'T HEMELS PARADIJS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 'T HEMELS PARADIJS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.991.348

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 23.06.2014 14208-0054-010
05/04/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302033*

Neergelegd

03-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : 't Hemels Paradijs

0844991348

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2260 Westerlo, Gemeentestraat 12

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VERLINDEN Marc te Westerlo-Tongerlo op dertig maart tweeduizend en twaalf, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, dat door :

1° De Heer DONCKERS, Gert, geboren te Lier op tien september duizend negenhonderdeenenzeventig, Belgische met woonplaats te 2260 Westerlo, Gemeentestraat 12, BELGIË

2° Mevrouw APERS, Patricia, geboren te Deurne (Ant.) op vijfentwintig januari duizend negenhonderdachtenzeventig, Belgische met woonplaats te 2260 Westerlo, Gemeentestraat 12, BELGIË

Comparanten waarvan de identiteit werd vastgesteld op basis van hun identiteitskaart en die aan de notaris toestemming verlenen om hun rijksregisternummer te vermelden in deze akte.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming   t Hemels Paradijs , met zetel te 2260 Westerlo, Gemeentestraat 12.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een nominale waarde van honderdzesentachtig euro per stuk.

De aandelen zijn op naam.

De honderd (100) aandelen worden onderschreven als volgt:

INBRENG IN NATURA

De heer Donckers Gert, voormeld, verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van vermogensbestanddelen die tot zijn éénmanszaak uitgebaat te 2260 Westerlo, Gemeentestraat 12, met ondernemingsnummer: 0701.556.755, behoren.

Deze bestanddelen omvatten materiële vaste activa voor een bedrag van ¬ 75.300,65 en kredieten voor een bedrag van ¬ 47.893,27.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor VMB Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Ingrid Vosch, kantoorhoudend te Entrepotkaai 3, 2000 Antwerpen;

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap  T HEMELS PARADIJS BVBA bestaat uit materiële vaste activa voor een bedrag van ¬ 75.300,65 en dit te verminderen met het openstaand saldo van bancaire kredieten voor een bedrag van ¬ 36.913,19. De netto inbreng bedraagt aldus ¬ 38.387,46 die voor een bedrag van ¬ 18.600,00 wordt vergoed in kapitaal en voor het saldo van ¬ 19.787,46 wordt vergoed in R/C schuld aan de heer Gert Donckers. Het totaal volstort kapitaal bij oprichting zal ¬ 18.600,00 bedragen.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

" dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 100 aandelen op naam van de vennootschap  T HEMELS PARADIJS BVBA met een nominale waarde van ¬ 186,00 per aandeel en een vordering van de heer Gert Donckers ten opzichte van de vennootschap (geboekt in de op te richten vennootschap als R/C schuld) ten bedrage van ¬ 19.787,46.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding, of met andere woorden dat het verslag geen  fairness opinion is.

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Keuze van woonplaats:

Voor de uitvoering dezer doet de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

Bevestiging van identiteit:

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de namen, voornamen, plaatsen en data van de geboorte van de partijen, op zicht van officiële stukken door de Hypotheekwet vereist. De ondergetekende notaris waarmerkt eveneens de naam, de rechtsvorm, de zetel, de datum van oprichting en het btw-nummer of ondernemingsnummer van de onderneming.

Collectieve schuldenregeling:

De inbrenger verklaart geen verzoek te hebben ingediend inzake collectieve schuldenregeling, overeenkomstig de wet van 5 juli 1998 tot op heden.

Vergoeding voor de inbreng

Voormelde inbreng in natura wordt vergoed als volgt:

- als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) worden:

- aan de heer Donckers Gert, voormeld: tachtig (80) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

- aan mevrouw Apers Patricia, voormeld: twintig (20) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

Zodat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) ter vrije beschikking van de vennootschap is.

- de resterende waarde van de inbreng ten belope van achtduizend achthonderd en zeven komma achtendertig euro (¬ 8.807,38) wordt vergoed door inschrijving van een vordering ten voordele van de heer Donckers Gert op rekening-courant.

Conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat alle transacties die verricht werden ten name van de vennootschap in oprichting vanaf één januari tweeduizend en twaalf, geacht worden te zijn gedaan voor rekening van de thans oprichtende vennootschap.

De verschijners in deze, zijnde de oprichters van de vennootschap, verklaren er door ondergetekende notaris op te zijn gewezen dat zij hoofdelijk, en niettegenstaande andersluidende beding, gehouden zijn voor het verschil tussen het minimumkapitaal en het geplaatst kapitaal en dat zij van rechtswege als inschrijvers ervan worden beschouwd. Onder het geplaatst kapitaal dient te worden begrepen het gedeelte van het kapitaal waarvoor met geldige inbrengen is ingeschreven.

Het wetboek van vennootschappen vereist de volledige plaatsing van het maatschappelijk kapitaal: alle vennoten verbinden zich onvoorwaardelijk en onherroepelijk tot storting, op het ogenblik dat de vennootschap daarom verzoekt, van de door hen toegezegde inbrengen.

Is het kapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid niet volledig geplaatst, dan zijn de oprichters hoofdelijk aansprakelijk voor het niet-geplaatste gedeelte van het kapitaal: zij worden van rechtswege als inschrijvers ervan beschouwd.

Op de oprichters wordt een garantieverplichting gelegd. Indien de inbrengverbintenis van één van de vennoten ongeldig blijkt te zijn, moeten de overige oprichters inschrijven op het kapitaal waarvoor geen geldige inschrijving bestaat.

Maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2260 Westerlo, Gemeentestraat 12.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

-Productie van ambachtelijk roomijs, chocoladeartikelen, confiserie, brood- en banketproducten.

-Het inrichten, organiseren of leiden van workshops met betrekking tot ijsbereiding en/of andere activiteiten opgenomen in de statuten

-Verkoop van eigen geproduceerd roomijs en andere hierboven vermelde producten naar zowel particuliere klanten toe, als naar horecazaken, traiteurs, bakkers en aanverwante.

-Uitbaten van een ijssalon / koffiehuis met een afhaal- en een verbruiksgedeelte en een terras. -Ambulante handel in en verkoop van schepijs en bijhorigheden (dranken, diepvriesproducten allerhande, confiserie en zoetwaren)

-Uitbaten van een horecazaak in de meest algemene zin zoals; restaurant, snackbar, broodjeszaak, brasserie, café, frituur, taverne, en alle aanverwante activiteiten.

-Verkoop van belegde broodjes, wafels, pannenkoeken, croque's, kleine snacks, dagschotels, patisserie, taarten, pralines, ijs, frisdranken, warme dranken, alcoholische dranken, milkshakes, en dit zowel voor verbruik ter plaatse als meeneem.

-Plaatsen en uitbaten van verkoopsautomaten zoals drank-, snoep- en broodautomaten.

-Organiseren van traiteurdiensten en het uitbaten van een restaurant in de ruimste zin van het woord inclusief het verhuren of op andere wijze beschikbaar stellen van ruimten voor feesten en partijen.

-Het aanbieden van franchiseovereenkomsten in het kader van de gevoerde activiteiten en het samenwerken met andere bedrijven die eenzelfde doel nastreven.

-Import en export, aankoop en verkoop, in groot- en kleinhandel van algemene voedingswaren, dranken, rookwaren en alle andere goederen (food en non-food artikelen) waarvoor geen specifieke vergunning is vereist.

-Het inrichten of doen inrichten van feesten, dansavonden, vergaderingen, braderijen, meetings, wedstrijden en tentoonstellingen.

-Uitbaten van een carwash.

-Uitbaten van een zonnecenter.

-Uitbaten van een fitnesscenter.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, huren, verhuren, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische, buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

-Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, aanverwant of analoog doel nastreven, of wier doel van dien aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

-Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur aanvang nemend vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout. Bestuur en controle :

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

1) De Heer DONCKERS, Gert, voornoemd.

2) Mevrouw APERS, Patricia, voornoemd.

Algemene vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de

maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede dinsdag van de maand

juni om negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering

verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de

jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerders

een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de

bekendmaking verzorgt , overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke

reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel

van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede dinsdag van maand juni van het jaar

tweeduizend veertien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee statutaire zaakvoerders. Wordt

tot bestuurder benoemd, voor de duur van de vennootschap : De Heer DONCKERS, Gert, voornoemd en

mevrouw APERS, Patricia, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvlooien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend en twaalf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

Aan Integrale Bedrijfsbegeleiding bvba, vertegenwoordigd door mijnheer Maarten Van den Eynde, met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Tongerlostraat 9, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is. Voor ontledend uittreksel,

Notaris Marc Verlinden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
'T HEMELS PARADIJS

Adresse
GEMEENTESTRAAT 12 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande