T VELOKE

Divers


Dénomination : T VELOKE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 465.962.066

Publication

24/09/2014 : AN334829
04/07/2013 : AN334829
03/08/2012 : AN334829
29/07/2011 : AN334829
15/07/2010 : AN334829
07/07/2009 : AN334829
07/07/2008 : AN334829
19/06/2007 : AN334829
04/12/2006 : AN334829
26/09/2005 : AN334829
10/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uni

D

i IINII IIIY~~N~~YI N

" 150 411*

MONITEL R BELGE

0 3 -07- 2015

STAATSSLA

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 9 JUNI 2015

afdtliirieewerpen

BELGISCH

; Ondernemingsnr : BE 0465.962.066

Benaming (voluit) :'T VELOKE

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Heirbaan 39

2070 Zwijndrecht

Onderwerp akte : BVBA: STATUTENWIJZIGING  WIJZIGING BENAMING  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  WIJZIGING DOEL  OMZETTING KAPITAAL IN EURO - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats; Beveren op achttien juni tweeduizend vijftien, nog ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'T VELOKE" met zetel te 2070 Zwijndrecht, Heirbaan 39, (de: vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Freddy Glorie te Zwijndrecht op 19 april 1999, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei nadien onder nummer i; 990507-415; de statuten werden sedertdien niet gewijzigd), RPR Antwerpen, B.T.W-nummer BE 0465.962.066, met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomçn: Eerste besluit Wijziging handelsvennootschap naar een burgerlijke vennootschap

De vergadering beslist tot wijziging van de bestaande handelsvennootschap naar een burgerlijke vennootschap, en dit gelet op het nieuwe maatschappelijke doel, zoals hierna beslist. Tweede besluit  Wijziging benaming

De vergadering beslist tot wijziging van de benaming van de vennootschap in "Advocatenkantoor Alexander Van Eyck", afgekort "A.A.V.E."

Artikel één van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een eenpersoons-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Advocatenkantoor Alexander Van Eyck".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke; vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "Burg. Venn. onder de vorm van een B.V.B.A.".

Derde besluit Wiiziging zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel vanaf heden te over te brengen naar het:, volgende adres: 9100 Sint-Niklaas, Gustaaf De Ridderstraat 11.

Artikel twee van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel2 : Zetel

Lje:,zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Gustaaf De Ridderstraat 11.

De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst;; worden. Indien de zetel van de vennootschap zou verplaatst worden en gevestigd worden buitenli het arrondissement Antwerpen zal op dat adres geen kantoor gevestigd worden waar contact met

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

mod 11.1

het clienteel plaats vindt, zonder de regels voorzien voor de tweede kantoren na te leven (OVB-

reglement meerdere kantoren).

Vierde besluit  Wijziging doel

a) In verband met de voorgenomen doelsuitbreiding geeft de voorzitter de vergadering kennis van hogervermeld verslag van de zaakvoerder met eraan toegevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap. iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van dit verslag. De vergadering ontslaat de voorzitter ervan hiervan lezing te geven.

Het verslag zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

b) De vergadering beslist om het doel te vervangen door de in de agenda meegedeelde tekst.

c) De vergadering beslist dat artikel drie van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bemiddelaar, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven,

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ' ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken."

Viifde besluit  Wijziging kapitaal

a) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal voortaan uit te drukken in euro. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dan achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR).

b) De vergadering beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR), om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, door middel van inbreng in geld,

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd deze inbreng in geld, hetzij een bedrag van zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR) gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap onder nummer BE96 3631 4924 0705 bij ING België NV te Sint-Niklaas.

Pit blijkt uit een bewijs van deponering de dato 17 juni 2015 dat aan ondergetekende notaris overhandigd werd.

c) De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt doordat aile aandelen onderschreven zijn en gedeeltelijk volgestort, zodat het maatschappelijk kapitaal thans achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen met een elk een fractiewaarde van een zevenhonderdvijftigste deel van het kapitaal, waarbij alle aandelen volgestort zijn.

d) De vergadering beslist dat artikel vijf van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting moet het bedrag van het kapitaal volstort zijn ten belope van minimum 6.200 ¬ . Bovendien moeten de aandelen of delen van aandelen die inbrengen in natura vertegenwoordigen, volledig zijn gestort en moeten de aandelen waarop in geld is ingeschreven, minstens ten belope van 20 % zijn gestort (artikel 223 W. Venn.)".

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad:

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch ,(, Staatsblad



t Zesde besluit: Ontslagen en benoemingen

a) De heer Geert Verbiest, wonende te Zwijndrecht, Heirbaan 39 /V001 (ID 591-5780052-21), biedt aan de vergadering zijn ontslag aan uit zijn functie van niet-statutair zaakvoerder met ingang van heden.

De vergadering neemt kennis van dit ontslag.

b) De vergadering verleent, door een bijzondere stemming, volledige en algehele kwijting aan de ontslagnemende zaakvoerder voor het mandaat uitgeoefend in het maatschappelijk jaar begonnen op één januari tweeduizend vijftien tot op heden.

c) De algemene vergadering benoemt tot niet-statutair zaakvoerder, met ingang van heden: de heer VAN EYCK Alexander, voornoemd, die deze benoeming aanvaardt en verklaart dat er tegen hem geen beroepsverbod werd uitgesproken.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Zevende besluit: integrale vervanging van de statuten

De vergadering beslist om de huidige statuten integraal te vervangen, rekening houdend met wat voorgaat.

De nieuwe statuten luiden als volgt:

- RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een eenpersoons-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Advocatenkantoor Alexander Van Eyck".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "Burg. Venn. onder de vorm van een B.V.B.A.".

- ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Gustaaf De Ridderstraat 11.

De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden, Indien de zetel van de vennootschap zou verplaatst worden en gevestigd worden buiten het arrondissement Antwerpen zal op dat adres geen kantoor gevestigd worden waar contact met het cliënteel plaats vindt, zonder de regels voorzien voor de tweede kantoren na te leven (OVB-reglement meerdere kantoren),

- DUUR: De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bemiddelaar, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere ha ndelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

- KAPITAAL

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting moet het bedrag van het kapitaal volstort zijn ten belope van minimum zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR). Bovendien moeten de aandelen of delen van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz, van Lui B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

aandelen die inbrengen in natura vertegenwoordigen, volledig zijn gestort en moeten de aandelen

waarop in geld is ingeschreven, minstens ten belope van 20 % zijn gestort (artikel 223 W. Venn.).

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING,

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de

enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet

langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen

door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten)

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De

gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap,

maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor

bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit

omschreven is in het Wetboek Vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek

Vennootschappen.

- ALGEMENE VERGADERING.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste zondag van de maand mei om elf

uur in de voormiddag.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats

op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere

plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Zolang de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die

aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening

van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een

aandeel in onverdeeldheid, slechts warden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle

mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-

pandgever uitgeoefend.

- BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

éénendertig december van het daaropvolgende jaar.

- BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds,

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch c Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ u

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

VERDELING VAN HET NAVEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Alle besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.



VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Vincent Lesseliers, Notaris te Beveren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Neergelegde stukken: - de expeditie van de akte, inhoudende de gecoördineerde statuten

- verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva









Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/07/2004 : AN334829
01/08/2003 : AN334829
23/12/2002 : AN334829
11/08/2001 : AN334829

Coordonnées
T VELOKE

Adresse
2070 Zwijndrecht

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande