T GEELS CENTRUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T GEELS CENTRUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.965.143

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 02.07.2014 14275-0366-014
16/02/2015
ÿþMod W081111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi

e van de akte Neergelead ter griffie vPri fie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

04 FEB, 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffitr.ff.

Ondernerningsnr : 0421.965.143

Benaming

(voluit) 't GEELS CENTRUM

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; 13esloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Kremer 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EERENS te Geel op 30 januari 2015, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste besluit  Verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor.

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder dat inbreng in natura toelicht.

De vergadering stelt de voorzitter tevens vrij van de voorlezing van het verslag van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VYVEY & Co, Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door mevrouw Evy Neyens, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Massenhoven, Herentalsebaan 2, aangewezen door de zaakvoerder, over de beschrijving van de ingebrachte goederen en over de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt

"Ondergetekende mevrouw Evy Neyens, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van VYVEY & C°, BEDRIJFSREVISOREN Burg. Venn. o.v.v. BVBA, verklaart in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, bij de verrichting van kapitaalverhoging van

VBA `T GEELS CENTRUM ten bedrage van £ 163.398,60 en storting van uitgiftepremie ad E 252.401,40 door middel van inbreng in natura van het onroerend goed ad E 415.800,00, dat:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b.de beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrengers dhr. Marc Kerckhofs en mevr. Jo IVlangelschots ingevolge akte wijziging huwelijkscontract welke voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging bij BVBA `T GEELS CENTRUM zal worden verleden waardoor het onroerend goed wordt ingebracht in de beperkte gemeenschap Marc Kerkhofs-1Vlangelschots Jo;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

d.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 2.667 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA `T GEELS CENTRUM zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde van verwerving van het voornoemd onroerende goed door de beperkte gemeenschap Marc Kerckhofs-Mangelschots Jo ingevolge akte wijziging huwelijkscontract.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de BVBA `T GEELS CENTRUM en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Massenhoven, 29 januari 2015

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisoren."

De beide vennoten verklaren verklaart kennis genomen te hebben van voormelde verslagen, dewelke verslagen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout zullen worden neergelegd conform artikel 313 Wetboek Vennootschappen.

Tweede besluit  Inbreng in natura - kapitaalverhogingen.

a) Inbreng in natura  kapitaalverhoging  uitgiftepremie.

De vergadering beslist dat zaI worden overgegaan tot de hiernavermelde inbreng in natura, ten gevolge waarvan:

-het kapitaal wordt verhoogd met honderd drieënzestig duizend driehonderd achtennegentig euro zestig cent (163.398,60 E) om het kapitaal te brengen van tweehonderd achttien duizend zeshonderd euro (218.600,00 E) op driehonderd éénentachtig duizend negenhonderd achtennegentig euro zestig cent (381.998,60 E),

-een bedrag van tweehonderd tweeënvijftig duizend vierhonderd en één euro veertig cent (252.401,40 E) wordt geboekt in "uitgiftepremie".

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de hiernavermelde inbreng in natura en dat zij gepaard zal gaan met de uitgifte van tweeduizend zeshonderd zevenenzestig (2.667) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Inbreng

Zijn alhier verschenen:

Mevrouw MANGELSCHOTS Jo Françoise Maria, geboren te Koersel op 18 mei 1966, RR 66.05.18 262.-37, en echtgenoot de heer KERCKHOFS Marc Jacques Jozef, geboren te Geel op 19 maart 1959 (RR 59.03.19-113.92), wonende te 2440 Geel, Kremer 2;

voornoemde vennoten sub 1. en sub 2.,

die verklaard hebben volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap "'T GEELS CENTRUM" en het hiemabeschreven onroerend goed, met een waarde van vierhonderd vijftien duizend achthonderd euro (415.800,00 £), in te brengen in onderhavige vennootschap, onder de hiernavermelde voorwaarden:

A

o.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Negenennegentig procent (99%) volle eigendom in het hiernabeschreven onroerend goed Stad GEEL (derde afdeling)

Een perceel grond (de constructies zijn afgebroken), gelegen 'Cremer 2, thans gekadastreerd wijk L nummer 218/F, groot volgens kadaster eenentwintig aren acht centiaren (2la 08ca),

VERGOEDING

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng in natura worden tweeduizend zeshonderd zevenenzestig (2.667) nieuwe aandelen van deze vennootschap zonder nominale waarde toegekend onder de hoger gestelde voorwaarden aan de heer Marc KERCKHOFS en mevrouw MANGELSCHOTS Jo, voormelde inbrengers, die dit aanvaarden voor de beperkte gemeenschap Marc KERCKHOFS-MANGELSCHOTS Jo.

b) Vervolgens beslist de vergadering het kapitaal te verhogen door incorporatie van de voornoemde uitgiftepremie van tweehonderd tweeënvijftig duizend vierhonderd en één euro veertig cent (252.401,40 £), om het kapitaal alzo te brengen van driehonderd éénentachtig duizend negenhonderd achtennegentig euro negenenvijftig cent (381.998,60 £) op zeshonderd vierendertig duizend vierhonderd euro (634.400,00 E), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Derde besluit - vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen van honderd drieënzestig duizend driehonderd achtennegentig euro zestig cent (163.398,60 £) en tweehonderd tweeënvijftig duizend vierhonderd en één euro veertig cent (252.401,40 £) daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd vierendertig duizend vierhonderd euro (634.400,00 E) vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderd vijfendertig (6.235) aandelen zonder nominale waarde, die elk één zesduizend tweehonderd vijfendertigste (1/6.235ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde besluit : Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt :

ARTIKEL 5: Kapitaal : de eerste alinea wordt volledig vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vierendertig duizend vierhonderd euro (634.400,00 E) vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderd vijfendertig (6.235) aandelen zonder nominale waarde, die elk één zesduizend tweehonderd vijfendertigste (1/6.235ste) van het kapitaal vertegenwoordigen"

Vijfde besluit : machtiging zaakvoerder.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Zesde besluit : volmacht formaliteiten.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde

"Cuypers boekhouding fiscaliteit", te 2440 Geel, Pas 257,

aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

C `:

Vdor-

behoüden aan Fret Belgisch

Staatsblad

Stemming.

Aile voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten

-verslagen van bedrijfsrevisor en zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik @ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 15.07.2011 11306-0127-013
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 01.07.2010 10266-0584-013
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 02.07.2009 09362-0182-014
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 07.07.2008 08370-0007-016
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 23.08.2007 07616-0060-018
03/01/2007 : TU048095
29/06/2006 : TU048095
18/11/2005 : TU048095
13/07/2005 : TU048095
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 23.07.2015 15339-0113-014
02/07/2004 : TU048095
01/10/2003 : TU048095
08/10/2002 : TU048095
06/07/2001 : TU048095
30/04/1987 : TU48095
01/01/1986 : TU48095

Coordonnées
T GEELS CENTRUM

Adresse
KREMER 2 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande