T & C IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T & C IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.594.840

Publication

16/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-04-2015

Griffie

*15306587*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628594840

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

T&C IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor Emmanuel Van Roosbroeck, notaris te Antwerpen (Merksem) op 9 april 2015, neergelegd vóór registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1.Rechtsvorm  naam: Een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam T&C IMMO.

2.Zetel: 2950 Kapellen, Patrijsstraat 6.

3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4.Identiteiten oprichters:

- de heer NEYSEN  MASSON Tom John Christiane, geboren te Ekeren op 11 augustus 1981, wonende te 2950 Kapellen, Patrijsstraat 6; en

- mevrouw VAN TULDEN Cynthia Jeannine, geboren te Mechelen op 27 november 1981, wonende te 2950 Kapellen, Patrijsstraat 6;

5.Kapitaal: 18.600 euro, volstort ten belope van 6.200euro.

- de heer Tom Neysen  Masson schrijft in voor ¬ 9.300 in ruil waarvoor 30 aandelen worden toegekend; en

- mevrouw Cynthia Van Tulden schrijft in voor ¬ 9.300 in ruil waarvoor 30 aandelen wordt toegekend; 6.Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 euro en is verdeeld in 60 aandelen zonder nominale waarde.

7.Boekjaar: 1/1 tot 31/12.

8.Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de sa¬menstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wan¬neer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelij¬ke reserve, te verdelen of te reserveren.

9.Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde perso¬nen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot ver¬wezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd: de heer Tom Neysen-Masson.

Onderwerp akte :

Patrijsstraat 6 2950 Kapellen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

10. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

* Het uitoefenen van de activiteit van immobiliënmakelaar.

* Alle ondernemingen van de bouwnijverheid in de meest uitgebreide zin van het woord, evenals de aankoop, de verkoop, het in huur nemen en in huur geven, de ruiling en het uitbaten van alle onroerende goederen en gebouwen en alle materialen, machines en grondstoffen die in de bouwnijverheid nodig zijn.

* Het verlenen van technisch advies en bijstand aan alle bouw-, hout- en metaalverwerkende ondernemingen inzake aankoop, verkoop, productie, installatie, herstellingen en onderhoud van alle materialen, machines, installaties en uitrustingen.

* De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, doen bouwen en verbouwen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

* Het verkopen, aankopen, invoeren en uitvoeren, stockeren, produceren, omvormen, vervoeren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle materialen, producten en systemen.

* Het leveren van adviezen en tussenkomsten inzake administratieve, commerciële en financiële werkzaamheden, in de ruimste zin en alle andere activiteiten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met hoger omschreven werkzaamheden.

* Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin.

* Het ondernemen van managementsopdrachten, huren en leasen, kopen en verkopen en beheren van alle roerende en onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden. * Het importeren en exporteren, aan- en verkopen in het groot en in het klein en het produceren van menigvuldige goederen, technische toepassingen, patenten en rechten.

* Het optreden als tussenpersoon bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheekleningen en roerende en onroerende leasing, beheren van vermogens, zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals welkdanig onroerende transactie en verrichting, en het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden. Zo deze activiteit het hebben van een licentie, registratie, vergunning of inschrijving vereist, kan ze pas opgestart worden na het naleven van deze voorwaarde.

* Het deelnemen in de bedrijfsleiding van andere ondernemingen en vennootschappen.

Het adviseren en leveren van concepten, strategieën en plannen op het gebied van reorganisatie, verkoop en marketing, met mogelijke uitvoering ervan.

Verder mag de vennootschap bewerkingen doen en handelingen verrichten van burgerlijke, industriële, administratieve, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, uitbreiding of vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel, zowel in binnen- als in buitenland. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, hetzij door aankoop, inschrijving, inbreng, versmelting, geldschieting of verder onder gelijk welke vorm van handels- of financiële onderneming, voor zover deze een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enige samenwerking met het hare staat.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar (on)roerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in hypotheek stellen of in pand geven. Zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze van alle andere. Deze opsomming is verklarend en niet limitatief.

11. De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de 1ste maandag van de maand juni om 18uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

12. Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd :

- de heer Tom Neysen - Masson voornoemd; en

Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en

de duur is onbepaald.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd: mevrouw Cynthia Van Tulden.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

en de duur is onbepaald.

13. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2016.

14. Ten lasteneming van aangegane verbintenissen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en

ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 maart 2015.

VOLMACHT

Als bijzonder mandataris met recht van substitutie, wordt aangesteld:

Fiduciaire Fiscura bvba te 2100 Deurne, ter Rivierenlaan 188, om het nodige te doen voor de

inschrijving - met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving -

van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor

het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Emmanuel Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
T & C IMMO

Adresse
PATRIJSSTRAAT 6 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande