T SPEL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : T SPEL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 541.885.550

Publication

27/11/2013
ÿþMat! Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

15-11-2013

GRIF; iE. r`iEChiHIBANK van

lfe1f"t!yi," 1t.Rlrer .1. r. ttAl`r -.,M" fuM

Ondernemingsnr : 54 À $~ ÇÇO

Benaming

(voluit) : 'T SPEL

(verkort) :

*13177896*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Rode-Kruisstraat 9, 2590 Berlaar

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting-Benoeming

Op heden, 29 oktober 2013, zijn verschenen 1. Willemen Daniëlla, Rode-Kruisstraat 9, 2590 Berlaar

2.Verlinden Filip, Hulshoutsesteenweg 19, 2220 Heist-op-den-Berg, bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming " `t Spel". De maatschappelijke zetel is gevestigd te Rode-Kruisstraat 9 , 2590 Berlaar. De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

De vennootschap heeft tot doel:

-Uitbating café en bar

-De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben,

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of ander verband van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doet identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten in overeenstemming met de voorwaarden voorzien door artikel zeventig bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Willemen Daniëlla , voornoemd, brengt in de vennootschap 95,00 euro in. In gemeen overleg worden haar hiervoor 95 aandelen van de 100 aandelen toegekend.

Verlinden Filip, voornoemd, brengt in de vennootschap 5,00 euro in. In gemeen overleg worden haar hiervoor 5 aandelen van de 100 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 100,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volgestort. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, waarvan hiervoor sprake.

Worden tot zaakvoerders benoemd:

- Willemen Daniëlla

- Verlinden Filip

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. Aan de zaakvoerder en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen za! bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de lste vrijdag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehoudenleder boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

ADe vergadering zal worden voorgezeten door Willemen Daniëlla, in haar afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

SLOT  EN OVERGANSBEPALINGEN,het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op 31/12/2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van juni van het jaar 2015.

Volmacht

Om bij het Ondernemingsloket en bij het bestuur van de BTW alle formaliteiten van oprichting en eventuele

latere wijzigingen te vervullen, wordt volmacht gegeven, met recht van indeplaatsstelling, aan Onsia Fiduciaire,

te Heist-op-den-Berg , Mechelsesteenweg 171 B.

Willemen Daniëlle-zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
T SPEL

Adresse
RODE-KRUISSTRAAT 9 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande