T.LEONAERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T.LEONAERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.476.755

Publication

01/08/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr :0833476755

Benaming (voluit) : T. LEONAERS (verkort) :



Rechtbank van koophandel '

Antwerpen

2 3 JULI 2014

atdelinej pen

*141f81 9*

bc a B stz

uhI'

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schawijkstraat 62

2520 Ranst

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging

Tekst Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Smedt, te Wommelgem op 271

juni 2014, geregistreerd, blijkt dat de BVBA LEONAERS", te Ranst, volgende beslissingen met éénparigheid. van stemmen genomen heeft

Eerste besluit : Verwijzing naar voorgaande bijzondere algemene vergadering

De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 26 met; 2014, waarvan de vennoten erkennen een kopie te hebben ontvangen, er volledig kennis van te hebben genomen, en de voorzitter te ontslaan van de voorlezing ervan.

Tweede besluit ; Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De algemene vergadering beslist., onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek vang Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90. %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van eenentachtigduizend euro (¬ i 81.000,00), om het te verhogen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) naar honderd en een duizend euro (¬ i 101.000,00).

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld,: zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, daar alle bestaande vennoten deelnemen aan de kapitaalsverhoging in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vennoten doen  voor zover als nodig  afstand van hun voorkeurrecht wat betreft deze kapitaalverhoging,; en schrijven onmiddellijk in op de kapitaalverhoging zoals nagenield.

Derde besluit :Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vennoten verklaren de kapitaalverhoging volledig te onderschrijven en daarvoor negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van eenentachtigduizend euro (¬ 81.000,00) in te brengen,.: wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van eenentachtigduizend euro (¬ 81.000,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

Vierde besluit : Vaststelling van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van eenentachtigduizend euro (¬ 81.000,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat, het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderdeneenduizend euro (E 101.000,00), vertegenwoordigd door:; tweehonderd (200) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Viifde besluit : Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,ii

beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en een duizend euro (¬ 101,000,00), ;,

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ellq vertegenwoordigend één / tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal."

Zesde besluit : Volmacht voor de coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken,;. ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der;: statuten,

Volmacht

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..." ~

*r .

'. Voor-

-behouíien

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SYMONS ACCOUNTANCY BVBA, te i Schilde, Tumhoutsebaan 253 bus 2, of aan de door haar aangestelde, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingsioket, en lij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd

- uitgifte;

- coördinatie der statuten;

Wim DE SMEDT

Geassocieerd notaris

Bijlagenby 1iëfBëlgï'scli StaatsbTád - i170M/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.11.2013, NGL 27.11.2013 13670-0101-011
13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 25.11.2014, NGL 06.01.2015 15004-0233-011
13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.11.2012, NGL 06.12.2012 12660-0288-011
08/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300985*

Neergelegd

04-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): T.LEONAERS

0833476755

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2520 Ranst, Schawijkstraat 62

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris René Van Kerkhoven te Broechem [Ranst] op drie februari tweeduizend en elf blijkt dat tussen:

1.De heer LEONAERS Tom, geboren te Wilrijk op negentien februari negentienhonderd zeventig, wonende te 2520 Ranst, Schawijkstraat 62;

2.Mevrouw VAN MUYLDER Nadia Diane, geboren te Mortsel op dertien maart negentienhonderd negenenzestig, echtgenote van Tom Leonaers, met hem wonende.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "T.LEONAERS". De zetel is gevestigd te 2520 Ranst, Schawijkstraat 62.

De vennootschap heeft tot doel:

1.de deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming en de kartelvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen en vennootschappen van aandelen of rechten in de meest ruime zin ondermeer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook;

2.het verwerven en het aanhouden van participaties in vennootschappen onder meer door deel te nemen aan het bestuur van ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en de coördineren.

3.Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van het om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar; 4.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm.

In dit kader kan ze zich ook borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, hypothecaire of andere zekerheiden verschaffen. Zij kan alle handels- en financiële operaties verrichten uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

5.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, transformatie van een roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten. Zij mag onroerende goederen vervreemden en ruilen met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, zij mag landbouwgronden verpachten of zelf uitbaten. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan ook binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in

tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van

het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is in speciën onderschreven als volgt:

1) door de heer Tom Leonaers voormeld ten bedrage van negentienduizend negenhonderd euro, waarvoor hem

honderd negenennegentig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

2) door mevrouw Nadia Van Muylder voormeld ten bedrage van honderd euro, waarvoor haar één aandeel

zonder aanduiding van nominale waarde wordt toegekend.

Het kapitaal werd volstort als volgt :

1) door de heer Tom Leonaers voormeld ten belope van negenduizend negenhonderd euro, zodat hij nog een volstortingsplicht heeft van tienduizend euro;

2) door Nadia Van Muylder voormeld ten belope van honderd euro, zodat haar aandeel volledig volstort is. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder: de heer Tom Leonaers, geboren te Wilrijk op negentien februari negentienhonderd zeventig, wonende te 2520 Ranst, Schawijkstraat 62, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. Indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand november om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld hebben de comparanten-oprichters in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen getroffen:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van de oprichtingsakte neergelegd is ter griffie.

Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

De comparanten verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, en dat zij bijgevolg vrijgesteld zijn van de verplichting om thans een commissaris te benoemen.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

De comparanten verlenen alle nodige volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SYMONS ACCOUNTANCY B.V.B.A , met zetel te

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

2970 Schilde, Turnhoutsebaan 253 bus 2 om alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de BTW-administratie.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris René Van Kerkhoven te Broechem (Ranst).

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 24.11.2015, NGL 15.12.2015 15689-0523-011
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 29.11.2016, NGL 30.11.2016 16689-0488-011

Coordonnées
T.LEONAERS

Adresse
SCHAWIJKSTRAAT 62 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande