T.C.V

Divers


Dénomination : T.C.V
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 886.352.940

Publication

28/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

1 6 MEI 2013

TURNHOUT

De Griffier,

Gr{~il~

u

11 ~I





*130802638

Neergelegd ter griffie van de

f1EEffTBANK VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : Benaming 0886.352.940

(voluit) : (verkort) : T.C.V.

Rechtsvorm : CVOA

Zetel : MOERENSTRAAT 47 TE 2370 ARENDONK

(volledig adres) WIJZIGING BENAMING, WIJZIGING ADRES, WIJZIGING DOEL, ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR, ONTSLAG GEDELEGEERD BESTUURDER, KWIJTING VERLENING VAN DEZE MANDATEN, AANSTELLING RAAD VAN BESTUUR, AANSTELLING GEDELEGEERD BESTUURDER.

Onderwerp akte





Volgens het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden te Turnhout, Nonnenstraat 29 op 09 maart 2013 te 18.00 uur, wordt met éénparig-heid van stemmen beslist om de benaming van de vennootschap te wijzigen, de nieuwe benaming van de vennootschap zal voortaan luiden : CVOA K & KA INVEST.

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel te wijzigen : nieuwe adres : Otterstraat 9 te 2300 Turnhout.

Met éénparigheid van stemmen wordt eveneens beslist om het doel van de vennootschap als volgt te wijzigen :

- de belegging in onroerende en roerende zaken, effecten daaronder begrepen, het bezorgen, sluiten en verstrekken van hypothecaire of andere leningen, het ter leen opnemen en het ter leen geven van gelden al of niet met zakelijke of persoonlijke zekerheid;

- het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

- het deelnemen in en/of voeren van de directie over andere ondernemingen en voorts het verrichten van alle handelingen wellke met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of eraan bevorderlijk zijn.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle verrrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aar zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij kan door middel vare inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of ' samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doei. Zij kan zich ten gunst van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegen- woordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij mag de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. Als volgende beslissing wordt het ontslag van de voltallige Raad van Bestuur, alsmede het ontslag van de gedelegeerd bestuurder aanvaardt. Met éënparigheid van stemmen krijgt de Raad van Bestuur alsmede de gedelegeerd bestuurder kwijting voor de mandaten dewelke zij tot op heden mochten bekleden.

Tot nieuwe Raad van Bestuur worden opgenomen :

- de Heer ln 't Ven Kristof, bestuurder,

- Mevrouw Van Houten Kathleen, bestuurder.

Tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt aangesteld de Heer in 't Ven Kristof. Elk der aangestelde verklaart om zijn mandaat te aanvaarden. Enkel het mandaat van gedelegeerd bestuurder zal vergoed worden.

Turnhout, 09 maart 2013

In 't Ven Kristof

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'troor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

\;"--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
T.C.V

Adresse
MOERENSTRAAT 47 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande