T-REK

Société en commandite simple


Dénomination : T-REK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.607.616

Publication

27/03/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Leo: Naam en handtekening.

II

V bat aa Bel Staz

MQdWLlrlllj

L'IG1,1.5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 4 -03- 2014

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

IIIMP6R9P

Onclernemingsnr : 0831607.616

Benaming

(voluit) : T-REK

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: HELLEGATSTRAAT 12 TE 2690 BERLAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte Adreswijziging

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap de dato 1 maart 2014.

Bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel verplaast naar Antwerpsestraat 31 bus 1.02 te 2840 Rumst (Reet) met ingang vanaf 1 maart 2014.

Sven Grosemans Zaakvoerder

---------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0832.607.616

Benaming

(voluit) : T-REK

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : HELLEGATSTRAAT 12 TE 2590 BERLAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel''. van de vennootschap d.dato 1 juli 2013.

De vergadering beslist om artikel 3 van de statuten te vervangen ais volgt:

De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant:

1° de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

4° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingplichtige,

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als.voor aile derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

" De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, doch mits instemming van de Raad van het IAB waar nodig, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant.

Sven Grosemans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tan

ber aa Be Sta

NEERGELEGD

2 5 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDELQt ECFIELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ündernemingsnr : ~3 ~ Benaming ~~ic. ..~~

(voluit) : T-REK

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : HELLEGATSTRAAT 12 TE 2590 BERLAAR

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 3 januari 2011 te Berlaar dat door de heer Sven GROSEMANS wonende te Berlaar, Hellegatstraat 12 en heer Joshi GROSEMANS wonende te Berlaar, Hellegatstraat 12 een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap; werd opgericht onder de naam 'T-REK".

De heer Sven GROSEMANS is gecommanditeerd vennoot en de heer Joshi GROSEMANS is stille vennoot.

De zetel van de vennootschap is gevestigd Hellegatstraat 12 te 2590 BERLAAR. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige. beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Duur : onbepaald, vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de! ï rechtbank van koophandel.

Doel :

- Consultancy voor administratie in de ruimste zin: Begeleiding bij personeelsadministratie en opvolging: s klantenadministratie; Begeleiding bij algemene administratie; Het uitvoeren van administratieve taken; Directe mailing; Het uitvoeren van dactylowerk; Het uitvoeren van secretariaatswerk; Telefoonbeantwoording voor rekening van bedrijven; Het verschaffen van advies, het geven van begeleiding, opleiding en training met'. betrekking tot al de vaardigheden die nodig zijn bij het runnen van een onderneming of organisatie (profit en nonprofit), als daar zijn: ondememingsstrategie, marketing en verkoop, personeel- en organisatieontwikkeling: en dit in de meest ruime betekenis van deze begrippen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks: of onrechtstreeks met doel verband houden; Het beheer van deelnemingen in gelijk welke vorm, voor eigen rekening en voor rekening van derden in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, ze ' mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren.

- Het beheer of bewaren van een onroerend vermogen voor eigen rekening en voor rekening van derden; ze: mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen verrichten en dit zowel wat het vruchtgebruik, de blote eigendom als de volle eigendom betreft.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-,. financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die op enigerlei wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar doel. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze. interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, Zij mag haar' onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere; verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iioiozas"

NEERGELEGD

10 -01- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHL. te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B verme

den : Recto : Naam en hoedanig.. _.. _....-_

held van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

e " f vj

" . Voor-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 Euro en is verdeeld in 106 aandelen. Door comparant Sven GROSEMANS werd ingetekend voor 99 aandelen en volstort en door de heer Joshi GROSEMANS ingetekend op 1 aandeel en volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door een (of meerdere) statutaire zaakvoerder(s). Wordt(en) tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: de heer Sven GROSEMANS. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Overgangsbepalingen

1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 juni 2012.

2. Het boekjaar van de vennootschap loopt van één juli tot dertig juni van het erop volgend kalenderjaar. De " eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4. De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is (on)bezoldigd.

5. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt : de heer Sven GROSEMANS, gecommanditeerde vennoot.

6. Oprichtingskosten : de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 1.000 Euro.

7. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Boekhoudkantoor Van Ouytsel, Vluchtenburgstraat 5 te 2630 Aartselaar teneinde alle formaliteiten inzake kruispuntbank, belastingen en overige formaliteiten te kunnen vervullen.

Voor ontleend uittreksel

Sven GROSEMANS

Zaakvoerder

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T-REK

Adresse
HELLEGATSTRAAT 12 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande