SYNERGIE WELLFIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYNERGIE WELLFIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.446.062

Publication

10/01/2014
ÿþMod Word 11.1

= in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

4

"

tk7rti;,.,~, s~ ~4t ;;rïffïc o'. " Rerhtbank van tlutE+raradet tag Arftverpsn,.ap

31 DEC 2~13

Griffie

Ondernemingsnr : 0543.446.062

Benaming

(vormt) : SYNERGIE WELLFIT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht - Hertenbos 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

- Verslag van de bedrijfsrevisor inzake quasi-inbreng

- Verslag van de zaakvoerders betreffende de quasi-inbreng

VOLMACHT

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber , de heer Lingier Luc, accountant en

belastingconsulent, wonende te 8300 Knokke-Heist, Paasleriehof 6, met recht van indepraatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het Ondernemingsloket en de diensten van de Federale Overheidsdienst Financiën, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te vorderen.

De zaakvoerder geeft tevens volmacht om de nodige formulieren zowel Formulier I - luik B als Formulier ll - Luik C te ondertekenen voor zowel inschrijving als wijziging in het Belgisch Staatsblad.

Knokke-Heist, 27 december 2013

Lingier Luc - Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

02/01/2014
ÿþ ike Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i`iUuipeiagdie griffa van de heciribde "an Koopiaana`el te Antwerpen, op

Griffie 1 9 DES, 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

0543.446.062

(voluit) : SYNERGIE WELLFIT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hertenbos 5, 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 18 december 2013, te registreren, blijkt dat:

1° De heer DE JONCK Marc Dina Victor, geboren te Berchem op zesentwintig december negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2960 Brecht, Hertenbos 5, intekenend op negenduizend euro (9.000,- ¬ ), volstort voor drieduizend euro (3.000,- ¬ ), en nog te volstorten voor zesduizend euro (6.000,- ¬ ).

2° Mevrouw KIMPEN Sonja Anna Joséphine Maria, geboren te Siegen (Duitsland) op tien april negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2960 Brecht, Hertenbos 5, intekenend op negenduizend euro (9.000,- ¬ ), volstort voor drieduizend euro (3.000,- ¬ ), en nog te volstorten voor zesduizend euro (6.000; ¬ ).

3° De heer DE JONCK Niels Ruud Marius, geboren te Merksem op zestien maart negentienhonderd achtentachtig, wonende te 2950 Kapellen, Oude Galgenstraat 164, intekenend op driehonderd euro (300,- ¬ ), volstort voor honderd euro (100,- ¬ ), en nog te volstorten voor tweehonderd euro (200,- ¬ ).

4° De heer DE JONCK Arne Nick Thuur Ingmar, geboren te Merksem op twaalf maart negentienhonderd éénennegentig, wonende te 2960 Brecht, Hertenbos 5, intekenend op driehonderd euro (300,- ¬ ), volstort voor honderd euro (100,- ¬ ), en nog te volstorten voor tweehonderd euro (200,- ¬ ).

Tussen hen hebben opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming SYNERGIE WELLFIT. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Hertenbos 5. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft tot doel:

Het verstrekken van advies met betrekking tot bedrijfsbeheer en bedrijfsbeleid, algemene bedrijfsorganisatie; Projectmanagement, waaronder het verlenen van advies en diensten, in de ruimste zin van het woord, aan particulieren en ondernemingen, op alle mogelijke gebieden. Het besturen van andere ondernemingen of vennootschap, en het optreden als manager of lid van het bestuursorgaan van andere ondernemingen of vennootschappen. Het organiseren en geven van seminaries en evenementen of het verstrekken van advies daarover.

Bedrijven en administraties bij te staan en te adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten zowel commercieel, industrieel als financieel.

De financiering en het management van Belgische of buitenlandse vennootschappen en ondernemingen, met uitzondering van de wettelijk gereglementeerde activiteiten inzake vermogensbeheer en beleggingsadvies. Lifestylecoaching in de ruimste zin van het woord.

Het organiseren en geven van seminaries en evenementen van alle aard.

Activiteiten op het vlak van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten waaronder acteerwerk, fotoshoots en modelwerk, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en bekende personaliteiten.

De handel in, de tussenhandel in, de import en export van roerende goederen in ruimste zin van het woord. Het onderzoek en de ontwikkeling bewerkstelligen van alle mogelijke diensten en producten.

Zij mag brevetten, merken, octrooien, licenties die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen,uitbaten en afstaan.

De handel in en de verhuur van onroerende goederen, buiten makelaardij, alsook de renovatie ervan.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Ondernemingsnr :

Benaming

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

/l ' ~ tt

~ y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen,in alle bestaande en/of nog' op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen

De vennootschap mag brevetten, merken, octrooien, licenties die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, uitbaten en afstaan.

De vennootschap mag deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris, bestuurder, directeur, of zaakvoerder, alsmede het waarnemen van de functie van vereffenaar van vennootschappen. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort ten belope van één derde hetzij tezamen zesduizend tweehonderd euro (6.200,-¬ ), zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de BNP Paribas Fortis Bank te Kapellen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,- ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer DE JONCK Marc, voornoemd, mevrouw KIMPEN Sonia, voornoemd en de heer DE JONCK Miels, voornoemd, die aanvaardt. Zij zijn bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni te achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onver-deelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden. Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien

Na aanzuivering van aile kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn aile aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan Accountantskantoor Lingier te 8301 Knokke-Heist, Paasleliehof 5, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Luc Lingier of aangestelden om aile inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondememingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SYNERGIE WELLFIT

Adresse
HERTENBOS 5 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande