TAIGA INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TAIGA INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.664.896

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 31.07.2014 14384-0428-019
24/11/2014
ÿþA

't

Mod PAP 11.1

EnDE IV 91k

C. C. {-i t I 1... '.2

E6 OKT. 20

iATSBLECHTBANK

van KOOPHANDEL

ANTWERPIRt1fif. MECHELEN

1101111.1111111111111111

BELGISCH ST

~ l{ -11-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

MONITEUR

$-ipageab'rr-het Beigisrh-Staatsûiud i4fit120i4 - AuIIezes du nóiiiteuruigë

Ondememingsnr : 0447.664.896

Benaming (voluit) : TAIGA INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koning Leopoldlaan 7 bus B, 2870 Puurs, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit besluit raad van bestuur -delegatie van bestuursbevoegdheden

Tel(st :

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van de NV Taiga International op_ 11 september 2014.

De raad beslist de volgende bevoegdheden te delegeren aan Voûte Marie Paul, wonende te 1200 Brussel, Marie-Josélaan 35.

In het kader van deze bevoegdheden zal de voornoemde de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen, m.n. - alle tussenkomst bij financiële instellingen.

Het besluit is aanvaard met eenparigheid van stemmen.

PVM BVBA

Vertegenwoordigd door

Voûte Marie Paul

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : i Naam en hCiedánigheld van de instrûmenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 31.07.2013 13390-0069-018
15/01/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

1

*13U09687*

bo

a

B 5t;

NE

- ~ -01- 2013

GRIf<I+IE RECHTBANK van

KOOI'HA~t~CHELEN

Ondernenningsnr : 0447.664.896

Benaming (volut) : TAIGA INTERNATIONAL N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koning Leopoldlaan 7B

(volledig adres) 2870 Puurs

Onderwerpen) akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN - BEKRACHTIGING ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER - BEKRACHTIGING (HER)BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 20 december 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig het ontslag van de bestuurder de ' heer VOÛTE Marie Paul, geboren te Amsterdam (Nederland) op 7 april 1947, wonende te 1200 Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), Marie-Josélaan 35, door hem aangeboden met ingang op 1 mei 2012 en aanvaard door de algemene vergadering de dato 20 juni 2012,

2. De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig de benoeming tot bestuurder bij besluit van voormelde vergadering de dato 20 juni 2012 met ingang vanaf 1 mei 2012 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PVM", rechtspersonenregister Brussel 0846.265.612, met zetel " te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marie-Josélaan 35, die aanstelt als haar vaste vertegenwoordiger de heer VOÛTE Marie Paul, voornoemd.

Deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2018.

3. De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig de (her)benoeming tot commissaris bij besluit van voormelde vergadering de dato 20 juni 2012 van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOSSAERT MOREAU SAMAN & G°", rechtspersonenregister Brussel 0888.971.841, met zetel te 1180 Ukkel, Waterloose Steenweg 757, vertegenwoordigd door de heer MOREAU Paul, bedrijfsrevisor.

Deze functie zal eindigen na een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar.

4. Uit de naam van de vennootschap werd "N.V." geschrapt.

5. De vervallen regeling inzake toegestaan kapitaal werd geschrapt.

6. De statutaire aard van de aandelen werd gewijzigd en omgezet in die van aandelen op naam zodat de aandelen voortaan steeds en enkel nog op naam en/of gedematerialiseerd kunnen en zullen luiden.

" 'De statuten werden dienovereenkomstig aangepast als volgt:

a) De regeling aangaande de statutaire aard van aandelen werd gewijzigd en artikel 7 van de nieuwe

tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 7: aard aandelen

De aandelen en ook de eventuele andere door de vennootschap uitgegeven effecten zijn, naar keuze van de aandeelhouder of effectenhouder, op naam of gedematerialiseerd. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Elke houder van aandelen en/of andere effecten kan, te allen tijde en op zijn kosten, de omzetting van zijn aandelen en/of andere effecten op naam in gedematerialiseerde aandelen of gedematerialiseerde effecten vorderen, of omgekeerd.

De eigendom van de effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register van effecten op naam dat volgens artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden.

Op de laatste blz van Luit; B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hebij van de persoi-otnlent

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vil rtegentvcordsper

Verso Naait en handtekanrne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

: el oufFn aan het Belgisch Staatsblad.,

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de titularis van het effect, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde effecten, wordt, per categorie van effecten ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of in voorkomend geval van de erkende rekeninghouder, in het desbetreffende register van effecten op naam gehouden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen."

b) De regeling aangaande toelatingsvoorwaarden en voorwaarden tot uitoefening van het stemrecht op de algemene vergaderingen werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 van de nieuwe tekst luidt als volgt:

"Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vóór de vergadering hun wil ' om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt. De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen váér de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping."

7. De regeling inzake aansprakelijkheid van de bestuurders werd geschrapt,

8. De regeling inzake het dagelijks bestuur werd gewijzigd en artikel 12 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 12: dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden, De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid,

ledere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur."

9.. De regeling inzake winstverdeling werd gewijzigd en artikel 22 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 22: winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen."

10. De regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en artikel 25 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 25: verdeling liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

11. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

12. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten . vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COONE & PARTNERS ACCOUNTANTS", .

rechtspersonenregister Antwerpen 0471.695.459, met zetel te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 10, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akter







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz van Luik £: vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de persp(o)n(en! bevoegd de rechtsperEoon ten aanzien van fierder, te verteQanwooKdi en

Verscc : Nean en handte,:sr inca

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 31.07.2012 12364-0176-019
09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 04.08.2011 11380-0169-025
10/06/2011
ÿþWoa 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

(MI

u

W

bt

e st

NI

ui

DA

''O'

looi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var-r1 kte

NEE-RG L GD

3',0 -05- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANIDEL te

ar+ffi

*11086838*

Ondernemingsnr : 0447.664.896

Benaming TAIGA INTERNATIONAL NV

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koning Leopoldlaan 7 bus b, 2870 Puurs, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 4 juni 2010.

Worden herbenoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar:

de heer MASSETTI Thomas, wonende te 180 Grand Boulevard, 11762 Massapequapark NV, USA

de heer WHITEHEAD Ronald, wonende te 1208 Cedar Dale Lane, 22308 Alexandrie, USA de heer VOUTE Marie-Paul wonende te Marie Josélaan 35, 1200 Brussel, BE

De herbenoeming gaat in, met terugwerkende kracht, op 4 juni 2010 en loopt tot de algemene vergadering welke zal plaatsvinden in het jaar 2016.

De heer VOUTE Marie-Paul wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder voor de voornoemde periode.

VOUTE Marie-Paul Gedelegeerd bestuurder

27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 22.07.2010 10332-0307-020
02/04/2015
ÿþVoorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblar

Mal Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0447.664.896

Benaming

(voluit) : Taiga International

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koning Leopoldlaan 7, 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap dd. 16 maart 2015 blijkt het volgende:

1. De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van Thomas Massetti en Ronald Whitehead als bestuurders van de Vennootschap met Ingang op 16 maart 2015 en beslist met eenparigheid van stemmen volledige en definitieve kwijting te verlenen aan de bestuurders voor aansprakelijkheid jegens de Vennootschap voor het uitvoeren van hun mandaat. De kwijting zal niet slaan op fraude (met inbegrip van intentioneel achterhouden, intentionele fout of inbreuken tegen de strafwet).

2, De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van PVM BVBA als bestuurder en van Marie-Paul Voûte als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang op 30 september 2014 en beslist met eenparigheid van stemmen hen volledige en definitieve kwijting te verlenen voor aansprakelijkheid jegens de Vennootschap voor het uitvoeren van hun mandaat. De kwijting zal niet slaan op fraude (met inbegrip van intentioneel achterhouden, intentionele fout of inbreuken tegen de strafwet).

3. De vergadering bekrachtigt met eenparigheid van stemmen de benoeming tot bestuurder van Alon Schmuel Granot, Eric Herten, Amos Anatot en Guy Gill voor een periode van 6 jaar, eindigend met de gewone algemene vergadering van het jaar 2020. De mandaten zijn niet bezoldigd.

4. De vergadering geeft volgmacht aan mrs. Elïne Meesseman en Jonas Van Campenhout, advocaten met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 149, bus 16, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten betreffende hiervoor genomen beslissingen alsook de beslssing van de aandeelhouders van 27 juni 2014 bij de KBO, het Belgisch Staatsblad e.a, te vervullen.

Jonas Van Campenhout,

Volmachthouder

1u~

:~

2 3 -03- 2015

van t;00=,",m DEL

r..,`i-UVE Griffib !`tiaEti1-;LLEN

1111111 11111 11111 f1111 11111 1111111111 111111111 1111

>isoae~av

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 30.06.2009 09372-0278-016
04/11/2008 : ME089471
05/08/2008 : ME089471
11/06/2007 : ME089471
10/06/2015
ÿþ Mod word 11.1

DM« In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



mua

~_....~..}~

NE~~ ~ -.~ ~ .3 ., j ~ ~ .~~ ~4_ ~ .~ ,Í

1- JUNI 20b

RECHï'EANf#ieEn .;C.7:;:?.'" r..`;_ ealAtPRPFi" !, : ' 1 i' "'"

Ondernemingsnr : 0447.664.896

Benaming

(voluit) : TAIGA INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koning Leopoldlaan 7, 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Handtekening bevoegdheid banken

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 20 mei 2015 blijkt dat het volgende unamiem wordt beslist om de handtekening bevoegdheid als volgt toe te kennen

Alon Granot ongelimiteerd

Groep A: Eric Herten, Petra Dalemans

Groep B: Lutgarde Neefs, Stef Van Everbroek

Enkel 1 van groep A met 1 van groep B

Deze regeling gaat in vanaf 01/06/2015.

De vergadering geeft volmacht aan mevrouw Eline Meesseman en de heer Jonas Van Campen hout, advocaten bij Simmons & Simmons LLP, Louizalaan 149/16, 1050 Brussel, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten betreffende hiervoor genomen beslissingen bij de KBO, het Belgisch Staatsblad, e.a. te vervullen.

Niets meer aan de orde zijnde, wordt de vergadering gesloten.

De Raad van Bestuur

Alon Shmuel Granot Eric Herten Amos Anatot Guy Gill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

-

Op de laatste blz. van Luika vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

30/06/2006 : ME089471
17/08/2005 : ME089471
09/09/2004 : ME089471
23/06/2004 : ME089471
22/08/2003 : ME089471
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 30.09.2015 15612-0119-019
29/06/2002 : ME089471
12/08/2000 : AN302192
02/12/1999 : AN302192
01/02/1994 : AN302192
12/08/1992 : LE82421

Coordonnées
TAIGA INTERNATIONAL

Adresse
KONING LEOPOLDLAAN 7, BUS B 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande