TALBOOM MILIEU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TALBOOM MILIEU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.264.226

Publication

20/01/2014
ÿþMati Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUF

BELcgV-E ERG E LEG D

-~

13 -01-

BE

201431-12-2013

;:GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEéz MECHELEN

LGISCH STAATS!

ui i i i ri



Ondernemingsnr : 0458.264.226

Benaming

(voluit) : TALBOOM MILIEU

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze Fusie

TALBOOM MILIEU

Naamloze Vennootschap

2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1

RPR Mechelen 0458.264.226

BTW-nummer: BE 458264.226

GERUISLOZE FUSIE DOOR OVERNEMING door de Naamloze Vennootschap "PROMEK" van de

Naamloze Vennootschap TALBOOM MILIEU

Buitengewone Algemene Vergadering van de overgenomen vennootschap

Het jaar tweeduizend en dertien.

Op achttien december,

Voor mij, Meester Nadine Cleeren, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'WILSENS & CLEEREN", met zetel te 3830 Wellen, Volmolensteeg 1, in mijn kantoor, wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de Naamloze Vennootschap "TALBOOM MILIEU", met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap werd opgericht onder de benaming 'ECOLOGICAL BUSINESS', afgekort 'ECOBUSS', bij akte verleden voor notaris Jozef Coppens te Vosselaar op 18 juni 1996, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 julï daarna, onder nummer 199607121102. Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd, inhoudend onder meer de naamwijziging in `ECOTAL' bij akte verleden voor voornoemde notaris Jozef Coppens op 29 september 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 oktober daarna onder nummer 20031022/0110241, en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Yves Van Noten te Willebroek op 27 mei 2008, inhoudend onder meer de wijziging van de naam in de huidige benaming, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 juni daarna, onder referte 200806201091253, en sedertdien ongewijzigd..

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0458264.226 en is onderworpen aan de BTW onder nummer BE 458264226.

OPENING VAN DE VERGADERING Samenstelling van het bureau

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer TALBOOM Jan Louis Joseph Marie, wonende te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, om 14.30 uur.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig of vertegenwoordigd de hiemagenoemde aandeelhouder:

De naamloze vennootschap (NV) PROMEK, met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Stefaan DE WOLF te Kruishoutem op ëénendertig mei negentienhonderd achtenzeventig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juni volgende onder nummer 1978-06-2211615-15, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Els DE BLOCK te Temse op negenentwintig december tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien februari tweeduizend en tien onder nummer 2010-0216/0025004.

Ondernemingsnummer : 0418.405.342 (RPR Dendermonde).

Hier vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Heer TALBOOM Jan Filip, wonende te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 151 10101.

Benoemd tot afgevaardigd bestuurder van de vennootschap en bevoegd de vennootschap te

vertegenwoordigen krachtens de artikelen van de statuten,

die verklaart alle duizend tweehonderd vijftig (1250) aandelen in voile eigendom te bezitten.

Zijn tevens aanwezig in hun hoedanigheid van bestuurders van de N.V. TALBOOM MILIEU;

- de Heer TALBOOM Jan Filip, geboren te Wilrijk op tien juni negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 151 /0101;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. VANDEN BOER", met zetel te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat 46, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris An Robberechts te Londerzeel op 28 augustus 2007, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 september volgende onder nummer 2007-09-18/0135933, waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ondernemingsnummer: 0891.937.269 (RPR Dendermonde).

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger:

de heer Edgard Vanden Boer, wonende te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat 46.

VERTEGENWOORDIGING -- VOLMACHT - VERZAKING

De heer Jan Filip TALBOOM wordt alhier vertegenwoordigd door de heer Jan Louis TALBOOM ingevolge onderhandse volmacht opgemaakt op datum van 9 december 2013, aangehecht aan deze akte om er samen één geheel mee te vormen.

De heer Edgar VANDEN BOER verzaakte aan de oproepingsformaliteiten ingevolge verzakingsbrief opgemaakt op datum van 9 december 2013, aangehecht aan deze akte om er samen één geheel mee te vormen.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

1.De voorzitter deelt mee dat het maatschappelijk kapitaal 62.000 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1250) aandelen en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2.De voorzitter stelt vast dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

AGENDA

De voorzitter leidt de vergadering in en stelt vast dat de vergadering bijeenkomt met volgende agenda;

1)Lezing en onderzoek van het fusievoorstel opgesteld in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de N.V. TALBOOM MILIEU en de N.V. PROMEK op zesentwintig september tweeduizend dertien, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op dertig september tweeduizend dertien. De enige aandeelhouder heeft kosteloos een afschrift van dit voorstel bekomen.

2)Besluit tot fusie, overeenkomstig het voornoemd fusievoorstel, door overneming door de N.V. «PROMEK», waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, overnemende vennootschap, van het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  van de N,V. «TALBOOM MILIEU», overgenomen vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1

3)Ontbinding van de vennootschap zonder vereffening,

4)Bevoegdheden te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de besluiten over de punten van de agenda.

Uiteenzetting van de voorzitter (vervolg)

De voorzitter vervolgt zijn uiteenzetting met de navolgende vaststellingen omtrent de legitimiteit van de vergadering, met betrekking tot de bijeenroepingen, de toegang tot de vergadering, het aanwezigheidsquorum, het stemrecht en het vereiste meerderheidsquorum.

1)Uit wat voorafgaat blijkt dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en besluiten over de agenda, zonder dat het bewijs moet worden geleverd dat de formaliteiten van bijeenroeping werden vervuld.

2)Om te worden aangenomen moeten de voorstellen op de agenda overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen drie-vierden van de stemmen die aan de stemming deelnemen bekomen.

3)Elk aandeel geeft recht op één stem overeenkomstig de statuten.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

De uiteenzetting van de voorzitter die voorafgaat wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen,

Beraadslaging  Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, de N,V. PROMEK, hier vertegenwoordigd door de heer TALBOOM Jan, voornoemd, verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan zij kosteloos een afschrift kon bekomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het fusievoorstel werd opgesteld op zesentwintig september tweeduizend dertien door de bestuurders van de N.V. «TALBOOM MILIEU», met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1 en van de N.V. «PROMEK» in toepassing van het artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen ap dertig september tweeduizend dertien en " de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien oktober nadien, onder nummers 0154121 en 0154122.

Il. De enige aandeelhouder verklaart tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

-het gezamenlijk fusievoorstel;

-de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

-de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OPSLORPING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Geruisloze fusie door overneming van de N.V. "TALBOOM MILIEU" door de N.V. «PROMEK» en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgesteld op zesentwintig september tweeduizend dertien door de bestuurders van de N.V. «TALBOOM MILIEU», met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1 en van de N.V, «PROMEK» in toepassing van het artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op dertig september tweeduizend dertien en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien oktober nadien, onder nummers 0154121 en 0154122.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de N.V. «PROMEK» hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de N.V. «TALBOOM MILIEU», hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt  op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening, en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap die alle door de overnemende vennootschap warden gehouden, vernietigd.

2, Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één juli tweeduizend dertien geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen,

5. Bijzondere voordelen voor de bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het oordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom, alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-aile intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waaraan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

-wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpeljkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de N,V. "TALBOOM MILIEU" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2013.

DERDE BESLISSING - Bevoegdheden te verlenen aan de bestuurders voor de uitvoering van de besluiten over de punten van de agenda.

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap voor de uitvoering van de genomen besluiten omirent de voorafgaande besluiten, waaronder de vernietiging van het aandelenregister, en voor het vervullen van de verdere formaliteiten van openbaarmaking van de fusie.

Notariële wettigheidsverklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de N.V. «TALBOOM MILIEU», overgenomen vennootschap, gehouden is.

Verklaringen pro Pisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie door overneming tussen de overgenomen vennootschappen en de overnemende vennootschap, geschiedt met toepassing van: -artikel 117, paragraaf 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

-artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen "1992"; en

-artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Slot

Gezien de agenda afgewerkt is wordt de vergadering gesloten om 15 uur.

Informatie  Raadgeving

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

Bevestiging identiteit

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

De ondergetekende notaris waarmerkt de naam, de rechtsvorm, de zetel, de datum van de oprichting en het ondernemingsnummer van de vennootschap.

Voorlezing en toelichting

1. De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, minstens vijf werkdagen voor het verlijden van de akte.

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat de vermeldingen betreft bevat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat,

3. De gehele akte werd door ons notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht, evenais de eventueel

aangehechte stukken.

Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte wordt keuze van woonplaats gedaan op de zetel van de overnemende

vennootschap, de N.V. "PROMEK" te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1.

Recht op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Ondergetekende notaris verklaart dat het recht op geschriften verschuldigd met betrekking tot deze akte

vijfennegentig euro nul cent (¬ 95,00) bedraagt.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt te Wellen, op voormelde datum.

Voor-, behouden aa`n het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na voorlezing, hebben de enige aandeelhouder en bestuurders, vertegenwoordigd zoals voorzegd, samen met mij, geassocieerd notaris, getekend.

Gelijkertijd neergelegd;

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL MECHELEN

- expeditie

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2013
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake de geruisloze fusie van de Naamloze Vennootschap 'TALBOOM MILIEU' door overneming door de Naamloze Vennootschap 'PROMEK'.'

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 26/0912013 door de bestuurders van de NV 'TALBOOM MILIEU en de NV 'PROMEK', conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van de NV `TALBOOM MILIEU', met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, ingeschreven in het rechts personenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0458.264.226 door de NV 'PROMEK', met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0418.405.342, waardoor het gehele vermogen van de NV 'TALBOOM MILIEU', zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op de NV 'PROMEK'. Daar alle aandelen van de NV 'TALBOOM MILIEU' reeds in handen zijn van de NV 'PROMEK' betreft het hier een geruisloze fusie. Bijgevoeg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Het doel van de NV 'TALBOOM MILIEU' is in haar statuten ale volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

-studie- en raadgevend, organisatie- en onderzoeksbureau op het technische, administratieve en juridische vlak voor het opmaken, begeleiden en afhandelen van dossiers die verband houden met ruimtelijke ordening, stedenbouw, huisvesting, landschappen- en monumentenzorg, klassering en deklassering van monumenten en landschappen, bouwaanvragen, BPA's en APA's, MER's en MEP's en alle dossiers die in toepassing zijn van of verband houden met de desbetreffende reglementeringen in de ruimste zin, het leefmilieu, de bodemsanering en de theoretische en toegepaste landschapsarchitectuur;

-het uitvoeren van milieustudies, bodemsanering en het begeleiden en opstellen van milieuvergunningen; -de coördinatie, leiding en uitvoering van alle soorten werken en bouwwerken in de ruimste zin;

-het uitvoeren van expertisen;

-het inrichten van studiedagen en seminaries en het verschaffen van alle andere vormen van educatieve vorming;

-het verwerven, exploiteren en vervreemden van licenties, productierechten, brevetten en andere intellectuele rechten.

De vennootschap mag zich bezig houden met de aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderverhuur en het beheer van roerende en onroerende goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag optreden ais tussenpersoon, makelaar, vertegenwoordiger of concessionaris bij de handel in allerhande producten en materieel of in dienstverlening, in de meest ruime betekenis.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe! of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 'Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEG

311 -d3- 21)13

GRIFFIE

C@í ~ liEC HELEN

Ondernemingsnr : 0458.264.226

Benaming

(voluit) : TALBOOM MILIEU

(verkort) :

NMI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de NV 'PROMEK' is in haar statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

ln België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening

met derden:

-Het ontwikkelen en commercialiseren van software;

-De aan- en verkoop van software en hardware;

-Het verlenen van management en consultancy;

-Het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, leasen, beheren, bouwen, omvormen,

uitbaten en in waarde brengen van alle onroerende goederen dit alles voor eigen rekening;

-Het beheer van een patrimonium waar te nemen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, alsook alle hiervoor niet voorziene verrichtingen waartoe onroerende goederen aanleiding

kunnen geven, deze opsomming is niet beperkend;

-Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, beheren van aile roerende goederen;

-Het beheren, kopen en verkopen van aandelen als holdingvennootschap;

-Het uitoefenen van alke activiteit van borgstelling voor derden;

-Het waarnemen van mandaten in rechtspersonen en ondernemingen;

-Te dien einde zal zij alle commerciële, industriële of financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en, in zonderheid, zich interesseren door bijdrage, deelneming of anders in alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële zaken. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of samensmelten met aile andere vennootschappen of rechtspersonen met gelijk, gelijkaardig of ander doel, alsmede het beheer voeren over andere ondernemingen van gelijk welke aard ook?

De bestuurders van de overnemende vennootschap, hetzij de NV 'PROMEK' zijn:

1.De heer TALBOOM Jan Louis Joseph Marie, wonende te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1;

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.C.D.", met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0869.827.803, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw An Talboom, wonende te 2870 Puurs, Merlegatveld 18.

3.De gewone commanditaire vennootschap "ARGUS", met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 151 bus 0101, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 870.786.618, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Filip Talboom, voormeld.

De bestuurders van de over te nemen vennootschap, hetzij de NV 'TALBOOM MILIEU' zijn:

1.De heer TALBOOM Jan Filip, wonende te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 151 bus 0101;

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. VANDEN BOER", met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat 46, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde en met BTW-nummer BE 0891.937.269, met als vaste vertegenwoordiger de heer Edgard Vanden Boer, wonende te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat 46.

Vanaf 1 juli 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de NV 'TALBOOM MILIEU' boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de NV'PROMEK'.

De enige vennoot van de over te nemen vennootschap is de overnemende vennootschap zelf en bezit geen bijzondere rechten. Eer zijn in de over te nemen vennootschap tevens geen houders van andere effecten dan aandelen. Derhalve worden uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend.

Aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van de geruisloze fusie.

Jan Filip Talboom

gedelegeerd-bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 26/09/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake de geruisloze fusie van de Naamloze Vennootschap 'TALBOOM MILIEU' door overneming door de Naamloze Vennootschap 'PROMEK'.'

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 26/0912013 door de bestuurders van de NV 'TALBOOM MILIEU en de NV 'PROMEK', conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van de NV `TALBOOM MILIEU', met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, ingeschreven in het rechts personenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0458.264.226 door de NV 'PROMEK', met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0418.405.342, waardoor het gehele vermogen van de NV 'TALBOOM MILIEU', zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op de NV 'PROMEK'. Daar alle aandelen van de NV 'TALBOOM MILIEU' reeds in handen zijn van de NV 'PROMEK' betreft het hier een geruisloze fusie. Bijgevoeg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Het doel van de NV 'TALBOOM MILIEU' is in haar statuten ale volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

-studie- en raadgevend, organisatie- en onderzoeksbureau op het technische, administratieve en juridische vlak voor het opmaken, begeleiden en afhandelen van dossiers die verband houden met ruimtelijke ordening, stedenbouw, huisvesting, landschappen- en monumentenzorg, klassering en deklassering van monumenten en landschappen, bouwaanvragen, BPA's en APA's, MER's en MEP's en alle dossiers die in toepassing zijn van of verband houden met de desbetreffende reglementeringen in de ruimste zin, het leefmilieu, de bodemsanering en de theoretische en toegepaste landschapsarchitectuur;

-het uitvoeren van milieustudies, bodemsanering en het begeleiden en opstellen van milieuvergunningen; -de coördinatie, leiding en uitvoering van alle soorten werken en bouwwerken in de ruimste zin;

-het uitvoeren van expertisen;

-het inrichten van studiedagen en seminaries en het verschaffen van alle andere vormen van educatieve vorming;

-het verwerven, exploiteren en vervreemden van licenties, productierechten, brevetten en andere intellectuele rechten.

De vennootschap mag zich bezig houden met de aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderverhuur en het beheer van roerende en onroerende goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag optreden ais tussenpersoon, makelaar, vertegenwoordiger of concessionaris bij de handel in allerhande producten en materieel of in dienstverlening, in de meest ruime betekenis.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe! of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 'Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEG

311 -d3- 21)13

GRIFFIE

C@í ~ liEC HELEN

Ondernemingsnr : 0458.264.226

Benaming

(voluit) : TALBOOM MILIEU

(verkort) :

NMI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de NV 'PROMEK' is in haar statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

ln België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening

met derden:

-Het ontwikkelen en commercialiseren van software;

-De aan- en verkoop van software en hardware;

-Het verlenen van management en consultancy;

-Het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, leasen, beheren, bouwen, omvormen,

uitbaten en in waarde brengen van alle onroerende goederen dit alles voor eigen rekening;

-Het beheer van een patrimonium waar te nemen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, alsook alle hiervoor niet voorziene verrichtingen waartoe onroerende goederen aanleiding

kunnen geven, deze opsomming is niet beperkend;

-Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, beheren van aile roerende goederen;

-Het beheren, kopen en verkopen van aandelen als holdingvennootschap;

-Het uitoefenen van alke activiteit van borgstelling voor derden;

-Het waarnemen van mandaten in rechtspersonen en ondernemingen;

-Te dien einde zal zij alle commerciële, industriële of financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en, in zonderheid, zich interesseren door bijdrage, deelneming of anders in alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële zaken. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of samensmelten met aile andere vennootschappen of rechtspersonen met gelijk, gelijkaardig of ander doel, alsmede het beheer voeren over andere ondernemingen van gelijk welke aard ook?

De bestuurders van de overnemende vennootschap, hetzij de NV 'PROMEK' zijn:

1.De heer TALBOOM Jan Louis Joseph Marie, wonende te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1;

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.C.D.", met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0869.827.803, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw An Talboom, wonende te 2870 Puurs, Merlegatveld 18.

3.De gewone commanditaire vennootschap "ARGUS", met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 151 bus 0101, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 870.786.618, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Filip Talboom, voormeld.

De bestuurders van de over te nemen vennootschap, hetzij de NV 'TALBOOM MILIEU' zijn:

1.De heer TALBOOM Jan Filip, wonende te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 151 bus 0101;

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. VANDEN BOER", met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat 46, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde en met BTW-nummer BE 0891.937.269, met als vaste vertegenwoordiger de heer Edgard Vanden Boer, wonende te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat 46.

Vanaf 1 juli 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de NV 'TALBOOM MILIEU' boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de NV'PROMEK'.

De enige vennoot van de over te nemen vennootschap is de overnemende vennootschap zelf en bezit geen bijzondere rechten. Eer zijn in de over te nemen vennootschap tevens geen houders van andere effecten dan aandelen. Derhalve worden uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend.

Aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van de geruisloze fusie.

Jan Filip Talboom

gedelegeerd-bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 26/09/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

25/06/2013
ÿþMat Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 4 -06- 2013

111111

13 35+

GRIFFIE RECHTBANK ve.r1 KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0458.264.226

Benaming

(voluit) : Talboom Milieu

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : A, Meersmansdreef 1 te 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

(uit het proces verbaal van de bestuurdersvergadering dd, 03-06-2013)

1.Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard als gedelegeerd bestuurder van de BVBA JCD met ingang vanaf heden.

2.0e raad van bestuur benoemt ais gedelegeerd bestuurder voor een periode van 3 jaar:

-E Vanden Boer. BVBA, met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat 46, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Edgard Vanden Boer, wonende te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat 46.

Zijn mandaat loopt tot na de algemene vergadering van 2016.

Jan Filip Talboom E. Vanden Boer BVBA

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Edgard Vanden Boer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 13.06.2013 13175-0325-015
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 21.08.2012 12430-0006-015
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 04.07.2011 11255-0392-015
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 20.08.2010 10429-0082-015
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 20.08.2009 09603-0127-015
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 04.08.2008 08534-0148-012
20/06/2008 : AN317213
23/10/2007 : AN317213
23/07/2007 : AN317213
03/07/2006 : AN317213
20/03/2006 : AN317213
20/07/2005 : AN317213
28/01/2005 : AN317213
11/01/2005 : AN317213
07/01/2004 : AN317213
22/10/2003 : AN317213
10/06/2003 : AN317213
29/01/2003 : AN317213
22/01/2003 : AN317213
26/01/2002 : AN317213
12/07/2001 : AN317213
31/10/2000 : AN317213
01/01/2000 : AN317213
06/01/1999 : AN317213
03/10/1998 : AN317213

Coordonnées
TALBOOM MILIEU

Adresse
A.MEERMANSDREEF 1 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande