SWAPS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SWAPS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 861.852.126

Publication

19/03/2014
ÿþ~ M

/lez Mod wad 11.1

' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' " ;







UIlIHl* IIIII INS3 9 .I32`I I ~1VII

1906

~E E-.T1 G E~

/'!~ 1 ?,,,,{ 0 ~ -03-j 2014e y~.

Lr'S~IÎ l I:r+ ~S~L/l^~~ 4.1r~" i~" i! \ ,'%~1 1

KOOF3-ielrsEe  E~;~~N

Ondernemingsnr : 0861.852.126

Benaming

(voluit) ; SWAPS

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Oude Dendermondsestraat 2 - 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelswijziging - wijziging statuten

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering d.d. 17/09/2013 blijkt dat de volgende besluiten genomen werden:

11 Aanpassing van artikel 2 van de statuten n.a.v. de beslissing van de zaakvoerder d.d. 15/02/2007 met het oog op de rechtzetting van de publicatie d.d. 05/12/2005 waarin het adres van de maatschappelijke zetel verkeerdelijk werd vernield; schrapping van de bepaling inzake de oprichting van een exploitatiezetel te 2880 Bomem, Klein Mechelen 69; alsook inlassen van de mogelijkheid om bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen in te richten.

Te dien einde werd artikel 2 van de statuten vervangen als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2830 Willebroek, Oude Dendermondsestraat 2. De zaakvoerder, of zo er meerzijn, samen beraadslagend, kunnen hem overal elders in België, mits respecteren van de taalwetgeving, verplaatsen bij eenvoudige beslissing, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering."

21 Wijziging, uitbreiding en herformulering van het doel zodat dit voortaan als volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Het uitbaten van een kopieercentrum in de meest ruime zin van het woord, waaronder onder meer wordt begrepen, doch niet beperkt tot: het kopiëren en printen van allerhande documenten, schoolcursussen en - boeken, posters, geboortekaartjes, uitnodigingen, menu's, folders, affiches e.d.m.; het zetwerk en het ontwerpen van de lay-out van allerhande documenten; het inbinden en plastificeren van boeken en cursussen, het scannen en de digitalisering van documenten;

-De uitoefening van het marketing-, communicatie- en uitgeversbedrijf in de ruimste zin van het woord met inbegrip van verwerven en exploiteren van auteursrechten, conceptie, redactie, copywriting, fotografie, vertaling, vormgeving, programmatie, druk en drukvoorbereiding, mailing en distributie, marketing, abonneebeheer, advertentieregie, intemettoepassingen, mediaplanning en  buying, publiciteit en handel in alle artikelen en rechten die verband houden met marketing, communicatie, uitgeven, drukken en publiciteit, onder alle mogelijke technische vormen;

-De aan- en verkoop, huur en verhuur van springkastelen, feestmateriaal, tenten en andere attracties; -Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dü 1VYdmteur belée

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of be-'leg-'-'gingsad'vies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de fi'nan'ciële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

-Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

-Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in aile bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. -Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, merende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

31 Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

Te dien einde werd artikel 5 van de statuten als volgt vervangen:

'Net kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénfhonderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

41 Inlassen in artikel 8 van de statuten van een regeling inzake de bevoegdheid van de zaakvoerders voor het geval er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, van een regeling inzake de externe vertegenwoordiging van de bevoegdheid en uitbreiding van de regeling inzake het overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder(s).

Te dien werd artikel 8 van de statuten als volgt vervangen:

"Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

De vennootschap wordt niet ontbonden in geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van een zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal in geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van een zaakvoerder, het bestuur van de vennootschap worden waargenomen door de overblijvende zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering beslist om in dat geval één of meerdere nieuwe zaakvoerders te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overtijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de enige zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

ln geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de enige zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien."

51 Inlassen in artikel 9 van de statuten van een regeling omtrent het stemrecht, voor het geval een aandeel is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik en van een regeling inzake oproepingen en vertegenwoordiging.

Te dien einde werd artikel 9 van de statuten als volgt vervangen:

"§1. Jaarvergadering -. Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand februari van ieder

jaar, om zeventien uur, ten maatschappelijke zetel.

De bijzondere of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de dag, uur en plaats aangewezen in

de uitnodigingen.

§ 2. Stemrecht .

Elk aandeel geeft recht op één stem. De blote eigendom van het aandeel zal tegenover de vennootschap

vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

§ 3. Besluitvorming

De besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de beslissingen over de winstverdeling en de reservevorming, en deze omtrent de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap vereisen steeds het éénpang akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

§4. Oproeping -- vertegenwoordiging . De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder. De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vóór de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht."

6/ Herformulering van artikel 11 inzake ontbinding en vereffening teneinde dit artikel aan te passen aan de gewijzigde wetgeving.

Te dien einde werd artikel 11 van de statuten als volgt vervangen:

"§1. De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals bepaald in de wet. De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering, die de machten van de vereffenaars en desgevallend de bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling,

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

71 Aanpassing van de statuten aan de te nemen besluiten,

8/ Goedkeuring van de tekst van de gecoordineerde statuten.

'

'1,'l,



Voor- Gedaan te Willebroek, op 17/09/2013.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Getekend:

De heer Stijn de Lpet, zaakvoerder.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- notulen buitengewone algemene vergadering d.d. 17/09/2013

- gecoördineerde statuten d.d. 17/09/2013











Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SWAPS

Adresse
OUDE DENDERMONDSESTRAAT 2 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande