T.C. COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T.C. COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.650.588

Publication

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 28.09.2012 12586-0327-015
04/04/2012
ÿþMob Wafd 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank

NeergeivV op van Koophandel te Antwerpen,2 3 NE 2012

Griffie

LuikB

1111 111111111(111111111111

*12068121*



Ondememingsnr: 0453.650.588

Benaming

(voluit) : T.C. COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelikheid

Zetel : de Burletlaan 20 - 2650 Edegem (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergaderig : statutenwijziging : omzetting bestaande kapitaal in euro - aanpassing maatschappelijk doel -wijziging, aanpassing en coördinatie statuten.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LECLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen, op 21 maart 2012, ter registratie aangeboden op het 5de registratiekantoor te Antwerpen, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T.C.COMPANY", met zetel te 2650 Edegem, de Burletlaan 20, opgericht bij akte verleden voor Meester Jacques Troquet, notaris te Antwerpen-Deurre op zesentwintig oktober negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien november negentienhonderd vierennegentig, onder nummer 941117-223., ondernemingsnummer 0453.650,588, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 453.650.588. ;

Samengesteld als volgt :

Zijn aanwezig de volgende vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het hierna gemeld aantal aandelen: 1).De heer CLOETENS, Thibault Michel Yves, rijksregistemummer 68.11.26-031.15, wonende te 2650 Edegem, de Burletlaan 20, eigenaar van zeshonderd vijfenzeventig (675) aandelen.

En zijn echtgenote,

2).Mevrouw PETROPOULOS, Ariane Stamatina, rijksregisternummer 71.04.06-290.79, wonende te 2650 Edegem, de Burletlaan 20., eigenares van vijfenzeventig (75) aandelen.

Totaal: zevenhonderd vijftig aandelen,

Met eenparighid van stemmen, volgende beslissigen heeft genomen

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het bestaande kapitaal zijnde zevenhonderd vijftigduizend frank om te zetten In euro, hetzij achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 E),

TWEEDE BESLISSING.

Verslagen.

De vergadering ontslaat eenstemmig de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerders met de uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde aanpassing aan het maatschappelijk doel en van de staat inhoudende de balanstoestand van de vennootschap opgemaakt op éénendertig december tweeduizend en el¬ .

De vennoten erkennen een kopie te hebben ontvangen van dit verslag en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van dit verslag zef worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een uitgifte van onderhavige akte.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap aan te passen door de volledige schrapping van artikel 3 van de statuten en vervanging ervan door volgende tekst:

"Artikel 3 : Doel.

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis. Het schatten en evalueren van onroerend goed. Verlenen van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het ehoorlijk functioneren van de gebouwen.

Groot-en detail handel in vernis, verf, verfwaren en overige bouwmaterialen. Uitvoeren van aile schilderwerken en renovatiewerken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Groot-en detail handel in kantoormachines, computers, randapparatuur en standaard programmatuur.

Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot de toepassing van computerprogramma's en het programmeren, ontwikkelen en ontwerpen ervan,

Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden ais mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden,

Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

De vennootschap mag tevens alle commerciële, industiële of financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doei of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootsch appen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer docr haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusie de eigen handelszaak."

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de tweede en derde zin van artikel 17 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst

"Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.'

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen en te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissingen, met de reeds eerder genomen beslissing met betrekking tot de wijziging van de maatschappelijke zetel en met de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende het wetboek van vennootschappen en de daarop volgende wijzigingen en waarbij onder meer de verwijzing naar de artikels van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen wordt vervangen door de verwijzing naar de overeenkomstige artikels van het wetboek van vennootschappen en wel als volgt:

- in artikel 2 van de statuten wordt de eerste zin geschrapt en vervangen door volgende zin:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2650 Edegeni, de Burletfaan 20.

- in artikel 3 van de statuten wordt de gehele tekst van dit artikel geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 3 : Doel.

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis. Het schatten en evalueren van onroerend goed. Verlenen van aile diensten die noodzakelijk zijn voor het ehoorlijk functioneren van de gebouwen.

Groot-en detail handel in vernis, verf, verfwaren en overige bouwmaterialen. Uitvoeren van alle schilderwerken en renovatiewerken.

Groot-en datait handel in kantoormachines, computers, randapparatuur en standaard programmatuur.

Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot de toepassing van computerprogramma's en het programmeren, ontwikkelen en ontwerpen ervan,

Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden ais mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden.

Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

De vennootschap mag tevens aile commerciële, industiële of financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

~

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of ' anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hars of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusie de eigen , handelszaak.

-in artikel 5 van de statuten worden de woorden zevenhonderd vijftigduizend frank geschrapt en vervangen door de woorden achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 E).

-in artikel 6 van de statuten worden de woorden "is artikel 122bis van de vennootschappenwet" geschrapt en vervangen door de woorden "zijn artikels 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen".

' -in artikel 11 van de statuten worden de woorden "artikel 126 van de vennootschappenwet' geschrapt en

vervangen door de woorden "artikel 249 van het wetboek van vennootschappen'.

-in artikel 17 van de statuten worden de tweede en derde zin geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien Jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen."

-in artikel 20 van de statuten worden de woorden "de Vennootschappenwet" geschrapt en vervangen door de woorden "het Wetboek van vennootschappen'.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

(getekend) Jean Jacques LECLEF

Antwerpen, 21 maart 2012.

Tegelijk hiermee neergelegd

afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering ;

verslag zaakvoerders ;

gecoërdineerde statuten.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatspad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

" .1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

MOE 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 11H IIUI HIII 1 11111 I I 1

+11141695"

Ondernemingsnr : 0453.650.588

Benaming

(vctuit) : T.C. Company

I I

''egd ter griffie van de Rechtbank

i ccphandel le Antw~erperi. op

Q 8 SEP. 2011

Griffie

Zetel : de Burletlaan

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder Tekst

20 2650 Edegem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 31 augustus 2011

Op betrokken vergadering wordt de Heer Thibault Cloetens, wonende te 2650 Edegem, de Burletlaan 20, vanaf 1 september 2011 benoemd tot zaakvoerder.

De vennootschap wordt vanaf dan bestuurd door 2 zaakvoeders die ieder volledige bevoegdheid hebben om handelingen van intern bestuur te stellen.

Petropoulos Ariane

zaakvoerder

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 31.08.2011 11508-0305-015
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 29.09.2010 10555-0045-015
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 28.08.2009 09691-0313-015
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 14.08.2008 08569-0392-015
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 30.08.2007 07643-0390-012
24/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.03.2006, NGL 23.08.2006 06658-3765-012
29/09/2005 : ME076592
05/10/2004 : ME076592
01/10/2003 : ME076592
21/10/2002 : ME076592
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 26.09.2015 15614-0303-013
20/10/2001 : ME076592
24/08/1999 : ME076592
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 31.08.2016 16537-0213-013

Coordonnées
T.C. COMPANY

Adresse
DE BURLETLAAN 20 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande