T-PRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T-PRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.241.702

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 24.09.2014 14610-0206-014
27/12/2013
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0809.241.702

Benaming

(voluit) : T-PRESS

IIIiiMi liai 1H11

ber

8'c

Be Sta,

1

NEERGELEGD

13 -92- 2Q13

GRIFFIE t~~ 1~3A NK v~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kapelstraat 48/BGVL te 2880 Bornem

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - omvorming

Het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap

"T-PRESS.", met zetel te Bornem, Kapelstraat 48/BGVL, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0809.241.702 afgesloten door notaris Olivier Maeyens, te Bornem,op 3 december 2013 en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas: "Geboekt te Puurs, de 06 DEC 2013, Deel 489, blad 27, vak 20, zeven bladen en geen verzendingen. Ontvangen vijftig euro. 50 euro. De ontvanger, (get) R. VAN DE VELDE" luidt als volgt:

Het jaar tweeduizend en dertien. Op drie december.

Ter studie van meester Olivier MAEYENS, notaris ter standplaats Bornem, Dokter De Putterplein 30/GVL. Werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "T-, ' PRESS", met maatschappelijke zetel te Bornem, Kapelstraat 48/BGVL, ingeschreven het Rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0809.241.702 en onderworpen aan de belasting op de toegevoegde waarde onder nummer 809.241.702.

Opgericht ingevolge onderhandse akte op twee januari tweeduizend en negen, geregistreerd te: Dendermonde op zeven januari daarna, Boek 44, blad 92 vak 8, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatbiad van dertig januari daarna onder nummer 09016320.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge onderhandse akte van vijftien maart. tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf mei daarna onder nummer' 10065055.

BUREAU:

De zitting wordt geopend om vijftien uur vijfendertig minuten, onder het voorzitterschap van de heer Niels Speelman, zaakvoerder, nagenoemd.

De voorzitter duidt aan als secretaris de heer Tm Polfliet, zaakvoerder, nagenoemd, en als stemopnemer de heer Patrick Speelman, nagenoemd.

Samenstelling van de vergadering.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders, die verklaren eigenaar te zijn van de volgende aandelen, zulks zoals blijkt uit voormelde oprichtingsakte:

1) De heer SPEELMAN Niels, geboren

te Bornem op twintig juli negentienhonderd

zesentachtig, identiteitskaart 591-5769301-37 en rijksregister nummer 86.07.20 193-92, wonende te,

Dessel, Zandvliet 12/001,houder van achttien aandelen: 18

2) De Heer POLF4.IET Tim Cyriel Julia, geboren

te Bornem op zevenentwintig februari

negentienhonderd vierenzeventig, identiteitskaart

nummer 591-7113732-48 en rijksregister

nummer 74.02.27 055-24, wonende te Bornem,

Torstraat 2, houder van achttien aandelen: 18

3) De heer SPEELMAN Patrick Leon Elisa, geboren

teBornem op zes april negentienhodnerd eenenzestig,

identiteitskaart nummer 591-879.175-33 en

rijksregister nummer 61.04.06 295-58, wonende te

Willebroek, Ruppellaan 1/404, houder van

achttien aandelen: 18

Totaal: vierenvijftig aandelen: 54

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naarm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarm en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER:

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

I. Dat deze vergadering werd belegd om te beraadslagen over de volgende dag orde:

1. Verslag van de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor te Perk, Vinkenbaan 44, van elf november tweeduizend en dertien, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van activa en passiva per dertig september tweeduizend en dertien met betrekking tot de omzetting van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid na kapitaalsverhoging door incorporatie van reserves.

2. Verslag van de zaakvoerders van acht november tweeduizend en dertien, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, houdende voorstel tot kapitaalverhoging en omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op dertig september tweeduizend en dertien.

3. Verhoging van het kapitaal ten bedrage van dertien duizend tweehonderd Euro (13.200,00 EUR)om het te brengen van vijfduizend vierhonderd Euro (5.400,00 EUR) naar achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR)door incorporatie in het kapitaal van een som van dertien duizend tweehonderd Euro (13.200,00 EUR) vooraf te nemen van de beschikbare reserve der vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

4.Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

5. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

6. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

Il. Er bestaan heden vierenvijftig aandelen (54) met een waarde van elk honderd Euro. Uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn.

De algemene vergadering is dus wettig samengesteld en kan aldus geldig beraadslagen en beslissen betreffende de punten vermeld in de agenda zonder dat enig bewijs van de vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering dient te worden voorgelegd.

Teneinde te worden aangenomen dienen aile punten van de agenda mits unanimiteit te worden aanvaard. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering:

De uiteenzetting van de voorzitter wordt als juist erkend door de vergadering; deze erkent zich rechtsgeldig samengesteld en bekwaam om te beslissen over de punten van de agenda.

Vervolgens gaat de vergadering over tot de punten van de dagorde, waarover dient beraadslaagd en neemt de volgende beslissingen:

BESLISSINGEN:

Eerste beslissing.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de omzetting van de vennootschap na kapitaalsverhoging door inbreng in natura en doelwijziging, en van het verslag opgemaakt door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor te Perk, Vinkenbaan 44, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op dertig september tweeduizend en dertien te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

Het verslag van de zaakvoerder, het verslag van de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien zullen aan deze akte gehecht blijven.

De besluiten van het verslag van de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor te Perk, Vinkenbaan, luiden als volgt;

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013, die het bestuursorgaan van T-Press Comm.V heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Er dient een voorbehoud te worden gemaakt voor de niet-verwerking van de geraamde vennootschapsbelasting over de periode van 1 januari 2013 tot 30 september 2013 van afgerond EUR 9.000.,

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 69.433,40 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 5.400.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor."

Tweede beslissing.

Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met dertien duizend tweehonderd Euro (13.200,00 EUR), om het te brengen van vijf duizend vierhonderd Euro (5.400,00 EUR)tot achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR) zonder het creëren van nieuwe aandelen door incorporatie in het kapitaal van een som van dertien duizend tweehonderd Euro (13.200,00 EUR), vooraf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

te nemen uit de beschikbare reserves der vennootschap, zoals ze blijken uit de jaarrekeningen afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Derde beslissing.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal bedraagt, na voormelde kapitaalsverhoging, achttien duizend zeshonderd Euro. Aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen blijven dezelfde en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0809.241.702, waaronder de vennootschap bekend is.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op dertig september tweeduizend en dertien.

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Vierde beslissing.

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan, waarvan de tekst letterlijk luidt als volgt

"I, NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "T-PRESS".

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bornem, Kapelstraat 48 BGVL,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots In België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-allerhande drukwerken op alle soorten materialen, zoals op textiel, papier, karton, plastiek en dergelijk

-drukken van tijdschriften, andere periodieken, boeken, enz. door middel van offset, fotografie en andere -allerhande diensten verband houdende met drukwerken en drukkerijen

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, invoer en uitvoer van alle soorten textiel, en andere materialen om deze te bedrukken

-zetten van tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier, textiel en andere materialen

-ontwerpen van logo's, publicitaire teksten en slogans

-overige grafische activiteiten

-het vervoer van goederen

-het verlenen van koerierdiensten: verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handeling verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerders(s) en/of aandeelhouders aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De vennootschap mag haar zaakvoerders een vergoeding toekennen, in geld en/of in natura.

Artikel 4.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf haar oprichting.

Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5.

~ Iet geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge verdeeld in vierenvijftig gelijke aandelen (54), zonder nominale waarde.

Artikel 6.

De aandelen zijn steeds op naam.

Het bewijs van eigendom van de aandelen blijkt uit de inschrijving in het register van aandelen gehouden in

de zetel van de vennootschap en waarin worden aangetekend:

1) nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem of haar toebehorende aandelen;

2) het bedrag van de gedane stortingen;

3) de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

Van die inschrijvingen worden certificaten afgeleverd aan de houders van de aandelen. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 7.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht onder levenden enkel toegelaten met uitdrukkelijk geschreven toestemming van de andere vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan de potentiële overdrager medegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de twee maanden na het voorstel van overdracht.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht met de overdracht in te stemmen,

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen aan derden alleen toegelaten met de uitdrukkelijk geschreven toestemming blijkend uit de notulen van een algemene vergadering van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drievierden van het kapitaal; voor het bepalen van dit quorum wordt geen rekening gehouden met de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De algemene vergadering die over de overdracht van aandelen aan derden moet beraadslagen, zal bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen. De vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag. De beslissingen moeten per aangetekende brief aan de vennoot die aandelen wenst over te dragen medegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering,

De afwezigheid van een vennoot op een dergelijke algemene vergadering -- tenzij hij schriftelijk zou stemmen of geldig zou vertegenwoordigd zijn  impliceert zijn instemming, Hetzelfde geldt voor blancostemming.

Artikel 8:

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overlevende vennoten en de echtgeno(o)t(e) en/of afstammelingen van de overleden vennoot.

Voor wat de andere erfgenamen en legatarissen van de vennoten betreft, deze zullen voor hun aanvaarding steeds onderworpen zijn aan de bepalingen voorzien in artikel 7 aangaande de overdracht van aandelen aan derden,

indien zij de hoedanigheid van vennoot niet kunnen krijgen hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de bepalingen van artikel 9.

De afkoop geschiedt volgens de bepalingen van artikel 10.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

Indien de vennootschap slechts twee leden telt, zal, bij het overlijden van één van hen, over deze aanvaarding beslist worden door de overlevende vennoot en deze beslissing zal aan de belanghebbenden moeten medegedeeld worden, per aangetekende brief, binnen de drie maanden na het overlijden.

De overlevende vennoot zal naar eigen goeddunken over de aanvaarding van een nieuwe vennoot mogen beslissen, vooraleer zich uit te spreken over de aanvaarding van de onder alinea twee van onderhavig artikel omschreven erfgenamen en legatarissen.

Blijven er meerdere overlevende vennoten over, dan wordt, binnen de drie maanden na het overlijden, door de zaakvoerder een algemene vergadering bijeengeroepen. De beslissingen worden aan de belanghebbenden medegedeeld per aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Artikel 9:

Behoudens een andersluidende schriftelijke overeenkomst tussen partijen, moet de prijs van iedere overdracht van een aandeel, zijn vastgesteld door de algemene vergadering.

Deze waarde wordt vastgesteld op voorstel van de zaakvoerder, op basis van de laatste jaarrekening, en voor haar berekening wordt rekening gehouden zowel met de winst, reserves en waardeverhogingen, ais met de eventuele verliezen en waardeverminderingen. Zolang zij niet door een volgende vergadering werd gewijzigd zal deze waarde als basis dienen voor elke overdracht van aandelen die zich voordoet.

Bij eventuele ontstentenis van voornoemde waardebepaling, of indien tengevolge van om het even welke omstandigheid gezegde basiswaarde, vastgesteld door de laatste buitengewone algemene vergadering, met meer dan tien procent stijgt of daalt, moet de zaakvoerder, op eenvoudig verzoek van één der bij de overdracht

4 ~ van aandelen betrokken partijen, een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen teneinde een nieuwe prijs te bepalen; deze vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 10:

De terugkoopprijs die toekomt aan de overdragende vennoten en aan de niet aangenomen erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot is, behoudens andersluidende overeenkomst, slechts betaalbaar binnen de drie jaar met ingang van de dag van de overdracht of van het overlijden, tot beloop van een/derde op het einde van het eerste jaar, van een tweede/derde op het einde van het tweede jaar en van het laatstelderde op het einde van het derde jaar.

De intresten op bedoelde sommen zullen per jaar gelijk zijn aan de wettelijke intrest, berekend op het nog verschuldigd resterend saldo,

Nochtans zullen de alzo door de overnemende of overlevende vennoten opgekochte aandelen door hen niet mogen afgestaan worden alvorens volledige betaling aan de overdragende vennoten, erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden.

De overnemers zullen steeds het recht hebben om vervroegd te betalen door verhoogde voorschotten hetzij door een volledige afbetaling.

Artikel 11:

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Ingeval van vruchtgebruik wordt de blote eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager.

Artikel 12:

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch een inventaris te laten opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

De algemene vergadering kan ook beslissen dat het mandaat van bepaalde zaakvoerders onbezoldigd is. Artikel 15.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering evenwel van die handelin-+gen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Voor alle bank- en postverrichtingen volstaat steeds de handtekening van een enkel zaakvoerder.

De algemene vergadering is gemachtigd specifieke beperkingen aan de bevoegdheid van bepaalde zaakvoerders op te leggen.

Artikel 16,

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrij-'digheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen en moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neerge-'legd.

Artikel 17,

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door ieder zaakvoerder afzonderlijk.

Artikel 18.

De zaakvoerders kunnen bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

IV. CONTROLE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19,

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen. In dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

V. ALGEMENE VERGADERING,

Artikel 20,

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om

achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende

werkdag.

Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid door de

zaakvoerders.

Artikel 21.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en

schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, bij

aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien

dagen véôr de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en

vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezcnden

aan de vennoten, zaakvoerders, alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Artikel 22.

Ieder aandeel geeft recht op één stem mits de beperkingen opgelegd door de wet.

Artikel 23.

De algemene vergadering kan op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal ter

vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van

stemmen.

Artikel 24.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 25.

Er kan te allen tijde een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Wanneer het een

wijziging van de statuten betreft worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

Artikel 26.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een

register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

VI. JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVES.

Artikel 27.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar warden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerders aan

de algemene vergadering voorgelegd.

Indien er commissarissen zijn wordt hen door de zaakvoerd ers één maand voor de algemene vergadering

de jaarrekening en het jaarverslag voorgelegd.

De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen, worden aan de

algemene vergadering voorgelegd.

De jaarrekening wordt in definitieve vorm door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 28,

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen decharge.

Artikel 29.

Het beschikbaar saldo van de jaarrekening wordt, na aftrok van de overgedragen verliezen, als volgt

verdeeld:

1) ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over het saldo wordt, op voorstel van de zaakvoerders, door de algemene vergadering beslist mits inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Van vennootschappen,

Artikel 30.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de eventuele vergoeding aan het belegd kapitaal zal worden uitbetaald.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

VII,'ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 31. De vennootschap kan vervroegd worden ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten,

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening."

Vijfde beslissing

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiscal First Bvba", met zetel te Hemiksem, Scheldeboord 26 en 35/4, evenals haar ` bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Fiscale verklaringen

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121, 1° van het Wetboek van registratierechten, van artikel 214 paragraaf 1 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen, van artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde waarde en van de artikelen 774 tot en met 788 van het Wetboek van Vennootschappen.

BERAADSLAGING.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen of worden genomen met eenparigheid van stemmen. De dagorde uitgeput zijnde werd de vergadering opgeheven om vijftien uur drieënvijftig minuten. SLOTVERKLARINGEN:

De comparanten verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten welke voortvloeien uit onderhavige akte en hen op onpartijdige wijze raad heeft verstrekt,

Recht op geschriften.

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (95,00 EUR) en zal betaald worden op aangifte door notaris Olivier Maeyens,

WAARVAN AKTE.

' Opgemaakt en verieden te Bornem, ten onzer studie.

En na gedane integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten met ons, notaris, deze akte

getekend.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie van de akte

Voor eensluidend uittreksel

De Notaris

Olivier Maeyens

Op de laatste ble, van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

06/06/2012
ÿþ Mod 2.1

(11-e'- { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vlinderstraat 12, 2880 Bornem, België

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij besluit van de zaakvoerder werd met ingang vanaf 21 mei 2012 beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Kapelstraat 48 - BGVL te 2880 Bornem.

Niels Speelman

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N.~ERGELEG D

2.4 -05- 2012

GRIFFIE RBIDlffiZBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

" iaioioss"

Ondernemingsnr : 0809.241.702 Benaming T-PRESS

(voluit)

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Mo itenx_helgc.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uoc 2.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11016475"

v( beh( aar Bell Staa

1

[NEERGELEGD

19 -01- 2011

GRIFFIE RgBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0809.241.702

Benaming

(voluit) : T-PRESS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Vlinderstraat 12 - 2880 Bornem

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere Algemene Vergadering, opgemaakt op 30 juni 2010, blijkt dat het ontslag als zaakvoerder van de heer Patrick Speelman aanvaard wordt met ingang van 30 juni 2010. De heer Patrick Speelman oefent geen enkele activiteit meer uit in de vennootschap en is enkel nog stille vennoot.

Niels SPEELMAN Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 30.09.2015 15638-0269-016
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 28.02.2017 17055-0576-016

Coordonnées
T-PRESS

Adresse
KAPELSTRAAT 48 - BGVL 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande