'T KASSEIBAANTJE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 'T KASSEIBAANTJE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.883.102

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.07.2014 14350-0058-016
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13357-0405-015
21/11/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

*11174743

NEERGELEGD

p 8 -11- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAN lifte MECHELEN

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : 'T KASSEIBAANTJE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2880 Bornem, Hingenesteenweg, nummer 105.

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - verklaringen - benoemingen:

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF.

Op vier november.

Voor mij, Meester Ann DE BLOCK, notaris met standplaats te Sint-Amands.

ZIJN VERSCHENEN:

1)Mevrouw HEYVAERT Vicky Marie-José Jan, geboren te Bornem op veertien maart negentienhonderd

drieëntachtig, wonende te 2880 Bornem, Nieuwstraat, nummer 68, en:

2)De Heer SMET Yannick, geboren te Bornem op twintig maart negentienhonderd zesentachtig, wonende te

2880 Bornem, Nieuwstraat, nummer 68.

Hierna genoemd "de verschijners", beiden meerderjarig.

1. FINANCIEEL PLAN  VOORAFGAANDE VERKLARINGEN:

De verschijners verzoeken mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die zij onder elkaar wensen op te richten onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

1.1. Financieel plan:

Vóór de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters aan de optredende notaris een financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

1.2. Oprichtersaansprakelijkheid:

De optredende notaris heeft de oprichters ingelicht over de wettelijke bepalingen betreffende het financieel plan en de verantwoordelijkheid van de oprichters van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal.

1.3. Quasi-inbreng:

Ondergetekende notaris heeft de verschijners er over ingelicht dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar te rekenen vanaf de oprichting, overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen, dat toebehoort aan een verschijner, zaakvoerder of vennoot, tegen een vergoeding van ten minste één/tiende van het geplaatst kapitaal, deze verwerving onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met een gewone meerderheid van stemmen, wat ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen moge zijn.

In dat geval dient voorafgaandelijk aan de vermelde algemene vergadering een verslag opgemaakt te worden door de commissaris of bij ontstentenis door een bedrijfsrevisor aangesteld door het bestuursorgaan, alsook een bijzonder verslag opgesteld door dit orgaan.

2. OPRICHTING:

Thans wordt door de verschijners overgegaan tot de oprichting van de handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam KASSEIBAANTJE", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2880 Bornem, Hingenesteenweg, nummer 105, en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inschrijving op het kapitaal:

Op het kapitaal wordt ingeschreven in geld op de volgende wijze:

2.1. INBRENG IN GELD:

De comparanten schrijven elk voor de helft in op het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, respectievelijk elk op negenduizend driehonderd EURO (¬ 9.300,00), vertegenwoordigend vijftig (50) aandelen dewelke zij elk gedeeltelijk volstorten.

Bewijs van deponering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van zesduizend tweehonderd EURO (¬ 6.200,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE62 7310 2105 7661, op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Naamloze Vennootschap KBC Bank, met zetel gevestigd te 1080 Brussel, Havenlaan, nummer 2.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling, werd voorgelegd aan de notaris en zal bij deze akte gevoegd worden doch er niet aan worden gehecht.

2.2. Plaatsing kapitaal:

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort is.

Vervolgens verklaren de verschijners de statuten van de vennootschap vast te leggen ais volgt:

3. STATUTEN:

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR:

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: "'T KASSEIBAANTJE'.

ARTIKEL TWEE -- ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2880 Bornem, Hingenesteenweg, nummer 105.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitbaten van alle drank- en eetaangelegenheden, in al haar vormen, inbegrepen restaurant, inclusief het verschaffen van spijzen en dranken in de eigen lokalen, als op andere plaatsen, het inrichten van allerhande feestelijkheden en vermakelijkheden, het verhuren van gebouwen en zalen, de bereiding van alle eetwaren en koude en warme dranken, de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer van voormelde producten, alsook het laten bereiden door derden, alsook de aan- en verkoop van alle aanverwante producten, welke normaal in voormelde aangelegenheden aangeboden worden, alsook het vervoer hiervan.

-De handel in onroerende goederen, onroerende rechten en vastgoedcertificaten voor eigen beheer: de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen; het verhuren van terreinen, gronden, garageboxen en staanplaatsen voor auto's en andere voertuigen, woonhuizen, appartementen, zowel gemeubelde als niet-gemeubelde, residentiële en niet-residentiële gebouwen zoals er zijn kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten en sociale woningen. Deze opsomming is slechts aanwijzend en geenszins beperkend. Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

-Alle activiteiten in verband met sportonderwijs, het organiseren en inrichten van sportactiviteiten en aile activiteiten die verbonden zijn aan sportclubs.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog, of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar eigen onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen, of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs door met hen te fusioneren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid het doel te interpreteren.

ARTIKEL VIER  DUUR:

De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor een onbeperkte duur. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TITEL I I  KAPITAAL:

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing  Volstorting:

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen. Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken aandelen, verminderd met het niet-volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Kapitaalverhoging:

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in natura zijn dezelfde regels van toepassing indien alle vennoten aan zodanige kapitaalverhoging kunnen deelnemen.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis van de vennoten wordt gebracht.

Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele aandeelhouder nog van deze mogelijkheid gebruik maakt. Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven bepaald, kan slechts worden ingeschreven door derden aan wie de overdracht en/of de overgang van aandelen vrij is conform de statuten, behoudens instemming van alle vennoten.

Indien aandelen in onverdeeldheid toebehoren aan blote eigenaar en vruchtgebruiker komt, tenzij partijen anders overeenkomen, het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar en slechts indien deze zijn voorkeurrecht niet of gedeeltelijk wenst uit te oefenen komt het volledige of gedeeltelijke voorkeurrecht toe aan de vruchtgebruiker. Deze laatste kan zijn intekening onder voorbehoud laten afhangen van een minimaal aantal aandelen.

De uiteindelijke intekenaar bekomt de aandelen in volle eigendom tenzij partijen anders overeenkomen. Kapitaalvermindering:

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verlaagd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over de vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld.

TITEL III  EFFECTEN:

ARTIKEL ZES  UITGIFTE VAN AANDELEN EN OBLIGATIES:

De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven.

De aandelen zijn op naam. Ze zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan één aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan worden de eraan verbonden lid-maatschapsrechten geschorst tot één enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Behoort de naakte eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

ARTIKEL ZEVEN  OVERDRACHT VAN AANDELEN:

A. Indien de vennootschap meerhoofdig is, is de overdracht van aandelen onder levenden steeds onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht dat als volgt in het voordeel van de andere vennoten is geregeld:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

1.De vennoot die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen, moet de zaakvoerder(s) van de vennootschap bij aangetekend schrijven hiervan in kennis stellen met de vermelding van het aantal aandelen waarvan de overdracht gevraagd wordt, alsook de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer en de prijs van de aandelen.

2.Binnen de maand de ontvangst van deze kennisgeving geeft (geven) de zaakvoerder(s) hiervan kennis aan de andere vennoten. Deze genieten een voorkooprecht tot het afkopen van de aandelen waarvan de overdracht voorgesteld is.

Dit voorkooprecht is evenredig aan het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. Het in het geheel of ten dele niet uitoefenen van het voorkooprecht door één of meer vennoten, verhoogt het voorkooprecht van de andere vennoten.

Indien het aantal af te stane aandelen niet nauwkeurig proportioneel is aan het aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend, worden, bij gebrek aan akkoord tussen de vennoten, de overtollige aandelen toegewezen door het lot.

3. De vennoot die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen moet, op straffe van verval, de zaakvoerder(s) van de vennootschap hiervan binnen de dertig kalenderdagen inlichten, die de overlatende vennoot hiervan op zijn (hun) beurt binnen de dertig kalenderdagen dient (dienen) in kennis te stellen.

4. De prijs waaraan de vennoot, die van zijn voorkooprecht wenst gebruik te maken, de aandelen kan overnemen, is dezelfde prijs als die prijs die de overlatende vennoot van zijn aandelen zou krijgen van de kandidaat-overnemer.

5. De betaling van de overnameprijs van de aldus overgenomen aandelen zal dienen betaald te worden binnen de maand na betekening door de zaakvoerder(s) aan de overlatende vennoot van uitoefening van het voorkooprecht van een andere vennoot.

6. Indien de vennoten geheel of ten dele hun voorkooprecht niet uitoefenen, mogen de aandelen niet overgedragen worden dan met de instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De weigering van toelating van een overdracht onder levenden kan geen aanleiding geven tot enig verhaal.

De verzetdoende vennoten beschikken over drie maanden, te rekenen vanaf de weigering, om kopers te vinden voor de prijs en op de voorwaarden bepaald door de betrokken partijen, of in geval van betwisting, door een deskundige aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De betaling van de overnameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlatende aandeelhouders.

Indien er geen koper gevonden wordt binnen deze termijn, is het verzet van rechtswege opgeheven.

7. Indien een vennoot te kennen geeft aan de andere vennoten dat hij wenst uit te treden als vennoot en zijn aandelen wenst over te laten aan de andere bestaande vennoten, dan wordt de prijs bepaald in onderling overleg of bij gebreke wordt de prijs bepaald op basis van de gecorrigeerde substantiële waarde op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening die maximaal zes maanden oud mag zijn, met dien verstande dat er nooit een herwaardering weerhouden wordt van enig immaterieel vast actief.

Het aantal aandelen dat elke vennoot overneemt, is evenredig aan het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. Het in het geheel of ten dele niet uitoefenen van het overnamerecht door één of meer vennoten, verhoogt het overnamerecht van de andere vennoten. Indien het aantal af te stane aandelen niet nauwkeurig proportioneel is aan het aantal aandelen van vennoten die hun overnamerecht uitoefenen, worden bij gebrek aan onderling akkoord tussen de vennoten, de overtollige aandelen toegewezen door het lot.

B. Indien de vennootschap meerhoofdig is, is de overdracht of overgang van aandelen wegens overlijden steeds onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht dat als volgt in het voordeel van de overlevende vennoten is geregeld:

De erfgenamen en legatarissen van aandelen van de overleden vennoot hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen.

Zij mogen er de afkoop van vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerder(s) der vennootschap gericht en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerder(s) aan de verschillende vennoten bij aangetekend schrijven afschrift wordt gezonden.

Ingeval van overlijden van een vennoot wordt de afkoopprijs bepaald in onderling overleg tussen de erfgenamen/legatarissen en de overlevende vennoten of bij gebreke wordt de prijs bepaald op basis van de gecorrigeerde substantiële waarde op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening die maximaal zes maanden oud mag zijn, of bij gebreke op basis van een boekhoudkundige situatie die maximaal drie maanden oud mag zijn met dien verstande dat er nooit een herwaardering weerhouden wordt van enig immaterieel vast actief.

Het aantal aandelen dat elke vennoot overneemt is evenredig aan het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. Het in het geheel of ten dele niet uitoefenen van het overnamerecht door één of meer vennoten, verhoogt het overnamerecht van de andere vennoten. Indien het aantal over te nemen aandelen niet nauwkeurig proportioneel is aan het aantal aandelen van vennoten die hun overnamerecht uitoefenen, worden bij gebrek aan onderling akkoord tussen de vennoten, de overtollige aandelen toegewezen door het lot.

Verder zal een weigering van toelating van een overgang wegens overlijden geen aanleiding kunnen geven tot enig verhaal.

De verzetdoende vennoten beschikken in voorkomend geval over een termijn van drie maanden, om kopers te vinden voor de prijs en op de voorwaarden bepaald door de betrokken partijen, of in geval van betwisting, door een deskundige aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De betaling van de overnameprijs zal contant, of ten laatste binnen de drie maanden na de definitie-we vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlatende aandeelhouders.

Zo de afkoop niet tot stand gekomen is binnen de drie maanden, zullen voormelde erfgenamen of legatarissen als vennoot erkend warden.

ARTIKEL ACHT BESLAG:

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

TITEL IV  BESTUUR  CONTROLE:

ARTIKEL NEGEN  BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van een zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder:

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder:

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

ARTIKEL TIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S):

Bestuursbevoegdheid:

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in zijn bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of méér zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen vôôr de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over méér dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke hij (zij) optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ELF  VOLMACHTEN:

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op

de algemene kosten.

ARTIKEL TWAALF  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN:

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de

ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een

zaakvoerder; het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van

de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het

bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een

algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn

vervanging te voorzien.

ARTIKEL DERTIEN  NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER(S):

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de

meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één

zaakvoerder.

ARTIKEL VEERTIEN  CONTROLE:

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke

bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze

benoeming besluit.

Een commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie

jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van een commissaris wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend

met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van zijn opdracht wordt

vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten

zoals bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten die bezoldiging mag een commissaris geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap

ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een

accountant.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING:

ARTIKEL VIJFTIEN  BIJEENKOMST BIJEENROEPING:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag

van de maand juni, om tien (10) uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping:

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken:

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en aan de commissaris(sen)

een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom

verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming:

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL ZESTIEN  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere

vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig

vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZEVENTIEN  BUREAU ALGEMENE VERGADERING:

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens

afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de vennoten.

De vergadering kiest, indien gewenst, één of meerdere stemopnemers.

Deze personen vormen het bureau.

ARTIKEL ACHTTIEN  VERLOOP ALGEMENE VERGADERING:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze

aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van

stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen

genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering:

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van

de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering

heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht:

De zaakvoerder(s) geeft (geven) antwoord op de vragen die hem (hen) door de vennoten worden gesteld

reet betrekking tot zijn (hun) verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet

van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van

de vennootschap.

De commissaris(sen) geeft (geven) antwoord op de vragen die hem (hen) door de vennoten worden gesteld

met betrekking tot zijn (hun) verslag. Hij (Zij) heeft (hebben) het recht ter algemene vergadering het woord te

voeren in verband met de vervulling van zijn (hun) taak.

Notulen en afschriften:

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden

bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden,

moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

TITEL VI  BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING:

ARTIKEL NEGENTIEN  BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari, om te eindigen om éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL TWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING:

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris, alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de wet.

ARTIKEL EENENTWINTIG  WINSTBESTEDING:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING  OMZETTING:

ARTIKEL TWEEENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), die daartoe wordt (worden) aangesteld door de algemene vergadering, overeenkomstig de bepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betaalt (betalen) de vereffenaar(s) bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL DRIEENTWINTIG  OMZETTING:

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.

TITEL VIII  ALGEMENE SCHIKKINGEN:

ARTIKEL VIERENTWINTIG  GESCHILLENBESLECHTING:

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  WETTELIJKE BEPALINGEN:

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake. ARTIKEL ZESENTWINTIG  WOONSTKEUZE:

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hem kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

4. VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNERS:

4.1. Oprichtingskosten:

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap

komen of worden gebracht wegens haar oprichting, belopen ongeveer het bedrag van negenhonderd EURO (¬

900,00).

4.2. Zetel van de vennootschap:

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 2880 Bornem, Hingenesteenweg, nummer 105.

4.3. Eerste boekjaar en jaarvergadering:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

4.4. Overname verbintenissen:

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren

zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het afsluiten van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan

ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4.5. Woonstkeuze:

Voor de uitvoering van deze akte verklaren de verschijners keuze van woonplaats te doen in hun

hogervermelde woonplaats(en).

5. BENOEMINGEN  AANVAARDINGEN:

5.1. Niet-statutaire zaakvoerder(s):

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren

dat de volgende personen elkeen benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap:

-Mevrouw HEYVAERT Vicky Marie-José Jan, geboren te Bornem op veertien maart negentienhonderd

drieëntachtig, wonende te 2880 Bornem, Nieuwstraat, nummer 68.

-De Heer SMET Yannick, geboren te Bomem op twintig maart negentienhonderd zesentachtig, wonende te

2880 Bornem, Nieuwstraat, nummer 68.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren elkeen het aan hen toegekend mandaat te

aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

5.2. Bezoldiging zaakvoerder(s):

Het mandaat van een zaakvoerder is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

onbezoldigd.

5.3. Overgangsregeling zaakvoerder(s):

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij (zij) vanaf heden tot

op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, zal (zullen) optreden ais volmachtdrager(s) van de gezamenlijke

vennoten en dat hij (zij) vanaf het ogenblik van de neerlegging zal (zullen) optreden als orgaan van de

vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

5.4. Commissaris:

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

6. VOLMACHTEN  SLOTVERKLARINGEN - BEVESTIGING IDENTITEIT:

6.1. Volmachten:

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s) geven, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, een bijzondere volmacht met recht van in de plaats stelling aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR DE LAET & Co, met zetel gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Dorp West, nummer 115, ondernemingsnummer 0464.549.430, vertegenwoordigd door de Heer DE LAET Andy, wonende te 2070 Zwijndrecht, Dorp West, nummer 111,

teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder- de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de Kruispuntbank Ondernemingen, de griffie van het rechtspersonenregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

6.2. Slotverklaringen:

1. De verschijners erkennen dat de optredende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris manifest tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijke onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De verschijners hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen manifeste tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

2. De verschijners bevestigen tevens dat de optredende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

3. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen.

De gehele akte werd door de optredende notaris ten behoeve van de verschijners toegelicht.

6.3. Bevestiging identiteit:

Conform de Organieke Wet Notariaat bevestigt de optredende notaris de partijen te kennen of hun identiteit

te hebben nagezien aan de hand van identiteitskaarten en/of opzoekingen in het rijksregister.

De rijksregisternummers werden vermeld met het uitdrukkelijk akkoord van de betrokkenen.

Voor ontledend uittreksel,

Ann DE BLOCK, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
'T KASSEIBAANTJE

Adresse
HINGENESTEENWEG 105 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : Hingene
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande