SUSHI & ART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUSHI & ART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.869.721

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 31.01.2014 14026-0503-015
08/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ihl l III1 11111 II I t ll lI liii! 1111 Ill

~121821~8*

NL'3i;'stsJT;r~,d it;Y~,fi;. '1_.h 1" 's;,',ïfwriit Van nteirwide1 te i-iili~iv2tper?, op

2 er,ft 2D12

Griffie

Ondememingsnr : 0842.869.721

Benaming

(voluit) : SUSHI & ART

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Oude Koornmarkt 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGEN BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUSHI & ART', met zetel te 2000 Antwerpen, Oude Koornmarkt 22, BTW BE 0842.869.721 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk VERBERT te Antwerpen op 23 oktober 2012, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1. De vergadering beslist het lopende boekjaar te verlengen tot en met 30 juni 2013. Voortaan zal elk boekjaar aanvangen op 1 juli, om te eindigen op 30 juni

2. De vergadering beslist de algemene vergadering voortaan te houden op de tweede vrijdag van december om zeventien uur.

3. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

In artikel 41 worden de woorden "de derde vrijdag van de maand juni te zeventien uur" vervangen door "de

tweede vrijdag van december om zeventien uur",

Artikel 12 wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12300538*

Neergelegd

18-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842869721

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Sushi & Art

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Oude Koornmarkt 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Clairy Verelst te Antwerpen op achttien januari tweeduizend en twaalf,

werd door:

1. De heer Shrestha Chij Kumar, geboren te Chitwan (Nepal) op 18 juli 1975, wonende te 2000 Antwerpen, Maalderijstraat 4,

2. De heer Lal Chitrakar Narayan, geboren te Nuwakot (Nepal) op 24 april 1969, wonende te 2000 Antwerpen, Lombardenvest 63,

De volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht:

Naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming luidt: «Sushi & Art».

Zetel:

De zetel van de vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerders, afgekondigd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, gevestigd worden in gelijk welke Belgische gemeente.

Bij beslissing van de zaakvoerders mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten.

Doel:

De vennootschap heeft als doel:

 Het uitbaten van een taverne, restaurant, cafetaria, tea-room, koffieshop, bar, café, frituur,

snackbar, brasserie, bistro, keuken, drankgelegenheid, spijshuis, verbruikerssalon, guesthouse, hotel, motel, logementshuis en dergelijke, en alle activiteiten die rechtstreeks of in onrechtstreeks in verband staan met het horecabedrijf;

Het verzorgen van een traiteurdienst, catering en uitzendkoks, alsook het klaarmaken en thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van maaltijden en bereide schotels, alle aanverwante activiteiten zoals verkoop van voorbereide maaltijden en toebehoren.

Het inrichten en verzorgen van feesten en vergaderingen, van allerlei aard en het uitoefenen van alle andere activiteiten behorende tot de horecasector;

Het verlenen van culinair en keukenadvies; lesgeven in horeca; het geven van kookcursussen. Het uitbaten van alle eet- en drankgelegenheden behorende tot de horecasector, met de verkoop van alle mogelijke dranken, alcoholhoudend of niet, en bijkomende verkoop van tabak, sigaren en sigaretten;

De bereiding, de handel, de in- en uitvoer van al dan niet bereide, koude en warme voedingswaren, vleeswaren, viswaren en afgeleide producten, dranken, wijnen, groenten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen.

Niet gespecialiseerde handelsbemiddeling.

Alle onroerende verrichtingen, zoals het huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen zowel in binnen- als in buitenland, alle beheer van onroerende goederen.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten, in de meest uitgebreide zin, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven, of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Duur:

De vennootschap heeft  bij toepassing van artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen - rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door duizend aandelen met elk een nominale waarde van achttien euro zestig cent (18,60 ¬ ).

De aandelen werden volledig geplaatst in speciën, en het kapitaal is bij de oprichting volgestort ten belope van één/derde of zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

Overdracht:

De beschikkingen aangaande de aandelen en hun overdracht worden geregeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De verkoopprijs van de aandelen is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door één deskundige. De deskundige houdt rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De betaling van de aandelen moet in elk geval tot stand komen uiterlijk binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Zaakvoerders:

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten; ze worden benoemd bij eenvoudige meerderheid van stemmen door de algemene vergadering van de vennoten, die tevens telkens de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap alle handelingen van beheer of van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) of minder, volstaat de handtekening van één zaakvoerder om de vennootschap te verbinden.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) overschrijdt, is de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist.

Voormelde beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerders zullen onder hun verantwoordelijkheid volmachten mogen verlenen aan mandatarissen, al dan niet vennoten.

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerders wordt jaarlijks door de algemene vergadering van de vennoten bij eenvoudige meerderheid vastgesteld.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering van de vennoten zal gehouden worden, op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de uitnodigingen, de derde vrijdag van de maand juni te zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, al dan niet medevennoot.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende lichamen, en volgens de regelen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders zijn bevoegd een algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer het maatschappelijk belang zulks vereist.

Boekjaar:

Het boekjaar vangt aan de eerste januari, en eindigt éénendertig december.

Inventaris en jaarrekening:

Alle beschikkingen aangaande de inventaris en jaarrekening, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zullen van toepassing zijn.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, de maatschappelijke lasten, en de vereiste afschrijvingen, vormt de nettowinst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste voorafgenomen, voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afname houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De vergadering van de vennoten beslist over de aanwending van de resterende nettowinst.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Ontbinding:

De vennootschap kan ontbonden worden op de wijze en om de redenen voorzien in het Wetboek

van Vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt

worden, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met

vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging. Het saldo van de vereffening, na betaling van

de schulden en lasten van de vennootschap, zal tussen de vennoten verdeeld worden in

evenredigheid met het aantal van hun respectievelijke aandelen.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 2000 Antwerpen, Oude Koornmarkt 22.

BENOEMING ZAAKVOERDER.

De vennoten beslissen als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen: de heer Shrestha Chij en de

heer Lal Chitrakar Nayaran, beiden voormeld. Zij oefenen hun mandaat bezoldigd uit en voor een

onbepaalde termijn.

OVERGANGSMAATREGELEN:

- Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

- Alle handelingen en daden, die voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn uitgevoerd en daaruit voortvloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aangegaan door de in onderhavige akte opgerichte vennootschap. Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen,

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de bevoegde Rechtbank van Koophandel. VOLMACHT.

De zaakvoerders, de heer Shrestha Chij en de heer Lal Nayaran, beiden voormeld, geven bij deze volmacht aan M.T. & C. BVovvBVBA, C. Smitslei 31, 2150 vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw De Groot Patricia, wonende te Knodbaan 41, 2520 Oelegem - die op haar beurt een derden kan aanstellen - om de nodige formaliteiten te verrichten in verband met de inschrijving van de heden opgerichte vennootschap bij het ondernemingsloket en het aanvragen van een BTW-nummer, met macht onder meer om daartoe alle stukken en documenten te ondertekenen, alle verklaringen af te leggen, en al het nodige te doen, zelfs niet in deze vermeld.

Voor ontledend uittreksel:

De notaris,

C. Verelst.

Neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 17.02.2016 16047-0163-014

Coordonnées
SUSHI & ART

Adresse
OUDE KOORNMARKT 22 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande