleden op 25 oktober 1995, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 5 december daarna boek 3718 nummer 15, hebben de consoorten Quirijnen voornoemd voormelde eigendommen verkocht aan de naamloze vennootschap "Quirijnen" te Hoogstraten.

- deels om te hebben aangekocht bij akte verleden voor ons notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 3 juni 1992, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 28 juli daarna, boek 3125 nummer 27 van het Openbaar Centrum voor Maatschappelijke Welzijn te Hoogstraten, die er eigenaar van was sedert meer dan dertig jaar.

- deels om te hebben aangekocht bij akte verleden voor ons notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 13 september 1995, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 7 november daarna boek 3716 nummer 8, van het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn te Hoogstraten, die er eigenaar van was sedert meer dan dertig jaar.

Voormeld goed onder 2.2. hoort aan de naamloze vennootschap "Quirijnen" toe

om te hebben aangekocht bij akte verleden voor ons notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 24 juni 2002, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 20 augustus daarna, 76-T-20-08-2002-06693, van Schrijvers Eddy Richard Isabelle te Rijkevorsel.

Oorspronkelijk hoorde voormeld goed toe aan de echtgenoten Frans Adriaan Marie Schrijvers-Weyler Angele Maria Cornelia sedert meer dan dertig jaar.

Zij zijn belden overleden, respectievelijk op 29 oktober 1981 en 13 januari 1968, nalatende voor enige erfgenaam hun zoon Schrijvers Eddy voornoemd.

6. Boekhoudkundige verwerking

Iedere vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de over te nemen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continaeitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap, in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschappen, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

31 Het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen, met name "HOQUILO", "QUIRIJNEN RIJKEVORSEL", "SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER", "QUIRIJNEN", voornoemd, is als gevolg van ontbinding zonder vereffening, ingevolge hogervermelde fusie is overgegaan op de overnemende vennootschap, met name "BEHEER QUIRIJNEN", voornoemd, die reeds houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschappen.

4/ Kennisname van het ontslag met ingang van heden ais bestuurders in elk van de respectievelijke over te nemen vennootschappen vanwege:

-QUIRIJNEN Annick Jozef Virginia, wonende te 2390 Malle, Fresialaan 19;

-QUIRIJNEN Ils Joanna Constant, wonende te 2322 Hoogstraten/Minderhout, Beemden 14;

-QUIRIJNEN Evi Magda Luc, wonende te 2390 Oostmalle, Lochtiens 12.

-"BEHEER QUIRIJNEN", naamloze vennootschap, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw QUIRIJNEN Evi Magda Luc, voornoemd.

De vergadering bedankt hen voor hun bewezen diensten,

5/ Herbenoeming als bestuurders bij BEHEER QUIRIJNEN met ingang van heden:

-QUIRIJNEN Annick Jozef Virginie, wonende te 2390 Malle, Fresialaan 19;

_QUIRIJNEbi 11s.Joanna_Qonstant, wanendede2322Hoogstraten/Minderhout,.Beemden_14;___ _.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

tr ' mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-QUIRIJNEN Evi Magda Luc, wonende te 2390 Oostmalle, Lochtiens 12.

6/ Verplaatsing van de zetel van NV BEHEER QUIRIJNEN, overnemende vennootschap, naar 2322

Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14.

7/ Aan de raad van bestuur worden alle bevoegdheden verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren of te

laten uitvoeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten "

8/ Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap VAN HAVERMAET GROENWEGHE BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jzehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekenslaan 29, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

De notaris stelt vast dat de fusie door overneming door de NV BEHEER QUIRIJNEN van NV HOQUILO, NV QUIRIJNEN RIJKEVORSEL, NV SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER en NV QUIRIJNEN thans verwezenlijkt is en dat de overgenomen vennootschappen definitief opgehouden zijn te bestaan op 15 september 2014. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2014
ÿþ Mod %Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van 1e akte

Rechtbank van koophandel

111

*14152849*

Antwerpen

JULI 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr 0860.167.195

Benaming

(voluit) SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Fresrafaan 19, 2390 Malle

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL houdende FUSIE DOOR OVERNEMING waarbij het gehele vermogen van NV HOQUILO (ondernemingsnummer BTW BE 0860.168.680), NV QUIRIJNEN RIJKEVORSEL (ondernemingsnummer BTW BE 0860.167.888), NV SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER (ondernemingsnummer BTW BE 0860.167.195), NV QUIRIJNEN (ondernemingsnummer BTW BE 0414.389.740), ingevolge fusie door overneming overgaat op NV BEHEER QUIRIJNEN (ondernemingsnummer BTW BE 0456.978.579) overeenkomstig de artikelen 676, 10 en 719 e.v. W.VENN.

1/Naamloze Vennootschap BEHEER QUIRIJNEN,

met zetel te 2320 Hoogstraten, Boxtelstraat 15,

ondernemingsnummer: BTW BE 0456.978.579, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout;

opgericht bij akte verleden voor meester Jan Michoel te Hoogstraten op 29 december 1995, en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 januari 1996 onder nummer

960126-9.

De statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde notaris Jan Michoel op 27 september 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 oktober 2004, onder nummer 20041021-148395.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Filip Michoel te Hoogstraten op 18 november 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 16 december 2013 onder nummer 13188289.

Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur:

mevrouw QUIRIJNEN Annick Jozef Virginia, wonende te 2390 Malle, Fresialaan 19;

- mevrouw QUIRIJNEN ils Joanna Constant, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14;

- mevrouw QUIRIJNEN Evi, wonende te 2390 Malle, Lochtlens 12;

(hierna genoemd "Overnemende Vennootschap")

EN

2/ N Naamloze Vennootschap HOQUILO,

met zetel te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14;

ondememingsnummer BTW BE 0860.168.680, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout;

opgericht bij akte verleden voor voornoemde notaris Jan Michoel op 11 augustus 2003, bekendgemaakt in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 28 augustus 2003, onder nummer 03089920.

De statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde geassocieerd notaris Filip

Michoel op 28 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op

20 januari 2012, onder nummer 12018853.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

lifilagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde notaris Filip

Michael op 18 november 2013, bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsbiad op

13 december 2013, onder nummer 13187317.

Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur;

- de naamloze vennootschap BEHEER QUIRIJNEN voornoemd, rechtsgeldig vertegenwoordigd door

mevrouw QUIRIJNEN Annick, voornoemd, vaste vertegenwoordiger;

- mevrouw QUIRIJNEN Annick Jozef Virginie, wonende te 2390 Malle, Fresialaan 19;

- mevrouw QUIRIJNEN Ils Joanna Constant, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14;

- mevrouw QUIRIJNEN Evi, wonende te 2390 Malle, Lochtiens 12;

(hierna genoemd "Overdragende Vennootschap sub e)

B/ Naamloze Vennootschap QUIRIJNEN RIJKEVORSEL,

met zetel te 2390 Malle, Lochtiens 12;

ondernemingsnummer: BTW BE 0860.167.888, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout;

opgericht bij akte verleden voor voornoemde notaris Jan Michoel op 11 augustus 2003, bekendgemaakt in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 28 augustus 2003, onder nummer 03089917.

De statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde geassocieerd notaris Filip

Michoel op 28 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op

20 januari 2012, onder nummer 12018854.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde notaris Filip

Michoel op 18 novdraber 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op

13 december 2013 onder nummer 13187316.

Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur:

- de naamloze vennootschap BEHEER QUIRIJNEN voornoemd, rechtsgeldig vertegenwoordigd door

mevrouw QUIRIJNEN Evi, voornoemd, vaste vertegenwoordiger;

- mevrouw QUIRIJNEN Annick Jozef Virginie, wonende te 2390 Malle, Fresialaan 19; mevrouw QUIRIJNEN Ils Joanna Constant, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14;

- mevrouw QUIRIJNEN Evi, wonende te 2390 Malle, Lochtiens 12;

(hierna genoemd "Overdragende Vennootschap sub B")

C/ Naamloze Vennootschap SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER,

met zetel te 2390 Malle, Fresialaan 19;

ondernemingsnummer: BTW BE 0860.167.195, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout;

opgericht bij akte verleden voor voornoemde notaris Jan Michoel op 11 augustus 2003, bekendgemaakt in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 28 augustus 2003, onder nummer 03089918.

De statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde geassocieerd notaris Filip

Michoel op 28 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op

20 januari 2012, onder nummer 12018855.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde notaris Filip

Michoel op 18 november 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op

12 december 2013 onder nummer 13186537.

Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur:

- de naamloze vennootschap BEHEER QUIRIJNEN voornoemd, rechtsgeldig vertegenwoordigd door

mevrouw QUIRIJNEN Ils, voornoemd, vaste vertegenwoordiger;

- mevrouw QUIRIJNEN Annick Jozef Virginie, wonende te 2390 Malle, Fresialaan 19;

mevrouw QUIRIJNEN Ils Joanna Constant, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14;

- mevrouw QUIRIJNEN Evi, wonende te 2390 Malle, Lochtiens 12;

(hierna genoemd "Overdragende Vennootschap sub C")

D/ Naamloze Vennootschap QUIRIJNEN,

met zetel te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14;

ondernemingsnummer: BTW BE 0414.389.740, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout;

opgericht als personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verfeden voor notaris

Mirons Mercelis te Merksplas op 15 juli 1974, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op

31 juli 1974, onder nummer 3309-5.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden gewijzigd:

blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde notaris Jan Michoel op 25 oktober 1983, bekendgemaakt

in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 18 november 1983, onder nummer 2760-14,

blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde notaris Jan Michoel op 14 maart 1985, bekendgemaakt

in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 4 april 1985, onder nummer 850404-43;

blijkens proces-verbaal inhoudende de omvorming in huidige rechtsvorm verleden voor voornoemde notaris

Jan Michoel op 29 februari 1988, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op

26 maart 1988, onder nummer 880326-108;

blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde notaris Jan Michoel op 25 oktober 1995, bekendgemaakt

in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 23 november 1995, onder nummer 951123-438:

blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde notaris Filip Michael op 28 december 2011,

bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 25 januari 2012, onder nummer 12023312;

en voor het laatst blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde notaris Filip Michoel op

18 november 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 12 december 2013,

onder nummer 13186538.

Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur:

- mevrouw QUIRIJNEN Annick Jozef Virginie, wonende te 2390 Malle, Fresialaan 19; - mevrouw QUIRIJNEN Ils Joanna Constant, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14;

- mevrouw QUIRIJNEN Evl, wonende te 2390 Malle, Lochtiens 12;

(hierna genoemd "Overdragende Vennootschap sub D")

De raden van bestuur van voormelde vennootschappen stellen voor een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen per 15 september 2014 van NV HOQUILO, NV QUIRIJNEN RIJKEVORSEL, NV SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER en NV QUIRIJNEN, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676, 1° en 719 e.v. VV.Venn., ingevolge fusie door overneming (gelijkgestelde verrichting - geruisloze fusie), zal overgaan op NV BEHEER QUIRIJNEN, waarbij NV HOQUILO, NV QUIRIJNEN RIJKEVORSEL, NV SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER en NV QUIRIJNEN zullen ophouden te bestaan, zonder vereffening.

De bestuursorganen van de Overdragende Vennootschappen sub A, B, C en D en de Ovemernende Vennootschap verbinden zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de

Overdragende Vennootschappen sub A, B, C en D en de Overnemende Vennootschap de voorgenomen fusie door overneming tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen door middel van onderhavig document het gezamenlijk fusievoorstel vast, welk ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van hoger vermelde vennootschappen.

De comparanten verklaren vervolgens dat zij ervan kennis hebben genomen dat het gezamenlijk fusievoorstel door elke vennootschap die bij de voorgenomen fusie door overneming betrokken is, ten minste zes weken v6eir de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie door overneming dient te beslissen, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel moet neergelegd worden.

A)IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE DOOR OVERNEMING BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De comparanten verklaren dat ze aan hun resp. algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren waarbij het gehele vermogen per 15 september 2014 van NV HOQUILO, NV QUIRIJNEN RIJKEVORSEL, NV SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER en NV QUIRIJNEN, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen hieraan verbonden, zullen overgaan op NV BEHEER QUIRIJNEN, en dit overeenkomstig en met toepassing van de artikel 676, 10 en 719 e.v. W. Venn. (met fusie gelijkgestelde verrichting, geruisloze fusie), waarbij NV HOQUILO,

NV QUIRIJNEN RIJKEVORSEL, NV SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER en NV QUIRIJNEN zullen ophouden te bestaan, zonder vereffening.

De voorgenomen fusie door overneming wordt voorgesteld om doorgevoerd te worden per

15 september 2014, zonder voorlegging van tussentijdse cijfers, vermits overeenkomstig artikel 720, §2, 40, laatste lid, de instemming van aile vennoten van elle betrokken vennootschappen zal worden verzocht tot de vrijstelling van de verplichte opmaakt van tussentijdse cijfers minder dan drie maanden oud te rekenen vanaf heden. De laatst goedgekeurde jaarrekening voor aile betrokken vennootschappen dateert van

31 december 2012.

Alle verrichtingen m.b.t. de over te dragen activa- en passivabestanddelen, welke zullen gesteld worden door de Overdragende Vennootschappen sedert 15 september 2014, zullen aldus voor rekening en voor risico zijn van NV BEHEER QUIRIJNEN, Overnemende Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

1/NV BEHEER QUIRIJNEN, Overnemende Vennootschap,

heeft haar zetel gevestigd te 2320 Hoogstraten, Boxtelstraat 15.

Het doel van NV BEHEER QUiRIJNEN luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden:

onder eender welke vorm participaties te verwerven en aan te houden, ondermeer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert, te stimuleren, te plannen en te coördineren; - het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

- het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

- de aankoop, het beheer, het behoud en het uitbreiden van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, welke de vennootschap slechts zal verkopen wanneer gebiedende omstandigheden haar hiertoe dwingen of wanneer het behoud van deze goederen niet langer gerechtvaardigd is.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, herstellen, valoriseren, bouwen en herbouwen, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, inclusief het verrichten van alle handelingen van onroerende

De vennootschap mag alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het doel, met inbegrip van: het deelnemen op iedere wijze in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief."

2/ N HOQUILO, Overdragende Vennootschap sub A/,

heeft haar zetel gevestigd te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14.

Het doel van NV HOQUiL0 luidt als volgt:

" De vennootschap heeft tot doel:

De kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudartikelen, beenhouwerij, spekslagerij, textielwaren,

kleding en schoeisel, drogisterij-artikelen, huishoudartikelen, geschenkartikelen en zuivelprodukten.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking

van haar doel in de ruimste zin."

BI QUIRIJNEN RiJKEVORSEL, Overdragende Vennootschap sub BI,

heeft haar zetel gevestigd te 2390 Malle, Lochtiens 12.

Het doel van NV QUIRIJNEN RIJKEVORSEL luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doek

De kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudartikelen, beenhouwerij, spekslagerij, textielwaren,

kleding en schoeisel, drogisterij-artikelen, huishoudartikelen, geschenkartikelen en zuivelprodukten.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking

van haar doel in de ruimste zin."

C/ SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER, Overdragende Vennootschap sub CI, heeft haar zetel gevestigd te 2390 Malle, Fresiaiaan 19.

Het doel van NV SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudartikelen, beenhouwerij, spekslagerij, textielwaren,

kleding en schoeisel, drogisterij-artikelen, huishoudartikelen, geschenkartikelen en zuivelprodukten.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking

van haar dcel in de ruimste zin."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

D/ QUIRIJNEN, Overdragende Vennootschap sub DI,

heeft haar zetel gevestigd te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14.

Het doel van NV QUIRIJNEN luidt als volgt

" De Vennootschap heeft ten doel de kleinhandel, de groothandel en commissiehandel in aile voedingswaren, textielwaren, kleding, schoeisel, onderhoudsproducten, mercerie, drogisterijartikelen, huishoudartikelen, luxeartikelen, tabak en aile verbruikersartikelen, dit alles in de breedste zin; deze opsomming is niet beperkend, enkel richtinggevend.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel, of die er de uitbreiding van kunnen bevorderen.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven."

De maatschappelijke zetel van NV BEHEER QUIRIJNEN, Overnemende Vennootschap, zal verplaatst

worden naar 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 14.

De naam van NV BEHEER QUIRIJNEN, Overnemende Vennootschap zal niet worden gewijzigd.

Het doel van NV BEHEER QU1RIJNEN, Overnemende Vennootschap, dient niet gewijzigd of aangevuld te

worden.

B) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

NV BEHEER QUIRIJNEN zal ais Overnemende Vennootschap het gehele vermogen van aile Overdragende Vennootschappen, NV HOQUILO (Overdragende vennootschap sub A), NV QUIRIJNEN RIJKEVORSEL (Overdragende vennootschap sub B), NV SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER (Overdragende vennootschap sub C) en NV QUIRIJNEN (Overdragende vennootschap sub D), ontvangen.

Het geplaatste kapitaal van NV BEHEER QUIRIJNEN bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het geplaatste kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vierenzeventig (1.274) aandelen op naam.

Het geplaatste kapitaal van NV HOQUILO bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het geplaatste kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen op naam.

Het geplaatste kapitaal van NV QUIRIJNEN RIJKEVORSEL bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het geplaatste kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen op naam.

Het geplaatste kapitaal van NV SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het geplaatste kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen op naam.

Het geplaatste kapitaal van NV QUIRIJNEN bedraagt honderd vijfentachtigduizend negenhonderd twintig euro en veertien cent (185.920,14 EUR). Het geplaatste kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam.

Aangezien de voorgestelde fusie een met een fusie door overneming gelijk gestelde verrichting betreft zoals bedoeld in artikel 676,10 VV,Venn. (met name een geruisloze fusie), worden er aan de enige aandeelhouder (met name de Overnemende Vennootschap NV BEHEER QUIRIJNEN) van de Overdragende Vennootschappen NV HOQUILO, NV QUIRIJNEN RIJKEVORSEL, NV SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER en NV QUIRIJNEN geen nieuwe aandelen in de voornoemde Overdragende Vennootschappen uitgereikt ter vergoeding voor de overgang van het vermogen van de Overdragende Vennootschappen.

CAATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR EKENINGVAN DE VERNEMENDE VENNOOTSCHAP - BOEKHOUDING

De datum, vanaf welke de handelingen van de Overdragende Vennootschappen boekhoudkundig geacht zullen worden te zijn verricht voor rekening van NV BEHEER QUIRIJNEN, Overnemende Vennootschap, is vastgesteld op 15 september 2014.

Alle verrichtingen die door de Overdragende Vennootschappen vanaf deze datum zullen worden verricht, zullen geacht worden te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende vennootschap, die bijgevolg alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

baten en kosten verbonden aan de activa en passive die aan laatstgenoemde vennootschap worden overgedragen, zal dragen.

D) ONROERENDE GOEDEREN

Het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap sub D, NV QUIRIJNEN verklaart eigenaar te zijn van de hierna vermelde onroerende goederen in volle eigendom:

1. GEMEENTE RIJKEVORSEL, tweede afdeling

in een appartementsgebouw, gelegen ter plaatse 'Meir 2', ten kadaster gekend of het geweest zijnde sectie

D, pere,eelnummer 98/IJ13, met een oppervlakte van 27a lOca:

KAVEL EEN: Het grootwarenhuis op het gelijkvloers, omvattende:

a) in privatieve eigendom: het grootwarenhuis zelf, bestaande uit: inkom winkel met inkomdeuren, de eigenlijke winkelruimte, diverse bergingen, koele bergingen en opslagplaatsen, sociale lokalen, twee eetplaatsen en sanitaire ruimte,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfhonderd vijfenveertig/duizendsten in de

gemeenschappelijke delen van de grond en het gebouw.

Zoals dit goed beschreven staat in de basisakte, verleden voor voornoemde notaris Jan Michoel op

26 januari 2004 en de aanvullende en wijzigende basisakte verleden voor voornoemde notaris Jan Michoel

op 28 september 2004.

Tevens omvattende de bijzondere gebruiksrechten verbonden aan de voormelde privatieve kavel, zoals

beschreven in de voormelde basisakte en aanvullende en wijzigende basisakte.

Verklaringen aangaande de bodemtoestand bodernattest OVAM

a. Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap sub D, NV QUIRIJNEN verklaart dat naar haar weten er op of in het hiervoor beschreven onroerend goed (noch in de privatieve delen, noch in de gemeenschappelijke gedeelten), geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet. Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap sub D, NV QUIRIJNEN verklaart met betrekking tot de betreffende grond geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemènde vennootschap NV QUIRIJNEN BEHEER of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een beschrijvend bodemonderzoek, een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

b. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap NV QUIRIJNEN BEHEER verklaart voorafgaandelijk aan de ondertekening van huidig fusievoorstel kennis te hebben genomen van het door OVAM op 23 juni 2014, met refertenummer A:20140291480 - R: 20140290554 afgeleverde bodemattest betreffende de voormelde goederen, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.beigronclverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens"

2. GEMEENTE HOOGSTRATEN, eerste afdeling, Hoogstraten

a. een gebouw, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen ter plaatse 'Burgemeester J. van Aperenstraat 9B, ten kadaster gekend of het geweest zijnde sectie E, perceelnummer 196/N, met een oppervlakte van 75a 59ca;

b. een perceel grond (parking), gestaan en gelegen ter plaatse 'Burgemeester J. van Aperenstraat +7, ten kadaster gekend of het geweest zijnde sectie E, pereelnummer 196/S, met een oppervlakte van 12e 57ca;

Verklaringen aangaande de bodemtoestand bodemattest OVAM

a. Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap sub D, NV QUIRIJNEN verklaart dat naar haar weten er op of in de hiervoor beschreven onroerende goederen, geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is In de lijst van risico-inrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet.

Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap sub D, NV QUIRIJNEN verklaart met betrekking tot de betreffende gronden geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de

" r I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

overnemende vennootschap NV QUIRIJNEN BEHEER of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een beschrijvend bodemonderzoek, een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

b. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap NV QUIRIJNEN BEHEER verklaart voorafgaandelijk aan de ondertekening van huidig fusievoorstel kennis te hebben genomen van de door OVAM op 23 juni 2014, met refertenummer A:20140291474 - R: 20140290540 en A: 20140291473 - R: 20140290539 afgeleverde bodemattesten betreffende de voormelde goederen, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtregeling: vvww.overdracht.ovarn.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens".

De raden van bestuur van de overige Overdragende Vennootschappen verklaren dat hun respectievelijke Overdragende Vennootschappen geen eigenaar zijn van onroerende goederen noch houder is van enige zakelijke rechten betreffende onroerende goederen.

E) BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en van de Overdragende Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F) STATUTENWIJZIGINGEN

Behoudens de voormelde wijzigingen, worden er geen andere wijzigingen van de statuten van de Overnemende Vennootschap NV BEHEER QUIRIJNEN vooropgesteld.

G) KOSTEN

De kosten van de fusieakten worden integraal door de Overnemende Vennootschap, NV BEHEER QUIRIJNEN, gedragen.

Indien onderhavig fusievoorstel evenwel niet zou worden goedgekeurd, zullen alle kosten verband houdende met de fusieverrichting eveneens gedragen worden door de Overnemende vennootschap, NV BEHEER QUIRIJNEN.

H) INFORMATIEVERSTREKKING

Teneinde de voorgenomen fusie door overneming conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie door overneming deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

De raad van bestuur van de betrokken Vennootschappen verbinden zich toe onderhavig fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

De raad van bestuur van iedere betrokken vennootschap verklaren twee namens de betrokken vennootschappen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan telkenmale één exemplaar bestemd is om te warden neergelegd op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel en het overige exemplaar om te worden bewaard op de zetel van de desbetreffende vennootschap. De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap verklaart het elfde origineel exemplaar te hebben ontvangen.

" .

Gedaan op 23 juli 2014L

Getekend, Annick QUIRIJNEN, bestuurden

Getekend, Ils QUIRIJNEN, bestuurden

Getekend, Evi QUIRIJNEN, bestuurder.

Getekend, voor NV BEHEER QUIRIJNEN, bestuurder,

Ils QU1RIJNEN, vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

tibia> behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2013
ÿþmod 11,1

.MC In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f ~ 1 +t ':~

~.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

NEERGELEGD --,-

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 2 DEC. 2013

KOORi-tAië TU RNgriffieHO rUT

De

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblac

INNI

1111111

Ondemem ingsnr : 0860.167.195

Benaming (voluit) : SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Meerdorp 12

2321 Hoogstraten/Meer

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - ADRESWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michael te Hoogstraten op achttien november tweeduizend;: dertien, geregistreerd te Turnhout Registratie, op zevenentwintig november daarna, deel 703, blad 38, vak 13,::

Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a. Inspecteur wn, getekend, J. VAN DEN BROECK, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER" met maatschappelijke zetel te 2321 Hoogstraten/Meer, Meerdorp 12, ingeschreven in het:= rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer 0860.167.195.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1! Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op 1 oktober en af te sluiten op 30 september van ieder jaar.

2/ Wijziging van de datum van de jaarvergadering en deze voortaan te houden op 15 januari om 11 uur, van ieder jaar.

31 Verlenging van het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013, tot en af te sluiten'; op 30 september 2014,

De de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 september;, 2014, zal gehouden worden op 15 januari 2015.

41 Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2390 Malle, Fresialaan 19.

5/ Machtiging aan de raad van bestuur om de genomen beslissingen uit te voeren.

6/ Volmacht werd verleend aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt,;; Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel,: Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de:; mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het;; Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen i, over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle,; benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, eni; tevens alle formaliteiten te vervuilen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de;i aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen,ii eventueel met verzoek om vrijstelling,

71 Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.06.2013, NGL 30.08.2013 13506-0362-017
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.06.2012, NGL 17.08.2012 12412-0036-017
20/01/2012
ÿþOndernemingsnr : 0860.167.195

Benaming (voluit) : SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Meerdorp 12

2321 Hoogstraten (Meer)

i;

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING -AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op achtentwintig december'' tweeduizend en elf, neergelegd voor registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SUPERMARKT= i; QUIRIJNEN MEER" met maatschappelijke zetel te 2321 Hoogstraten/Meer, Meerdorp 12, ingeschreven in het:; rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer 0860.167.195.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

;; 1/ Omzetting van alle tweeënzestig bestaande toonderaandelen in tweeënzestig aandelen op naam, waarbij ;; één toonderaandeel geruild wordt tegen één aandeel op naam.

Voortaan zullen alle aandelen van de vennootschap bijgevolg op naam zijn.

2/ Ingevolge voormelde omzetting van de aandelen, vervanging van de artikelen 5, 24 en 25 van de statuten ;; door volgende bepaling:

"ARTIKEL 5.- KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (62.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in!: i; tweeënzestig aandelen op naam zonder nominale waarde.

; De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen. Dit register wordt opgemaakt zoals`. ;; voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal;. ;; aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en'': ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de, aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De vennootschap mag ten allen tijde hypothecaire obligaties of andere leningen, evenals kasbons ent. soortgelijken uitgeven bij beslissing van de raad van bestuur. Deze bepaalt het type, de intrestvoet, de wijze van

iterugbetaling evenals alle overige uitgiftemodaliteiten. ;

ARTIKEL 24.-TOELATING TOT DE VERGADERING ;;

;; Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de houders van aandelen op naam ten minste;!

vijf volle dagen voor de vergadering op de maatschappelijke zetel schriftelijk hun voornemen te kennen geven;:

;, de algemene vergadering bij te wonen.

ARTIKEL 25.- VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Ieder aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten;:

;; vertegenwoordigen door een gemachtigde.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd opi`

dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als in artikel 24 is bepaald."

3/ Machtiging aan de raad van bestuur om in uitvoering van voormelde beslissing de bestaande':

; toonderaandelen te vernietigen, een register van aandelen op te maken en alle aandelen in te schrijven in dit:

register.

4/ Aanpassing en coordinatie van de statuten naar aanleiding van voormelde statutenwijziging.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk daarna is de voltallige raad van bestuur, samengesteld zoals hiervoor vermeld, samengekomen. Zijn

hebben unaniem volgende beslissingen genomen/handelingen verricht, daartoe zonet gemachtigd door de,:

algemene vergadering:

i.

a) vernietiging van de tweeënzestig bestaande aandelen aan toonder van de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IIN

Vo beho aan Bete Staat

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER LEGD

GRIFFIE P' G, 11.BANK VAN

10 jVii... 2012

KOOPHAITURNHOUT

De griffier

VIIIII~II IR9191NI9

*12018855'

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

s 4- 4"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

b) aanmaak register van aandelen en inschrijving in dit register van de huidige aandeelhouders, te weten de

naamloze vennootschap "Beheer Quirijnen" en de naamloze vennootschap "Quirijnen" in het register,

respectievelijk met eenenzestig aandelen en één aandeel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.06.2011, NGL 29.06.2011 11225-0584-017
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.06.2010, NGL 28.06.2010 10218-0346-017
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.06.2009, NGL 30.06.2009 09323-0379-016
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.06.2008, NGL 12.06.2008 08212-0140-016
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 10.06.2007, NGL 25.06.2007 07273-0396-015
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 11.06.2006, NGL 26.06.2006 06338-1352-015
21/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 12.06.2005, NGL 20.06.2005 05277-3897-013

Coordonnées
SUPERMARKT QUIRIJNEN MEER

Adresse
FRESIALAAN 19 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande