T STAMINEEKE

Société en commandite simple


Dénomination : T STAMINEEKE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.543.251

Publication

27/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Ondernemingsnr : 0835543251

Benaming

(voluit) : 'T STAMINEEKE

(verkort):

Rechtsvoren : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: EIKELSTRAAT12  2500 LIER

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

De Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van 1 augustus 2013 heeft besloten de statuten als volgt te wijzigen:

Van heden luiden de statuten van de vennootschap als volgt:

" Hoofdstuk 1. Rechtsvorm, naam, zetel, doel, duur.

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: u'T STAM1NEEKE".

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Eikelstraat nr, 12.

Hij kan zonder statutenwijziging door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, zowel in België als in het buitenland, administratie- en exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en/of kantoren openen.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Uitbaten van cafés en bars, zijde de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door cafés, bar, bierhallen enz. Nacebelcodes: 56301 en 563101.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden, Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

fl1111



NEERGELEGD

1 6.-08- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANMECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

l

ti

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

In bijkomende orde de aan- en verkoop, huur- en verhuur, het beheren van alle roerende van onroerende goederen en alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbcuwen van onroerende goederen evenais alle onroerende transacties, zoals het sluiten van overeenkomsten van opstal en erfpacht, alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing;

Het aangaan en verstrekken van kredieten, leningen en voorschotten onder eender welke vorm, alsmede het waarborgen van en het zich borg stellen voor al haar eigen verbintenissen en alle verbintenissen van dertien, vennoten en zaakvoerders door onder meer (maar niet uitsluitend door) het verstrekken van zakelijke zekerheden inclusief (maar niet beperkt tot) het in hypotheek of in pand te geven van haar goederen inclusief de eigen handelzaak.

Het verlenen van management en adviezen in het algemeen, het optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen;

Het optreden als tussenpersoon in de handel, makelaar in goederen, handelsvertegenwoordiging;

Het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten;

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichtingsdatum. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Hoofdstuk Il. Kapitaal, aandelen, verantwoordelijkheid

Artikel 5. Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten,

De beherende vennoot is:

BONI Nancy Armanda (66.06.09-370.12)

Zij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor aile vennootschapsschulden.

De stille vennoten zijn:

VAN DER KUYLEN JEFF (88.08.25-097.87)

Zij zijn slechts ten belope van hun inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Zowel de stille als de beherende vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige

activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 6. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.500 euro (DUIZEND VIJFHONDERD EURO) Artikel 7. Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Naast de bij de oprichting onderschreven aandelen, kunnen tijdens het bestaan van de vennootschap, op grond van een gewone meerderheid van stemmen genomen beslissing van de algemene vergadering, andere aandelen uitgegeven worden. Die vergadering bepaalt dan ook de uitgifteprijs, het bij de inschrijving nog te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen waarop de nog te storten bedragen eisbaar worden alsook de op die bedragen verschuldigde intrest. Het stemrecht van de aandelen, waarop de verschuldigde eisbare stortingen niet werden verricht, zal van rechtswege geschorst worden tot de vereiste stortingen uitgevoerd zijn.

Artikel 8. Aandelenregister

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt er een aandelenregister bijgehouden. Dat register bevat:

' -de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra-'ger en de ovememer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Een participatie mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1.690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

Hoofdstuk III Bestuur, controle

Artikel 10. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming ais het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrich-'ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer

zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij:

als college optredend

de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 12. Controle

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen in de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen in alle geschriften van de vennootschap.

Hoofdstuk IV. Algemene vergadering

Artikel 13. Bijeenroeping en agenda

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

.

. ' Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste

vrijdag van de maand juni om 19 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadsla-igen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 14. Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

Hoofdstuk V - BOEKJAAR, JAARREKENING

Artikel 15. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 16. Jaarrekening

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris en een jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vomit één geheel. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Deze stukken worden tenminste vijftien dagen voor de jaarvergadering op de zetel van de vennootschap neergelegd.

Hoofdstuk VI - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 17. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen.anders besluit.

Het nettovermogen za! worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen. Artikel 18. Overlijden van een vennoot

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Hoofdstuk VII. Diverse bepalingen

x r

r.^^~

Artikel 19.

Voor de uitvoering van de statuten en voor alle zaken die de vennootschap aanbelangen, wordt iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of volmachtdrager die in het buitenland woont en geen woonstkeuze deed in België geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar hem alle betekeningen, kennisgevingen en aanmaningen geldig gedaan kunnen worden.

Artikel 20. Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, verklaren de partijen te verwijzen naar de Vennootschappenwet.

Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven zijn.

Artikel 21. Volmacht

Bij deze wordt aan Boekhoudkantoor Marien gevestigd te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 174, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "BTW" en directe belastingen, bij alle om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale secretariaten, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. "

Voor eensluidend, goedgekeurd verslag te Lier, 1 augustus 2013.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift gecoördineerde statuten

BONI Nancy

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

Hod Nord 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835.543.251

Benaming

(voluit) : 'T STAMINEEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Eikelstraat 12, 2500 LIER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht aandelen

De Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders van 9 april 2013 heeft beslist:

De overdracht van aandelen dd 15/04/2011 wordt bij deze bevestigd:

* overdracht van 10 aandelen van MARIEN Philomena aan BONI Nancy

De overdracht werd voldoende ingeschreven in het daarvoor bestemde aandelenregister.

De overdracht wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Voor eensluidend, goedgekeurd verslag te Lier, 9 april 2013,

BONI Nancy

Zaakvoerder

r





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/04/2011
ÿþ MOE 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II1 1111 I II I I II III I III I II

*iiosaesa*

NEERGELEGD

15 -04- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEGMECHELEN

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : 'T STAMINEEKE

Rechtsvorm : gewone commanditaire venootschap Zetel : Eikelstraat 12 2500 LIER

Onderwerp akte : Oprichting

In het jaar TWEEDUIZEND EN ELF, Op 01 APRIL zijn bijeengekomen:

1.BONI Nancy Armanda N (66.06.09-370.12) wonende Hazenstraat 18 te 2500 IJer. 2.MARI EN Philomena (49.04.28-422.86) wonende Maanstraat 19 te 2500 Lier. 3.VAN DER KUYLEN Jeff (88.08.25-097.87) wonende Hazenstraat 18 te Lier.

Welke onderhands een akte opmaken van de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap (Comm.V.), waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Haar naam luidt: " 'T STAMINEEKE ".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Eikelstraat nr 12.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in het land op grond van een

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag eveneens door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, zowel in België als in

het buitenland, administratieve- en exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en/of kantoren openen.

De vennootschap heeft tot doel:

Uitbaten van cafés en bars, zijnde de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bar, bierhallen, enz. Nacebelcodes: 56301 en 5630101

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichtingsdatum.

Onafgezien van de wettelijke gronden voor ontbinding, kan de vennootschap steeds ontbonden worden op grond van een beslissing van de algemene vergadering, die in dat geval beraadslaagd en besluit volgens dezelfde formele regels als bij wijziging van de statuten.

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk.

Naast de bij de oprichting onderschreven aandelen, kunnen tijdens het bestaan van de vennootschap, op

grond van een gewone meerderheid van stemmen genomen beslissing van de algemene vergadering,

$35. 5 3. 254

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

V~

beh.

aai

Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

andere aandelen uitgegeven worden. Die vergadering bepaalt dan ook de uitgifteprijs, het bij de inschrijving nog te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen waarop de nog te storten bedragen eisbaar worden alsook de op die bedragen verschuldigde intrest. Het stemrecht van de aandelen, waarop de verschuldigde eisbare stortingen niet werden verricht, zal van rechtswege geschorst worden tot de vereiste stortingen uitgevoerd.

Alle vennoten zijn, ook boven hun inbreng, persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn onverdeelbaar ten overstaan van de vennootschap, die bij onverdeeldheid het recht heeft de aan de onverdeelde aandelen verbonden rechten te schorsen, tot één der mede-eigenaars tegenover haar als eigenaar zal zijn aangewezen.

Voor de aandelen die bezwaard zijn met een vruchtgebruik zal het stemrecht toekomen aan de vruchtgebruiker, tenzij de naakte eigenaar zich hiertegen verzet. In dat laatste geval wordt het stemrecht geschorst zoals in vorig lid bepaald werd.

De aandelen kunnen vrij worden afgestaan onder de levenden of bij overlijden overgedragen worden aan een medevennoot op voorwaarde dat het minimumaantal van drie vennoten gehandhaafd blijft.

Bij overlijden van een vennoot blijft de vennootschap voortbestaan tussen de overlevende vennoten en de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot, dit alles met inachtneming van wat hierboven in artikel 7 werd bepaald.

Overdracht onder levenden aan een niet-vennoot is enkel toegelaten, bij beslissing met gewone meerderheid van stemmen van de algemene vergadering.

Vennoten zijn:

- de oprichters;

.de natuurlijke en rechtspersonen die door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen als vennoot aanvaard worden, en die minstens één aandeel onderschreven hebben, waardoor zij impliciet ook de statuten van de vennootschap en al de door haar getroffen beslissingen onderschrijven; -de erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot, mits inachtneming van de bepalingen van artikel 7.

Wordt de toetreding van een vennoot geweigerd, dan is de algemene vergadering niet verplicht haar beslissing te rechtvaardigen.

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap bij:

uittreding;

uitsluiting;

- overlijden;

-onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen.

Een vennoot kan enkel uittreden, of een gedeeltelijke terugbetaling van zijn aandelen vragen, gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar. Deze terugbetaling of uittreding is enkel toegelaten indien daardoor het kapitaal van de vennootschap niet verminderd wordt tot beneden het statutaire minimumkapitaal, of het aantal vennoten daardoor niet herleid wordt tot minder dan drie. De vennoten die uittreden, zijn ertoe gehouden het ontslag en de terugbetaling te ondertekenen in het vennotenregister.

Een vennoot wordt uitgesloten door de algemene vergadering, die beslist bij gewone meerderheid na te zijn gehoord of althans behoorlijk te zijn opgeroepen door middel van een aangetekend schrijven. De algemene vergadering is niet verplicht de motivatie van haar beslissing mede te delen.

De uittredende, zich terugtrekkende of uitgesloten vennoot heeft recht op de waarde van zijn aandeel, zoals die waarde blijkt uit de gegevens van de door de algemene vergadering goedgekeurde balans van het lopende boekjaar. Hierbij dient rekening gehouden te worden met zijn recht op een evenredig aandeel in de conventionele reserves, na aftrek weliswaar van het bedrag van de bijzondere heffing of roerende voorheffing, waartoe de terugbetaling eventueel aanleiding ken geven.

De regelmatig goedgekeurde balans is verbindend voor de vennoot, zelfs wat de schattingen van de activa betreft, behoudens bedrog.

De ontslagnemende of uitgesloten vennoot kan geen enkel ander recht tegenover de vennootschap laten gelden.

De betaling zal geschieden in geld binnen de twee maanden na de goedkeuring van de balans.

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijf jaar, te rekenen van zijn uittreding of uitsluiting, tenzij wanneer de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, hoofdelijk en onbeperkt instaan voor alle verbintenissen die de vennootschap aangaat voor het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting openbaar gemaakt is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennoten en de rechthebbenden of rechtverkrijgenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de vereffening van de vennootschap vorderen, noch de zegels doen leggen op de goederen of bescheiden van de vennootschap, of die goederen en bescheiden laten inventariseren.

Zij dienen zich wat de uitoefening van hun rechten betreft te houden aan de maatschappelijke geschriften en de beslissingen van de algemene vergadering.

De inschrijving van vennoten in het aandeelregister moet geschieden door het bestuursorgaan en op grond van documenten met bewijskracht, gedagtekend en ondertekend door de toetredende vennoot, wiens handtekening moet worden voorafgegaan door de met de hand geschreven vermelding: "goed voor onbeperkte en hoofdelijke verbintenis".

Bestuur, controle

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten om alle verrichtingen te stellen die nodig of nuttig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die verrichtingen die door de wet of deze statuten uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap ten overstaan van derden, en in rechte, als eiser of als verweerder.

Wordt tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw BONI Nancy, hiervoor vernoemd.

Haar mandaat is onherroepelijk en bezoldigd vanaf heden.

Bij ontslag zal de algemene vergadering in zijn of haar vervanging voorzien.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) een deel van hun machten delegeren aan volmachtdragers of directeuren, en hun vergoedingen bepalen.

Indien de vennootschap er wettelijk niet toe gehouden is een commissaris te benoemen, heeft elke vennoot individueel de meest uitgebreide onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De onderzoeks- en controlebevoegdheden van de individuele vennoten kunnen door de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid, worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten zoals bepaald in artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen.

Algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, ook zij die afwezig waren of tegenstemden.

Haar bevoegdheden worden bepaald door de wet en de statuten. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder door middel van een aangetekende brief, die de agenda bevat, en minstens vijftien dagen vààr de vergadering ter post moet zijn aangeboden.

De vennoten worden in buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen, telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist, of nog wanneer de vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, hierom verzoeken. In dit laatste geval dient de vergadering te worden gehouden binnen de maand volgend op het verzoek.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats, vermeld in de oproepingen.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder, of bij zijn afwezigheid, door de oudste vennoot. Onafgezien van de wettelijke regels betreffende de vertegenwoordiging van onbekwamen, kan elke vennoot zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, die in het bezit moet zijn van een bijzondere schriftelijke volmacht. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun organen, zonder dat die zelf vennoot hoeven te zijn.

Behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten een bijzonder quorum of een bijzondere meerderheid voorschrijven, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem, zodat elke vennoot zoveel stemmen heeft als hij aandelen met stemrecht bezit.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten over de punten die vermeld werden in de agenda. De vergadering waarop geheel het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd is, kan echter, met éénparigheid van stemmen beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op de

" .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

agenda werden vernield.

Daarvan wordt uitdrukkelijk melding gemaakt in de notulen van de vergadering.

Indien alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, dient het bewijs van de vervulling van de

bijeenroepingsformaliteiten niet geleverd te worden.

De jaarvergadering wordt telkens gehouden op:

De laatste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur.

De vennoten kunnen ook éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Boekjaar, jaarrekening, winstverdeling

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris en een jaarrekening op.

Die jaarrekening bestaat uit balans, de resultaatrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag

bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van

zaken en van de positie van de vennootschap.

Deze stukken worden tenminste vijftien dagen voor de jaarvergadering op de zetel van de vennootschap

neergelegd.

Het batige saldo van de balans, na aftrek van de algemene- en exploitatiekosten, alsook van de provisies, afschrijvingen en ristomo's, te verdelen onder de vennoten in functie van de verrichtingen die zij gedurende het afgesloten boekjaar met de vennootschap verricht hebben, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het resterende saldo beslist de algemene vergadering.

Ontbinding, vereffening

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, benoemt de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars wier mandaat te allentijde door haar herroepen kan worden.

Gaat de algemene vergadering niet over tot deze benoeming, dan is de zaakvoerder, die op het ogenblik van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, zijn de vereffenaars bevoegd om alle vereffeningsvenichtingen te stellen die de wet opsomt.

Diverse bepalingen

Voor de uitvoering van de statuten en voor alle zaken die de vennootschap aan belangen, wordt iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of volmachtdrager die in het buitenland woont en geen woonstkeuze deed in België, geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar hem alle betekeningen, kennisgevingen en aanmaningen geldig gedaan kunnen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 april 2011 tot en met 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar TWEEDUIZEND EN TIEN (2012) Aangezien uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria, vermeld in artikel 93 van het Wetboek van Vennootschappen, beslissen de comparanten, in overeenstemming met artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, geen commissaris te benoemen.

INSCHRIJVING

De comparanten verklaren en erkennen dat de 150 aandelen van 10 ¬ , die het minimumkapitaal vertegenwoordigen dat statutair werd vastgesteld heden op 1.500 ¬ uro, als volgt werden onderschreven tegen pari:

" " M

KAPITAAL TOEKENNING

De comparanten verklaren en erkennen dat elk aandeel door zijn respectieve inbrenger volledig ingebracht werd, zodat het kapitaal vandaag 1.500,00 EUR bedraagt.

VOLMACHT

Volmacht werd verleend aan BOEKHOUDKANTOOR DD, gevestigd te 2500 Lier, Boomlaarstraat 232/2 vertegenwoordigd door de Heer Dirk en/of Kristoff Dyck, teneinde al het nodige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de bevoegde administraties zoals de Kruispuntbank, ondememingsloketten, alsook met het oog op alle bekendmakingen van de wijzigingen die in de toekomst aan die inschrijvingen zouden kunnen gebracht worden.

Waarvan akte,

Verleden te Lier op 1 april 2011.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten getekend.

BONI Nancy, Van der Kuylen Jeff, Mariën Philomena,

Vennootoprichter zaakvoerder Vennootoprichter Vennootoprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

18/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
T STAMINEEKE

Adresse
EIKELSTRAAT 12 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande