TANDARTS MARTINE COOMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS MARTINE COOMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.628.850

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.07.2013 13365-0099-014
14/10/2011
ÿþ Moe. z.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Griffie ! º%.~J [do. adi%

11H I11 I I I III I I

*11155238*

Vol behoi aan Belg Staat

I

Ondernemingsnr : 0837.628.850

Benaming

(voluit) : Tandarts Mztartine Coomans

cev

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maalderijstraat 7, 2920 Kalmthout

Onderwerp akte : Verslagen mbt quasi-inbreng

Controleverslag van de BVBA Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, met mandaatdrager de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen aan de BVBA Tandarts Martine Coomans - quasi-inbreng; verslag getekend 8 september 2011.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BVBA Tandarts Martine Coomans, overeenkomstig de' bepalingen van de artikelen 220 en 222 ven het wetboek van vennootschappen getekend op 13 augustus 2011. ,

Martine Coomans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011
ÿþà

mod 2.1

!r y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd t?r griffie van de Rerftank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 B JULI 2011

Onderrterrtingsrtr : * 837- 628 8 5 U

Benaming : TANDARTS MARTINE COOMANS

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maalderijstraat 7

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc DEJONGH te Kalmthout op 29 juni 2011 dat door Mevrouw COOMANS Martine Eugenie Maria, wonend te 2920 Kalmthout, Maalderijstraat 7, een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming TANDARTS MARTINE COOMANS. De verschijner heeft ingetekend tot beloop van 18.600 ¬ , volgestort tot beloop van 12.400 ¬ nog te volstorten bedrag 6.200 ¬ ..

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Maalderijstraat 7.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel : . Het verstrekken van de middelen voor de uitoefening en de bevordering van de tandheelkunde en dit onder de persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de tandartsen, met dien verstande dat de honoraria voor de tandheelkundige verstrekkingen geïnd worden voor rekening van de vennootschap en dat de tandarts vergoedingen kunnen ontvangen van de vennootschap voor de door hen verrichte prestaties.

Tot doel van de vennootschap behoren evenzeer :

-/ het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de

uitoefening van voormelde activiteiten,

-/ het beheer en ter beschikking stellen van de volledige materiële infrastructuur,

-/ de mogelijkheden scheppen om de tandarts toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde

hun tandheelkundige activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen,

-/ het beheer van roerende en onroerende goederen,

-/ het waarnemen van mandaten en functies in andere vennootschappen,

-1 de vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf 29 juni 2011.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/186 ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de 186 kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven Het kapitaal werd volgestor tot beloop van 12.400 E. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van 18.600 EUR.

ALGEMENE VERGADERING : de derde donderdag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

AANWEZIGHEIDSLIJST: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUUR : Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

BESTUURSBEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID : Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag. iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bel

a

st

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

fill

" 11109451*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~ Voorti bel':oUden aan het Belgisch Staatsblad

mod 21

"

van het doel van de vennootschap behalve die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve ; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerders, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. Bij gebrek aan dergelijke

bestemmingsbeslissing wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd.

OVERGANGSBEPALINGEN : 1° het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging op de griffie van het uittreksel en wordt afgesloten op 31 december 2012. 2° de eerste jaarvergadering heeft plaats de derde donderdag van juni 2013. 3° tot niet -- statutaire zaakvoerder wordt aangesteld mevrouw Martine Coomans, oprichtster voornoemd. Haar mandaat is bezoldigd. De vergoeding zal jaarlijks het voorwerp uitmaken van een goedkeuring door de algemene vergadering.

4° Volmacht : Ann Destrooper, accountant, kantoorhoudend te 2920 Kalmthout, Bakkersdreef 4 of welke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap om, aile documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen. Met het oog hierop heeft de tasthebber ad hoc de bevoegdheid om aile verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij/zij belast is.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Luc DEJONGH te Kalmthout

Onderhavig uittreksel wordt voor registratie neergelegd enkel en alleen om te voldoen met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0457-013
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 01.07.2016 16242-0318-013

Coordonnées
TANDARTS MARTINE COOMANS

Adresse
MAALDERIJSTRAAT 7 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande