T & S HOME DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T & S HOME DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.890.044

Publication

04/04/2013
ÿþ w

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefegd fer uriffie van de terfitirad van Koophandel ie AniwerFen, ~

2 5 23;3

Griffie

1111 j1,1,11,11,111111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ICI i

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0860.890.044

Benaming

(voluit) : T&S Home Design (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 522 - 2710 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 21 februari 2013.

De voorzitter stelt vast dat de meerderheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is en dat de vergadering aldus rechtsgeldig kan beslissen.

1.Onderzoek en goedkeuring van de rekeningen van de vereffening

De rekeningen van de vereffening worden na bespreking en toelichting met eenparigheid van stemmen door de Algemene Vergadering goedgekeurd. Het verdelingsplan werd door de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen goedgekeurd op 12 februari 2013.

2.1-iet verlenen van kwijting en ontslag van de vereffenaar.

De Algemene Vergadering verleent algemene kwijting , zonder enig voorbehoud of beperking en ontslaan de heer YAKUB Hasan Sever voor de uitoefening van zijn mandaat als vereffenaar van de vennootschap op 21 februari 2013.

3.Afsluiting van de vereffening.

De Algemene Vergadering verklaart dat de vereffening van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "T&S Home Design" afgesloten is en dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs niet meer voor de behoeften van de vereffening.

4.Boeken en bescheiden

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer YAKUB Hasan Sever, wonende te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 17 bus 001 en zullen bewaard worden gedurende een termijn van minstens vijf jaar.

YAKUB Hasan Sever

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/10/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\IM~

Rechtbank van

~c ó,

OP _,~ .._._ .-~- t~rdt~:s,

Grit~~e

! Ondernemingsnr : BE0860.890.044

E,

Benaming (voluit) : T & S Home Design

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 522

2170 Antwerpen (Merksem) i

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding :

1

Tekst : Uitreksel uit een proces  verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op een oktober tweeduizend en twaalf, geregistreerd als volgt :" Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 4 oktober 2012 boek 284 blad 33 vak 11 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 euro) De; Eerstaanwezend Inspecteur, wn, getekend, H, Huberland." Blijkt dat de algemene vergadering van: aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid T & S Home Design, met; eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, gevestigd te 2900; li Schoten  T. Van Cauwenberghlei 12, opgemaakt op eenentwintig september tweeduizend en twaalf, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"Besluit

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering; van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "T & S Home Design" kan ik verklaren dat:

o Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de! !: toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij; besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelinge consequenties van fiscale en sociale controles, van de ;, solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd : zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de. vennootschap op datum van 31 full 2012.

° De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 juli 2012 van genoemde vennootschap, de netto  vermogenstoestand ten bedrag van -76.417,13 EUR volledig en getrouw weergeeft; onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van: onzekerheid toe.

ii Schoten, 21 september2012

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

! Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor."

;! Volledigheidshalve vestigt ondergetekende notaris Veerle Boere de aandacht van comparanten nog op hel! hierna volgende:

! in het controleverslag van de heer Guy Parmentier staat ook onder meer letterlijk vermeld wat volgt: !

I,

Wij menten op dat uit de staat van activa en passiva van de vennootschap blijkt dat de artikelen 332 en 333 W. !

Venn. van toepassing zijn. De procedure die in deze artikels wordt voorgeschreven, dient toegepast te worden! ;! indien ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan één vierde van het; !i maatschappelijk kapitaal.

Indien deze procedure niet wordt nageleefd, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens; , tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping voort te vloeien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

=12176176

mod 11.1

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaken ieder afzonderlijk uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'T & S Home Design' vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening,

TWEEDE BESLISSING. -- Décharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van de heer Yakub Hasan Sever, geboren te Haskovo (Bulgarije) op tien oktober negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 1800 Vilvoorde -- Grote Markt 17 bus 0001.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur. PERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer Yakub Hasan Sever die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod, Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn. Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

12e vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet, In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen,. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen, Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

VIJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Onde rgetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen,

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: de heer Bart Didelez (Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen, gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem  Bredabaan 894), met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd:

«uitgifte van de akte;

«beschikking tot homologatie verefffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2011
ÿþ~

("--)

-- -

I

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

4

Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GÎJrre, ive :`c^:~0 í1 e"I' à eCele- rîûL~~:i~~~~~:..~~~ L :Ls G,.,'~~:1`~~.,~w~~ cp

0 2 MOV. 2011

Ondernemingsnr : 0860.890.044.

Benaming

(voluit) : T&S HOME DESIGN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Minister Delbekelaan 72 - 2170 Merksem

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - ontslag - benoeming zaakvoerder - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 03 oktober 2011.

" 11171667"

- De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2011 werd verplaatst van 2170 Merksem, Minister Delbekelaan 72 ' naar 2170 Merksem - Bredabaan 522.

-De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om met ingang vanaf 03/10/2011 de Heer Degirmenci Tuncay te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap. Hij wordt bedankt voor zijn bewezen diensten. De onvoorwaarde oedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening na zijn ontslag zal decharge inhouden voor zijn bestuur.

-De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om met ingang vanaf 03/10/2011 de Heer. Degirmencl Sedat te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap. Hij wordt bedankt voor zijn bewezen diensten. De onvoorwaarde oedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening na zijn ontslag zal decharge inhouden voor zijn bestuur.

-De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om met ingang vanaf 03/10/2011 de heer Yakub Hasan Sever wonende te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 17/0001 te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap. Haar mandaat is van onbepaalde duur.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, wordt een; bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede' bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, ailes te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Yakub Hasan Sever

zaakvoerder e

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 12.08.2010 10410-0072-009
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.05.2009, NGL 26.05.2009 09166-0366-012
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.05.2008, NGL 13.08.2008 08569-0108-012
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 28.06.2007 07312-0133-012
24/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.05.2006, NGL 23.08.2006 06658-2764-011
23/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.05.2005, NGL 19.05.2005 05156-4777-012

Coordonnées
T & S HOME DESIGN

Adresse
BREDABAAN 522 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande