SYNOMICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYNOMICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.729.035

Publication

19/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-02-2015

Griffie

*15303173*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598729035

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Synomics

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 16 februari 2015, blijkt wat volgt.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  SYNOMICS .

2. De enige vennoot is: de heer Joris Paul VAN DROOGENBROECK, wonend te 2547 Lint, Molenveld 18.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2547 Lint, Molenveld 18.

4. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- de productie, de creatie, de adviesverlening en het geven van management en van opleidingen en workshops;

- het schrijven van teksten;

- het promoten en ontwikkelen van allerlei projecten, omvattende de promotie, public relations businessconsultancy;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of, administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- consultancy op het gebied van management van bedrijven, zowel juridisch, financieel, operationeel en op het gebied van algemene strategie;

- consultancy op het vlak van "Executive Search" en recrutering en selectie.

Het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, herstructureringen van vennootschappen;

- het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; - het uitoefenen van managements-, consultings-, beheers- en beleggingsactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze; - het adviseren van derde partijen inzake beleggingsprojecten, het zelf opstellen van beleggingsprojecten, de aan- en verkoop van beleggingsgoederen en waardepapieren, het beheer van haar roerend patrimonium;

- innoveren voor alle handelingen van haar doel en voor derden (innovatie omvat het geheel van menselijke handelingen gericht op vernieuwing van producten, diensten, productieprocessen, etc.); - het verlenen van alle diensten, zo aan private personen, bedrijven, als aan de overheid;

- alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het uitoefenen van de zelfstandige handelsagentuur in opdracht van één of meerdere opdrachtgevers, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en betrekking hebbend op de goederen of diensten van uiteenlopende aard;

- de studie en de opvolging van zowel problemen van technische, organisatorische administratieve en financiële aard en alle aanverwante vraagstukken die eventuele tenuitvoerleggingen van deze

Onderwerp akte :

Molenveld 18 2547 Lint

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

projecten in eigen beheer of in medebeheer voor eigen rekening of voor rekening van derden meebrengen;

- de verwerving van alle roerende en onroerende goederen, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties,kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere. verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met, haar matschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard, haar maatschappelijk doel te bevorderen.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters; hierop is twaalfduizend vierhonderd euro effectief gestort; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit bedrag van 12.400 euro gestort werd bij BNP Paribas Fortis.

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Joris Van Droogenbroeck. Zijn opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tot aan een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintig¬ste voorafge¬nomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2016.

10. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de eerste maandag van april om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergade¬ring gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van april in het jaar tweeduizend zeventien.

11. Bijzondere volmacht werd verleend aan

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  VGD Accountants en Belastingconsulenten met zetel te 2050 Antwerpen,

Esmoreitlaan 51 bus 11;

en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen;

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten;

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank

ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister

en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen

van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 16 februari

2015.

Coordonnées
SYNOMICS

Adresse
MOLENVELD 18 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande