SUYKERBUYK BERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUYKERBUYK BERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.571.360

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.08.2014, NGL 26.08.2014 14469-0338-016
28/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0501.571.360

Benaming (voluit) : Suykerbuyk Bert

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlamingweg 15 ;}

2990 Wuustwezel (Loenhout)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 8 januari 2013, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de;, rechtbank van koophandel te Antwerpen", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten;; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Suykerbuyk Bert" met zetel te 2990:; Wuustwezel (Loenhout), Vlamingweg 15 gekend onder het ondernemingsnummer 0501.571.360;; besloten heeft: *KAPITAAL,

Om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een inbreng in geld van zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 87.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00);; op honderd en zesduizend honderd euro (¬ 106.100,00) door het creëren van achthonderd;; vijfenzeventig (875) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande, genletende van dezelfdé:; rechten en voordelen, en die in het resultaat van de vennootschap zullen delen met ingang van heden De nieuwe aandelen werden uitgegeven tegen honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

INTEKENING EN AFBETALING

En onmiddellijk heeft de alleen-vennoot verklaard als volgt op de aandelen in te schrijven en er de 6 gemelde bedragen op te storten:

De heer Bert Guy_Rita Suykerbuyk, van Belgische nationaliteit, geboren te Brasschaat op 6 december 1988, ongehuwd, thans wonend te 2910 Essen, Moerkantsebaan 104, aan wie het,:; overeenkomstig het voorkeurrecht, toekomt in te schrijven op aile aandelen, verklaarde uitputtend van;; dit voorkeurrecht gebruik te maken en aldus in te schrijven op alle achthonderd vijfenzeventig (875);; aandelen tegen de uitgifteprijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en aldus voor een totaali; bedrag van zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 87.500,00), die hij onmiddellijk en volledig stort. i TOTAAL INGESCHREVEN EN GESTORT: zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 87.500,00). TOTAAL AANTAL VOLGESTORTE AANDELEN IN VERGELDING VOOR DE INBRENG IN GELD: achthonderd vijfenzeventig (875).

De alleen-vennoot verzocht ondergetekende notaris te akteren dat deze kapitaalverhoging werd,; doorgevoerd zoals gezegd en dat derhalve het kapitaal van de vennootschap gebracht werd op;; honderd en zesduizend honderd euro (¬ 106.100,00),_vertegenwoordigd door duizend éénenzestie (1.061) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één duizend éénenzestigste; (111.061 ste).

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigde dat een bedrag van zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 87,500,00) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging overeenkomstig het Wetboek van,; Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Landbouwkrediet met nummervr BE94 1030 2884 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; "Suykerbuyk Bert", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 13 december 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard. Bijgevolg zal het artikel 5 van de huidige statuten aangepast worden en luiden ais volgt:

'Arfikel5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd en zesduizend honderd euro_(¬ 906.100,00)_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en,handtekening

mod 11.1

V~

behr aa Bel Staa

11

11

*130160

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V

111

t r,,,_t ti1 ~+

flcePg.~ie,.~~d Ier griffie van nw tr~.~" tbi::~~~:.

ven Kun~ handel ta Anlvierpen, ait

1 5 3AM, 2313

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het is verdeeld in duizend éénenzestig (1.061) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één duizend éénenzestigste (9/9.069stesre) van het kapitaal."

* BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SBB Accountants & Adviseurs, vertegenwoordigd door de heer Joeri Adriaensen, kantoor houdend te 2960 Brecht, Vaartstraat 79, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap ais B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,hooden aan het Belgisch

Sta tsbiad

06/12/2012
ÿþV beh

aa!

Bel Staa

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaie;3esx NI

t).!,

ra

'~

a d ~ "er`" d

" ~.i ..aï ! o .

Griffie 7 NOV. 201".

1 5~ ündernemingsnr : "(QIo

Benaming (volui:t):Suykerbuyk Bert

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlamingweg 15

2990 Wuustwezel (Loenhout)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel

op 26 november 2012, dat:

De heer Suykerbuyk, Bert Guy Rita, van Belgische nationaliteit, geboren te Brasschaat op 6,

december 1988, ongehuwd, thans wonend te 2910 Essen, Moerkantsebaan 104.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming;

"SUYKERBUYK BERT", met zetel te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Vlamingweg 15 en waarvan in

i de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

*Het uitoefenen van elke activiteit in de tuinbouwsector en landbouwsector, meer bepaald het telen; van, de handel in, de conditionering van, het bewaren van, de tussenhandel in en de in- en uitvoer. van groenten, fruit, kleinfruit, bloemen, planten, akkerbouw- en voedergewassen en alle landbouwproducten in de ruimste zin. Dit alles zowel rechtstreeks als onrechtstreeks. In dit doel is; ook begrepen: het geven van teelt- en bedrijfsadviezen aan tuinbouwers.

* De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

* Het uitvoeren van alle soorten loonwerk, grondwerken, tuinaanleg.

* De productie van en de handel in elektriciteit en andere vormen van energie ongeacht de wijze; waarop dit gebeurt, evenals het transport en de distributie ervan.

* De productie en de winning van stoom en warm water voor verwarming, aandrijving en andere; I: doeleinden, evenals de productie van gekoeld water en ijs voor koeldoeleinden. Gemengde productie-, distributiebedrijven van elektriciteit, gas, stoom of warm water.

* Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de! ruimste zin, bijstand van diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, management en algemeen bestuur.

* Het participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen! bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken;

* Het verwerven, beheren, exploiteren of vervreemden van eigendom of andere zakelijke rechten of

persoonlijke rechten op roerende en onroerende goederen onder gelijk welke vorm.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet teri

beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle!

ii commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen,'

mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie: ;i ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of

buitenlandse onderneming.

Op de laatste Ulz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten'

toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere

Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de

voorschriften van artikel 287 W. venn."

DUUR

De vennootschap werd opgericht Voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00,),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met een fractiewaarde van één

honderd zesentachtigste (111865te) elk, in geld onderschreven.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. De heer Bert Suykerbuyk, voornoemd, stort het bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro

(¬ 12.500,00) op het door hem geplaatste kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00) voor honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een

fraotiewaarde van één honderd zesentachtigste (1/1860t0) elk.

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: honderd zesentachtig (186)

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de heer Suykerbuyk bedraagt

zesduizend honderd euro (¬ 6.100,00).

Bankattest:

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro

(¬ 12.500,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Landbouwkrediet met nummer

13E94103028842414 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"SUYKERBUYK BERT", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 21

november 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal

blijven bewaard.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ai of niet vennoten.

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar

verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan

eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden ais eiser of als

verweerder,

BENOEMINGEN

De oprichter heeft zichzelf als eerste gewone zaakvoerder aangesteld

Hij werd benoemd voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na

afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de

algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten

van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid

met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk

aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE

UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de

algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december

2013.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni van elk

jaar om 16.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal' ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand juni 2014 om 16.00 uur.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichter stelt bij deze aan ais bijzondere lasthebber de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SBB Accountants & Adviseurs, vertegenwoordigd door de heer Joeri Adriaensen, kantoor houdend te 2960 Brecht, Vaartstraat 79, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



é~~~ .~~~

Geassocieerd not t~afANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SUYKERBUYK BERT

Adresse
VLAMINGWEG 15 2990 LOENHOUT

Code postal : 2990
Localité : Loenhout
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande