T.E.S. IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T.E.S. IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.283.201

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 21.05.2014 14131-0168-012
07/11/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 OKT. 2014

afde illwerpen

Voor- SUIF

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0472.283.201

Benaming (voluit) : T.E.S. IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van de Wervestraat 8

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: INVEREFFENINGSTELLING AANSTELLING VEREFFENAAR & MACHTEN  ONTSLAG ZAAKVOERDER - COORDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 26/09/2014, gehouden voor notaris': Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op één en dertig augustus tweeduizend veertien.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van Wouters, Van Merode & C°, bedrijfsrevisoren bvba, vertegenwoordigd door de heer Dirk Wouters, bedrijfsrevisor, te Antwerpen, over gemelde staat van. active en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"8. Besluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door de bepalingen van art. 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA T.E.S. IMMO onder zijn verantwoordelijkheid een boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 augustus 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.089.112,23 ¬ en een netto-actief van; 620.044,13 ¬ .

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die tot op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die achteraf zouden kunnen ontstaan en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Opgemaakt te goeder trouw,

Antwerpen, 12 september 2014

(getekend)

BVBA Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-vennoot.

Dirk Wouters,

Bedrijfsrevisor. "

Wettigheidsverkiarino

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 41.1

vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Ontbinding

Na Kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, beslist de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van heden.

2/ TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de heer VAN REYBROECK Frank Richard Julia, geboren te Leuven op vijf juli negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 2950 Kapellen, Roerdomplei 3;

aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart deze functie te aanvaarden, onder voorbehoud van bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § I van het Wetboek van vennootschappen.

Te dien einde wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

Net mandaat van de vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Bevoegdheden vereffenaar

De vergadering beslist vervolgens dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij de ' uitoefening van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar zal alle derden als lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar, die tegenover derden hun machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar erkent door de notaris te zijn gewezen op zijn verplichting tot verslaggeving voorvloeiend uit artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen, te weten dat hij in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening dient over te maken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, welke staat onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt, en aangeeft wat nog moet worden vereffend; vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningdossier gevoegd; vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar ten slotte het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, voor akkoord aan zelfde rechtbank van koophandel over te , maken.

31 DERDE BESLISSING

De vergadering stelt ten slotte de beëindiging vast van het mandaat van de zaakvoerder, de heer VAN REYBROECK Frank, voornoemd.

Aan de zaakvoerder wordt kwijting verleend zonder enig voorbehoud, voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

4I VIERDE BESLISSING

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap beslist de vergadering de statuten aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap: alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

verslag revisor

- verslag zaakvoerder

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 07.06.2013 13160-0591-012
08/02/2013
ÿþmod 11.1



.4!!k B I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bE 1II1I '1(111 (I II'1 1111111 tilI li'1I 1iII 11(1111111 Neergelegd ter gril ie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

é " 13029312* 2 9 JAN. 2113

St

Griffie



........ . .. . .....................

_...-._.._.......»...n ...- -- " " -n n - n . n ...............,

Ondernemingsnr : BE0472.283.201

Benaming (voluit) : T.E.S. IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

I!

Zetel : Van de Wervestraat 8

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING BOEKJAAR - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID STATUTEN --

" ONTSLAG BESTUURDERS & BENOEMING ZAAKVOERDER

;j Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 28/12/2012 gehouden voor notaris; ;j Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

't! EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen en het te laten ingaan op één januari van ieder jaar en te laten

eindigen op één en dertig december van datzelfde jaar; de datum van de jaarvergadering blijft ongewijzigd.

Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de vergadering het lopend boekjaar ingegaan op één en dertig december;

ii tweeduizend en elf te verlengen tot één en dertig december tweeduizend en twaalf.

21 TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te zetten in een,

;: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

A. Verslagen

il De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de raad van bestuur; dat het voorstel tot omzetting toelicht van het verslag van BVBA Wouters, Van Merode & C°, Bedrijfsrevisoren,! vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-vennoot, de heer Dirk Wouters, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te; Wommelgem, betreffende de vermogenstoestand van de vennootschap op één en dertig oktober tweeduizend en twaalf, vermits elke vennoot erkent een afschrift te hebben ontvangen van deze verslagen en bevestigt er kennis;

_I van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"8. Conclusie

Onze werkzaamheden zijner inzonderheid op gericht na te gaan of er enige ovenwaardering van het netto-actief, ;; zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap; heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stelten bij de,; omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 199,210,37¬ is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 61.973,38¬ Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. ;; Wommelgem, 27 december 2012.

BVBA Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door haarzaakvoerder-vennoot ~!

(getekend)

Dirk Wouters

Bedrijfsrevisor."

B. Voorwaarden der omzetting

;; De vergadering beslist de vennootschap om te zetten van naamloze vennootschap In een besloten vennootschap,!

met beperkte aansprakelijkheid met behoud van de rechtspersoonlijkheid, zonder dat activiteit en doel van dei;

vennootschap gewijzigd worden.

;!..Onverminderd  de: omzetting_blijier.ukapitaeeMeseéves Tde e.ljde_.e_v_enais _alle ACPY._a..erf.pasSjuar-aterijlingert,?.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de'

boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden zal voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal het actuele ondememingsnummer behouden.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op één en dertig oktober

tweeduizend en twaalf worden alle verrichtingen sedertdien door de naamloze vennootschap gesteld geacht te zijn

gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt

en ze voor haar rekening neemt.

C. Goedkeuring van de statuten

De vergadering keurt artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

31 DERDE BESLISSING

Ontslag bestuurders en gedelegeerd bestuurder:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van het mandaat van volgende bestuurders:

de heer VAN REYBROEK Frank, wonende te 2950 Kapellen, Roerdomplei 3, als bestuurder en

gedelegeerd bestuurder;

mevrouw DANIËIS Carine, wonende te 2950 Kapellen, Roerdomplei 3, als bestuurder;

ten gevolge van het besluit tot omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; kwijting zal

hen verleend worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

Benoeming aakvoerder.

De vergadering beslist aan te stellen als zaakvoerder van de vennootschap: de heer VAN REYBROEK Frank,

wonende te 2950 Kapellen, Roerdomplei 3.

De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een

aanvang op 28/12/2012.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de

vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

1)De handelsvennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de

naam: 'T ES. $ IMMO"

2) Het doel Van de vennootschap is in de statuten letterrijk omschreven als volgt

De vennootschap heeft tot doel

Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. De vennootschap mag overgaan tot het aan- en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roetende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. Terbeschikking stellen van gebouw aan de bedrijfsleiding en van verhuuronroerende goederen.

Dit alles zowel in België als ln het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappel maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen. De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen."

3) De vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Van de Wervestraat 8

4) De vennootschap is opgericht op 29/06/2000 voor onbepaalde duur.

5) Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één en zestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38¬ ) en is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderd vijftigste (me.) van het kapitaal.

6) Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van

-Vennootschappen. --- -

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door hef wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóórde vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om veertien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. ijs deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL- NOTARIS PETER TIMMERMANS,

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD;

- expeditie van de akte

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoiïrdineerde statuten

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staàtsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 05.06.2012 12149-0114-012
30/05/2012
ÿþ~ Mod Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0472.283.201 Benaming

(voluit) : T.E.S. IMMO (verkort)

Neergelegd ! r f=r7u*e van de Rethfile van Koophandef te Antwerpen, op

Griffie 1 a MEI 2812

I1li 1I1I (lI lIi1iIi 1l1 I1l' I'i11 l(I lI1

<iaoe~sae"

v beF

aa Be Stffl

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Van De Wervestraat 8 , 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming Bestuurders

Uit het verslag van de Algemene Vergadering gehouden op 15 mei 2012 blijkt het volgende:

De heer Van Reybroeck Frank en mevrouw Daniëls Carine worden herbenoemd als Bestuurders in de vennootschap T.E.S. Immo. Hun mandaat zal lopen tot de Algemene vergadering in 2018,

Uit het verslag van de Raad van Bestuur blijkt dat de Raad van Bestuur is overgegaan tot de herbenoeming. van Dhr Van Reybroeck Frank als Gedelegeerd bestuurder. Ook zijn mandaat zal lopen tot de Algemene Vergadering in 2018.

Dhr Frank Van Reybroeck

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luimg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam handtekening.

12/08/2011
ÿþ ~

mod 2,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

*11126933"

be a BE stç

~h. ~" r

~- a,~`IL~ti ~~_i~.

" ~~~,~~~'.:.~tir~~ év

%Ze,"; ;Zr1"rie.;1 1,D

Griffie d' mrt;. l i

Ondernemingsnr : 0472.283.201

Benaming : T.E.S. Immo

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

ii Zetel : Van de Wervestraat 8

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING DOEL - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  ACTUALISATIE STATUTEN & GOEDKEURING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op achtentwintig juli tweeduizend en elf en aangeboden ter registratie,

BLIJKT DAT:

- De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door volgende tekst eraan toe te voegen: "Terbeschikking stellen van gebouw aan de bednjfsteiding en van verhuur onroerende goederen."

-De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

- De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande=; beslissingen, de actuele vennootschapsterminologie en het Wetboek van Vennootschappen; tevens worden de;? overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coördinatie worden de artikelen; hernummerd - Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de heer Guy Parmentier te 2900; Schoten, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de`: vennootschap in het rechtspersonenregister en haar registratie als B.T.W.-belastingplichtige, te verbeteren en° te wijzigen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS,

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD: - expeditie van de akte - lijst van de oprichting s- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 20.05.2010 10124-0132-012
24/02/2010 : AN342013
02/06/2009 : AN342013
29/05/2008 : AN342013
28/02/2008 : AN342013
05/06/2007 : AN342013
06/10/2006 : AN342013
03/07/2015
ÿþ- - ------ r-

i..

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 RN 2015

afdelirOdifw¢erpen

i

'15095 64

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0472.283.201

Benaming (voluit) : T.E.S. IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van de Wervestraat 8

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :Sluiting Vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 12 juni 2015, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Goedkeuring van de rekeningen van de vereffening en beslissing om de vereffening af te sluiten, na vaststelling dat geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienden genomen te worden, nu er geen gelden of waarden zijn die aan sohuldeisers of aan de vennoot zouden toekomen, en die hen niet,

konden worden afgegeven; dientengevolge heeft de vennootschap T.E.S." )MMO" definitief opgehouden te

bestaan op 12-6-2015.

2 Vaststelling van het einde van het mandaat van de vereffenaar, de heer VAN REYBROECK Frank Richard Julia, geboren te Leuven op vijf juli negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 2950 Kapellen, Roerdomplei 3, ingevolge de sluiting van de vereffening, en beslissing om hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat zonder enig voorbehoud.

3. Beslissing aangaande de boeken en bescheiden, dat deze zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar bewaard blijven, te rekenen vanaf de bekendmaking van het besluit tot sluiting van de vereffening, in de woonplaats van de vereffenaar, thans te 2950 Kapellen, Roerdomplei 3.,

4, Machtiging aan ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen, en aan de heer Guy PARMENTIER, te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, om alle overige administratieve formaliteiten te vervullen tot schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register.

In verband hiermee kunnen deze lasthebbers alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2005 : AN342013
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.04.2015, NGL 14.07.2015 15297-0466-011
23/06/2004 : AN342013
30/05/2002 : AN342013

Coordonnées
T.E.S. IMMO

Adresse
VAN DE WERVESTRAAT 8 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande