SW CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : SW CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.334.178

Publication

17/08/2011
ÿþ Mod2A

r . ivJ~~t ~ Sî In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T

I~ _,~~C~~L~~n

0 -08- 2011

GRIFFIE Re -4TBANK van

KOOPHANDEL te MCCI ICLEN

iA

*11126573`

Ondernemingsnr : :38. 33Y. -2 ?8

Benaming

(voluit) : SW Consulting

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Leeuwstraat 25 2500 Lier

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 07 juli 2011

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt : SW Consulting. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2500 Lier, Leeuwstraat 25 en wordt verplaatst naar enige andere plaats binnen het Vlaams Gewest, bij besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

De vennootschap werd opgericht door :

- Sonja Wyckmans, wonende te 2500 Lier Leeuwstraat 25. (N.N.57.05.02-508.82).Zij is de beherende vennoot. Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

- Verhelst Sophie, wonende te 2560 Bevel, Bevel-Dorp 123

{ N.N. 82.02.20-276.84). Zij is stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng.

- Verhelst Tim, wonende te 2640 Mortsel, Wolschaerderveldenstraat 1 ( N.N. 80.065.26-313.40. Hij is eveneens stille vennoot.

Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

Het kapitaal bij oprichting van de vennootschap bedraagt vijfduizend honderd (5.100,00) euro. Het is volledig geplaatst en volgestort in geld voor 100,00 euro en de waarde van de inbreng in natura van 5.000 euro.

De vennootschap heeft tot doel:

en dit zowel in België als in het buitenland;

- het leveren van consultingdiensten en managementprestaties, het verlenen van diverse adviezen evenals het uitoefenen van mandaten ten behoeve van of binnen industriële, commerciële of handelsvennootschappen of voor elk persoon of fysisch persoon.

- Het verschaffen van advies, het geven van begeleiding, opleiding en training met betrekking tot al die vaardigheden die nodig zijn bij het runnen van een onderneming of organisatie ( profit en non profit) als daar zijn: ondernemingsstrategie, marketing, verkoop. Personeel- en organisatieontwikkeling en dit in de meest ruime betekenis van deze begrippen. Daarnaast zal de vennootschap zich ook bezig houden met het uitwerken van concepten, creatie, planning, presentaties, coördinatie van alle mogelijke bedrijfsmatige strategieën en alles wat daarmee verband houdt.

- Financiële consulting, coaching en interimmanagement

- Het deelnemen in, het voeren van beheer over en het fianncieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen.

Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen.

bF

B St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

' . - vervolg Mal 2.0

- Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

- De organisatie, beheersproblematiek, marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen. De vorming, de plaatsing, gespecialiseerd personeel.

- De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Verkopen, verhuren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen en alle aanverwante daden in de meest ruime zin.

- Het oordeelkundig beheer van onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven,laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusen en laten ombouwen.

- De veenootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

- Deze opsomming is niet beperkend

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De algemene jaarvergadering heeft plaats op de lste maandag van de maand juni om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap

Het batig saldo van de resultatenrekening waarnaar de balans verwijst vormt de netto winst van de vennootschap. De algemene vergadering kan bij besluit genomen bij meerderheid de netto winst geheel of ten dele reserveren of beslissen om uit te keren aan de vennoten. Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap. Dit wordt gedragen door de beherende venno(o)t(en).

Het netto provenu van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar(s) verdeeld onder de beherende vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit, nadat de inbrengen van de stille vennoten aan hen terug werden vergoed.

Mevrouw Sonja Wyckmans wordt benoemd tot statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur. Haar functie is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en evenmin kunnen zij door derden worden tegengeworpen aan de vennootschap.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 07/07/2011

Sonja Wyckmans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/06/2015
ÿþif

1111111

" 15086996*

í-4sf;.=', in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N ~~;.~í~i;9

º%~.~~

10 -Ofi- 2015

f

F . s...-.

~ Griffie

1 h1I~ ~l irVc, ~...

r1I l

Mod POF 11.1

Ondememingsnr : 0838.334.178

Benaming (voluit) : Sw Consulting

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leeuwstraat 25 - 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 25/05/2015 naar De Smet de Naeyeriaan 159 bus 0502 - 8370 Blankenberge.

Sonja Wyckmans

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 9 vermelden : Recto Neam en hoedánighéFd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SW CONSULTING

Adresse
LEEUWSTRAAT 25 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande