SYOPA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYOPA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.804.777

Publication

09/05/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

%~~~f~~~~C lé.t

mod 11.1

rv-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 8 APR. 2014

afdelingAntwerpEn

IIIIMMIMIt111111101

ii Ondernemingsnr : 0811.804.777

Benaming (voluit) : Syopa

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Jachthoornlaan 30

2980 Zoersel

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALVERHOGING IN HET KADER VAN ARTIKEL 537WIB 1992 - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmille), Antwerpsesteenweg 93, op 30 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 08/01/2014,: . boek 130, blad 47, vak 19. Ontvangen: ¬ 50,00. Getekend: de E.a. inspecteur a.i. GEERTS J.; blijkt; il dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvormi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYOPA", met éénparigheid dei volgende beslissing heeft genomen:

1.Kapitaalsverhoging

De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met honderd en achtduizend euro (108.000,00 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op honderdzesentwintigduizend zeshonderd euro (126.600,00 ¬ ) door inbreng in geld, zijnde het bedrag van het hiervoor vermelde onder de voorwaarden van artikel 537 W.I.B netto uitgekeerde dividend, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde in toepassing van artikel 537 WIB 1992 overgangsbepalingen liquidatieboni.

2.lnschrijving en volstorting

De aandeelhouders verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële

toestand van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYOPA", en verklaren op deze kapitaalverhoging ten bedrage van il honderd en achtduizend euro (108.000,00 ¬ ) volledig te willen intekenen onder de voorwaarden =i van artikel 537 W.I.B. (...)

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde; kapitaalverhoging van honderd en achtduizend euro (108.000,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt. werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdzesentwintigduizend; zeshonderd euro (126.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen! zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186e) deel van het kapitaal; .i vertegenwoordigen en de vennootschap kan aldus beschikken over deze gelden.

3. Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst: i= "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzesentwintigduizend zeshonderd euro (126.600,00' ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste (1/186e) van heti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata .

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

' " houden an" het elgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 28.06.2013 13233-0346-014
06/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblac

Mod Word 11.1

'ee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter nriffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

111 Pl. 2S13

Griffie

Ondememingsnr : 0811.804.777

Benaming

(voluit) : Syopa

(verkort)

Rechtsvorm : BV ovv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oelegemsteenweg 10 te 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het verslag van de zaakvoerder van 04/04/2013 blijkt de beslissing om de maatschappelijke alsook de exploitatiezetel van de vennootschap vanaf 02/05/2013 te verplaatsen naar:

Jachthoornlaan 30

2980 Zoersel

Katrien Geboers

zaakvoerder

*13069352*

mo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v1

" " 12067333

Neergelegd ter gra;e van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

2 2

10111 2012

Griffie

Ondernemingsrir : 08/1804777

Benaming

(voluit) : Dr. Geboers Katrien

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oelegemsteenweg 10 te 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamwijziging - doelwijziging - wijziging statuten - aanstelling tweede zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor Marc Verhoeven te Antwerpen, district Deurne op 19 maart 2012, nog te registreren, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Geboers Katrien", met zetel te 2970 Schilde, Oelegemsteenweg 10, waarbij onder meer volgende besluiten werden genomen:

1) De benaming van de vennootschap werd gewijzigd, en zal voortaan luiden; "SYOPA".

2) Het doel van de vennootschap werd gewijzigd, zodat artikel 3 der statuten voortaan als volgt luidt:

Artikel 3 ; Doel,

De vennootschap heeft tot doel:

De beroepsactiviteit door de geneesheer-vennoot-radiotherapeut-oncoloog en de geneesheer-vennoot-medisch oncoloog, en meer bijzonder de beroepsactiviteiten die zich bevinden binnen de specialisaties radiotherapie-oncologie en medische oncologie, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De activiteit omvat impliciet de inning door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

Het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten,

Het aanleggen van reserves om daarmee alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

Het deelnemen aan en het leiden van onderzoeksprojecten, seminaries, studies en lezingen inzake de geneeskundige discipline in het algemeen en de specialisaties radiotherapie-oncologie en medische oncologie in het bijzonder.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Voor de onroerende goederen omvat dit tevens verdere afwerking en verbouwing van de verworven goederen.

De vennootschap mag met andere geneesheren of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een geneesheer, en meer in het bijzonder voor een geneesheer met specialisatie radiotherapie-oncologie of medische oncologie, verboden zijn.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

3) De heer Joseph Pelgrims, wonende te 2970 Schilde, Oelegemsteenweg 10, werd aangesteld als tweede

zaakvoerder, voor een periode van 10 jaar.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Marc Verhoeven, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- ti

behouden aan het-à F~~isci

Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte statutenwijziging, lijst van statutenwijzigingen, gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste b¬ z, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.02.2012, NGL 27.02.2012 12045-0474-013
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 08.07.2010 10284-0396-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 31.08.2016 16534-0077-015

Coordonnées
SYOPA

Adresse
JACHTHOORNLAAN 30 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande