SWEET PARADISE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SWEET PARADISE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.916.477

Publication

26/06/2014
ÿþMod Word 11.1

i.)IrIkt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffieNI

:" ,..`. ~~ " --,, ier.

Voor-

behoudt aan hei Belgisc

Staatsbh

I1Ii~iium~~uiM~~mw

" 191 925 +

1 6 "Ge. 2,u14

t,e++.ria,,,«_" .r." ." " " " eY.",...-Y.

AtITWETIOr_il, ,

"vri'ffte

Ondernemingsnr : 0439.916.477

Benaming

(voluit) : SWEET PARADISE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2880 Bornem, Puursesteenweg 372

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Veronique Laloo, te Herzele (Sint-Lievens-Esse) op drie juni tweeduizend veertien, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Oudenaarde, dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SWEET PARADISE", met zetel te 2880 Bornem, Puursesteenweg 372, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Besluiten

1. Voorafgaande verslagen

De aandeelhouders en bestuurders, hebben de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen, met name:

het verslag op gesteld door de commissaris de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Kegels Bert overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de Raad van Bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de commissaris aangesteld door de Raad van Bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"6, Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Sweet Paradise, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de vennootschap Astra Sweets NV, voor een inbrengwaarde van 1.294.020,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel:

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, gebaseerd op de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is in het kader van de beslissing van de aandeelhouder tot versterking van de financiële positie van de vennootschap en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng In natura bestaat uit 2.765 aandelen van de NV Sweet Paradise, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Sweet Paradise en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt,

Brussel, 3 juni 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door

Bert KEGELS"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het genoemd wetboek. Dit verslag zal samen met het verslag van voornoemde commissaris mee neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel en aan deze gehecht blijven.

2. Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen heeft de vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met één miljoen tweehonderd vierennegentig duizend en twintig euro (¬ 1.294.020,00) te verhogen om het van vierhonderd achtenzestigduizend euro (¬ 468.000,00) op één miljoen zevenhonderd tweeënzestigduizend en twintig euro (¬ 1,762.020,00) te brengen door inbreng in natura van een vaststaande zekere en opeisbare schuldvordering in rekening-courant die de naamloze vennootschap Astra Sweets, vertegenwoordigd als gezegd, bezit ten laste van de naamloze vennootschap Sweet Paradise en dit ten belopen van één miljoen tweehonderd vierennegentig duizend en twintig euro (¬ 1.294.020,00).

II. Creatie aandelen

Deze inbreng wordt vergoed aan de enige aandeelhouder door de gezamelijke creatie van tweeduizend

zevenhonderd vijfenzestig (2.765) aandelen, zonder nominale waarde die identiek aan de bestaande aandelen

zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen;

deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Stemming:

De vergadering heeft dit besluit eenparig goedgekeurd,

III. Verwezenlijking van de inbreng

De Naamloze vennootschap Astra Sweets, die vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van hetgeen voorafgaat, heeft verklaard haar schuldvordering ten belope van één miljoen tweehonderd vierennegentig duizend en twintig euro (¬ 1.294.020,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. De nieuwe aandelen worden toegekend aan de naamloze vennootschap Astra Sweets.

IV. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelde vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen zevenhonderd tweeënzestigduizend en twintig euro (¬ 1.762.020,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd vijfenzestig (3.765,00) identiek en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten heeft de vergadering beslist om de artikelen 5 van de statuten als volgt te

wijzigen:

"Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zevenhonderd tweeënzestigduizend en twintig euro (¬

1.762.020,00),

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd vijfenzestig (3.765,00) aandelen, zonder

nominale waarde, die ieder één drieduizend zevenhonderd vijfenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen,"

4. Bevestiging omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering heeft beslist om de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 2 april 2009, statutair te bevestigen en overeenkomstig artikel 9 en 10 van de statuten aan te passen als volgt:

"ArtiKel 9 - Aard van de aandelen

1) Aile aandelen zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

Wanneer er aandelen op naam bestaan, wordt in de zetel van de vennootschap een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2, de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en de omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten, voor zover onderhavige statuten de omzetting toelaten.

4, de uitdrukkelijke vermelding van de nietigheid van de eigen effecten in bezit van de vennootschap, conform de bepalingen van artikel 625 wetboek vennootschappen,

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register.

De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen, Elke aandeelhouder of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Van die inschrijving worden certifioaten afgegeven aan de houders van de aandelen. Deze certificaten vermelding de aard van deze effecten, de datum van hun uitgifte, de voorwaarden van hun overdracht en de overgangen en overdrachten met hun datum.

Artikel 10 - Gedematerialiseerde aandelen

Een algemene vergadering kan beslissen tot de omvorming van de aandelen op naam naar gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd. De raad van bestuur bepaalt conform de wet de vorm en inhoud van het aandeelbewijs en zorgt voor de verspreiding ervan tussen de aandeelhouders. Ingeval van gedematerialiseerde aandelen zal de raad van bestuur beslissen bij welke financiële instelling en op welke wijze deze aandelen zullen worden ingeschreven."

# *

r. 4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

5. Volmacht tot coordinatie statuten en tot neerlegging coordinatie statuten

De vergadering heeft aan de werkende notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

6. Machtiging Raad van Bestuur

De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de Raad van Bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte, volmacht BAV, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, verslag bedrijfsrevisor, coördinatie statuten.

NOTARIS VERONIQUE LALO°

POPULIERESTRAAT 3

9550 HERZELE - SINT" LIEVEIVS-ESSE



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2014 : ME067907
12/12/2014 : ME067907
22/07/2013 : ME067907
02/08/2012 : ME067907
26/07/2012 : ME067907
19/07/2011 : ME067907
08/10/2010 : ME067907
14/07/2010 : ME067907
31/03/2010 : ME067907
22/07/2009 : ME067907
22/04/2009 : ME067907
16/07/2008 : ME067907
05/09/2007 : ME067907
12/07/2007 : ME067907
31/07/2006 : ME067907
29/06/2006 : ME067907
07/12/2005 : ME067907
06/07/2005 : ME067907
14/09/2004 : ME067907
23/06/2004 : ME067907
07/08/2003 : ME067907
03/07/2003 : ME067907
12/07/2001 : ME067907
25/01/2001 : ME067907
05/07/2000 : ME067907
20/05/2000 : ME067907
21/07/1999 : ME067907
05/10/1996 : ME67907
22/09/1995 : ME67907
20/01/2016 : ME067907
09/01/1992 : ME67907

Coordonnées
SWEET PARADISE

Adresse
PUURSESTEENWEG 372 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande