TACHE CERTIFICATES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TACHE CERTIFICATES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.877.711

Publication

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 02.07.2013 13268-0487-029
03/12/2012
ÿþMod WoM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

*13194961*

Ondernemingsnr : 0845.877.711

Benaming

(voluit) : TACHÉ CERTIFICATES

(verkort)

iwrplszgé !fr des vore de Ultime ICoapkeitid fo ,lnirepei. M

2 2 NOV. 2012

Griffie

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder aan het Beigisct"

staatsbic

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 53 bus 103, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

In de bijzondere algemene vergadering van 26/10/2012 werd met eenparigheid van stemmen besloten de Burgerlijke Vennootschap o.v.v.e. BVBA "WF&Co, bedrijfsrevisoren" (RPR 0423109644), met zetel te Kortrijksesteenweg 1126, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), vertegenwoordigd door de heer Stefaan Beirens, te benoemen als commissaris voor een termijn van 3 jear. Deze benoeming vangt aan in boekjaar 2012 en betreft de jaarrekeningen over de boekjaren 2012,2013 en 2014.

TACHÉ COMPANY

zaakvoerder

vertegenwoordigd door TACHÉ Jacques

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2012
ÿþ Mod Word 1L1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VIII ~II~III 111111011

*iaissssa"

Ondernemingsnr :k~

Benaming

(voluit) : TACHÉ CERTIFICATES

(verkort) :

Griffie

t.'i' t-ar) echtban

_fan Koophendel te Antwerpen, op

31 DU en

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERBETERENDE AKTE

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociati& Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op tien juli tweeduizend en twaalf, dat een materiële', vergissing is gelopen in de oprichtingsakte van "TACHÉ CERTIFICATES " verleden voor zelfde notaris Marc; Dens op zeven mei tweeduizend en twaalf en bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsbiad van` vierentwintig mei tweeduizend en twaalf onder nummer 2012-05-241 0093977 en dat de tekst vermeld in de oprichingsakte onder "D. BENOEMING VAN ZAAKVOERDER" dient te worden vervangen door volgende tekst:: "De comparante verklaart dat in de oprichtingsakte verleden voor ondergetekende notaris op 7 mei 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 mei daarna onder nummer 0093977, een materiële vergissing is geslopen en dat de tekst vermeld in de oprichtingsakte onder "D. BENOEMING VAN ZAAKVOERDER" dient te worden vervangen door volgende tekst :

"De comparante besluit:

- te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht : de" voomoemde vennootschap `TACHÉ COMPANY".

Welke vennootschap voorafgaandelijk dezer ais wettelijke en vaste vertegenwoordiger heeft benoemd : de' Heer TACHÉ Jacques, voornoemd.

- geen commissaris te benoemen omdat de vennootschap op grond van te goeder trouw verrichte schattingen voldoet aan de wettelijke vrijstellingscriteria"

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel Smets

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/05/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N~I'A~NNRNINIUIN~~IMI

*12093979'

be a Bf st2

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel fe Antwerpen, op

1=1 Mei 2012

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort} :

BLi Ç.)4~ . /r,1

TACHÉ CERTIFICATES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op zeven mei tweeduizend en twaalf, dat er door de naamloze vennootschap "TACHÉ COMPANY', gevestigd te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 103, ondernemingsnummer 0404.991.430, hebbende als vaste vertegenwoordiger de Heer TACHÉ Jacques, wonende te 2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 34, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met de naam "TACHÉ CERTIFICATES", met zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 103, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, en met een kapitaal van vijfentwintig duizend Amerikaanse Dollar (USD 25.000,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort in geld.

De vennootschap heeft tot doel bewerken en doen bewerken, de handel, de in- en uitvoer, het in consignatie geven en nemen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, van : ruwe en geslepen diamant, edelstenen, juwelen, edele metalen en alle aanverwante artikelen.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht, de voornoemde vennootschap "TACHÉ COMPANY", welke vennootschap wordt vertegenwoordigd door

-de Heer TACHÉ Jacques, voornoemd

-de Heer TACHÉ Isaac, wonende te 2930 Brasschaat, Frilinglei 85.

-de Heer TACHÉ Robert, wonende te 2930 Brasschaat, Charlottalei 34.

-de Heer TACHÉ Jean-Jacques, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Della Faillelaan 44.

met macht ieder afzonderlijk te handelen

Er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden op elf juni te veertien uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en bij het Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bilagen bij liët BëIgïsch-StaatsblacT =2410372012 - Annexes du Moniteur belge

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS" Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS" Hoveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en volmacht.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TACHE CERTIFICATES

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 53, BUS 103 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande