SYNOPSYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYNOPSYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.590.590

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 17.07.2014 14317-0431-011
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 21.06.2013 13213-0106-011
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 28.06.2012 12234-0507-011
12/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11300227*

Neergelegd

09-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Synopsys

0832590590

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2150 Borsbeek, Sprinkhaanveldestraat 7 bus 5

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op zes januari tweeduizend elf, in zijn kantoor,

blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  Synopsys .

2/ zetel: 2150 Borsbeek, Sprinkhaanveldestraat 7 bus 5; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichters:

1. De heer HENDRIX Kurt Leopold, geboren te Lier op negenentwintig december duizend negenhonderdzevenenzeventig, wonende te 2150 Borsbeek, Sprinkhaanveldestraat 7 bus 5.

2. Mevrouw PIERLOZ Inge, geboren te Oostende op vijf februari duizend negenhonderdtweeëntachtig, rijksregisternummer 820205-224-04, wonende te 2150 Borsbeek, Sprinkhaanveldestraat 7 bus 5.

5/ kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volstort tot beloop van 6.200 euro op een bijzondere rekening bij Axa Bank.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door :

- de oprichter sub 1/ tot beloop van achttienduizend driehonderd euro (18.300 EUR), waarvan nog twaalfduizend tweehonderd euro (12.200 EUR) te volstorten, hetzij op honderd drieëntachtig aandelen,

- de oprichter sub 2/, tot beloop van driehonderd euro (300 EUR), waarvan nog tweehonderd euro (200 EUR) te volstorten, hetzij op drie aandelen.

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

8/ aanleg reserves/winstverdeling:

De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerders werden benoemd: beide voornoemde oprichters. Hun mandaat is bezoldigd, zolang hierover niet anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of met medewerking van wie het ook weze, in België of in het buitenland :

De uitbating van een bureau van raadgeving, vorming, studie, planning, organisatie, herstelling, configuratie, efficiëntie, beheer & toezicht met betrekking tot informatica en nauw verwante sectoren.

De uitbating van een bureau voor: ontwerp en programmatie van computerprogramma's, IT consultancy, systeemintegrators, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

De uitbating van een bureau inzake copywriting, correctiewerk, redactiewerk en journalistiek.

De uitbating van een bureau inzake bedrijfsadvies en bedrijfsvoering.

De uitbating van een bureau inzake commerciële of non commerciële communicatie in de ruimste zin, onder andere redactie, journalistiek, PR & communicatie. Zowel naar bedrijven en overheid.

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met Art-direction, typografie, stylisme, illustration, casting, fotografie, conceptie en ontwerp.

Het organiseren van evenementen, beurzen en congressen.

Het verschaffen van onderwijs.

Het produceren, verkopen, aankopen, ontwikkelen van en het advies verstrekken over alle vormen van de huidige en de nieuwe media, multimedia, communicatie en ook alle vormen van toekomstige media en communicatie.

De vervaardiging, conceptie, verandering, aankoop en verkoop, de invoer en de uitvoer, de herstelling, de makelarij, de vertegenwoordiging en de handel in het algemeen van alle artikelen, goederen, koopwaar, diensten, rechten, gekende of toekomstige methodes, waarvan de markt op het huidige ogenblik niet gereglementeerd is en meer in het bijzonder ten informatieve en niet limitatieve titel, alle artikelen of materialen in plastic, elektronische, informatische, telematische en audiovisuele bestanddelen.

Het aankopen, verkopen, huren en verhuren van apparatuur en immobiliën.

Zij kan het ambt aanvaarden van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen. Alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht.

Deze opsomming is niet limitatief, maar eenvoudigweg exemplarisch. Zo kan de vennootschap bij wijze van inschrijving, deelneming, verwerving, overdracht, aanbreng of fusie of op om het even welke andere manier deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten, waarvan het maatschappelijk voorwerp analoog of gelijkaardig zou zijn aan het hare, of van aard om haar werkzaamheden in het raam van haar maatschappelijk doel te begunstigen.

12/ gewone algemene vergadering: de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens werd tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: Fisko-data NV, te 1702 Groot-Bijgaarden, R. Dansartlaan 76-77, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

14/ Vertegenwoordiging bij volmacht: De oprichter sub 2. werd krachtens onderhandse volmacht vertegenwoordigd door de heer HENDRIX Kurt voornoemd.

Voor ontledend uittreksel Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 15.07.2016 16337-0431-011

Coordonnées
SYNOPSYS

Adresse
SPRINKHAANVELDESTRAAT 7, BUS 5 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande